Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι βλέπω το ιδιο και για εμάς...

Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί ο Μπενιτεθ ξεκίνησε τον Χεσε αντι του Χαμες? Τι δουλειά έχει ο Χεσε να παίζει ψευτοενιαρι? Το παιδί δεν αγγίξε μπαλα στο πρωτο ημίχρονο. Μεγάλο φαουλ και είμαστε ακομα στην πρώτη αγωνιστική... Ο Μπειλ ξεκίνησε δυναμικά πάλι χάνοντας γκολ με άδεια εστία... Κακός δεν έφυγε για united φέτος...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το ειδα το ματς απο την αρχη, βασικα ειδα απο το 70 και μετα.

Ειδα μερικες προσπαθειες, δεν μπορω να εχω αποψη, αλλα ναι, για ποιον λογο δεν ξεκινησε ο James;

Επισης, απο το λιγο που ειδα, ειδα τον Kovacic να κανει καλη δουλεια δεν ξερω.

Έχουμε προβλημα γενικά, ελπίζω να φτιάξει σύντομα.

Σαν διάταξη μου αρεσε που μπήκε ο Bale αριστερα, ο Ρονάλντο μπροστα, αλλά αν μου λετε οτι ο Bale παλι δεν προσεφερε κατι, εκει υπαρχει εταραστιο προβλημα αληθεια. Κι εγω οσο ειδα δεν εκανε κατι, αλλα εκει το εχουμε δεδομενο οτι με κλειστες αμυνες προς το τελος του παιχνιδιου δεν κανει κατι.

Δημοσ.

Ο Μπειλ οπως και πέρυσι έτσι και φετος προβλέπω να μας στερει εύκολα γκολ. Πέρυσι έχασε αρκετά. Φέτος ηδη εχει ενα χαμενο γκολ. Δεν ξέρω αν την είδες την φαση φλικ αλλα ηταν με άδεια εστία απο πλαγια θέση. Αμα ηταν ο Ροναλντο εκεί θα το είχε παστελωσει και δεν θα ασχολουμασταν με αυτό τώρα...

Δημοσ.

Εστω οτι ειναι δυσκολο, υπηρχαν δυο παικτες οι οποιοι περιμεναν και αντι να κανει την μαλακια του θα μπορουσε να σπασει σε εναν απο τους δυο...

Δημοσ.

μπειλ 10αρι ΣΤΗ ΡΕΑΛ και james εκτος.

γελανε και τα τσιμεντα

δε χρειαζεται κατι αλλο για να καταλαβεις τι δεν πηγε καλα

• Like 4
Δημοσ.

Στο 1ο γκρουπ τελικα με Παρι, Σαχταρ και Μαλμε. Αν εξαιρεσουμε την Παρι η οποια θα μας δυσκολεψει αρκετα ο ομιλος ειναι "ευκολος".

Δημοσ.

καθε χρονο παντα προβλεψιμα ειναι τα γκρουπ των ομιλων ετσι οπως τα εχουν κανει....και παντα αναμενομενη η οκταδα ! Ας καταργησουν τις μαλακιες με τα club απο την ιδια χωρα και τα 4 γκρουπ δυναμικοτητας (ας τα κανουν 2) να δουμε τπτ διαφορετικο!

Συνεχεια ρεαλ-μπαρτσα-ατλετικο-μπαγερν-4 αγγλικες-παρι-γιουβεντους-πορτο και καμια ακυρη ρωσικη βλεπουμε να περνανε!

Δημοσ.

Και τι θες δηλαδή? Να περνάνε στους 8 η αστανα, η Γάνδη,η ΤΣΣΚΑ κ Ολυμπιακός? Σε ολα αθλήματα κ σε όλες τις διοργανώσεις υπάρχουν γκρουπ δυναμικότητας...

Δημοσ.

Αλλο ειπα στο μνμ μου !εχουν γινει πολυ προβλεψιμοι και ιδιοι καθε χρονο οι ομιλοι και κατα συνεπεια και τα νοκ αουτ,για αυτο μια αλλαγη πιστευω θα ηταν καλυτερη!δε λεω καταργηση των γκρουπ δυναμικοτητας αλλα πιστευω θα ηταν πιο ενδιαφερον να δουμε κατι διαφορετικο!Ετσι με τους αποκλεισμους ομαδων απο ιδιες χωρες φτανει καθε μπαλακι που τραβανε να εχει 2-3 πιθανα γκρουπ!

Δημοσ.

Επιτελους λειτουργησαμε σωστα. Ωραιο παιχνιδι χθες με πολλες φασεις απο την ομαδα χωρις να κινδυνεψουμε για γκολ εκτος δυο φασεων. Χαμες απλα μαγικος χθες τρομερα γκολ. Μπειλ επιτελους ενας καλος αγωνας. Ο Ροναλντο χθες πολλα νευρα. Στο τελος με νευριασε και μενα. 16 σουτ συνολο, 10 στην εστια, 3 χαμενα τετατετ, 1 χαμενο φαουλ. Θα μπορουσε να ειχε κανει χατρικ χθες αλλα δεν ηταν η μερα του. Γενικα πολλα νευρα αλλα ειναι γνωστον πλεον οτι οταν δεν βαζει γκολ και οι υπολοιποι γυρω του πετανε ψαλιδακια τα παιρνει. Πρεπει καποιος να του πει οτι παιζει για την Ρεαλ Μαδριτης...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...