JohnVani18 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 @kjtzemis Έχει 22 διαφορετικά τέλη, ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρεις. @mados Το 1 το ευχαριστήθηκα πιο πολύ απο το 2, μάλλον γιατί το 1ο το έπαιξα μια easy και μετά hard, ενώ το 2ο απευθείας hard και μου έβγαλε το λάδι.
kjtzemis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 @kjtzemis Έχει 22 διαφορετικά τέλη, ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρεις. @mados Το 1 το ευχαριστήθηκα πιο πολύ απο το 2, μάλλον γιατί το 1ο το έπαιξα μια easy και μετά hard, ενώ το 2ο απευθείας hard και μου έβγαλε το λάδι. τωρα καταλαβα!αρα το τελος του παιχνιδιου θα ειναι αναλογο με το τι κινησεις θα εχεις επιλεξει εσυ ο ιδιος να κανεις! ωραιο μου ακουγετε! εμενα το Uncharted 1 γιατι δεν μεχει τραβηξει? ισως να φταιει το οτι εχω να το παιξω κανα 2 μηνες επειδη εχω κολλησει σε ενα σημειο!
mados Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Το 1 το ευχαριστήθηκα πιο πολύ απο το 2, μάλλον γιατί το 1ο το έπαιξα μια easy και μετά hard, ενώ το 2ο απευθείας hard και μου έβγαλε το λάδι. Αυτα ειναι γουστα φιλε!! Παντως και γω που ξεκινησα την σειρα με το 2 και επαιξα αμεσως μετα το 1, μου φανηκε οτι το 1 ητανε μαλλον το πιο δυσκολο απο τα 3 της σειρας... τωρα καταλαβα!αρα το τελος του παιχνιδιου θα ειναι αναλογο με το τι κινησεις θα εχεις επιλεξει εσυ ο ιδιος να κανεις! ωραιο μου ακουγετε! εμενα το Uncharted 1 γιατι δεν μεχει τραβηξει? ισως να φταιει το οτι εχω να το παιξω κανα 2 μηνες επειδη εχω κολλησει σε ενα σημειο! Φιλε σε ποιο επιπεδο το παιζεις και εχεις κολλησει?? Θα σε συμβουλευα να το συνεχισεις απο κει που μεινες στο αμεσως χαμηλοτερο επιπεδο. Υ.Γ. Σε ποιο σημειο εχεις κολλησει?
kjtzemis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Φιλε σε ποιο επιπεδο το παιζεις και εχεις κολλησει?? Θα σε συμβουλευα να το συνεχισεις απο κει που μεινες στο αμεσως χαμηλοτερο επιπεδο. Υ.Γ. Σε ποιο σημειο εχεις κολλησει? νομιζω στο normal το ειχα ξεκινησει αν θυμαμαι καλα.Γιατι γινετε απο εκει που εχω μεινει να του αλλαξω το επιπεδο δυσκολιας και να το παω σε easy ή σε hard? στο παρακατω βιντεο δες στο 5:20, εκει περα κολλαω δλδ μολις πηδαω μεσα στο νερο, μου την πεφτουνε απο παντου και δεν εχω και πολλες σφαιρες (για κανενα απο τα 2 οπλα)! http://www.youtube.com/watch?v=q9Z_aDgOSo4&feature=relmfu
mados Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 νομιζω στο normal το ειχα ξεκινησει αν θυμαμαι καλα.Γιατι γινετε απο εκει που εχω μεινει να του αλλαξω το επιπεδο δυσκολιας και να το παω σε easy ή σε hard? στο παρακατω βιντεο δες στο 5:20, εκει περα κολλαω δλδ μολις πηδαω μεσα στο νερο, μου την πεφτουνε απο παντου και δεν εχω και πολλες σφαιρες (για κανενα απο τα 2 οπλα)! http://www.youtube.com/watch?v=q9Z_aDgOSo4&feature=relmfu Απο οσον θυμαμαι γιατι εχω να παιξω πολυ καιρο το 1, γινεται να αλλαξεις την δυσκολια ανα chapter. Παντως αν δυσκολευεσαι τοσο θα σε συνιστουσα να το βαλεις στο easy... Το συγκεκριμενο σημειο με το νερο το θυμαμαι καλα και ειναι ενα απο τα πιο δυσκολα σημεια του game. Για να το βγαλεις πρεπει να καλυπτεσαι συνεχως και να αλλαζεις γρηγορα θεσεις ωστε να μην στην πεφτουν μαζεμενοι πολλοι εχθροι... Αν εχεις προβλημα με τις σφαιρες ξαναρχισε το chapter απο την αρχη.
johnbond Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Αναποδα τα αρχισες αλλα καλλιο αργα παρα ποτε... Η σειρά που ακολούθησα καθοριστηκε απο οικονομικούς λόγους.. Αρχικά αγόρασα το 2 που είναι το φτηνότερο απο τα 3,μετά νοίκιασα το 3,και τέλος αγόρασα το 1 μεταχειρισμένο απο ένα παιδί. Το 3 πάντως μου άρεσε νομίζω πιο πολύ απο το 2.Κάνεις πιο πολλά πράγματα. Καβαλάς άλογο,πέφτεις απο αεροπλάνο,μπαίνεις σε πλοίο σε θαλασσοταραχή,πας στην έρημο.. Ένώ το δύο είναι πιο στατικό.
mados Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Η σειρά που ακολούθησα καθοριστηκε απο οικονομικούς λόγους.. Αρχικά αγόρασα το 2 που είναι το φτηνότερο απο τα 3,μετά νοίκιασα το 3,και τέλος αγόρασα το 1 μεταχειρισμένο απο ένα παιδί. Το 3 πάντως μου άρεσε νομίζω πιο πολύ απο το 2.Κάνεις πιο πολλά πράγματα. Καβαλάς άλογο,πέφτεις απο αεροπλάνο,μπαίνεις σε πλοίο σε θαλασσοταραχή,πας στην έρημο.. Ένώ το δύο είναι πιο στατικό. Και γω αρχισα απο το 2, πηγα μετα στο 1 και τελος τερματισα το 3. Και τα 3 τα τερματισα στο crushing. Θα συμφωνησω οτι το 3 σου δινει περισσοτερες δυνατοτητες απο το 2 αλλα θεωρω οτι το 2 για πολλους λογους ειναι το καλυτερο της σειρας.
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Απο οσον θυμαμαι γιατι εχω να παιξω πολυ καιρο το 1, γινεται να αλλαξεις την δυσκολια ανα chapter. Παντως αν δυσκολευεσαι τοσο θα σε συνιστουσα να το βαλεις στο easy... Το συγκεκριμενο σημειο με το νερο το θυμαμαι καλα και ειναι ενα απο τα πιο δυσκολα σημεια του game. Για να το βγαλεις πρεπει να καλυπτεσαι συνεχως και να αλλαζεις γρηγορα θεσεις ωστε να μην στην πεφτουν μαζεμενοι πολλοι εχθροι... Αν εχεις προβλημα με τις σφαιρες ξαναρχισε το chapter απο την αρχη. θα το ξαναπροσπαθησω λογικα μολις βγαλω το gow1 (το οποιο θα το ποιασω αυριο το μεσημερι και θα το λιωσω)! ενα απο τα πιο δυσκολα σημεια του παιχνιδιου?ειναι και ακομη πιο δυσκολα δλδ?
mados Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 θα το ξαναπροσπαθησω λογικα μολις βγαλω το gow1 (το οποιο θα το ποιασω αυριο το μεσημερι και θα το λιωσω)! ενα απο τα πιο δυσκολα σημεια του παιχνιδιου?ειναι και ακομη πιο δυσκολα δλδ? Νομιζω οτι αν το ξαναπαιξεις στο easy θα μπορεσεις να το βγαλεις αυτο το επιπεδο. Παντως για να ξες το uncharted 1 ειναι το πιο δυσκολο απο τα παιχνιδια της σειρας...
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Νομιζω οτι αν το ξαναπαιξεις στο easy θα μπορεσεις να το βγαλεις αυτο το επιπεδο. Παντως για να ξες το uncharted 1 ειναι το πιο δυσκολο απο τα παιχνιδια της σειρας... καλο χρυσο μπορει ναναι αλλα εκει που εισαι και σκωτωνεις και νομιζεις οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τους τελειωσες τσουπ σου κανουν αλλο ενα ντου, αυτο που θελω να πω ειναι οτι πεφτει πολυ πιστολιδι και δεν εχουν σταματημο!
mados Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 καλο χρυσο μπορει ναναι αλλα εκει που εισαι και σκωτωνεις και νομιζεις οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τους τελειωσες τσουπ σου κανουν αλλο ενα ντου, αυτο που θελω να πω ειναι οτι πεφτει πολυ πιστολιδι και δεν εχουν σταματημο! Ετσι ειναι αυτη η σειρα!! Συμβουλη μου ειναι να παιζεις με καλυψη και να μην μενεις ποτε στασιμος οταν εχεις πολλους αντιπαλους...
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ετσι ειναι αυτη η σειρα!! Συμβουλη μου ειναι να παιζεις με καλυψη και να μην μενεις ποτε στασιμος οταν εχεις πολλους αντιπαλους... για να το λες κατυ περισσοτερο θα ξερεις, μιας και τα εχεις τερματισει και τα 3 στο crusing!
mados Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 για να το λες κατυ περισσοτερο θα ξερεις, μιας και τα εχεις τερματισει και τα 3 στο crusing! Κοιταξε και γω οταν επαιξα για πρωτη φορα uncharted και συγκεκριμενα το 2, το ξεκινησα στο normal σαν και σενα και μπορω να πω οτι με δυσκολεψε αρκετα. Ομως αφοτου το τερματισα εμαθα την το στυλ και τον τροπο παιχνιδιου με αποτελεσμα να το τερματισω και στα υψηλοτερα επιπεδα. Θελω να πω οτι μιας και εχεις πρωτη επαφη με το uncharted τερματισε το στο normal και μετα τα υπολοιπα παιχνιδια θα σουν φανουν ευκολα...
johnbond Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Θελω να πω οτι μιας και εχεις πρωτη επαφη με το uncharted τερματισε το στο normal και μετα τα υπολοιπα παιχνιδια θα σουν φανουν ευκολα... Έτσι είναι.Όταν πρωτοπαίζεις uncharted είναι δύσκολο. Είναι χαρακτηριστικό οτι τη δεύτερη φορά που έπαιξα το uncharted 2 είχα τα μισά restart checkpoints απο την πρώτη. Και η δεύτερη ηταν σε crushing ενώ η πρώτη σε hard. Γίνεται να δεις αν ένα online pass είναι χρησιμοποιημένο χωρίς να το ενεργοποιήσεις;
mados Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Έτσι είναι.Όταν πρωτοπαίζεις uncharted είναι δύσκολο. Είναι χαρακτηριστικό οτι τη δεύτερη φορά που έπαιξα το uncharted 2 είχα τα μισά restart checkpoints απο την πρώτη. Και η δεύτερη ηταν σε crushing ενώ η πρώτη σε hard. Γίνεται να δεις αν ένα online pass είναι χρησιμοποιημένο χωρίς να το ενεργοποιήσεις; Ναι αυτη ειναι η αληθεια και ειδικα αν εχεις πρωτη επαφη με την σειρα στο 1 που ειναι και το πιο δυσκολο της σειρας... Υ.Γ. Τι εννοεις ακριβως με το online pass και αναφερεσαι σχετικα με το uncharted?
Προτεινόμενες αναρτήσεις