Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σόρυ, κόβει την μπάλα με το πόδι και η μπάλα παίρνει τροχιά... προς τον Θεό, όχι προς το τέρμα, όχι προς τον Ρονάλντο, προς τα πάνω. Τί πρέπει να κάνει εκείνη τη στιγμή ο αμυντικός; Να κόψει το χέρι του; Μήπως, ξέρω γω, το είχε σε αντικανονική θέση; Μήπως, ξέρω γω, είχε πρόθεση; Μήπως, ξέρω γω, προλάβαινε να το μαζέψει; Τί διάολο λάθος έκανε για να πρέπει να τιμωρηθεί με την έσχατη ποινή; Την ημέρα που η Μπάρτσα πήρε ένα λάθος πέναλτυ, η Ρεάλ έδειξε πάλι ποιός είναι το αφεντικό στην Ισπανία και πήρε 2!  Ή 3, δε ξέρω, χάνεται το μέτρημα με αυτήν την ομάδα, χάνεται και η λογική!

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαύρη χρονιά αυτή για την Ρεάλ.

Δεν θυμάμαι απο πότε νιώθω τόσο ξενερωμένος και δεν έχω όρεξη να τους δω.

Δημοσ.

ενταξει το δικο μας ηταν ακομα πιο μουφα αλλα μιλαμε για ματς που εληξε 4-0 με 5 δοκαρια και εδειχνε οτι η μπετις δε μπορουσε να κανει και πολλα

στο ματς της ρεαλ μιλαμε οτι εχουν δωθει 2 μουφα πεναλτι και ενα καθαρο στη  αντιπαλο δε δωθηκε θα μπορουσε το ημιχρονο να ειναι 0-2

δε νομιζω να πει κανεις οτι το ματς της μπαρτσα το εκρινε ο διαιτητης

Δημοσ.

Οι μεγάλες ομάδες παίρνουν τέτοια σφυρίγματα και θα παίρνουν μέχρι να σκοτεινιάσει ο Ήλιος (star wars φάση). Εγώ εξέτασα τη συγκεκριμένη φάση γιατί το θέμα "χέρι" στο ποδόσφαιρο είναι ένα θέμα για το οποίο συζητάμε χρόνια τώρα και άκρη δε βγάζουμε, ενώ θεωρητικά είναι απλό.

Δημοσ.

Διθυράμβους διαβάζω, που ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε. Και δε μιλάω για την Ρεάλ, αλλά για το γνωστό φαινόμενο που παρατηρούμε κάθε φορά που μεγάλη (ή και μικρότερη ομάδα) προσλαμβάνει νέο προπονητή. Στρατευμένοι και μη οπαδοί-ΑΡΔ να αναλύουν το "πόσο καθοριστική είναι η συμβολή του νέου κόουτς στη δραματική -προς το καλύτερο- μεταστροφή του παιχνιδιού της ομάδας, στο κέφι και την επιθετική διάθεση των παιχτών, οι οποίοι είναι φανερό ότι ξαναβρίσκουν τον καλό εαυτό τους". Θα γράψουν τα πάντα για να χαϊδέψουν τα αυτάκια των απανταχού οπαδών, για τα κλικς, τα φύλλα, την τηλεθέαση, τα ολόφρεσκα μπλουζάκια, τα κασκόλ κλπ. Τα έχω δει άπειρες φορές και στον Ολυμπιακό και πραγματικά το έχω σιχαθεί! Όσο μεγαλύτερη η ομάδα, τόσο εντονότερη η παπαρολογία. Καταλαβαίνει, κανείς, σε τι δυσθεώρητα μεγέθη φτάνει σε περιπτώσεις συλλόγων όπως η Ρεάλ, η Μάν. Γιουνάιτεντ, Μπάρτσα κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Ο κύκλος του Πέρεθ έκλεισε (ξανά). Η Ρεάλ θέλει ταυτότητα ξανά και να σταματήσει να παίζει υπό την σκιά του Ρονάλντο.

• Like 1
Δημοσ.

Διθυράμβους διαβάζω, που ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε. Και δε μιλάω για την Ρεάλ, αλλά για το γνωστό φαινόμενο που παρατηρούμε κάθε φορά που μεγάλη (ή και μικρότερη ομάδα) προσλαμβάνει νέο προπονητή. Στρατευμένοι και μη οπαδοί-ΑΡΔ να αναλύουν το "πόσο καθοριστική είναι η συμβολή του νέου κόουτς στη δραματική -προς το καλύτερο- μεταστροφή του παιχνιδιού της ομάδας, στο κέφι και την επιθετική διάθεση των παιχτών, οι οποίοι είναι φανερό ότι ξαναβρίσκουν τον καλό εαυτό τους". Θα γράψουν τα πάντα για να χαϊδέψουν τα αυτάκια των απανταχού οπαδών, για τα κλικς, τα φύλλα, την τηλεθέαση, τα ολόφρεσκα μπλουζάκια, τα κασκόλ κλπ. Τα έχω δει άπειρες φορές και στον Ολυμπιακό και πραγματικά το έχω σιχαθεί! Όσο μεγαλύτερη η ομάδα, τόσο εντονότερη η παπαρολογία. Καταλαβαίνει, κανείς, σε τι δυσθεώρητα μεγέθη φτάνει σε περιπτώσεις συλλόγων όπως η Ρεάλ, η Μάν. Γιουνάιτεντ, Μπάρτσα κλπ

E καλα, και εκπλησσεσαι? Να φανατιστει λιγο ο λαος....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

https://cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/o7t6.mp4

ασχετα με τα αποτελεσματα ειναι η 5η φορα που το κανει φετος και η δευτερη συνεχομενη.

δλδ τι αλλο πρεπει να κανει για να τιμωριθει ειτε κατα τη διαρκεια του ματς ειτε απο το βιντεο

κατανταει γελοιο.οτι θελει κανει

https://www.youtube.com/watch?v=Uq0EbDV7ZQU

αυτο ηταν την προηγουμενη ακριβως αγωνιστικη

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...