Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σκέφτομαι να γίνω μέλος Premium και θέλω να σας ρωτήσει κάτι πόντοι που λέει στους μήνες δίπλα τι είναι..?

σου δίνει bonus κάποιους πόντους.

όταν φτάσεις 10000 έχεις άλλον 1 μήνα δωρεάν λογαριασμό.

οι πόντοι αυτοί μαζεύονται είτε με ανανεώσεις (τα bonus που σου δίδονται) είτε όταν ανεβάζεις αρχεία και τα κατεβάζουν άλλοι χρήστες ως free users.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά μόλις κατεβάζω 25 mb σταματάει και περιμένω μια δυο μέρες για να κατέβει.υπάρχει τροπος να το ξεπεράσουμε

Δημοσ.
παιδιά μόλις κατεβάζω 25 mb σταματάει και περιμένω μια δυο μέρες για να κατέβει.υπάρχει τροπος να το ξεπεράσουμε

25gb εννοείς λογικά..

1) κατεβάζεις ως free

2) παίρνεις άλλον λογαριασμό επιπλέον

3) χρησιμοποιείς το προγραμματάκι αυτό..

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=206692

:-)

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα...

Αναβαθμήστικα στα 24Mbps conn-x από 768 OTENET OnDSL... Το router κλείδωσε στα 19855 down και 1023 up...

Μεταβατικά με πήγαν για κάμποσες μέρες στο 1Mbps.. εκει όλα καλά, οι προβλεπόμενες ταχύτητες.

Τώρα στα 24Mbps:

- Ανοίγοντας Firefox με 30 tabs, βλέπω στο DU Meter downstream μέχρι 350KB/s.

- Στο Flashget, με το οποίο συνήθως κατεβάζω 2 αρχεια απο Rapidshare η ταχύτητα παίζει μέχρι 120 KB/s αλλά πέφτει και πιο χαμηλα (εως και 50!) εκει που πριν με την 1Mbps κατέβαζα σταθερα γυρω στα 100 KB/s και με την 768 γύρω στα 80 KB/s (τα προβλεπόμενα δηλαδή).

- Κατεβάζοντας 1 αρχείο απο το ftp.otenet.gr παίζει γύρω στα 250 KB/s και δοκιμαζοντας να ξεκινάω νεα κατεβασματα αρχείων ταυτόχρονα, έφτασα με 10 αρχεία τα 1000 KB/s.. Δοκίμασα χειροκίνητα από ftp εσωτερικού και εξωτερικού και έφτασα μέχρι 300KB/s με συνεχή διακύμανση της ταχύτητας από 20 -300...

- Απο Ati και Nvidia 200-350KB/s, στιγμιαία είδα και 450 απο την Nvidia...

έχω το ZyXEL 660HW και η γραμμή μου είναι ISDN. Απο το DSLAM απέχω λιγότερο από χιλιόμετρο. Κάλεσα 121 δήλωσα και βλάβη γραμμής. Λόγω απεργίας ακόμη δεν έκαναν τίποτα..

δείτε και εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2070563

Το θέμα είναι ότι στο 1Mbps η γραμμή δουλευε στο φουλ (ειδικά στα κατεβάσματα απο Rapidshare γύρω στα 100KB/s), ενώ με την 24Mbps είναι από τα ίδια μέχρι και χειρότερα..

Α, και το άλλο που με προβληματίζει πολύ είναι γιατι αυτές οι ταχύτητες παιζουν συνεχώς, δεν είναι καθόλου σταθερές σε σχέση με το 1Mbps (και κυρίως στο Rapidshare)...

Σήμερα μου ήρθε να δοκιμάσω κάτι άλλο.. Έβαλα το Flashget να κατεβάζει 8 αρχεία από Rapidshare ταυτόχρονα και η ταχύτητα παίζει μέχρι και 600KB/s πλέον!!! Βέβαια τώρα που έμεινε 1 αρχείο κατεβάζει με 25KB/s !!!!

Τι γίνεται;

Έχω πρόβλημα με τη 24άρα, αλλά και το Rapidshare δεν πάει καλά όμως...

1000 posts!!! και 3 χρόνια στο Insomnia.... έχω μάθει τόσα πολλά, έχω λύσει τόσα προβλήματα, έχω μιλήσει με τόσο κόσμο... ΑΞΙΖΕ... σας ευχαριστώ όλους..

Δημοσ.

γενικά έχει κάτι ψιλοπροβληματάκια το rapidshare τις τελευταίες μέρες και το βλέπεις στις μεγάλες ταχύτητες αυτό, όχι στις μικρές.

Δημοσ.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι αυτή τη στιγμή ξαναδοκιμάζω download από ftp.otenet.gr με flashget..

Με ένα αρχείο εφτασα 360Kb/s, με 8 αρχεία έφτασα στο 1MB/s...

Σχεδόν τα μισά από όσο θα μπορούσα (έχοντας κλειδώσει σχεδόν στα 20000Kbps)...

Το Rapidshare σήμερα, πάντα με 8 αρχεία ταυτόχρονα, έφτασε στα 650Kb/s..

Δημοσ.
Ενδεικτικά αναφέρω ότι αυτή τη στιγμή ξαναδοκιμάζω download από ftp.otenet.gr με flashget..

Με ένα αρχείο εφτασα 360Kb/s, με 8 αρχεία έφτασα στο 1MB/s...

Σχεδόν τα μισά από όσο θα μπορούσα (έχοντας κλειδώσει σχεδόν στα 20000Kbps)...

Το Rapidshare σήμερα, πάντα με 8 αρχεία ταυτόχρονα, έφτασε στα 650Kb/s..

δοκίμασε λίγο ...ταυτόχρονα με διαφορέτικους download managers...

flashget kai rapget..ή idm..

Δημοσ.

Παιδια εμενα μου τελειωνει ο premium καπου τον Ιουνιο. Ας πουμε οτι πληρωνω για τον επομενο χρονο, καπου μεσα στο Μαϊο. Φανταζομαι οτι απο τη στιγμη που θα τελειωσει το προηγουμενο account θα τεθει σε ισχυ ο νεος, ετσι δεν ειναι; Δεν πιστευω να μου φαει αυτον τον 1 μηνα, μονο και μονο επειδη ανανεωσα νωριτερα....

Δημοσ.
Παιδια εμενα μου τελειωνει ο premium καπου τον Ιουνιο. Ας πουμε οτι πληρωνω για τον επομενο χρονο, καπου μεσα στο Μαϊο. Φανταζομαι οτι απο τη στιγμη που θα τελειωσει το προηγουμενο account θα τεθει σε ισχυ ο νεος, ετσι δεν ειναι; Δεν πιστευω να μου φαει αυτον τον 1 μηνα, μονο και μονο επειδη ανανεωσα νωριτερα....

Απλά θα κάνεις επέκταση του λογαριασμού σου [extend account] και έτσι θα προστεθούν οι επιπλέον μήνες που θα αγοράσεις.

Δε χάνεται τίποτα. Επίσης με επέκταση για 3 μήνες π.χ σου δίνει 3000 πόντους +8000 που φαντάζομαι έχεις ήδη,

κερδίζεις ένα ακόμα μήνα. Οπότε συμφέρει σε σχέση με τη δημιουργία νέου account.

Δημοσ.

Σωστά με κάλυψε ο προηγούμενος φίλος.

Δημοσ.

Σημερα οταν παω να πιασω links με τον flashgot, μου βγαζει flashgot error που λεει "download manager not properly installed. Εσφαλμενη λειτουργια."

Απο κει και περα, εκανα απεγκατασταση/εγκατασταση, μεχρι και τον firefox ξαναεγκατεστησα αλλα το προβλημα εξακολουθει. Υπαρχει καμια ιδεα; Εχει τυχει σε καποιον αλλο; Πρωτη φορα σημερα μου ετυχε. O Orbit δουλευει κανονικα.

Δημοσ.
Πως γίνεται να διαγράψουμε ένα φάκελο που δημιουργήσαμε....

Εκει που ειναι τα rapidshare folders, υπαρχει ενα κουμπι "admin login" διπλα απο καθε φακελο, μπαινεις εκει και κατω κατω εχει ενα κουμπι που λεει delete whole folder, τικαρεις πρωτα και τα 2 κουτακια και πατας το κουμπι για να σβηστει φακελος.

Μπορει καποιος να μου πει πως μηδενιζεται το downloaded ; γιατι βλεπω οτι εχουν περασει 3 μερες απο το τελευταιο download που ηταν 11gb(σε μια μερα) και δεν εχει μειωθει το downloaded.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...