Προς το περιεχόμενο

Την προσοχή σας παρακαλώ,και μην γελάσετε


zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ή μάλλον , αν γελάσετε , καλοδεχούμενο...αλλά ζητάω την κατανόησή σας.

Εδώ και πολλά χρόνια , η οικογένειά μου,αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα...

Γίνανε πάρα πολλά άσχημα γεγονότα, εγώ προσωπικά αρρώστησα....το ίδιο και η αδερφή μου...

 

Είπαμε λοιπόν κάποια στιγμή , να κάνουμε ευχέλαιο , να μας ευλογήσει ο Θεούλης λίγο.

 

Καλέσαμε λοιπόν έναν ιερωμένο , και την ημέρα που ήτανε να έρθει, όπως η μητέρα μου είχε ανάψει το καντήλι, ξαφνικά και χωρίς λόγο , αυτό φούντωσε άσχημα , και πήραμε φωτιά...με αποτέλεσμα να καεί όλη η κουζίνα.

 

Την δεύτερη φορά που καλέσαμε τον παπά , καθώς ερχότανε η αδερφή μου από την δουλειά , τράκαρε και χτύπησε άσχημα.

 

Εδώ , ίσως να κοροιδέψετε, αλλά είμαι πεποισμένος, ότι κάποια αρνητική ενέργεια ( δεν θέλω να πω μάγια κλπ κλπ ) , έχει κολήσει μέσα στο σπίτι μου.Κάτι υπάρχει , και μερικές φορές το νιώθω...

Πολλές φορές τσακωνόμαστε, χωρίς ιδιέτερο λόγο, και πολλές φορες μονο που δεν σκοτωνόμαστε,και το ενοοώ...και μετά κλαίμε από μετάνοια.

 

θέλω λοιπόν να μου πείτε, αν πραγματικά ξέρετε κάποιον, παπά , ενεργειακό θεραπευτή , οτιδήποτε ( όχι μεντιουμ και λοιπα) , ο οποίος θα μπορουσε να βοηθήσει....

 

Δεν είμαι τρελος , αφελής ούτε τίποτε από όλα αυτά....πιστεύω όμως ότι κάποιος μπορεί να σου εμφυτεύσει κάπιοα αρνητική ενέργεια .....

 

Παρακαλώ , όποιος γνωρίζει κάτι ή κάποιον σοβαρό ανθρωπο ο οποιος μπορεί να μας βοηθήσει , θα του ήμουνα ευγνώμων.

 

Ευχαριστώ πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
δεν έχω κα΄νενα λογο να πω ψέματα , και να γίνω ρεζίλι μέσα στο insomnia.....

 

δεν ειπα οτι λες ψεμματα απλα τα αντιλαμβανεσε λαθος. μην πιστευεις σε τιποτα που ειναι δεν ειναι απτο , και το απτο ειναι οτι υπαρχει συγχυση μεσα στο σπιτι σου που την προκαλειτε εσεις στο λεω γιατι ειχα μπει και εγω στο τριπακι με τις ενεργειες και τις μαλακιες και τελικα με αυτα που εμαθα εβαλα τα γελια. δεν στο ειπα με κακοηθεια απλα ψαχτο μεσα σου η αν δεν μπορεις βρες ενα ψυχολογο. ολα φιλικα στα λεω σε καταλαβαινω πληρως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν τελικά ισχύουν όλα αυτά περί μαγείας δεν νομίζω να σου κάνει καλό να πας σε έναν μάγο (ή ενεργειακό θεραπευτή όπως το λες) να σου τα λύσει. Μάλλον χειρότερα θα τα κάνεις. Αλλά στον 20 αιώνα είναι λίγο χαζό να μιλάμε για μαγεία. Και τώρα αυτά τα ενεργειακά πολύ Φενγκ σούι μου κάνουν. Αγόρασε ένα μικρό συντριβάνι και βάλτο στην μέση του σπιτιού... Πέρα απο την πλάκα. Και εγώ κάποτε ήμουν πεσμένος και νόμιζα ότι μου είχαν κάνει μάγια αλλά τελικά πέρασε και όλα λύθηκαν. Όσο για τις κακοτοπιές που μας περιγράφεις δεν θα τις ονομάσω μάγια αλλά ακραίες και δυστηχείς συμπτώσεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω ακούσει για ένα μικρό εκκλησάκι στην Πλάκα το οποίο ειδικεύεται σε εξορκισμούς κλπ. Δεν γνωρίζω όνομα ούτε λεπτομέρειες. Απλά είχα ακούσει ιστορία από κάποιον που είχε πάει επειδή νόμιζε ότι του είχαν κάνει μάγια. Ο παπάς εκεί αφού τον είδε, του είπε να ψάξει αλλού την λύση για τα προβλήματα του, και πως δεν πρόκειται για μάγια. Τα πράγματα που έγιναν όμως εκεί μέσα με άλλους....

 

Seller, το κινούμενο νερό δεν πρέπει να το βάζεις όπου να'ναι. Μπορεί να κάνεις μεγαλύτερο κακό απ'ότι καλό. Αν δεν γίνει μελέτη του συγκεκριμένου σπιτιού δεν μπορείς να ξέρεις.

 

Και μια άλλη ιστορία με καντήλι... Σε κάποια εταιρεία κάναν ευχέλαιο και την ίδια μέρα σκάει το καντήλι, σαν έκρηξη. Σε λίγο καιρό έσκασε μπόμπα, ο ένας εκ των δύο συνεταίρων έκανε μεγάλες (μα πολύ μεγάλες) βρωμοδουλιές, και τώρα είναι και οι δύο στην στενή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάλι σε πιστεύω γιατί τα ίδια ζω και εγώ εδώ και χρόνια..Υπάρχουν δυνάμεις

που δεν τις ξέρουμε..Είναι γελοίο να πιστεύουμε μόνο ότι βλέπουμε..Ενδεικτικά θα σας πω οτι με φίλο μου έχουμε κάνει μεταδόσεις τηλεπάθειας..Και δεν υπάρχει καμία περίπτωση σύμπτωσης..

Έγραφε ο ένας μία λέξη σε ένα χαρτί για επαλήθευση και ο άλλος την έβρισκε.

Έχουμε βρει πάνω απο 30 λέξεις έτσι..

 

Τι να κάνεις όμως δεν ξέρω..

Δεν έχω βρει κάτι και εγώ..

Μιλάνε για κρυστάλλους,μιλάνε για κεριά για αλάτι αλλά δεν ξέρω και δεν τα πολυπιστεύω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπική μου γνώμη για την αρνητική ενέργεια, είναι ότι προκύπτει από την προσωπική διάθεση του καθενός. Και αυτό το λέω σχεδόν με τη μεταφυσική του έννοια. Πχ αν πιστεύω ότι κάτι άσχημο θα μου συμβεί σήμερα, θα μου συμβεί πράγματι. Αντίστοιχα όταν έχω πολύ πίστη ότι κάτι καλό θα μου συμβεί, συνήθως μου συμβαίνει. Έχω τεστάρει τέτοιες καταστάσεις ακόμα και με ασήμαντα πράγματα.

 

Πχ δε έχετε την αίσθηση ότι συνήθως όταν παίζεται χαρτιά κερδίζουν οι ίδιοι κάθε φορά και μάλιστα αυτοί που έχουν λιγότερο αγωνία για το αν θα κερδίσουν. Οι άνετοι που θεωρούν τον εαυτό τους τυχερό (είμαι ένας από αυτούς)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

zazik απο το αποσπασμα του Καζαντζακη απο το εργο του Αδερφοφαδες που εχεις στην υπογραφη σου

Ε κακομοίρη άνθρωπε, είπε δυνατά, μπορείς να μετακινήσεις βουνά, να κάμεις θάματα, κι εσύ να βουλιάζεις στην κοπριά, στην τεμπελιά και στην απιστία! Θεό έχεις μέσα σου, Θεό κουβαλάς και δεν το ξέρεις - το μαθαίνεις μονάχα την ώρα που πεθαίνεις, μα 'ναι πολύ αργά.

 

Μου εδωσες εμπνευση να σου απαντησω στο ερωτημα του τοπικ σου με ενα αλλο αποσπασμα του Καζαντζακη απο το ιδιο εργο του

Δεν υπάρχουν ιδέες - υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες - κι αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τους κουβαλάει.
.

 

Ετσι πιστευω οτι η λυση που ζητας, θα σε οφελησει με τον ιδιο τροπο που οφελει και ενα placebo.

Φιλικα, παντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη τα παντα ειναι ενεργεια στο συμπαν πιστευω και εγω στην αρνητικη και θετικη ενεργεια με οποια μορφη αυτη συνεπαγεται..

 

Το κυριοτερο κατα την γνωμη μου ειναι να σταματησουν οι τσακωμοι μεσα στο σπιτι σας.. Προσπαθειστε ο καθενας ξεχωριστα να εχετε αυτοσυγκρατηση, και αυτο μονο κερδος θα ειναι για ολους σας.. Ενα ευχελαιο δεν θα σας εκανε κακο δεν νομιζω οτι παιζει ιδιαιτερο ρολο που θα γινει, αλλα να το νιωσετε ολοι σας οτι ειναι αναγκη να το κανετε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από την άλλη καλό θα ήταν ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του για την επιρροή του επί των άλλων. Πχ αντί να περιμένεις ένα ευχέλαιο να διώξει την κακή ενέργεια, την επόμενη φορά που θα πάει να αρχίσει τσακωμός, να τον σταματήσεις -όλοι μπορούν να το κάνουν αυτό, ειδικά αν είναι για ασήμαντα πράγματα όπως λες. Την επόμενη φορά που θα αρρωστήσεις, αν είναι σοβαρό, να πας σε έναν γιατρό, αν πάλι είναι καμιά γρίππη, μη σε παίρνει από κάτω, το χειμώνα κάνει το ντου ο ιός -και μεταδίδεται και σε άτομα στα οποία εκτοξεύουμε σάλια φωνάζοντας. Την επόμενη φορά που η αδερφή σου τρακάρει (χτύπα ξύλο) ας σκεφτεί κ αυτή και εσύ γτ δν είχε το μυαλό της στο δρόμο -ήταν λόγω νεύρων?

 

Γενικά, ότι ξεκινάει από μέσα, σταματάει από μέσα. Τα υπόλοιπα είναι λύσεις αδυναμίας imho, είτε αυτά είναι παπάδες, είτε ψυχολόγοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

zazik μπορεί να έχω περάσει δύσκολες στιγμές στη ζωή μου αλλά ποτέ δεν πίστεψα σε αρνητικές δυνάμεις ούτε στο μάτι.

Προσωπικά πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από τον ίδιο σου το εαυτό. Είναι φυσιολογικό ένας άνθρωπος σε δύσκολες καταστάσεις όπου δοκιμάζεται σκληρά να αναζητά λύσεις αλλά και ευθύνες σε ανώτερες δυνάμεις που καλά καλά δεν αντιλαμβάνεται.

Συμβουλή μου είναι να μεταφέρεις το πρώτο σου μήνυμα εδώ: http://www.e-psychology.gr/ είμαι σίγουρος πως θα σε βοηθήσει αρκετά.

 

Λίγο προσοχή με τους "θεραπευτές", "εξορκιστές", "μάγους", "ιερείς", "θαυματοποιούς-ιατρούς". Πίσω από τα όμορφα λόγια και τις υποσχέσεις κρύβονται αδίστακτοι άνθρωποι.

Αυτό στο γράφω από προσωπική εμπειρία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...