Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σελιδες σαν και αυτη http://www.raidgold.com/ ειναι εμπιστες η θα εχω προβλημα με το acc μ?Θελω να κανω μια μικρουλα αγορα για να παρω κατι runes και απλα βαριεμε το farming :P

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, είναι απαραίτητα τα crafting skill; Μπορείς να αγοράσεις αντίστοιχα-ισάξια αντικείμενα από το trading post ή να τα βρεις με άλλο τρόπο; Γιατί βαριέμαι να ασχοληθώ..

Επίσης, συμφέρει να μαζεύεις πρώτες ύλες και να τις πουλάς στο trading post ή μπα;

Δημοσ.

Ηθελα να κανω μια σχετικα χαζη ερωτηση σε οσους παιζουν απο 1η μερα... Το δοκιμασα χθες 10 λεπτα και... Με αρεσε... Εχει ψωμι γενικα; (γι αυτο θελω ατομα απο day 1 που θεωρητικα θα επρεπε να το χαν βαρεθει)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ηθελα να κανω μια σχετικα χαζη ερωτηση σε οσους παιζουν απο 1η μερα... Το δοκιμασα χθες 10 λεπτα και... Με αρεσε... Εχει ψωμι γενικα; (γι αυτο θελω ατομα απο day 1 που θεωρητικα θα επρεπε να το χαν βαρεθει)

Sent from my iPhone using Insomnia

αναλογως , το παιχνιδι ειναι Endgame απο το πρωτο LvL , σιγουρα οσο περναει ο καιρος δεν θα σου ειναι κ τοσο ενδιαφερον, αλλα ολα αυτα ειναι εικασιες και εξαρτατε απο τι περιμενει ο καθενας να δει .

p.s επαιζα και στις beta

Δημοσ.

θέλω κάτι έτσι για αλλαγή από τα 7+ χρόνια end game wow + diablo 3 ++++ θέλω απλά κάτι να περνάω καλά και να ξεκουράζομαι.. το είδα και μου γυάλισε περίεργα το παιχνίδι και δεν ξέρω γιατί (ps1: είχα δοκιμάσει κατά καιρούς τα πάντα από warhammer & lotro έως swtor και όλες τις μαλακίες και πρώτη φορά βολεύτηκα με κουμπιά και πατήματα... )

Δημοσ.

θέλω κάτι έτσι για αλλαγή από τα 7+ χρόνια end game wow + diablo 3 ++++ θέλω απλά κάτι να περνάω καλά και να ξεκουράζομαι.. το είδα και μου γυάλισε περίεργα το παιχνίδι και δεν ξέρω γιατί (ps1: είχα δοκιμάσει κατά καιρούς τα πάντα από warhammer & lotro έως swtor και όλες τις μαλακίες και πρώτη φορά βολεύτηκα με κουμπιά και πατήματα... )

Το μόνο παιχνίδι που μπορώ να παίξω με πληκτρολόγιο αν και clicker.

Για αλλαγή θα σε κρατήσει καλά, αν και δεν είναι τόσο εθιστικό όσο το WoW πράγμα που για εμένα είναι καλό.

Τώρα έχω σταματήσει για λίγο λόγω Pandaria αλλά θα επανέλθω σύντομα, γιατί μου έλειψαν τα τοπία του :)

Δημοσ.

Ο zfour να πάει εκεί που ανήκει κ να αφήσει τα πειράματα :lol:

fuck they found me...

νταξ... από τα 3κ άτομα σε peak times ποια είναι 2κ ίσως και 1800 (όταν πάω να μπω) γι αυτό κατρακύλησα στο gw2

Δημοσ.

fuck they found me...

νταξ... από τα 3κ άτομα σε peak times ποια είναι 2κ ίσως και 1800 (όταν πάω να μπω) γι αυτό κατρακύλησα στο gw2

Δεν κατρακύλησες, αναβάθμιση έκανες, απλά δεν το κατάλαβες ακόμα ;)

Δημοσ.

Πάλι καλά που βγήκε το GW2 και έκλεψε καμιά ιδέα το WoW, γιατί είχε βαλτώσει τρελά το παιχνίδι. :P

Δημοσ.

Δεν ειναι για εσενα παιχνιδι χωρις damage meters Παυλο. Αλλα τα λεφτα του τα αξιζει 1000% και ο thief πολυ πιο action combat απο το WoW και με πολυ spike dmg που μαλλον θέλει nerf.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...