Freakster Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 ρε παιδια το εχω εδω και δυο βδομαδες,την 8 gb εκδοση ,ολα μια χαρα αλλα εχω μια απορια,γινετε να μην φορτιζει ολη την ωρα?δηλαδη θελω να περασω δυο τραγουδια και κανα βιντεο και παπ φορτιζει ,αν θελω παλι μετα απο 3 ωρες να περασω κατι αλλο παλι θα φορτιζει,ξερετε καμια επιλογη για να απενεργοποιω να φορτισει οποτε να΄ναι? Μπα δεν αλλάζει αυτό, εδώ πολλά high end κινητά και δεν το έχουν σαν επιλογή (π.χ. samsung)
FarCry Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Farcry εγκρίνεις; 9mm diameter, dome type Frequency Response 9 - 23,000Hz Impedance 16 Ohm Magnet Neodymium Manufacturer Warranty 1 Year Sensitivity 103dB/mW Weight 15g ειναι λιγο βαρυ 15gr αλλα στηριζεται οποτε οκ. αλλιως θα ηταν προβλημα γιατι θα σου εβγαινε ευκολα
sapphire Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 ΥΓ. καπου στην αρχη του thread ειδα ενα φιλαρακι που ελεγε οτι του χαλασε 1 ζευγαρι ΕΡ-630 οτι δν επαιζε το δεξι!Συμβαινει το εξης: λογο του οτι ειναι πολυ λεπτο το καλωδιο κ μαλακο ...μετα απο πολυ χρηση τα ενδιαμεσα μονωτικα στα εσωτερικα διπλα καλωδια φθειρονται κ μετα απο καμποσο καιρο φτανουν σε σημειο κ γυμνονονται με αποτελεσμα να βραχυκυκλωνουν και να "παιζει" μονο το ενα! ενα πρωτο συμπτωμα του τι θα ακολουθησει, ειναι η χαμηλη αποδοση του FM Radio σταδιακα- δεν εχει σημα η κεραια και θελει "παιξιμο"!!!! Εχω παθει το ιδιο με 3 διαδοχικα ζευγαρια ΕΡ-630, μαλλον με τη χρηση που τους κανω ..κρατανε περιπου 12 με 14 μηνες αλλα ειναι επισκευασιμη η βλαβη .. απλα θελει λιγο ψιλοδουλεια .. Εγώ ήμουν που μου χάλασαν τα EP-630. Και σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τα είχα πάρει Δεκέμβριο του 2005 και μου χάλασαν το Σεπτέμβριο του 2006, damn it! Έκανα το λάθος και τα επέστρεψα στο e-shop απ' όπου τα αγόρασα με ελπίδα να μου τα αντικαταστήσουν, κι αυτοί τα "καταστρέψαν" και μου εκδόσανε πιστωτικό 35 ευρώ, αντί για 25 που τα είχα αγοράσει. Φυσικά δεν υπήρχαν στο κατάστημα εκείνη την εποχή. Αξεπέραστα ακουστικά τα EP-630, συγκρίνονται μόνο με τα Aurvana (τα οποία δεν έχω ακούσει αλλά φαντάζομαι είναι τα κορυφαία in-earbuds της Creative), τα θεωρώ καλύτερα από τα Koss the Plug που πήρα μετά.. τα Koss έχουν πολύ μεγάλη ευαισθησία και παίζω στα 16 με το Zen Micro και μου παίρνει τ' αυτιά! Ενώ με τα ΕP-630 αν δεν ανέβαζα στα 18 δεν ακουγόταν αρκετά. Τώρα έχω το SonyEricsson DS-980, το οποίο αν παρατηρήσεις έχει ολόιδια in-earbuds με τα EP-630, και πραγματικά έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου αυτό το bluetooth headset, μόνο μειονέκτημα η μικρή αυτονομία του (4 ώρες σε mp3 στα 192kbps από κινητό SonyEricsson W660i). Anyway, αύριο θα παραλάβω κι εγώ ένα Zen 8GB από το Πλαίσιο της Λάρισας, το οποίο θα αντικαταστήσει ένα Zen V Plus 4GB ενός γνωστού μου. Ελπίζω να συγχρονίσει εύκολα και να μεταφερθούν οπωσδήποτε οι λίστες (οι οποίες είναι 32 και όπως καταλαβαίνεται βαριέμαι να τις φτιάξω ξανά). Και τέλος, το καλό που της θέλω της Creative, να δουλεύει ο αυθεντικός φορτιστής του Zen Micro μου με το Zen, αλλιώς την έβαψα!
FarCry Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 τα Koss έχουν πολύ μεγάλη ευαισθησία και παίζω στα 16 με το Zen Micro και μου παίρνει τ' αυτιά! Ενώ με τα ΕP-630 αν δεν ανέβαζα στα 18 δεν ακουγόταν αρκετά. Και τέλος, το καλό που της θέλω της Creative, να δουλεύει ο αυθεντικός φορτιστής του Zen Micro μου με το Zen, αλλιώς την έβαψα! πολυ περιεργο αυτο. εγω σε ενταση 13 στο μικρο και ημουν μια χαρα. μηπως δεν εκανε καλο fit στο αυτι σου? πιο firmware εχεις περασει? καπου ειχα διαβασει για μειωση της εντασης σε καποιο firmware. βαλε το τελευταιο για mtp device. δεν εχει σημασια original φορτιστης. εγω αγορασα εναν usb wall adapter και μια χαρα φορτιζει. αν το creative zen εχει usb-mini θυρα οπως το μικρο τοτε μια χαρα το φορτιζεις με τον φορτηστη του μικρο
sapphire Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Έχω δοκιμάσει και με το παλιό firmware (σειρά 1.χχ.χχ) αλλά και με το καινούργιο (Play for sure, σειρα 2.χχ.χχ) και η ένταση δεν είχε κάποια διαφορά. Τα koss είναι πολύ ευαίσθητα, στα 20 στα Koss ισοδυναμεί με 25 στα EP-630, αλλά μετά τα 22 παραμορφώνουν πολύ... Όσο για το Zen, δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να συγχρονίσω τις Playlists από ένα Zen V. Αν έχει κάποιος ιδέα πως γίνεται, ας μου πει.
FarCry Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Έχω δοκιμάσει και με το παλιό firmware (σειρά 1.χχ.χχ) αλλά και με το καινούργιο (Play for sure, σειρα 2.χχ.χχ) και η ένταση δεν είχε κάποια διαφορά. Τα koss είναι πολύ ευαίσθητα, στα 20 στα Koss ισοδυναμεί με 25 στα EP-630, αλλά μετά τα 22 παραμορφώνουν πολύ... Όσο για το Zen, δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να συγχρονίσω τις Playlists από ένα Zen V. Αν έχει κάποιος ιδέα πως γίνεται, ας μου πει. προσεξε παντως το αυτι σου. μη τα βαζεις πολυ δυνατα γιατι μπορει να αρχισουν τα κουδουνισματα
sapphire Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 προσεξε παντως το αυτι σου. μη τα βαζεις πολυ δυνατα γιατι μπορει να αρχισουν τα κουδουνισματα Ναι, πλέον προσέχω κι ακούω χαμηλά (στο 50% ~ 60% του DS980). Το mp3 player απλά κάθεται και περιμένει αγοραστή... Τελικά τον κατάφερα το συγχρονισμό των 2 players, Zen V Plus και Zen, με τη βοήθεια του Creative Sync Manager, συγχρονίζοντας πρώτα το Zen V Plus με το φάκελο "Η μουσική μου" και μετά συγχρονίζοντας το φάκελο "Η μουσική μου" με το Zen. Οι playlist δημιουργήθηκαν αυτόματα ως m3u αρχεία στο φάκελο PLAYLISTS μέσα στο φάκελο "Η μουσική μου" και κατόπιν αυτόματα μετατράπηκαν σε zpl κατά την αποστολή στο Zen. Τέλος καλό, όλα καλά! Το Zen πολύ καλό, μέχρι στιγμής!
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Guyz, να πάρω το ΖΕΝ 8gb στα 130 Ευρώ ή να πάρω τα 4gb στα 100 Ευρώ μαζί με αυτήν την κάρτα; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555089
jtsc21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977611&product=997099 τι λετε για αυτο? υπαρχειο και στα 89? με 2 Gb...
Freakster Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977611&product=997099 τι λετε για αυτο? υπαρχειο και στα 89? με 2 Gb... Μετά θα ήθελα και τη γνώμη σας για αυτό.. Guyz, να πάρω το ΖΕΝ 8gb στα 130 Ευρώ ή να πάρω τα 4gb στα 100 Ευρώ μαζί με αυτήν την κάρτα; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555089 για εμένα, καλύτερα να πάρεις το 8αρι, εκτός και θες την κάρτα και για καμια άλλη συσκευή.
sapphire Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Το 8άρι βρε παιδιά, τα υπόλοιπα δεν αξίζουν... Για να μην πω και 16άρι με 206 ευρώ... εδώ: http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=995216
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Εκτός από το μέγεθος έχουν καμία άλλη διαφορά μεταξύ τους;
sapphire Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Εκτός από το μέγεθος έχουν καμία άλλη διαφορά μεταξύ τους; Αν το σκέφτεσαι για τις εξωτερικές διαστάσεις, όχι, δεν έχουν άλλη διαφορά, είναι πανομοιότυπα.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Και μια τελευταία ερώτηση! Διαβάζει έγγραφα κειμένου;
ALFR3D Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Και μια τελευταία ερώτηση! Διαβάζει έγγραφα κειμένου; δυστυχως απο αυτο δεν κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.