Ntinaras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 http://www.imdb.com/title/tt1458175/ the next three days καλο με πολυ ενταση.
eu@ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 http://www.imdb.com/title/tt1458175/ the next three days καλο με πολυ ενταση. απότομο τέλος!
gavros10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 ξαναειδα το london bulevard γιατι μου αρεσε πολυ αυτο το τελος ρε παιδι μου, η μεγαλυτερη ξενερα που εχω φαει σε ταινια. δεν μπορουσα να το χωνεψω
john1987 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Barney's Version Αρκετα καλο με εξαιρετικο Paul Giammati. 7,5/10
fearwhatnow Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Take me home tonight 7.2/10 Δεν μπορω να καταλαβω τα 30αρια και τα 40αρια (στα 100) που παιρνει η ταινια απο τον κοσμο.Μαλλον οι περισσοτεροι εχουν συνηθισει στις χυδαιες αμερικανιες.Κριμα που θαβουν ετσι την ταινια,που και καλουτσικες ερμηνειες και εξυπνες ατακες εχει.
spanovaggelis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Oι υποδιαιρεσεις σας μου αρεσουν... 7,20 ή μηπως 7,23?
fearwhatnow Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Oι υποδιαιρεσεις σας μου αρεσουν... 7,20 ή μηπως 7,23? Ε ναι φαινεται περιεργο αλλο το κανω διοτι βλεπω παρα πολλες ταινιες τον μηνα.Οποτε ο δεκαδικος ειναι must γιατι πολλες ταινιες ειναι στο 7 οποτε οι υποδιαιρεσεις δινουν την δυνατοτητα για μεγαλυτερη γκαμα και ευρος βαθμολογιων.
paris.gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 X Men (7.0) - αρκετά καλό αλλά ξενέρωμα η επιλογή των μεταλλαγμένων. Η γκόμενα με τα φτερά είναι ωραίο μωρό αλλά αστείος χαρακτήρας. Unknown (8.0) - αν και το είδα υποψιασμένος την ανατροπή ήταν δύσκολό να την προβλέψω.
spanovaggelis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ε ναι φαινεται περιεργο αλλο το κανω διοτι βλεπω παρα πολλες ταινιες τον μηνα.Οποτε ο δεκαδικος ειναι must γιατι πολλες ταινιες ειναι στο 7 οποτε οι υποδιαιρεσεις δινουν την δυνατοτητα για μεγαλυτερη γκαμα και ευρος βαθμολογιων. Μπορεις να μου αναφερεις 2 ταινιες που ειδες προσφατα στα 6.9, δυο στα 7.1 και δυο στα 7.4 ? Εγω οταν ημουν μικρος βαθμολογουσα με αστερακια * για τις πατατες ** για τις μετριες *** για τις καλες **** για τα αριστουργηματα Συντομα βεβαια χρειαστηκαν και οι υποδιαιρεσεις...καθε μια απο τις 4 αυτες κατηγοριες ειχε 3 υποκατηγοριες(με το ζορι, κανονικα, πλουσια) Ομως καποιες φορες χρειαζονταν και οι υποκατηγοριες τις υποκατηγοριες τους
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 τελείωσα τον 5ο κύκλο LOST κ πάω για τον 6ο ωραία ταινία... ...oh wait
eu@ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 ωραία ταινία... ...oh wait ενταξει,δεν ειναι απλά το ανέφερα!να μην ψαχνω τώρα το θρεντ με τους LOST!
yiannis_1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Martyrs. Κακό... (Και έλεγα τους Ασιάτες ανώμαλους, σεξουαλικά στερημένους...) Ο τύπος που το εγραψε και σκηνοθέτησε πρέπει να ζήλεψε λίγο απο την δόξα του Pasolini. Αλλά που... Φυσικά με κόπιες δε γ@ε κανείς. Οπότε του βάζω 3 που είναι ενας αριθμός που του πάει. A Streetcar Named Desire. Κλασσικό αλλά δεν το χα δεί. 9 Ηθοποιάρες, μεγάλες ερμηνείες. Δεν ξέρω αν έδινε περισσότερο η Vivien Leigh ή ο Brando στο έργο.
demessakis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Martyrs. Κακό... (Και έλεγα τους Ασιάτες ανώμαλους, σεξουαλικά στερημένους...) Ο τύπος που το εγραψε και σκηνοθέτησε πρέπει να ζήλεψε λίγο απο την δόξα του Pasolini. Αλλά που... Φυσικά με κόπιες δε γ@ε κανείς. Οπότε του βάζω 3 που είναι ενας αριθμός που του πάει. A Streetcar Named Desire. Κλασσικό αλλά δεν το χα δεί. 9 Ηθοποιάρες, μεγάλες ερμηνείες. Δεν ξέρω αν έδινε περισσότερο η Vivien Leigh ή ο Brando στο έργο. Για το πρώτο, θα διαφωνήσω. Για το δεύτερο θα συμφωνήσω (+ στην Vivien, απίστευτη ερμηνεία) Είδα το Rango. Περίμενα πολλά περισσότερα, και ως εκ τούτου απογοητεύτηκα. 6/10
kostasmak Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Eιδα το Super 8 από το οποίο περίμενα κάτι καλύτερο (Μου άρεσε το τρέιλερ αλλά να μου πεις πιο τρέιλερ δεν είναι ωραίο) 5/10 Επίσης ειδα Χ men το οποίο ήταν αρκετά καλό 7/10 Και Transformers σταθερή αξια όπως τα προηγούμενα 7/10 (Μην με κραξετε προτιμώ την καινουργια φιλη του Σαμ από την Μέγκαν Φοξ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις