Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτησω ρε παιδια απο ενα καταστημα που θελω να παρω μια καρτα μου βγαζει "Έξοδα πληρωμής Paypal" κοντα 25 ευρω. Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω κατι τετοιο στα 3 χρονια που χρησιμοποιω paypal. Το κανει το μαγαζι γιατι ειναι δυσκολο να τα βγαλει απο paypal; Υποθετω δεν υπαρχει τροπος να το γλυτωσω αλλα μηπως ξερει καποιος κατι για αυτο

image.png

Επεξ/σία από NDGuy
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
32 minutes ago, Hapatingo said:

Το Netflix στέλνει και email σε κάθε χρέωση του μήνα. Σου έχει έρθει τέτοιο email?

Οχι, αλλα στον συγκεκριμενο λογαριασμο δεν υπηρχαν χρηματα ετσι κι αλλιως. Τωρα μπηκαν

46 minutes ago, user2163 said:

Μας βγάζεις ένα screenshot; Μην ξεχάσεις να κρύψεις ευαίσθητες πληροφορίες

Screenshot απο τι πραγμα; Ευχαριστω!

Δημοσ.

Μάλιστα.Είναι όντως από το paypal και έχει χρεωθεί.Το ποσό μου κάνει εντύπωση 13.99;

Αν δεν το αναγνωρίζεις κάνε dispute.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/2/2019 στις 7:56 ΜΜ, kristosfm είπε

letom εισαι πολύ κατατοπιστικός. 

Σε ευχαριστώ!!

Πήγα σήμερα στο Α.Τ. της περιοχής μου οπου εξηγούσα την κατάσταση σε δυο αξιωματικούς υπηρεσίας και με κοιτούσαν σαν εξωγήινο αλλά με μπόλικο ενδιαφέρον λεγοντας τους διαφορα περι  dispute, paypal, ebay, case, transaction, GBP, tracking number, report, ασφάλειας συναλλαγών κτλ.

Με στέλνουν στον 2ο όροφο που είναι μηνυση για απάτη. Αρχισα να λεω περίπου τα ίδια δεν κατάλαβε και πολλά, αγγλικά δεν ήξερε, πληκτρολογούσε με το ένα χέρι με οτι αυτό συνεπάγεται απο άποψη χρόνου, δεν ήξερε καν τι είναι ebay, paypal ουτε καν πως γράφονται, τελοσπαντων την δουλεια μου προκειται να την ολοκληρώσω αύριο παίρνοντας το εγγραφο, οπου και θα κάνω κατευθείαν την μετάφραση οπως με συμβούλεψες για να μην χάνω χρόνο.

Κλασικός δημόσιος υπάλληλος.

Τα ενδιαφέροντά του φτάνουν μέχρι να γνωρίζει ποια κωλόμπαρα έχει η γειτονιά του!

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ.
19 hours ago, NDGuy said:

Να ρωτησω ρε παιδια απο ενα καταστημα που θελω να παρω μια καρτα μου βγαζει "Έξοδα πληρωμής Paypal" κοντα 25 ευρω. Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω κατι τετοιο στα 3 χρονια που χρησιμοποιω paypal. Το κανει το μαγαζι γιατι ειναι δυσκολο να τα βγαλει απο paypal; Υποθετω δεν υπαρχει τροπος να το γλυτωσω αλλα μηπως ξερει καποιος κατι για αυτο

image.png

Είναι η προμήθεια που κρατάει το paypal στις πληρωμές. Κάποια καταστήματα την φορτώνουν στον πελάτη. Τέτοια είναι και η περίπτωσή σου.

Δημοσ.

Να κανω και εγω μια σύντομη ερωτηση...
 Πουλησα κατι στο ebay, αλλα ο buyer μου γραφει στο Νοτες..
Note from buyer:PLEASE DO NOT SHIP TO IRELAND BUT INSTEAD SEND TO MY GRANDSON IN US. HERE IS HIS ADDRESS: MASTER MO********, CARE OF AISLING O**** Church STREET , CROSS KEYS, NJ ****USA United States ******* DO SEND TO THE USA ADDRESS OTHERWISE IT WILL BE RETURNED. PLEASE EMAIL TRACKING INFORMATION OR CERTIFICATE OF POSTING BY EMAIL TO ME UPON POSTING. THANKS.
To ιδιο γραφει και στα νοτες του paypal....
Ρωτησα το ebay αλλα με γράψανε.... το fee μια χαρα το πηραν btw.
 Ειμαι καλυμμένος να το στείλω?
Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν θα είσαι καλυμένος μετά από το paypal.Το στέλνεις όπου γράφει το ebay ή στείλε μήνυμα στον αγοραστή και ακύρωσε την παραγγελία.

Ή μπορείς να του πεις να προσθέσει τη διεύθυνση αυτή να του κάνεις refund και να ξαναπληρώσει χρησιμοποιώντας αυτή τη διεύθυνση.

Σε κάθε περίπτωση μη στείλεις σε άλλη διεύθυνση γιατί θα κερδίσει αυτομάτως το claim που σίγουρα θα κάνει μετά.

Επεξ/σία από user2163
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω.... 😊
 ΚΑτι αλλο.. η καρτα τραπέζης λήγει  2/19 οποτε περιμένω α έρθει η καινούρια. και μου έσκασε αυτό. 
Εχω καμποσα λε7 μεσα στο  paypal  δε παιζει να τα χασω αν ληξει η κατα που ειναι "συνδεδεμένη" ε ?

• Account
    A credit card in your PayPal Wallet is about to expire. Please update your card's expiration date on the PayPal Wallet page as soon as possible.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paganinigr είπε

Ευχαριστω.... 😊
 ΚΑτι αλλο.. η καρτα τραπέζης λήγει  2/19 οποτε περιμένω α έρθει η καινούρια. και μου έσκασε αυτό. 
Εχω καμποσα λε7 μεσα στο  paypal  δε παιζει να τα χασω αν ληξει η κατα που ειναι "συνδεδεμένη" ε ?

• Account
    A credit card in your PayPal Wallet is about to expire. Please update your card's expiration date on the PayPal Wallet page as soon as possible.

Όχι βέβαια,απλά όταν παραλάβεις την κάρτα κάνε ενημέρωση την καινούρια ημερομηνία λήξης στο paypal.

Επεξ/σία από user2163
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Εχει κανεις θεμα στη πληρωμη με λιρες;Γιατι στο ebay δεν μπορω σε κανενα πωλητη να πληρωσω με λιρα παντα βγαζει σφαλμα

Με κάρτα Ελληνικής τράπεζας προσπαθείς; Ισως οι πωλητές είναι σε λίστα απαγορευμένη από τους κεφαλαιακούς περιορισμούς. Μίλα με την τράπεζα σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...