Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

btw, o Bale μακραν ο χειροτερος του γηπεδου. Εκτος τοπου και χρονου για αλλη μια φορα.

Δημοσ.

btw, o Bale μακραν ο χειροτερος του γηπεδου. Εκτος τοπου και χρονου για αλλη μια φορα.

γιατί είδες πουθενά τον Ροναλντο?
Δημοσ.

τον κεντίρα έβγαλε και έβαλε τον μαρσέλο; Πουτάνα τους έκανε... Κρίμα. Απόρω με την stamina απο τους παίχτες της Ρεάλ.

Δημοσ.

μεγαλη μπουκια φαε τελικα. αλλα δε σου δινω αδικο.

10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 

ο μαρσελο και ο ντιμαρια σημερα εκαναν κυριολεκτικα ΟΤΙ ΔΕΝ εκανε ο ροναλτνο και ο μπειλ μαζι.

• Like 1
Δημοσ.

Μπράβο ρε ομαδάρα μας έβγαλες την πίστη αλλά τελικά έδειξες την αξία σου!!! Ήρθε η ώρα για το βάθρο!!!!

Δημοσ.

Ο Ρονάλντο θα το λέει στα εγγόνια του

"Και που λέτε παιδιά μου, ένα ολόκληρο παιχνίδι δεν είχα ακουμπήσει την μπάλα, και κάπου στην παράταση καταφέραμε να τραυματίσουμε τον Χουανφράν, ε, οι άλλοι περπατάγανε, είδα την ευκαιρία και την άρπαξα από τα μαλλιά, πήγα και κέρδισα ένα ολόκληρο πέναλντυ, το οποίο το έβαλα κιόλας, ναι ναι, κλαψ - λυγμ, μετά έκανα και τον μπρατσώνη για να παίξουν εξώφυλλο τους κοιλιακούς μου οι εφημερίδες"!

• Like 4
Δημοσ.

Τι ελεγα περυσι/προπερσι κλπ σε αυτο το τοπικ και μου την πεφταν ολοι οι της Ρεαλ;

Ελεγα το αυτονοητο. Διωχτε τον μεταφραστη ΑΜΕΣΑ να δειτε ασπρη μερα. Σταματηστε να τον υποστηριζετε για καθε καραγκιοζιλικι του. Οσο καθεται κανει ζημια στην ομαδα. Αυτη η θεση μου ηταν αφορμη να τσακωνονται αρκετοι φιλοι της Ρεαλ μαζι μου, τυφλωμενοι πιθανως απο την πλυση εγκεφαλου που εχουμε φαει ολοι απο τα μιντια για αυτην την "προπονηταρα" που αλλη ομοια δεν υπαρχει. Ισως επειδη αυτη η tv-περσονα/celebrity ξερει να διαφημιζει τον εαυτο της καλυτερα αποτι ξερει να διαχειριζεται μεγαλους συλλογους.

Δεν περιμενα να δικαιωθω στην αποψη μου αυτη τοσο γρηγορα και με τοσο αποστομωτικο τροπο (απευθειας Τσου Λου), αλλα καποια πραγματα ηταν προφανη. Και εδω και 3 χρονια ηταν ξεκαθαρο ποιος εκανε ζημια σε αυτον τον συλλογο που ειχε τα παντα, εκτος απο προπονητη που να ξερει να διαχειριστει το μπατζετ, το ροστερ και τις καταστασεις.

Συγχαρητηρια για την επιτυχια, αξια η κατακτηση, μεγαλος Ανσελοτι που παρελαβε καμενη γη, εφαγε κραξιμο για τα κακα αποτελεσματα στην αρχη της σεζον, αλλα με υπομονη και δουλεια εφτασε με την πρωτη του σεζον ως την κορυφη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...