Προς το περιεχόμενο

Dragon Age: Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ρε παιδια μηπως ξερει κανενα σας πως περναμε αυτο εδω το σημειο??

πως μπορω να ανοιξω την πορτα?

με το που σκοτωσα το φαντασμα δεν μου εδωσε κανενα κλειδι :cry:

http://yfrog.com/1sdaorigins20100109233524p

Κλειδί για την κεντρική πόρτα δε χρειάζεσαι...

---------- Προσθήκη στις 23:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:46 ----------

Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει στο αυθεντικό game τα DLC κανενός "θείου"; Παίζουν;

Ναι, παίζουν κανονικά στις τελευταίες εκδώσεις τους, οι πρώτες ήταν πρώιμες και σκάλωναν...

Δημοσ.

και πως την ανοιγω αφου οταν παταω εκει περα δεν ανοιγει?? (πολυ σπαστικο αυτο στα rpg :devil: )

Δημοσ.
και πως την ανοιγω αφου οταν παταω εκει περα δεν ανοιγει?? (πολυ σπαστικο αυτο στα rpg :devil: )

Παλικάρι πρώτη φορα το ακούω και δε θυμάμαι τίποτα περίπλοκο εκεί...

μάλλον έπεσες σε bug! κανένα κοντινό Load παίζει ;

Δημοσ.

Κάνεις την ιεροτελεστία,αν κοιτάξεις πιο πίσω,θα δεις ότι ρώτησα το ιδιο πράγμα.

Δημοσ.

Για την τελετη που ανοιγει η πορτα

Απλα μολις δεις το φαντασμα του μικρου παιδιου αρχικα ανοιγει μια κρυφη πορτα στο χωρο που ευκολα παραβλέπεις...μεσα βρισκεις μια πλακετα που ξεκλειδώνει ενα codex που ονομάζεται elven ritual αν το διαβασεις προσεχτικά και κανεις σωστα βηματα με τη λιμνούλα το urn και το αγαλμα ανοιγει η πορτα....αυτα δεν ειναι πολυ δυσκολο...αν googlaρεις θα βρεις και ακριβως τα βηματα της τελετης...αν δεν εχεις την πλακετα δεν πιανει παντως

Δημοσ.

Τελικά το σημείο που δείχνει ο sozz είναι πριν ή μετά τη γυναίκα/φάντασμα ( ; ) :o

έτσι όπως το λέει κατάλαβα ότι έχει κάνει την τελετή...

και δεν μπορεί να ανοίξει (μετά τη μάχη) την πόρτα από τη μέσα πλευρά!

Δημοσ.

ναι μετα την μαχη που την σκοτωσα ειναι :mad:

θα προσπαθισω λιγο ακομα να δω αμα τα καταφερω...

αυτα παθενει κανενας αμα αφινει ενα game για 2 βδοαμδες :P

---------- Προσθήκη στις 19:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:12 ----------

μπα δεν καταφερα πραμα και το save ειναι πριν 40 λεπτα απο εκει και βαριεμαι να το ξαναπαιξω :P

---------- Προσθήκη στις 19:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:02 ----------

ΥΓοταν εκανα αυτο με το νερο και το αγαλμα διπλα

δεν μου ανοιγε παλει την πορτα και παω να γυρισω πισω και εμφανιζετε το φαντασμα και απο μονο του με παει στην μεσα πλευρα πανω εκει που εχω βγαλει την φωτο

Δημοσ.

αυτο σημαινει οτι δεν εκανες σωστα το ritual...Μάλλον bugαρε...τσεκαρε λιγο τα codex αν εχεις αυτο που λεγεται elven ritual...αν δεν το εχεις σημαινει οτι δεν ειχες βρει την πλακετα...που ειναι απαραιτητη για να ανοιξει η πορτα...Το Juggernaut Armor το πηρες κανονικα??

Δημοσ.
αυτο σημαινει οτι δεν εκανες σωστα το ritual...Μάλλον bugαρε...τσεκαρε λιγο τα codex αν εχεις αυτο που λεγεται elven ritual...αν δεν το εχεις σημαινει οτι δεν ειχες βρει την πλακετα...που ειναι απαραιτητη για να ανοιξει η πορτα...Το Juggernaut Armor το πηρες κανονικα??

αν λες την πανοπλια ναι την πειρα αυτο το codex δεν το εχω :cry:

μου φενεται πως παμε απο το προηγουμενο save :mad:

Δημοσ.

Sorry αλλα μαλλον πας απο το προηγουμενο save...στην αρχη του ruin εκει που βλεπεις ενα παιδακι φαντασμα στα δεξια ανοιγει ενα μυστικο δωμάτιο...μεσα ειναι η πλακετα...

Δημοσ.

τελικα επαιξα απο το προηγουμενο save και δεν πηγα σε αυτο το σημειο πηγα απο ενα αλλο και οταν τα εκανα ολα τα υπολειπα

πηγα παλει εκει και ενω βαζω νερο απο την πηγη σε ενα μπουκαλι και το πηγαινω και το βαζω πανω σε ενα κουτι(δεν θυμαμε πως ειναι)δεν εμφανιοζετε τιποτα και δεν μου ανοιγη την πορτα :mad:

τα εχω κανει ολα!!!

το προσφερω το πινω το ξαναγεμιζω το ξαναπινω και τιποτα φοβαμε μηπως μετα τον ποιασει κανενα ξοψιμο εν ωρα μαχης :P

ΥΓδεν ξερω αμα λεμε το ιδιο αλλα πριν πας εκει σκοτωνεις εναν μαγο μου βαραει κατι ηλεκτρισμους και αν δεν πας κατευθιαν η συναιχια ειναι ενας μαγος δικο σου και σκοτωνεις κατι λυκανθρωπους που ητανε σε μια μαγισσα δεντρο

και μετα σκοτωνεις τον μαγο και εχει κατι δεντρα για βοηθεια

ΥΓαυτα ουφφφ :fear:

Δημοσ.

τα βήματα αν θυμάμαι καλά είναι ...

παίρνεις νερό απο την πηγή στο μπουκάλι, αφήνεις το μπουκάλι στο βωμό, προσεύχεσαι, πίνεις το μισό από το μπουκάλι, και τέλος παίρνεις το μπουκάλι και ρίχνεις το υπόλοιπο νερό στην πηγή!

(η σειρά ειναι ακριβής)

Δημοσ.

οκ θα το κανω τωρα

sorry αν σας κουραζω αλλα στη ζωη μου 2 παιχνιδια εχω παιξει τετοιου ειδους αλλα ητανε ποιο ευκολα

dark alliance 1,2 ps2

και oblivion 4 :o

---------- Προσθήκη στις 22:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:21 ----------

ρε φιλε για να μην ηξερα οτι ειμαι εγω ο θεος θα ελεγα εσενανε :P

ευχαριστω μολις το εκανα ναιιιι θα τελειωσω μια αποστολη ολοκληρη :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...