Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επικοινώνησε το αμερικα με τα αλκοολια. Δεν εχει παραλάβει λεει. Εχουν περάσει 40 μέρες.

Με ποιον τροπο μπορώ να κανω refund και να παρω πίσω τα fees ??

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ ειμαι ο πωλητής κ ρωτάω αν υπάρχει καποια κίνηση να παρω πίσω τα φις οταν κανω refund. Πέρασαν 40 μέρες. Επιλογή για cancel δεν εχω

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! :D

Πρόσφατα ανακάλυψα τον υπέρλαμπρο κόσμο των LED, και επειδή έχω κόλλημα με τον σωστό φωτισμό στο αυτοκίνητο, θα ήθελα να μου προσφέρετε τις γνώσεις σας :)

1. DLR (φώτα ημέρας), και πιο συγκεκριμένα τέτοιου τύπου - COB, σκέφτομαι να πάρω μερικά τέτοια και να τα βάλω μέσα στα ομιχλόφωτα (εφόσον χωράνε) , στο φως της οροφής του αυτοκινήτου ίσως και στο πορτμπαγκάζ.

Αλλά το κυρίως ερώτημα νου είναι αν αυτά που αναφέρω είναι απαραίτητο να τα κολλήσω πάνω σε πλάκες αλουμινίου (ή ατσάλι...) για να διώχνει την θερμότητα, ώστε να μην λιώσει κάτι/ μειωθεί η φωτεινότητα πρόωρα, ή δεν παράγουν και τόσο πολύ θερμότητα ??

Υ.Γ.

Γνωρίζω οτι τα περισσότερα LED (πχ αυτά)σπάνια χρειάζονται κάτι για να μεταφέρουν την θερμότητα (μιλώντας για project στο αυτοκίνητο), αλλά τα COB με 4W , 48 onboard led , & 480 lumens θα μου ανεβάζουν πυρετό ...?

2. 2X H3 100W SUPER WHITE XENON, Lumen: 1650LM (?!)  για ομίχλης (?) με κάτι λιγότερο απο 4 ευρώ.
Μόνο εμένα μου φαινεται toοo good to be true ?
Επίσης τα 100W ανα λάμπα πολλά δεν είναι (ενώ η στόκ ειναι μόλις 55w)?

Δημοσ.

Εγώ ειμαι ο πωλητής κ ρωτάω αν υπάρχει καποια κίνηση να παρω πίσω τα φις οταν κανω refund. Πέρασαν 40 μέρες. Επιλογή για cancel δεν εχω

Για να πάρεις πίσω την προμήθεια πρέπει να εγκρίνει ακυρωτικο ο αγοραστής, δεν υπαρχει άλλος τρόπος

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Στην περιπτωση της αγορας μιας τσαντας αξιας 75,00 € απο Κινα. Ο προμηθευτης θα μου δηλωσει αξια 40,00 €. τι ποσο θα πληρωσω στο τελωνειο ??

σας ευχαριστω. 

Δημοσ.

Για να πάρεις πίσω την προμήθεια πρέπει να εγκρίνει ακυρωτικο ο αγοραστής, δεν υπαρχει άλλος τρόπος

νομιζω κ οταν ανοίγει ο αγοραστής case κ το κλεινεις γιατι τ εδωσες οτι ζητησε

αλλα ειναι μια η αλλη.μπορει να παρεις να φεεσ αλλα περνεις κ 2 credit sto seller dashboard.

που δεν ξερω τι ακριβωσ ποινή ειναι αυτο.. τεσπα

Μολις τον πλήρωσα.Οι  μαλκιες πληρώνονται κ εγω το πλήρωσα ακριβά. :( εμοτικον που θρηνεί δεν υπαρχει..

Δημοσ.

Dispute Filing Window

We’re increasing the time for buyers to file a merchandise dispute (Item Not Received and Significantly Not as Described) from 45 days to 180 days. All references in the User Agreement to “Opening a Dispute within 45 days” have been updated to reflect “Opening a Dispute within 180 days.”

Δημοσ.

Εγω παντως αλλα διαβαζω στο help, τωρα τι ισχυει δεν ξερω και απο ποτε, εσυ κανε dispute σε 45 μερες να εισαι σιγουρος

Do I have to file a PayPal Buyer Protection claim within a certain timeframe?
Yes. The first step is to open a dispute within 45 days of your payment and try to work out the problem with the seller through the Dispute Resolution process in the Resolution Center. If you're unable to resolve the dispute, you can escalate it to a claim with PayPal within 20 days of the date the dispute was opened. Thereafter, the dispute will close automatically and you will not be eligible for PayPal Buyer Protection coverage.

To learn how our dispute process works, review the step-by-step guide in the Resolution Center.

To learn about PayPal Buyer Protection, go to the Security Center and click Buyer Protection on eBay under the Buying Safely section.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια ειναι η πρωτη μου απο εβαυ.

αυτο το μαιλ λεει ποσ το περιμενω 6 μαρτη.δεν μου εχει tracing number,

Hi ---------------
Your order has been shipped and is on its way to---------------------. 
ETA: On or before Friday, March 6

Free Shipping via AusPost Express Courier Internationa

αλλο αυτο τωρα,η αγγελια απο εβαυ εχει διαγραφη,σε εμαιλ που μου ερθε λεει ποσ αν εχω πληρωση να μην ανησυχω.εχει κανεισ περαση κατι παρομιο,ευτηχωσ το ποσο ειταν σχετηκα μικρο.

Επεξ/σία από pele75
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.
Πρώτη φορά είναι που μου ήρθαν 2 ελαττωματικά αντικείμενα και έχω 2 σύντομες ερωτήσεις που δεν βρήκα απαντήσεις.

Καταρχάς ζήτησα Return και από τους 2 πωλητές, και οι δύο μου έστειλαν απο ένα μήνυμα  λέγοντας "The seller accepted your return of..." .
Άρα το δέχτηκαν και προχωράει η διαδικασία επιστροφής.

Ερώτημα 1.
Ο ένας απο τους 2 πωλητές μου έστειλε επιπλέον μήνυμα οτι δεν χρειαζεται να επιστρέψω το ελαττωματικό προιον οπότε οκ. Αλλά ο άλλος δεν μου έστειλε κάτι που να λέει το ίδιο. Σύμφωνα με την σελίδα της περιγραφής του προιόντος που πούλαγε λέει "If the item is defect when you receive it or you are not satisfied with it, please return it within 14 days for a replacement or money back." αλλά τα χρήματα που πλήρωσα φαίνεται οτι τα έχει επιστρέψει απο οτι βλέπω στην σελίδα του paypal.
Οπότε του λέω ευχαριστώ και όλα καλά ?

Ερώτημα 2
Σήμερα μου ηρθαν τα μηνύματα στο ebay οτι μου επέστρεψαν τα χρήματα και κάτι βλέπω στο paypal.com . Αλλά δεν τα βλέπω ούτε στο balance ούτε στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Πότε θα "φανούν" αυτά τα χρήματα ?

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...