activex Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ok δεν έχω διαβάσει ούτε σελίδα , οπότε sorry που θα ρωτήσω απλά πραγματάκια που θάχουν ξανα αναφερθεί. το ξεκίνησα και γω μπας και ξανανιώσω έστω και λίγο την μαγεία του Baldurs Gate 2 (που ειναι και το μοναδικό rpg (μη mmo) που ειχα παίξει ποτέ) και έχω κάτι απορίες τα Patch περνάω κατευθείαν το 1.03 η με την σειρά 1.01 , 1.02 κτλ; τα DLC τι είναι; το Awakening είναι expansion; Υπάρχει όφελος να το βάλω από τώρα η αφού τελειώσω; Anyway έπαιξα μερικές ωριτσες , δεν ενθουσιαστηκα και πολύ .Κάπως απλό μου φάνηκε σε πολλά επίπεδα. Θα δείξει στην συνέχεια . Το Patch 1.03 πρέπει να περιέχει και τα υπόλοιπα, σε διαφορετική περίπτωση θα σου τα ζητήσει. Τα DLC είναι Downloadable Content, δηλαδή έξτρα περιεχόμενο που παρέχεται για Κατέβασμα, είτε δωρεάν, είτε επί πληρωμή (δυστυχώς και συνήθως ισχύει το δεύτερο!) μιλάμε από μικρές προσθήκες μέχρι και τύπου expansion.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Αν περιμενεις να δεις BG2 παντως θα φας επικη απογοητευση. Ακομα και ΧΩΡΙΣ να συγκρινουμε με BG2 το παιχνιδι ειναι υπερβολικο απλο και μετριοτητα.
guido Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 thx both καλά ναι , όταν ξεκινάει και έχεις μόνο 3 skill , είναι φως φανάρι ότι δεν είναι BG2. μια last ερώτηση . Τα party members δεν είναι μόνιμα ε; ανάλογα το quest και την περιοχή αλλάζουν από οτι είδα . Άρα μόνο με τον char σου ασχολείσαι για lvlup items κτλ. Η αλλάζει από ένα σημείο και μετά αυτό;
chill Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δεν είναι μόνιμα, μπορείς να τα αλλάξεις από την οθόνη των συντρόφων ανάλογα με τον τρόπο που επιθυμείς να παίξεις (αποκτάς αρκετά party members ανάλογα με τις επιλογές σου). Με όλους τους chars που βάζεις στην συντροφιά σου μπορείς να ασχοληθείς όπως ακριβώς και με τον δικό σου char.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μεσα απο τα options κανει turn-off το auto-level up για να τους κανεις εσυ οτι θελεις και επισης εσυ διαλεγεις ποιους θα εχεις καθε φορα. Για το ποσο απλο ειναι το παιχνιδι δεν ειναι μονο στα skills ομως, θα το δεις και οσο πας οτι ειναι -παντου- απλο. Dumped down μεχρι εκει που δεν παει. Το DOTA εχει ΠΟΛΥ περισσοτερη πολυπλοκοτητα αν με πιανεις τι θελω να πω.
telarin Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 από κονσολάδικο game τι να περιμένει κανείς, πάλι καλά να λέμε που κράτησαν καποια στοιχεία από BG. Εξάλλου δεν είμαστε στο 96-97 με τους κράχτες να πουλάνε 100 χιλιάρικα κόπιες, λογικό είναι να κοιτάζουν να ανοίξουν τα rpg σε mainstream φάσεις.
emperor318 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Κανένα κόλπο για τον Reverand στο κάστρο του Redcliffe; Όλο λίιιιιιγο πριν πριν ψοφήσει, ψοφάω εγώ... Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2010 από emperor318
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ναι, να γινεις level 13+ και να ξαναπροσπαθησεις. Ετσι και αλλιως αυτα που ριχνει δεν μπορεις να τα βαλεις αν δεν εισαι 15+ level οποτε τζαμπα κοπος.
emperor318 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Ναι, να γινεις level 13+ και να ξαναπροσπαθησεις. Ετσι και αλλιως αυτα που ριχνει δεν μπορεις να τα βαλεις αν δεν εισαι 15+ level οποτε τζαμπα κοπος. Χμ...για να διευκολυνθώ ρωτάω, έτσι ήξερα... Π.χ. στο BG πετούσες Flaming Oil στον εχθρό κι έκανες ζημιά...τπτ τέτοιο γίνεται; edit: ΟΚ, τον κηδέψαμε ;-) Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2010 από emperor318
guido Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 ρε παιδιά , σε μια κρίση βλακείας πέταξα τελείως εκτός γκρουπ την κοκκινομάλλα που ήταν bard , και έχω ξεμείνει με τον sten τον βάρβαρο επειδή θέλω να τον στείλω , που μπορώ να βρώ άλλον για party;
Arcanaloth Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Πολλα ζητας απο το συγκεκριμενο παιχνιδι. Ikaruga, δεν καταλαβαίνω, πρέπει σε κάθε ποστ που κάποιος ρωτάει κάτι, να μπαίνεις και να απαντάς θάβοντας το παιχνίδι; Οκ, και σε μας είχε αρέσει το Baldur's Gate, να μείνουμε για πάντα στο 1998; To Dragon Age είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ, αν κάποιος κάθεται και χαλιέται που δεν υπάρχουν 8000 spells και 24000 διαφορετικά όπλα, χάνει το νόημα του παιχνιδιού. Για μένα αυτό είναι οι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, το ότι δεν υπάρχει άσπρο μαύρο στο παιχνίδι, οι npc's που έχουν βάθος, το τρομερό χιούμορ του παιχνιδιού, τα πανέμορφα γραφικά σε συγκεκριμένες περιοχές, η επιβλητική μουσική του και άλλα πολλά. Πιο πορωμένος με το BG απο μένα δεν υπήρχε, δεν θυμάμαι και γω πόσες φορές το είχα τερματίσει, ήξερα κάθε διάλογο απέξω. Αλλά οκ, περάσανε τόσα χρόνια, είναι μια πολύ όμορφη ανάμνηση αλλά από την άλλη οι καιροί άλλαξαν, αυτή την στιγμή η κορυφή είναι το DA στα rpg's. Το να ρίχνεις χολή σε κάθε ποστ σε τί ακριβώς αποσκοπεί δηλαδή, δεν καταλαβαίνω. Να μας πείσεις ότι είσαι ο σούπερ ουάου hardcore rpg gamer που δε σε συγκινούν εσένα τέτοια παιχνιδάκια της σειράς γιατί είσαι old school και έχεις τερματίσει και ένα Baldur's Gate; Η απάντηση σου στο αν υπάρχει κάτι ανάλογο με το flaming oil στο DA είναι "πολλά ζητάς"; Δηλαδή ολόκληρα δέντρο με skills για alchemy και παρασκευή potions και balms ή τα δεκάδες διαφορετικά είδη "βομβών" που βρίσκεις και μπορείς να πετάς στους εχθρούς δεν σε καλύπτουν; Acid, fire, lower resistances κτλ. δεν έχει το παιχνίδι; Όλα αυτά τα components που βρίσκεις στο δρόμο ή μπορείς να αγοράσεις από τους εμπόρους τί είναι; Γιατί "ζητάει πολλά" δηλαδή; Αυτή η απαξίωση μιας προσπάθειας δεκάδων ατόμων που λιώσανε για χρόνια και βγάλανε ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα που εκτίμησε και απόλαυσε η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών πραγματικά με εξοργίζει. "Τί να μας πει το παιχνιδάκι τώρα, κλάιν, εγώ ξες τι έχω παίξει..." Και οκ, το είπες μία, το είπες δύο, το καταλάβαμε, επίτρεψε εμάς να μας αρέσει ή τουλάχιστον μην παραπληροφορείς τον κόσμο.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ας προσεχαν να μην το διαφημιζαν σαν τον spiritual successor του Baldurs Gate. Δεν πηραν βλεπεις απο το παραδειγμα του Bioshock (new System Shock).
emperor318 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Και μετά τον Reve-πώς-τον-λένε και τον Teagan...ή πάω στο Tower of Mages, ή καθαρίζω το κ-μπιπ!-όπαιδο, ή τη μάνα του. 1η εναλλακτική: στο δρόμο, μου επιτίθεται ένα θηρίο σαν τεθωρακισμένο, που αποκλείεται να το νικήσω, είμαι και χαμηλό level... 2η και 3η εναλλακτική: Suit Armors...αυτά και αν είναι δύσκολα... Όμως σε ένα forum σχετικά με αυτή τη μάχη βρήκα αυτό: Taunt to get attention of the armors. Get out of the room and position the tank in between the side bench and the wall. Done correctly your tank will only be atked by 2 armor - 1 from each side. Dun aggro the rest of the armor and juz focus on the one your tank is focusing on. Αν μπορέσετε να καταλάβετε τί εννοεί, σας παρακαλώ πείτε μου και μένα, γιατί εγώ άκρη δεν βγάζω...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα