djuan1988 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Τι Jesus, μια αηδία είναι πραγματικά. Ντροπή του basket. 1
~mxls~ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Τέλος η σεζόν για Ολαντίπο. Μεγάλη απώλεια για Pacers. 3
gas83 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, djuan1988 είπε Τι Jesus, μια αηδία είναι πραγματικά. Ντροπή του basket. ντροπη (συμφωνω οπως εχω γραψει χιλιες φορες) ξεντροπη αυτα ειναι νουμερα απο βιντεοπαιχνιδι και η ομαδα του κερδιζει δε κανει απλα νουμερα για να κανει
djuan1988 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 5-5 είναι στα τελευταία 10 παιχνίδια, δεν το λες και τρομερό ρεκόρ νικών πάντως. 1
gas83 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, djuan1988 είπε 5-5 είναι στα τελευταία 10 παιχνίδια, δεν το λες και τρομερό ρεκόρ νικών πάντως. 11-5 απο οταν τραυματιστηκε ο πωλ και μετα και στη συνεχεια εφευγαν ενας ενας ολοι οι καλοι βασικοι καποια ματς επαιξε και χωρις καπελα γκορντον πωλ και περιμενετε να μην παιρνει τοσα σουτ δλδ ποιος θα σκοραρει εγω? 11-5 με μιση ομαδα δε το λες και ασχημα στη δυση δλδ οκ το οτι φενομαι σα να υπερασπιζομαι παικτη που μισω με ξεπερναει αληθεια αλλα επειδη τον μισειτε και σεις δε βλεπετε οτι αυτα που κανει θα επρεπε να εχουν εστω λιγο το σεβασμο σας τσεκαρε τι κανουν και οι φοβεροι συμπαικτες του που θ απρεπε να παιρνουν πιο πολλα σουτ με το ματς ανοιχτο ακομα θελω να πιστευω οτι δε κοιτατε μονο boxscore ακι βγαζετε συμπερασματα μονιο απο τα ποσα σουτ πηρε και ποσες βολες ειχε αλλα να βλεπετε και τα ματς οχι μονο το χτεσινο γενικα μεσα σε αυτο το διαστημα Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από gas83 1
nzeppos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Εγώ πάντως ρε παιδιά αν κρίνω από τον εαυτό μου και από τα έρμα τα νιάτα μου, τότε που πήγαινα κάθε Σάββατο απόγευμα στο κλειστό, αυτά που θυμάμαι πιο πολύ είναι τον Γκάλη, τον Ίνγκραμ, τον Αντόνιο Ντέιβις, το Φάνη, τον Πρέλεβιτς, το Σάβιτς, τον Κούκοτς (στο Ευρωμπάσκετ του ΟΑΚΑ) και λοιπούς θρύλους του μπάσκετ. Δεν θυμάμαι τόσο τον Άρη, τον Ηρακλή, τον Παναθηναϊκό, την εθνική Κροατίας ή τελοσπάντων δεν τους έδινα τόση σημασία, πιθανόν γιατί ήμουν και πιο μικρός οπότε μου έκανε περισσότερο εντύπωση το κάρφωμα του Τάρπλεϊ και λιγότερο το passing game του καταπληκτικού τότε Περιστερίου. Θέλω να πω είναι-δεν είναι μπάσκετ αυτό που παίζει αυτή την περίοδο ο Harden και η ομάδα του, κάτι τέτοια τραβάνε τον υγιή φίλαθλο κόσμο στα γήπεδα και τους καναπεδάτους στην τηλεόραση. Πόσοι θα προτιμήσουν να δουν άλλη μια παράσταση του one man show Μούσια και πόσοι το ουσιαστικό μεν παιχνίδι των φετινών Nuggets που όμως δεν έχουν κανένα κράχτη στο ρόστερ τους; Το κάθε ένα έχει το κοινό του και η κάθε πλευρά έχει το δίκιο της, αυτοί όμως που τελικά φέρνουν τα λεφτά και απογειώνουν τη δημοτικότητα του αθλήματος είναι οι Harden του κόσμου τούτου. ps: ως "υγιή" φίλαθλο κόσμο ορίζω αυτούς που πάνε στο γήπεδο για να δουν την ομάδα τους βρέξει-χιονίσει και όχι όσους θυμούνται πως η περιοχή/δήμος/πόλη/νομός τους έχει ομάδα μόνο αν νικάνε και παίρνουν κούπες. Κάτι που στην Ελλάδα δυστυχώς είναι ο κανόνας σε όλα τα αθλήματα, όχι μόνο στο μπάσκετ. 1
Ψιτ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Ο Γιάννης Αντεντοκούμπο είναι αρχηγός της Ανατολής για το all star. Μπράβο του, παράδειγμα για όλους μας. 6
Nevyn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μπραβο στον Γιαννη Παρεμπιπτοντως ο Rondo επεστρεψε 100% υγιεις και δριμυτερος,πηρε τεχνικη ποινη γιατι πηγε να αποσπασει την προσοχη του παιχτη που εριχνε βολες πετώντας την πετσετα,
coyote2 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Πώς γίνεται το Τορόντο να έχει παίξει τόσα πολλά ματς και το μιλγουόκι τόσα λίγα; Μήπως το πρόγραμμα Τώρα θα ειναι πολυ βαρυ;
Miracle Worker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Πιο πολυ το Τοροντο ειχε βαρυ προγραμμα και απο οτι εχω διαβασει εχει απο τα πιο ευκολα μεχρι το τελος της σεζον. Αλλα απο οτι ειδα υπαρχει τρελη γκρινια, μετα και την ηττα απο τους Ροκετς. Ο Λεοναρντ εμεινε 4 παιχνιδια εξω για "ξεκουραση", ο Λαουρι παλι πνιγηκε με το Λεοναρντ μεσα και εχουν χασει ολα τα σοβαρα ματς τελευταια, με Μποστον, Ιντιανα και Χιουστον. Πιστευω οι Μπακς δυσκολα θα χασουν την πρωτια στην Ανατολη. Το θεμα ειναι αν θα κρατηθουν μπροστα απο τους Ουοριορς.
coyote2 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όποιος έχει το καλύτερο ρεκόρ έχει το πλεονέκτημα μέχρι το τέλος? Σήμερα παίζουν στη Οκλαχόμα Ωραίο ματς Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από coyote2
coyote2 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 http://www.gazzetta.gr/stili/ellines-toy-exoterikoy/article/1318470/thanter-mpaks-118-112 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε πολύ άσχημα το ματς με τους Θάντερ. Χαρακτηριστικό είναι ότι δέχτηκε 7 τάπες, ενώ το πρώτο ημίχρονο το έκλεισε με μόλις τρεις πόντους (3/6 βολές). Ωστόσο, ο «Greek Freak» ανέβασε στροφές και με 3/5 τρίποντα (που δεν είναι το δυνατό του σημείο), τελείωσε το ματς με 27 πόντους, 18 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 35'.
NickTheQuick Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Γενικά τον έπαιξαν πολύ καλή άμυνα οι Thunder. Συνεχώς πήγαιναν πολύ γρήγορα βοήθειες μόλις έπιανε τη μπάλα στο ποστ, εξ' ου και οι 7 τάπες που δέχτηκε (αρνητικό ρεκόρ για οποιονδήποτε φέτος στο ΝΒΑ). Τουλάχιστον μπήκε σε ένα πολύ ωράιο πόστερ.
Edel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 http://www.sport-fm.gr/article/basket/bomba-zitise-adallagi-apo-tous-pelikans-o-nteibis/3956740 Αυτά καλό είναι να γίνονται νωρίτερα. Και θα πω τώρα εγώ με το φτωχό μου μυαλό... Ασ δώσουν οι Μπακς θον Μέικερ και ότι νούμερα ντραφτ έχουν για επόμενςε χρονιές και να τον φέρουν στο Γιάννη. πρωτάθλημα θα έρθει σίγουρα. Ομάδα ονείρωξη
~mxls~ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Απ'οτι καταλαβαίνω θέλει Λέικερς ο φρύδιας. Με Μπακς θα'ταν ότι πρέπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα