Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2001

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.
8 ώρες πριν, djuan1988 είπε

Τι Jesus, μια αηδία είναι πραγματικά. Ντροπή του basket. 

ντροπη (συμφωνω οπως εχω γραψει χιλιες φορες) ξεντροπη αυτα ειναι νουμερα απο βιντεοπαιχνιδι

και η ομαδα του κερδιζει

δε κανει απλα νουμερα για να κανει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, djuan1988 είπε

5-5 είναι στα τελευταία 10 παιχνίδια, δεν το λες και τρομερό ρεκόρ νικών πάντως. 

11-5 απο οταν τραυματιστηκε ο πωλ και μετα και στη συνεχεια εφευγαν ενας ενας ολοι οι καλοι βασικοι

καποια ματς επαιξε και χωρις καπελα γκορντον πωλ

και περιμενετε να μην παιρνει τοσα σουτ δλδ ποιος θα σκοραρει εγω?

11-5 με μιση ομαδα δε το λες και ασχημα στη δυση

δλδ οκ το οτι φενομαι σα να υπερασπιζομαι παικτη που μισω με ξεπερναει αληθεια αλλα επειδη τον μισειτε και σεις δε βλεπετε οτι αυτα που κανει  θα επρεπε να εχουν εστω λιγο το σεβασμο σας

τσεκαρε τι κανουν και οι φοβεροι συμπαικτες του που θ απρεπε να παιρνουν πιο πολλα σουτ με το ματς ανοιχτο ακομα

θελω να πιστευω οτι δε κοιτατε μονο boxscore ακι βγαζετε συμπερασματα μονιο απο τα ποσα σουτ πηρε και ποσες βολες ειχε αλλα να βλεπετε και τα ματς

οχι μονο το χτεσινο γενικα μεσα σε αυτο το διαστημα

Επεξ/σία από gas83
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως ρε παιδιά αν κρίνω από τον εαυτό μου και από τα έρμα τα νιάτα μου, τότε που πήγαινα κάθε Σάββατο απόγευμα στο κλειστό, αυτά που θυμάμαι πιο πολύ είναι τον Γκάλη, τον Ίνγκραμ, τον Αντόνιο Ντέιβις, το Φάνη, τον Πρέλεβιτς, το Σάβιτς, τον Κούκοτς (στο Ευρωμπάσκετ του ΟΑΚΑ) και λοιπούς θρύλους του μπάσκετ. Δεν θυμάμαι τόσο τον Άρη, τον Ηρακλή, τον Παναθηναϊκό, την εθνική Κροατίας ή τελοσπάντων δεν τους έδινα τόση σημασία, πιθανόν γιατί ήμουν και πιο μικρός οπότε μου έκανε περισσότερο εντύπωση το κάρφωμα του Τάρπλεϊ και λιγότερο το passing game του καταπληκτικού τότε Περιστερίου.

Θέλω να πω είναι-δεν είναι μπάσκετ αυτό που παίζει αυτή την περίοδο ο Harden και η ομάδα του, κάτι τέτοια τραβάνε τον υγιή φίλαθλο κόσμο στα γήπεδα και τους καναπεδάτους στην τηλεόραση. Πόσοι θα προτιμήσουν να δουν άλλη μια παράσταση του one man show Μούσια και πόσοι το ουσιαστικό μεν παιχνίδι των φετινών Nuggets που όμως δεν έχουν κανένα κράχτη στο ρόστερ τους; Το κάθε ένα έχει το κοινό του και η κάθε πλευρά έχει το δίκιο της, αυτοί όμως που τελικά φέρνουν τα λεφτά και απογειώνουν τη δημοτικότητα του αθλήματος είναι οι Harden του κόσμου τούτου.

ps: ως "υγιή" φίλαθλο κόσμο ορίζω αυτούς που πάνε στο γήπεδο για να δουν την ομάδα τους βρέξει-χιονίσει και όχι όσους θυμούνται πως η περιοχή/δήμος/πόλη/νομός τους έχει ομάδα μόνο αν νικάνε και παίρνουν κούπες. Κάτι που στην Ελλάδα δυστυχώς είναι ο κανόνας σε όλα τα αθλήματα, όχι μόνο στο μπάσκετ.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Γιάννης Αντεντοκούμπο είναι αρχηγός της Ανατολής για το all star. 

Μπράβο του, παράδειγμα για όλους μας.

• Like 6
Δημοσ.

Μπραβο στον Γιαννη 

Παρεμπιπτοντως ο Rondo  επεστρεψε 100% υγιεις και δριμυτερος,πηρε τεχνικη ποινη γιατι πηγε να αποσπασει την προσοχη του παιχτη που εριχνε βολες πετώντας την πετσετα,:D:D:D

Δημοσ.

Πώς γίνεται το Τορόντο να έχει παίξει τόσα πολλά ματς και το μιλγουόκι τόσα λίγα;

Μήπως το πρόγραμμα Τώρα θα ειναι πολυ βαρυ;

Δημοσ.

Πιο πολυ το Τοροντο ειχε βαρυ προγραμμα και απο οτι εχω διαβασει εχει απο τα πιο ευκολα μεχρι το τελος της σεζον. Αλλα απο οτι ειδα υπαρχει τρελη γκρινια, μετα και την ηττα απο τους Ροκετς. Ο Λεοναρντ εμεινε 4 παιχνιδια εξω για "ξεκουραση", ο Λαουρι παλι πνιγηκε με το Λεοναρντ μεσα και εχουν χασει ολα τα σοβαρα ματς τελευταια, με Μποστον, Ιντιανα και Χιουστον. Πιστευω οι Μπακς δυσκολα θα χασουν την πρωτια στην Ανατολη. Το θεμα ειναι αν θα κρατηθουν μπροστα απο τους Ουοριορς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος έχει το καλύτερο ρεκόρ έχει το πλεονέκτημα μέχρι το τέλος?

Σήμερα παίζουν στη Οκλαχόμα

Ωραίο ματς

Επεξ/σία από coyote2
Δημοσ.

http://www.gazzetta.gr/stili/ellines-toy-exoterikoy/article/1318470/thanter-mpaks-118-112   

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε πολύ άσχημα το ματς με τους Θάντερ. Χαρακτηριστικό είναι ότι δέχτηκε 7 τάπες, ενώ το πρώτο ημίχρονο το έκλεισε με μόλις τρεις πόντους (3/6 βολές). Ωστόσο, ο «Greek Freak» ανέβασε στροφές και με 3/5 τρίποντα (που δεν είναι το δυνατό του σημείο), τελείωσε το ματς με 27 πόντους, 18 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 35'.

Δημοσ.

Γενικά τον έπαιξαν πολύ καλή άμυνα οι Thunder. Συνεχώς πήγαιναν πολύ γρήγορα βοήθειες μόλις έπιανε τη μπάλα στο ποστ, εξ' ου και οι 7 τάπες που δέχτηκε (αρνητικό ρεκόρ για οποιονδήποτε φέτος στο ΝΒΑ). Τουλάχιστον μπήκε σε ένα πολύ ωράιο πόστερ.

Δημοσ.

http://www.sport-fm.gr/article/basket/bomba-zitise-adallagi-apo-tous-pelikans-o-nteibis/3956740

Αυτά καλό είναι να γίνονται νωρίτερα.

Και θα πω τώρα εγώ με το φτωχό μου μυαλό...

Ασ δώσουν οι Μπακς θον Μέικερ και ότι νούμερα ντραφτ έχουν για επόμενςε χρονιές και να τον φέρουν στο Γιάννη. πρωτάθλημα θα έρθει σίγουρα. Ομάδα ονείρωξη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...