mchls Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Crysis Revival 3.42 Mod for Crysis 2 Released http://www.youtube.com/watch?v=702V1nIuy9U
mchls Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Crysis 2 MaLDoHD Texture Pack – New Screenshots from the latest version
mchls Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Crysis 2 Maximum Edition Revealed and coming on Steam Now here is a nice surprise. A couple of days ago, Electronic Arts has revealed the contents of Crysis 2 Maximum Edition and nobody took notice about it. According to the publisher, this edition will feature 4 Limited Edition unlocks, as well as both the Retaliation and Decimation packs. Not only that, but this edition will hit Valve’s digital distribution service, Steam...
JohnVani18 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Το Crysis 2 - Maximum Edition είναι διαθέσιμο στο Steam.
eprototype Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Λοιπών έχω κατεβάσει την crysis 2 mod sdk και έχω κάνει full update στο crysis 2 και στην cryengine 3 και μου βγάζει το παρακάτω error τι να κάνω help!!!!!! εγώ πιστεύω ότι φταίει ότι δεν είναι στο C δίσκο το crysis 2 και το έχω στον K γιατί κάνει unpacket στα αρχεία στο C όμως και όχι στον Κ αλλά με τα βγάζει το error κανεναςςςςςςςςςςςςςςςςςςς βοήθεια
eprototype Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 οεεεεεεεεεεεεεεεεο κανένας καμία ηδέα!!!!!!!!????
eprototype Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Πρεπει αν βαλεις το patch 1.9 για να παιξει το έχω κάνει ήδη τι μπορεί να φταίει!!!????
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δε γίνεται να κάνεις copy-paste τα αρχεία του sdk απο το C στο K?Αν θες, δοκίμασέ το αλλά δεν έχω ιδέα αν θα δουλέψει . Ένα άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να κάνεις ένα re-install το παιχνίδι κρατώντας το original path.Αν μπορείς βάλτο στο δίσκο C, αλλιώς βάλτο στο Κ αλλά μην αλλάξεις τα υπόλοιπα.Δηλαδή να γράφει κάτι σαν Κ:\Program Files:\Εταιρία:\Crysis 2. Το παιχνίδι είναι αυθεντικό?Ρωτάω γιατί σκέφτομαι μήπως δημιουργεί πρόβλημα το crack.
eprototype Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δε γίνεται να κάνεις copy-paste τα αρχεία του sdk απο το C στο K?Αν θες, δοκίμασέ το αλλά δεν έχω ιδέα αν θα δουλέψει . Ένα άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να κάνεις ένα re-install το παιχνίδι κρατώντας το original path.Αν μπορείς βάλτο στο δίσκο C, αλλιώς βάλτο στο Κ αλλά μην αλλάξεις τα υπόλοιπα.Δηλαδή να γράφει κάτι σαν Κ:\Program Files:\Εταιρία:\Crysis 2. Το παιχνίδι είναι αυθεντικό?Ρωτάω γιατί σκέφτομαι μήπως δημιουργεί πρόβλημα το crack. κοίτα το error ενώ έχω κάνει pacth δεν είναι αυθεντικό αλλά δεν το έχω crackari μόλις πάω να κάνω install σε αυτήν....Το άλλο που έκανα αλλά δεν δούλεψε ήταν ότι έκανα extra στο exe στης sdk είχε πολλούς installer μέσα αλλά κανένας δεν δούλεψε...... :shock: τι να κάνω
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μήπως τα αρχεία του sdk πρέπει να είναι μέσα στο φάκελο του παιχνιδιού και όχι σε δικό τους?Δηλαδή μήπως τα περιεχόμενα του data folder του sdk πρέπει να πάνε μέσα στο data folder του παιχνιδιού (αν υπάρχει)? Να ξέρεις όμως οτι αν προσπαθήσεις να κάνεις c/p και σου ζητήσει να αντικατασταθούν αρχεία ίσως μετά να μη τρέχει ούτε το παιχνίδι και να χρειαστεί re-install.
eprototype Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 υπάρχει αλλά αυτά είναι μονό για το install δεν νομίζω να δουλεύει!!??/
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Εγώ νομίζω εκεί μέσα πρέπει να πάνε.Αν θες το δοκιμάζεις.Δε μου έρχεται τώρα κάποια άλλη ιδέα.Αλλά το πρόβλημα νομίζω οτι δημιουργείται απο το path που διάλεξες να βάλεις το παιχνίδι.
vag007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 το παιζει κανεις online αυτο να μας πει αν εχει κοσμο γιατι λεω να το αγορασω.
eprototype Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 να δείτε και στο video μου τι error μου κάνει ακριβός cryengine 3 κανενας!!!!!???? ουυυυυυυυυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα