Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθε χρονο πρεπει να ριχνεις την τιμη για ασφαλεια κλοπης..αλλιως πληρωνεις τσαμπα παραπανω γιατι αν ερθει η ωρα θα κοιταξουν κανα autotriti κ θα σου πουν ποσα θα σου δωσουν..

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άρα ισχύει πως όπου κι αν πάω, 5.500ε θα πάρω αν χρειαστεί (τιμή autotriti αυτή, την κοιταξαν και στην ασφαλιστική).

Στην θέση μου θα αλλάζατε εταιρία;

Δημοσ.

αν δεν εισαι ευχαριστημενος θα αλλαξεις.....αν εισαι απλα ενημερωνεις εγγραφος για την αντικειμενικη αξια του αυτοκινητου, κανουν τις απαραιτητες μειωσεις και μενεις εκει.

Δημοσ.
αν δεν εισαι ευχαριστημενος θα αλλαξεις.....αν εισαι απλα ενημερωνεις εγγραφος για την αντικειμενικη αξια του αυτοκινητου, κανουν τις απαραιτητες μειωσεις και μενεις εκει.

Δεν μπορώ να ξέρω αν είμαι ευχαριστημένος ή όχι! Ο μόνος τρόπος να το μάθω είναι να μου κλέψουν ή να μου κάψουν το αμάξι :P

Ο μόνος τρόπος να κρίνω ποια απ'τις 2 εταιρίες είναι καλύτερη είναι από εμπειρίες άλλων :-)

Δημοσ.

με την GU εγω παντως ειμαι ευχαριστημενος. για εθνικη ας μιλησει κανενας αλλος.

και αν το βαρεθεις ποτε, προσφερομαι για μπαρμπεκιου να φερω τις μπριζολες :lol:

Δημοσ.

αν ζητησεις απο αυτη που εισαι ηδη να ριξεις την τιμη του αυτοκ.στα 5.500-5χιλ θα πεσει κ αλλο η τιμη που λες...

αν το θεμα ειναι σε κλοπη ή αν στο καψουν τι θα γινει εδω παιζουν πολλα....

1.<<Να προσεχετε μονο οταν βαζετε "ολικη κλοπη" να ζητατε να σας βαλουν και "μερικη κλοπη" (περιπου +20-30€ επιπλεον). Και αυτο γιατι εαν σου κλεψουν το αμαξι, και μετα απο ενα 3μηνο βρεθει μονο το σασι, κ' ολα τα υπολοιπα λειπουν (κινητηρας, πορτες, ραδιο cd κλπ) δεν θα παρετε φραγκο. Εαν εχετε ομως και "μερικη" θα αποζημιοθειτε>>

2.στο θεμα πυργκαγια,εμπρησμος,δολιοφθορα,τρομοκρατικη ενεργεια κτλ...θελει πολυ ψαξιμο...

http://www.e-insure.gr/default.asp?pid=8134&sid=8135&langid=62

• 9 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

το ξεθάβω για να ρωτήσω: τί κάνουμε σε περίπτωση που έχουμε κακή αντιμετώπιση απ΄τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ασφαλιστική? μου έτυχε ένα μικρό ασήμαντο ατύχημα, με χτύπησε όπως ήμουν σταματημένη στο φανάρι κάποιος από πίσω, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω (δηλώσεις, επισκευή προφυλακτήρα) πλήρωσα περίπου 300 ευρώ, και η ασφαλιστική μου το μόνο που έκανε ήταν να μου πει πως το άτομο που με χτύπησε δεν έκανε ό,τι όφειλε απ΄τη δική του πλευρά. μου ζήτησαν να συνεννοηθώ μαζί του απ΄ευθείας, πράγμα που έκανα, και όχι μόνο μια φορά. αφού τελικά έβγαλα αποτέλεσμα, πήρα τηλ. την εταιρία μου να τους ενημερώσω και η απάντησή τους ήταν πως εκείνοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο! δλδ τους πληρώνω εγώ για να κάθονται ενώ εγώ απ΄τη δουλειά μου κάνω όλα τα τηλέφωνα? έχει περάσει πάνω από μήνας και δεν έχω καμιά ενημέρωση. ξέρει κανείς να μου πει αν αυτό είναι φυσιολογικό ή απλά οι τύποι την έχουν δει κάπως πιο βολικά να κάθονται?

Δημοσ.

αφου δεν εκανες φιλικη δηλωση ή δεν καταγραφηκε το συμβαν ξεχνα το.(δικαστηριο θελει κανα 250ε η παρασταση εφοσον εχεις δωρεαν νομικη καλυψη) αν δεν κανει δηλωση ο αλλος...

αν σε περιπτωση που εκανε δηλωση ο αλλος παρε τηλ.στην ασφαλιστικη του και ρωτα αν εκανε δηλωση.μετα παρε την δικη σου οτι επιβεβαιωσες και αφου λυθει το θεμα αλλαξε ασφαλιστικη/ασφαλιστη.

αν θες για κατι παραπανω συνεννοησου με http://www.eaee.gr/cms/

Δημοσ.

μα το θέμα είναι ότι ο ασφαλιστής μου υποστηρίζει πως ακόμα και νά'χαμε υπογράψει εκείνη την ώρα τη φιλική δήλωση, αν δεν ερχόταν η τροχαία πάλι δεν είχε καμιά ισχύ! χώρια που εγώ κάλεσα εκείνη την ώρα τον ίδιο για να μου πει τί να κάνω και μου έδωσε άλλες οδηγίες.

το ότι είχα μάρτυρα μαζί μου στο αμάξι μάλλον και αυτό δε μετράει ... τεσπά, εγώ καταλήγω σε κάποια συμπεράσματα γιατί η εταιρία ΜΟΥ με υποχρέωσε να κάνω μια επισκευή που δεν χρειαζόταν καν ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ είχε δηλωθεί στην εταιρία ΜΟΥ το συμβάν! κοινώς όλοι τα τσέπωσαν μόνο από μένα!

thnx για το link!

Δημοσ.

ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν χρειαζετε αστυνομια.

ποσο μαλλον αν εχει υπογραψει οτι αποδεχεται την υπαιτιοτητα.

Βεβαια μπορει να την ανακαλεσει και να πατε δικαστικως!

λιγο στο google που κοιταξα δεν γραφει καπου για δηλωση συμβαντος απο την τροχαια.

http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&q=%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7+%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=e4b101366247db17

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σε όλους!

Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία από κλοπή αυτοκινήτου το οποίο είχε ασφαλίσει. Αν και σε πόσο χρονικό διάστημα πήρε την αποζημίωση. Εμένα με έχουν ταλαιπωρήσει απίστευτα και ακόμα μετά από 3 μήνες δεν έχω βγάλει άκρη...

Δημοσ.
Γειά σε όλους!

Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία από κλοπή αυτοκινήτου το οποίο είχε ασφαλίσει. Αν και σε πόσο χρονικό διάστημα πήρε την αποζημίωση. Εμένα με έχουν ταλαιπωρήσει απίστευτα και ακόμα μετά από 3 μήνες δεν έχω βγάλει άκρη...

χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι πρέπει να περάσει ενα χρονικο διατημα 6 μηνων...Την αλλη φορα βαλε Gps Tracker !! ( δες την υπογραφη μου)

Δημοσ.
Γειά σε όλους!

μετα απο τρεις μηνες πρεπει να πληρωθείς,

το οτι σε ταλαιπωρούν είναι δείγμα ασφαλιστικής που πάει για κλείσιμο. βαλε ενα δικηγόρο να τους παρει τηλεφωνο να τους δωσει μια διορια και μετα κανε τους αγωγη να εξασφαλισεις τα χρηματα σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...