meletis_m Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 13 ώρες πριν, vaggooss είπε Φταίει ο αισθητήρας λάμδα θέλει αλλαγή. Ειναι αλλαγμένος πρόσφατα . Έβγαζε αντίστοιχο σφάλμα , παρόλο που τα Fuel trims δε είχαν απόκλιση μεταξύ τους .Ήταν στο 5%( Βενζίνης / Υγραερίου) Υποπτεύομαι κάποιο μπεκ βενζίνης να κατουράει και κάνει πλούσιο το μείγμα .
Varnavas89 Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου Καλησπέρα σας έχει κάποιος εμπειρία από lpg σε ford Fusion με τον 1,4 duratec(είναι μοντέλο του 11) ; Λέω να βάλω, έχω εμπειρία χρήσης lpg after market σε άλλο όχημα( ford focus απροβληματιστα έβγαλε 130000χλμ και τώρα θα το δώσω.) απλώς τώρα θέλω να βάλω κάτι καλό. Το όχημα είναι 14 ετών και έχει 150000 χλμ.
meletis_m Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Varnavas89 είπε Καλησπέρα σας έχει κάποιος εμπειρία από lpg σε ford Fusion με τον 1,4 duratec(είναι μοντέλο του 11) ; Λέω να βάλω, έχω εμπειρία χρήσης lpg after market σε άλλο όχημα( ford focus απροβληματιστα έβγαλε 130000χλμ και τώρα θα το δώσω.) απλώς τώρα θέλω να βάλω κάτι καλό. Το όχημα είναι 14 ετών και έχει 150000 χλμ. Ford & LPG θέλουν προσοχή ! Συστημα με μπέκ τυπου βενζίνης , μρικτό ψεκασμό βενζίνης οπωσδήποτε και για καλύτερη ασφάλεια μερικοι βάζουν και ηλεκτρονική λαδιέρα . Που ψεκάζει το ίδιο σε όλους τους κυλίνδρους , όχι σαν την απλή υποπίεσης . Χιλιόμετρα δεν έχει πολλά . Όμως σε αυτά τα χιλιόμετρα κοιτάζεις την ανάφλεξη. Προσωπικά θα την άλλαζα απο πρίν . Απαιτεί καλό ρευμα το LPG . Προχώρησε με 850-1000 βρίσκεις αξιοπιστο σύστημα. Πρόσεχε ποιος θα το αναλάβει Επεξ/σία 15 Ιουλίου από meletis_m 1
Varnavas89 Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, meletis_m είπε Ford & LPG θέλουν προσοχή ! Συστημα με μπέκ τυπου βενζίνης , μρικτό ψεκασμό βενζίνης οπωσδήποτε και για καλύτερη ασφάλεια μερικοι βάζουν και ηλεκτρονική λαδιέρα . Που ψεκάζει το ίδιο σε όλους τους κυλίνδρους , όχι σαν την απλή υποπίεσης . Χιλιόμετρα δεν έχει πολλά . Όμως σε αυτά τα χιλιόμετρα κοιτάζεις την ανάφλεξη. Προσωπικά θα την άλλαζα απο πρίν . Απαιτεί καλό ρευμα το LPG . Προχώρησε με 850-1000 βρίσκεις αξιοπιστο σύστημα. Πρόσεχε ποιος θα το αναλάβει Ok ευχαριστώ αυτό θέλω εξ αρχής να παίξω safe για να μην έχω θέματα..cng αξίζει ή είναι πανάκριβο;
meletis_m Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, Varnavas89 είπε Ok ευχαριστώ αυτό θέλω εξ αρχής να παίξω safe για να μην έχω θέματα..cng αξίζει ή είναι πανάκριβο; Για Ι.Χ μέτριου κύβισμου μόνο LPG . Κάτοχος 3ων οχηματων με LPG και με πολλά χιλιόμετρα. 1
vaggooss Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Varnavas89 είπε Ok ευχαριστώ αυτό θέλω εξ αρχής να παίξω safe για να μην έχω θέματα..cng αξίζει ή είναι πανάκριβο; Cng που θα γεμίζεις? Μόνο Αθήνα έχει. Εγκατάσταση κόστος κοντά στα 2.000 ευρώ αποτι θυμάμαι.
meletis11 Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Varnavas89 είπε Καλησπέρα σας έχει κάποιος εμπειρία από lpg σε ford Fusion με τον 1,4 duratec(είναι μοντέλο του 11) ; Λέω να βάλω, έχω εμπειρία χρήσης lpg after market σε άλλο όχημα( ford focus απροβληματιστα έβγαλε 130000χλμ και τώρα θα το δώσω.) απλώς τώρα θέλω να βάλω κάτι καλό. Το όχημα είναι 14 ετών και έχει 150000 χλμ. Χαίρετε. Duratec εχουν μηχανικες μη αυτορυθμιζομενες βαλβιδες, συνεπως ας γινει ελεγχος στα διακενα αν δεν εχει γινει ηδη. Αν ειναι ενταξει το αμαξι (λιπαντικα, σπινθηριστες, ρευμα) και αν γινει σωστη εγκατασταση καποιου ποιοτικου συστηματος τοτε κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχει προβλημα. 1
Varnavas89 Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 38 λεπτά πριν, vaggooss είπε Cng που θα γεμίζεις? Μόνο Αθήνα έχει. Εγκατάσταση κόστος κοντά στα 2.000 ευρώ αποτι θυμάμαι. Έχω Λάρισα κοντά μου αλλά με τέτοιο αρχικό κόστος το.ξεχναω
vaggooss Δημοσ. Πέμπτη στις 09:54 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:54 μμ Στις 15/7/2025 στις 10:48 ΜΜ, Varnavas89 είπε Έχω Λάρισα κοντά μου αλλά με τέτοιο αρχικό κόστος το.ξεχναω Για όσο θα λειτουργεί στην Λάρισα. Οι πωλήσεις και φέτος ήταν μηδενικές. Στα Τρίκαλα έχει έναν χρόνο που έκλεισε λόγω μειωμένης ζήτησης. Πολύ πιθανό θα κλείσει και στην Λάρισα διότι δεν προωθείται το φυσικό αέριο στην χώρα μας και καλά κάνουν. Έχουν δώσει έμφαση στα ηλεκτροκίνητα και συμφωνώ απόλυτα διότι το ρεύμα το παράγουμε εμείς σε ποσοστό περίπου 50% εμείς και σε μια πενταετία περίπου θα είμαστε στο 100% Οπότε κάνετε προσεκτικές κινήσεις όταν θέλετε να κάνετε μια αγορά,και να κοιτάτε που πάει η αγορά. Η μετατροπή φυσικά είναι ποιο φθηνή αλλά και πάλι θέλει διάβασμα. Υγραέριο βρίσκεις παντού και θα βρίσκεις για αρκετά χρόνια. 2
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Στο Περιστερι αεριο με 0.75 εδω στους Αγιους Θεοδωρους που ειναι και τα διυλιστηρια 0.95 ρε δεν πανε καλα. 1
meletis_m Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Στο Περιστερι αεριο με 0.75 εδω στους Αγιους Θεοδωρους που ειναι και τα διυλιστηρια 0.95 ρε δεν πανε καλα. Εδώ Νότια Δάφνη , Άγιο Ιωάννη από χθες μέχρι σήμερα , Αύξηση 5,5 λεπτά /λτ
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 30 λεπτά πριν, meletis_m είπε Εδώ Νότια Δάφνη , Άγιο Ιωάννη από χθες μέχρι σήμερα , Αύξηση 5,5 λεπτά /λτ
papoys1 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Στο Περιστερι αεριο με 0.75 εδω στους Αγιους Θεοδωρους που ειναι και τα διυλιστηρια 0.95 ρε δεν πανε καλα. Βαλε Περιστέρι και σε μας Γέρακα μετά το κλείσιμο 5-6 πρατηρίων εναρμόνιση στα 84-85 λεπτά. Αναρωτιέμαι αν και πόσο μας έκλεβαν και πουλούσαν πολύ φτηνα αυτοί που εκλεισαν.
Doubt Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Να τσεκάρετε την κατανάλωση σας γιατί αυτός εκεί (Περιστέρι) είναι "ύποπτος".
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 59 λεπτά πριν, Doubt είπε Να τσεκάρετε την κατανάλωση σας γιατί αυτός εκεί (Περιστέρι) είναι "ύποπτος". Μια χαρα ειμαι απο καταναλωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα