NikosKallithea Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, afterhours είπε Αν θελω να παρω κατι που εχει 150 ευρω γινεται να τραβηξει τα 50 ευρω απο το Paypal (αν εχει ακριβως τοσο υπολοιπο) και τα 100 υπολοιπα να τα τραβηξει απο την χρεωστικη καρτα ;;; Αν μιλας για το balance, θα τραβήξει ετσι και αλλιώς ολο το balance και μετά το υπόλοιπο θα το πάρει απο την καρτα σου, με την προϋπόθεση, αγορα, balance και κάρτα να ειναι στο ιδιο νόμισμα
arma1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λεβεντες απορια ,οταν κανουμε πληρωμη με paypal, μετα απο ποσες ωρες - μερες την βλεπει ο πωλητης; αναφερομαι για αγορα στην Ελλαδα Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από arma1
georgep800 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, Ειχα ανοίξει case, χθες έκανα escelate και σήμερα που απάντησε ο πωλητής επέλεξα την επιλογή "Ενημέρωση PayPal". Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι το case ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ! Ούτε στα "Εκκρεμή περιστατικά" υπάρχει, ούτε στα "Κλειστά περιστατικά"!!! Γνωρίζει κανείς αν είναι φυσιολογικό; Thanks!
NikosKallithea Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, arma1 είπε Λεβεντες απορια ,οταν κανουμε πληρωμη με paypal, μετα απο ποσες ωρες - μερες την βλεπει ο πωλητης; αναφερομαι για αγορα στην Ελλαδα Άμεσα 1 ώρα πριν, georgep800 είπε Καλησπέρα, Ειχα ανοίξει case, χθες έκανα escelate και σήμερα που απάντησε ο πωλητής επέλεξα την επιλογή "Ενημέρωση PayPal". Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι το case ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ! Ούτε στα "Εκκρεμή περιστατικά" υπάρχει, ούτε στα "Κλειστά περιστατικά"!!! Γνωρίζει κανείς αν είναι φυσιολογικό; Thanks! Κατι κανεις λαθος το εμαιλ πού ήρθε από το παυπαλ τι λέει 2
d4mage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα. Σε παλιότερο post είχα αναφέρει πως έχει θέμα με το λογαριασμό της paypal. Είχα συνδέσει την κάρτα ( η οποία αντικαταστάθηκε με νέα οπότε άλλαξε ο αριθμός ) και έπειτα λάθος με το νούμερο του κινητού στα 2 τελευταία ψηφία. Οπότε στην επαλήθευση του κωδικού μου ζητάει αριθμό κάρτας ( τον οποίο μου έδωσε η Πειραιώς σε επικοινωνία που είχα ), mail που επίσης δεν έχω πρόβλημα και τηλεφωνική κλήση άλλα και sms που εκεί υπάρχει το πρόβλημα... Επικοινώνησα με paypal και μου λένε μόνο με τηλέφωνο, τηλέφωνο που; Υπάρχει support στην Ελλάδα; Εάν ανοίξω δεύτερο λογαριασμό και τον αφήσω στην άκρη, θα με μπλοκάρει; Θα έχω θέμα; Άλλοι μου λένε ναι και άλλοι όχι. Τι ισχύει;
NikosKallithea Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δεν κατάλαβα τιποτα από αυτά που περιγράφεις Αν ανοίξεις άλλο λογαριασμό, κάτω απο κάποιες προϋποθέσεις , θα σου μπλοκάρουν και τους δυο, δεν είναι μαύρο άσπρο
alexakos89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, d4mage είπε Καλησπέρα. Σε παλιότερο post είχα αναφέρει πως έχει θέμα με το λογαριασμό της paypal. Είχα συνδέσει την κάρτα ( η οποία αντικαταστάθηκε με νέα οπότε άλλαξε ο αριθμός ) και έπειτα λάθος με το νούμερο του κινητού στα 2 τελευταία ψηφία. Οπότε στην επαλήθευση του κωδικού μου ζητάει αριθμό κάρτας ( τον οποίο μου έδωσε η Πειραιώς σε επικοινωνία που είχα ), mail που επίσης δεν έχω πρόβλημα και τηλεφωνική κλήση άλλα και sms που εκεί υπάρχει το πρόβλημα... Επικοινώνησα με paypal και μου λένε μόνο με τηλέφωνο, τηλέφωνο που; Υπάρχει support στην Ελλάδα; Εάν ανοίξω δεύτερο λογαριασμό και τον αφήσω στην άκρη, θα με μπλοκάρει; Θα έχω θέμα; Άλλοι μου λένε ναι και άλλοι όχι. Τι ισχύει; βγαλε την καρτα την νεα απο αυτο το paypal.Σβησε και την παλια που εχεις μεσα αφου ειναι λαθος. Ανοιξε νεο λογαριασμο σε αλλο mail. Ετσι και αλλιως αλλο mail θα δωσεις,αλλη καρτα και αλλο τηλεφωνο! Και εγω εχω 2 paypal Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από alexakos89
d4mage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, alexakos89 είπε βγαλε την καρτα την νεα απο αυτο το paypal.Σβησε και την παλια που εχεις μεσα αφου ειναι λαθος. Ανοιξε νεο λογαριασμο σε αλλο mail. Ετσι και αλλιως αλλο mail θα δωσεις,αλλη καρτα και αλλο τηλεφωνο! Και εγω εχω 2 paypal Πως θα τα κάνω όλα αυτά χωρίς να έχω πρόσβαση (οεο); Προφανώς και μπορείς με νέο e-mail, νέο αριθμό κάρτας άλλα και τηλέφωνο (εφόσον το παλιό δεν λειτουργεί) να ανοίξω νέο λογαριασμό, το θέμα είναι εάν εξακριβωθεί η ταυτότητα ή γενικώς πως πρόκειται για ίδιο άτομο... τι γίνεται! Y.Γ Ο αριθμός πάντως δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή, άρα δεν μπορώ να τον πάρω ένα τηλ να λυθεί εκεί το ζήτημα😄 και στην τελική θα μπορούσα εξαρχής να δηλώσω αριθμό λογαριασμού και όχι λογαριασμό κάρτας. btw εσύ γιατί έχεις 2 paypal; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από d4mage
alexakos89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, d4mage είπε Πως θα τα κάνω όλα αυτά χωρίς να έχω πρόσβαση (οεο); Προφανώς και μπορείς με νέο e-mail, νέο αριθμό κάρτας άλλα και τηλέφωνο (εφόσον το παλιό δεν λειτουργεί) να ανοίξω νέο λογαριασμό, το θέμα είναι εάν εξακριβωθεί η ταυτότητα ή γενικώς πως πρόκειται για ίδιο άτομο... τι γίνεται! Την νέα κάρτα την έχεις στο PayPal?
d4mage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Δεν κατάλαβα τιποτα από αυτά που περιγράφεις Αν ανοίξεις άλλο λογαριασμό, κάτω απο κάποιες προϋποθέσεις , θα σου μπλοκάρουν και τους δυο, δεν είναι μαύρο άσπρο Τι δεν καταλάβες, να σε βοηθήσω. 16 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Την νέα κάρτα την έχεις στο PayPal? Η νέα κάρτα δεν είναι πουθενά, ο λογαριασμός του paypal είναι με την προηγούμενη κάρτας.
alexakos89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, d4mage είπε Τι δεν καταλάβες, να σε βοηθήσω. Η νέα κάρτα δεν είναι πουθενά, ο λογαριασμός του paypal είναι με την προηγούμενη κάρτας. κανε νεο λογαριασμο με νεο mail,νεα καρτα,νεο αριθμ και δικο σου ονομα επωνυμο. Δεν θα εχεις θεμα κανενα και ειδικα εφοσον δεν το χρησιμοποιεις.
d4mage Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Στις 18/10/2018 στις 3:59 ΜΜ, alexakos89 είπε κανε νεο λογαριασμο με νεο mail,νεα καρτα,νεο αριθμ και δικο σου ονομα επωνυμο. Δεν θα εχεις θεμα κανενα και ειδικα εφοσον δεν το χρησιμοποιεις. και πάλι όμως μαλακία να υπάρχει ένας ανενεργός λογαριασμός κάπου με τίγκα προσωπικά μου δεδομένα κι ας μην το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
kounga Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Kαλησπέρα, 1) Υπάρχει σε κάποια απο τις απαντήσεις του thread, ή έστω κάπου αλλού , λίστα όλων των ελληνικών εταιριών Τηλεφωνίας + Ηλεκτρισμού που να δέχονται πληρωμή λογαριασμού με PP? Λέω για λίστα, γιατί σκόρπια του τύπου πχ "Εμένα πάντως η Cyta δέχεται" δεν βοηθάνε και πολύ. 2) Ξέρετε ποιοι απο τους παρακάτω δέχονται PP για ηλεκτρονική αγορά προιοντων (όχι λογαριασμούς κινητής) , εκτός του Public + Πλαισίου που ξέρω σίγουρα ? Γερμανός , Κωτσόβολος , Vofafone , Wind , Cosmote , Sevenspot ?
mrk2079 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Καλημερα σας.Εκανα μια αγορα στο myprotein και μου εκανε denied την πληρωμη με paypal.Το προβλημα ειναι οτι τα λεφτα δεν υπαρχουν στο λογαριασμο πλεον και δεν μπορω να τα βρω πουθενα.Καποια στιγμη καταφερα να μπω στο παλοιο paypal και ειδα τη συναλλαγή αλλα δεν ειχε να κανω κατι.Στο νεο σαιτ λεει οτι θα μπουν σε μεχρι και 30 μερες στο λογαριασμο αν εχει γινει αυτο και καμμια αλλη πληροφορια.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν βρισκω πουθενα τη συνναλαγη ουτε καν στην τραπεζα πειραιως το δειχνει ουτε στο paypal.Εχει τυχει μηπως σε κανεναν?Εστειλα μειλ και μου απαντησαν να τους παρω τηλεφωνο τη δευτερα απλα φοβαμαι μη γιναν τα λεφτα αερας και εχω στραβωσει γιατι δεν ειχα ποτε θεμα με το paypal.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 20 ώρες πριν, kounga είπε Kαλησπέρα, 1) Υπάρχει σε κάποια απο τις απαντήσεις του thread, ή έστω κάπου αλλού , λίστα όλων των ελληνικών εταιριών Τηλεφωνίας + Ηλεκτρισμού που να δέχονται πληρωμή λογαριασμού με PP? Λέω για λίστα, γιατί σκόρπια του τύπου πχ "Εμένα πάντως η Cyta δέχεται" δεν βοηθάνε και πολύ. 2) Ξέρετε ποιοι απο τους παρακάτω δέχονται PP για ηλεκτρονική αγορά προιοντων (όχι λογαριασμούς κινητής) , εκτός του Public + Πλαισίου που ξέρω σίγουρα ? Γερμανός , Κωτσόβολος , Vofafone , Wind , Cosmote , Sevenspot ? Δεν ειναι θεμα paypal αυτο ανοιξε ενα αλλο θεμα και ρωτα 13 ώρες πριν, mrk2079 είπε Καλημερα σας.Εκανα μια αγορα στο myprotein και μου εκανε denied την πληρωμη με paypal.Το προβλημα ειναι οτι τα λεφτα δεν υπαρχουν στο λογαριασμο πλεον και δεν μπορω να τα βρω πουθενα.Καποια στιγμη καταφερα να μπω στο παλοιο paypal και ειδα τη συναλλαγή αλλα δεν ειχε να κανω κατι.Στο νεο σαιτ λεει οτι θα μπουν σε μεχρι και 30 μερες στο λογαριασμο αν εχει γινει αυτο και καμμια αλλη πληροφορια.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν βρισκω πουθενα τη συνναλαγη ουτε καν στην τραπεζα πειραιως το δειχνει ουτε στο paypal.Εχει τυχει μηπως σε κανεναν?Εστειλα μειλ και μου απαντησαν να τους παρω τηλεφωνο τη δευτερα απλα φοβαμαι μη γιναν τα λεφτα αερας και εχω στραβωσει γιατι δεν ειχα ποτε θεμα με το paypal. Προφανώς πληρώθηκαν και αυτόματα ακυρώθηκε η συναλλαγή, τα χρήματα σου θα επιστρέψουν στην κάρτα μέσα σε αυτό το διάστημα που σου γράφουν, 30 μέρες μαξ 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα