Προς το περιεχόμενο

The Official Prison Break Season 3 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε φίλε τι λες?

Πως φαίνεται ότι είσαι άσχετος.

Αν έχει 9,3 στο TV.com στο οποίο έχουν ψηφίσει πχ 20.000 άνθρωποι και έρθεις και μου πετάξεις εσύ ένα 2 νομίζεις θα σου δώσω καμιά σημασία??Η μήπως πρόκειται να με πείσεις ότι η σειρά "δεν αρέσει" ?

Και βέβαια έχουν σημασία τα rates.

Ατσα ρε σχετικε....ποιοι 20.000,20.000 αμερικανακια,γκομενες,τι?κ τα οσκαρ τα ψηφιζουν πολυς λαος,δε σημαινει πως δεν ειναι κ γτπ....εσυ που εισαι λοιπον προβατο,τραβα κ βλεπε σειρες αναλογως τα rates που του δινουν στο ιντερνετ,κ καμια φορα,προσωπικη συμβουλη,δες κ τπτ με γνωμονα τα δικα σου γουστα-απαιτησεις-κριτηρια,μπορει να σου αρεσει αυτη η διαφορετικη εμπειρια κ να το υιοθετησεις στη πορεια....καταλαβαινεται πως μιλαμε για υποκειμενικα γουστα?σειρα ειναι!!την βλεπεις για ν περασεις καλα...αμα δε γουσταρω,απλα δε γουσταρω..ουτε θα πω σε κανενα ''μην τη δεις,ειναι σκατα'',θα του πω πως ''προσωπικη μου γνωμη,ειναι πως ειναι χαλια,δες το αμα θες,ισως εσενα σου αρεσει...''...δε καταλαβα δλδ,επειδη σε ενα site εχει τεραστια βαθμολογια,πρεπει ν σημαινει παση θυσια πως ειναι γαματο?Στο tv.com εχει τον μ@λακα τον Ηρακλη πανω απο το The Young Indiana Jones Chronicles(που ειναι κ γαμω τις σειρες,το εβλεπα μικρος)..αυτο σημαινει πως εχει κ δικιο(για μενα δλδ)????ουτε εχω σκοπο ν σε πεισω,ουτε να σε κανω ν μου δωσεις σημασια(πολυ που με νοιαζει δλδ)..αλλα οχι ν ακουω''α,εκει εχει 9.3 rate,αρα γ@μαει κ ολοι οι αλλοι δεν ξερετε τι λετε''...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κ το tv.com τι ειναι δλδ,ο κριτης ολων????σκατα ειναι η τριτη σεζον κ ας λεει οτι θελει στο tv.com....κ δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα εδω,μονο υποκειμενικοτητα,σειρα ειναι,δεν ειναι ενα πειραμα που αντικειμενικα πετυχε ή οχι,ειναι αν σου αρεσει ή οχι η σειρα συμφωνα μ τα δικα σου κριτηρια κ στανταρ...

Κοίτα.

Είπες σκατά είναι η τρίτη σεζόν κ ας λέει ότι θέλει στο tv.com.

Οκ συμφωνώ ότι άλλον του αρέσει και άλλον όχι.Αλλά δεν μπορείς να λες σκατά μια σειρά που έχει βαθμολογία 9,3 από 22.000 άτομα και κάτι.

Επίσης είπες ότι υπάρχει μόνο υποκειμενική αντίληψη στις κρίσεις μας.Όταν όμως έχεις ένα τόσο μεγάλο δείγμα που ψηφίζει και βγάζει έναν μέσο όρο 9,3 τότε σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη δική σου υποκειμενική άποψη.(Σκέψου ότι υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν 0 έτσι για αντίδραση όπως εσύ)

ποιοι 20.000,20.000 αμερικανακια,γκομενες,τι?

Εσένα ποιος σου είπε ότι ψηφίζουν μόνο αμερικανάκια, γκόμενες και τι.Εγώ που έριξα 10άρι τί είμαι αμερικανάκι, γκόμενα ή τι?Είδες ότι υπάρχει κάποιο κενό με το συλλογισμό σου?

σειρα ειναι!!την βλεπεις για ν περασεις καλα...αμα δε γουσταρω,απλα δε γουσταρω..

Τότε γιατί τη βλέπεις???Σε αυτό θέλω να μου απαντήσεις συγκεκριμένα παρακαλώ.Γιατί αφού δεν γουστάρεις τη βλέπεις.

Δημοσ.
Κοίτα.

Είπες σκατά είναι η τρίτη σεζόν κ ας λέει ότι θέλει στο tv.com.

Οκ συμφωνώ ότι άλλον του αρέσει και άλλον όχι.Αλλά δεν μπορείς να λες σκατά μια σειρά που έχει βαθμολογία 9,3 από 22.000 άτομα και κάτι.

Επίσης είπες ότι υπάρχει μόνο υποκειμενική αντίληψη στις κρίσεις μας.Όταν όμως έχεις ένα τόσο μεγάλο δείγμα που ψηφίζει και βγάζει έναν μέσο όρο 9,3 τότε σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη δική σου υποκειμενική άποψη.(Σκέψου ότι υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν 0 έτσι για αντίδραση όπως εσύ)

Εσένα ποιος σου είπε ότι ψηφίζουν μόνο αμερικανάκια, γκόμενες και τι.Εγώ που έριξα 10άρι τί είμαι αμερικανάκι, γκόμενα ή τι?Είδες ότι υπάρχει κάποιο κενό με το συλλογισμό σου?

Τότε γιατί τη βλέπεις???Σε αυτό θέλω να μου απαντήσεις συγκεκριμένα παρακαλώ.Γιατί αφού δεν γουστάρεις τη βλέπεις.

Πρωτον,μπορω να πω πως ειναι σκατα,παρολο που 22.000 ατομα λενε το αντιθετο,γτ,σου ξαναειπα,πως κ αλλες ταινιες-σειρες εχουν μεγαλες βαθμολογιες,παιρνουν βραβεια κτλ,κ δε βλεπονται,πραγματικα δε μου λεει τπτ το tv.com.imdb κτλ....

παραδειγμα:εμενα πχ μου αρεσει τερμα το space odyssey,αλλα σε κανενα γνωστο μου δεν αρεσει...δε σημαινει πως επειδη σχεδον ολοι δεν το γουσταρουν,πως εμενα δεν πρεπει ν μ'αρεσει κ πως η γνωμη μου ειναι μικρη κ δε μετραει..οι κριτικοι το λατρευουν,αλλα στο μεγαλυτερο συνολο των θεατων,ειναι μια βαρετη ταινια χωρις διαλογους(αμα δεις κ γνωμες σε φορουμ μεγαλα,ολοι αυτα λενε)..ε,επειδη δεν einai τοπ,δε σημαινει πως ειναι κ μ@λακια..στο imdb το εχουν πιο χαμηλα απο το ματριξ,ελεος δλδ για μενα,αλλα οκ,το οτι το λενε αυτοι δε σημαινει πως εμενα μου αρεσει λιγοτερο...

δευτερον,προφανως κ ψηφιζεις κ εσυ,αλλα στο συνολο του,δε νομιζω να μην λιωνουν εκει μεσα χιλιαδες αμερικανακια,οπως κ στο Imdb,που διαβαζεις ολων των ειδων τις απιστευτες π@παριες...αλλα κ να μην ειναι ετσι,στο φιναλε,δε ψηφιζει κ κανας γνωστος μου,που του εχω κ μια α εμπιστοσυνη,ψηφιζουν χιλιαδες ασχετοι σε μενα,που απο πειρα σε αλλα τετοιου ειδους φορουμ-site κτλ,η γνωμη τους δεν μου λεει τπτ απολυτως..

Οσο για το πρισον,ειδα 3 σεζον επειδη στη κυριολεξια απορουσα απο ενα σημειο κ μετα ποσο πιο χαλια θα γινει(κ ειδα κ καποια μαζεμενα,μπας κ το δω με αλλο ματι),δε μου αρεσε καθολου,και,οπως ειχα πει κ σε αλλο ποστ, απο νεα χρονια,ουτε που εχω καμια διαθεση να ασχοληθω μαζι του,υπαρχουν ενα σωρο γαματα σηριαλ τριγυρω,παρα να κατσω να βλεπω αυτη τη μλκια...

Δημοσ.
παντος και εγω ψηφιζω χαλαρα,πολυ χαλαρα 2η σεζον.το κυνηγητο που επεσε ητανε απιστευτο.

και τι περιμενες δηλαδη απο την 2η σεζον? να ζουν λινκ και μιχαλης στο κεντρο του μανχαταν,πινωντας πινα κολατα και τρωγωντας κασιους,διπλα στην υπερπολιτελη τους πισινα και τον καυτο ηλιο να μαυριζει το θειο τους κορμι,και να ψωνιζουνε κουβανεζες πορνες απο το manhatan hotel?τον ελ τζει να γευετε την χαρα του ερωτα για πρωτη φορα στην ζωη του,και τον μαχοουν να ειναι ενας βλακας και μισος και να τους κυνηγαει στην αθηνα,νομιζωντας οτι βρισκωνται στο περιστερι στο ΓΣΠ και παιζουνε μπασκετ?

μ'αρεσει που εκφραζετε ολοι την ...αντικειμενικη σας αποψη κραζωντας την 2η σεζον,(οκ,δεκτο),αλλα εστω και ενας δεν εχει αναφερει σε 1000 ποστ τοπικ,και αλλα 10.000 στο greektvsubs που διαβαζω,το τι ακριβως θα ηθελε να δει στην 2η σεζον.

Ποιος ειπε για αντικειμενικη αποψη?Θα με τρελανεις?Λιγο πιο πανω μιλουσα για τις δηθεν αντικειμενικα tv.com και ελεγα οτι ολα ειναι υποκειμενικα οσον αφορα την τηλεοραση,κινηματογραφο κτλ.Ελεος με το παραληρημα σου!

Οσον αφορα την ερωτηση,ειλικρινα καλυτερα να μην υπηρχε η 2η διοτι η σειρα εδειξε στο μεγαλυτερο μερος της οτι επασχε εξω απο τη φυλακη.Ολο αυτο το κυνηγητο το βρηκα εντελως mindless.Να το θεσω και αλλιως:Στην 1η ηξερες οτι στο τελος θα γινοταν η αποδραση αλλα δεν σε ξενερωνε διοτι ολη αυτη η αγωνια και δραση ηταν τοσο καλα τοποθετημενη που δεν σκεφτοσουνα το τελικο σταδιο του σχεδιου.Στη 2η δε συνατησα τετοιο πραγμα και γι'αυτο ολη αυτη την δηθεν αγωνια τη βρηκα φτωχη και προχειρη.

Εσυ προφανως τη βρηκες καταπληκτικη και υπερτατη,με γεια σου και χαρα σου.Απλα μην τρελαινεσαι οταν εχει ο αλλος διαφορετικη αποψη και σωνει και καλα πρεπει να του δειξεις οτι εσυ εχεις δικιο.

Δημοσ.

Συμφωνώ με όσα είπε ο speedy23.

Και ο τιτανικός πήρε 9 όσκαρ. Τι πάει να πει αυτό? Και αν βγάζαμε και κανένα ψήφισμα και ψήφιζαν κορίτσια ηλικίας 12 - 16 θα έπαιρνε 10. Πάλι δεν λέει τίποτα.

Σκέψου απλά πόσους απο αυτούς του 22000 που ψηφίσαν ήταν κορίτσια που έχουν αφίσες του Μάικλ του Λίνκολν και του Τ-Μπανγκ στο δωμάτιο. (Όσοι έτοιμάζονταινα σχολιάσουν το Τ-Μπαγκ ας περάσουν μια βόλτα απο το δωμάτιο της αδερφής μου. Σε όλα ανάποδο αυτό το κορίτσι.)

Δημοσ.

Κορίτσια με αφίσες του T-μπανγκ; Που ρε παιδιά;

edit: Α βιάστηκα να γράψω το μήνυμα πριν προλάβω να διαβάσω το τελευταίο για την αδερφή :P

Δημοσ.
Απλα μην τρελαινεσαι οταν εχει ο αλλος διαφορετικη αποψη και σωνει και καλα πρεπει να του δειξεις οτι εσυ εχεις δικιο.

ρε μαστορα,ελεος τι αλλο θα ακουσουμε επιτελους? ποιος προσπαθησε να σου επιβαλει την αποψη του? να μας τρελανεις θες βραδιατικο? ελεος.

ειπα καθαρα,εμενα μου αρεσει για αυτον και για αυτον τον λογο.ρωτησα απλα,(ξερεις τη σημαινει ρωτησα η να σου δανεισω το ματζεντα?),ποιος ο λογος που δεν σας αρεσει εσας,και τι περιμενατε να δειτε.το αμα "εσυ",(και μονο εσυ),ειδες προσπαθεια να σου επιβαλω την αποψη μου,γεια χαρα.τι να κατσω να ασχολειθω μαζι σου?

ΥΓ.ο μοναδικος που πραγματικα λεει τα πραγματα με ονομα τους και τεκμηριωνει τις αποψεις του,ειναι ο Tzinos.ο ανθρωπος λεει ξεκαθαρα,δεν μου αρεσει για αυτο και για αυτο,και θα ηθελα αυτο.ολοι οι υπολοιποι πετατε ενα "λ@λ@κια ητανε" και ξεμπερδεψατε....

ΥΓ2.και παλι δεν μου απαντησες,τι θα ηθελες ακριβως να δεις στην 2η σεζον? (οχι οτι με ενδιαφερει η αποψη σου....απλα λεω εγω τωρα....)

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι ειστε τοσο προκατειλημμένη που πιστευευτε οτι το prison break εχει περασει στα κοριτσια...

η 2 σεζον ειναι ΦΟΒΕΡΗ με απιστευτες ανατροπες,αγωνια και δραση...Ισαξια της 1ης...

η 3η σεζον ειναι κατωτερη απο τις δυο προηγουμενες αλλα ειναι αρκετα καλη..

το prison break ειναι μια απο τις καλυτερες σειρες που βγηκαν ποτε ειτε σας αρεσει ειτε οχι...

επισης εχει φοβερες ερμηνιες απο τους Robert Knepper και Paul Adelstein.

Δημοσ.
ρε μαστορα,ελεος τι αλλο θα ακουσουμε επιτελους? ποιος προσπαθησε να σου επιβαλει την αποψη του? να μας τρελανεις θες βραδιατικο? ελεος.

ειπα καθαρα,εμενα μου αρεσει για αυτον και για αυτον τον λογο.ρωτησα απλα,(ξερεις τη σημαινει ρωτησα η να σου δανεισω το ματζεντα?),ποιος ο λογος που δεν σας αρεσει εσας,και τι περιμενατε να δειτε.το αμα "εσυ",(και μονο εσυ),ειδες προσπαθεια να σου επιβαλω την αποψη μου,γεια χαρα.τι να κατσω να ασχολειθω μαζι σου?

ΥΓ.ο μοναδικος που πραγματικα λεει τα πραγματα με ονομα τους και τεκμηριωνει τις αποψεις του,ειναι ο Tzinos.ο ανθρωπος λεει ξεκαθαρα,δεν μου αρεσει για αυτο και για αυτο,και θα ηθελα αυτο.ολοι οι υπολοιποι πετατε ενα "λ@λ@κια ητανε" και ξεμπερδεψατε....

ΥΓ2.και παλι δεν μου απαντησες,τι θα ηθελες ακριβως να δεις στην 2η σεζον? (οχι οτι με ενδιαφερει η αποψη σου....απλα λεω εγω τωρα....)

Κοψε την ειρωνια και το υφακι κατ'αρχας.

Οσο για την επιβολη της αποψης σου,μιλαω για τα αμετρητα ποστ σου που δεν κανεις τιποτα αλλο παρα να μας τα πρηζεις για το Πριζον.

Τελος, προφανως δεν εχεις την ικανοτητα να διαβαζεις καθως μιλησα για τη δευτερη σεζον και ειπα οτι καλυτερα να μην υπηρχε καν.Μηπως θες να στο μασησω κιολας για να το καταλαβεις(το λεω με το δικο σου ψευτο-μαγκικο τροπο μηπως και βρεις ακρη)?

Δημοσ.

Edit:

sorry mod,υποσχωμαι να μην ξανακανω υβριστικο ποστ,οπως και να μην ασχολειθω ξανα με αλλα ποστ που κανουν μικρα χαζα παιδακια.

(ευχαριστω για το πμ,και για την προιδοποιηση).

• Super Moderators
Δημοσ.
Edit:

sorry mod,υποσχωμαι να μην ξανακανω υβριστικο ποστ,οπως και να μην ασχολειθω ξανα με αλλα ποστ που κανουν ηλιθια μικρα παιδακια.

(ευχαριστω για το πμ,και για την προιδοποιηση).

υπόσχεται να μην κάνει υβριστικό post αλλά παράλληλα τους λέει ηλίθια μικρά παιδάκια...lol ΘΕΟΣ Bouga ΠΡΟΣΚΥΝΩ :-D

Δημοσ.
υπόσχεται να μην κάνει υβριστικό post αλλά παράλληλα τους λέει ηλίθια μικρά παιδάκια...lol ΘΕΟΣ Bouga ΠΡΟΣΚΥΝΩ :-D

μου ξεφυγε.οριστε,το εκανα edit :-D

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο συχνά συμβαίνει, μια τόσο πολύ πολύ καλή σειρά να πέφτει όλο και πιο χαμηλά σε ποιότητα όσο περνάει ο καιρός... Δεν περιμένω τίποταααα να αλλάξει στον τέταρτο κύκλο, εκτός από το να γίνετε ακόμα χειρότερο από όλες τις απόψεις....

Θα έπρεπε να είχε τελειώσει στον πρώτο κύκλο και θα έγραφε ιστορία.

Α κύκλος 9/10 (εφόσον τέλεια σειρά δεν υπάρχει, πάντα υπάρχουν κενά κ μικρολάθη)

Β κύκλος 5/10 (επιεικώς)

Γ κύκλος 2/10 (ακόμα πιο επιεικώς)

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα με Wolfidis...γιαυτο αλλωστε και δεν ασχολουμαι πλεον με prison,ουτε καν με νοιαζει αν θα βγει η επομενη σαιζον..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...