Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
βασικα στο stone πιστευω το σεναριο ηταν το πολυ για 90 λεπτα.. το εσκισαν το θεμα. ΝτεΝιρο και Νορτον επαιζαν αρκετα καλα κατ εμε.

Σωστο. Ναι κι εμενα μου φανηκαν ικανοποιητικες οι ερμηνειες. Στο σεναριο υπηρχε το προβλημα, ή τουλαχιστον στον τροπο με τον οποιο το χειριστηκαν και το παρουσιασαν.

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλο ηταν το 28 weeks later..

Δε ξερω αν θελει Δοκτωρά το Salt, παντως εγω δε το καταλαβα! Οποτε λεω να μη δω και το Inception..

Δημοσ.
wall street 2 αρκετα καλη 7/10. Σε κανει να θες να πας να βαλεις φωτια στις βιλλες και στα κοτερα.

συμπεριλαμβανομενων και αυτων που εχουν οι δημιουργοι και οι ηθοποιοι της ταινιας;

Δημοσ.
συμπεριλαμβανομενων και αυτων που εχουν οι δημιουργοι και οι ηθοποιοι της ταινιας;

Καμια σχεση οι παραγωγοι με τους πραγματικους μεγαλοκαρχαριες που παρουσιαζονται στην ταινια.

Δημοσ.
Καμια σχεση οι παραγωγοι με τους πραγματικους μεγαλοκαρχαριες που παρουσιαζονται στην ταινια.

Εγω στα κοτερα και στις βιλες απαντησα.

Δημοσ.

Τίτλος: DEATH RACE http://www.imdb.com/title/tt0452608/

Είδος: Action | Sci-Fi | Thriller

Σκηνοθέτης: Paul W.S. Anderson

Βαθμολογία: 8/10

Υπόθεση: Ο Jensen Ames (Jason Statham) βρίσκεται άδικα κλεισμένος σε φυλακή υψίστης ασφαλείας για το φόνο της γυναίκας του. Το λόγο που βρίσκεται εκεί τον ανακαλύπτει σύντομα, όταν καλείται να αντικαταστήσει κρυφά έναν τραυματισμένο οδηγό παράνομων αγώνων αυτοκινήτου που τελούνται στον προαύλιο χώρο του ιδρύματος, προκειμένου να πάρει την πίσω ελευθερία του. Εγκέφαλος των αγώνων είναι η ίδια η διευθύντρια των φυλακών, Hennessey (Joan Allen), με τους οποίους κερδίζει ασύλληπτα χρήματα απ' την pay-per-view τηλεθέαση, θέτοντας οδηγούς-τροφίμους σε κούρσες ζωής ή θανάτου με αυτοκίνητα-φονικές μηχανές εξοπλισμένα σαν αστακούς.

Σ

χόλιο: Το βρήκα απλα διασκεδαστικό, με ωραία φωτογραφία στυλιζαρισμένη εντυπωσιακές σκηνες με τα αμαξια (νοστάλγησα το twised metal στο ps μου σνιφσνιφ) βασίκα περασα μιαμιση ωρίτσα πολύ ευχαριστα αλλα οκ δεν ειναι τροφη για σκεψη ( αν και τα συνχρονα κολοσσαια δεν ειναι πολυ μακρια )

(vlachaquito σου πηρα την σκαλετα σου ελπιζω να μην σε πειραζει)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...