Προς το περιεχόμενο

Crysis 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ναι εννοείτε αυτό που λέτε και συμφωνώ..

Την πινελιά όμως την βάζει αυτός που φτιάχνει το παιχνίδι,και βλακεία κάθε publisher να επεμβαίνει .

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστά ό,τι είπε ο προλαλήσας, και για τα γραφικά ρε παίδιά που ενθουσιαστήκατε... ποια γραφικά, αφού στην τελική κάθε τρεις & λίγο πρέπει να γυρνάς σε nanovision και τα βλέπεις όλα ασπρόμαυρα & blurry; :mellow:

Btw, να σημειώσω επίσης ότι φόρτωσα τα πάντα-όλα Ultra + Extreme Texture pack και με τον q9550 + 5850 (950/1200) έπαιζα smooth 50-60fps (vsync on, tesselation δεν βρήκα ρύθμιση στο CCC άλλα υποθέτω off). Σε κάποια σημεία έπεφτε στα 30-35, άλλα και εκεί παιζότανε. Στο 1 άπαξ και έβαζες ultra έπαιρνες το pc στο χέρι.

αν βάλεις directx 11 και όλα στο φουλ πίστεψέ με και πάλι το pc στο χέρι το παίρνεις...

Δημοσ.

Ε ναι εννοείτε αυτό που λέτε και συμφωνώ..

Την πινελιά όμως την βάζει αυτός που φτιάχνει το παιχνίδι,και βλακεία κάθε publisher να επεμβαίνει .

Μετά από κόμμα δεν μπαίνει ''και'' :P

Δημοσ.

παιδιά εχω πρόβλημα με την εγκατάσταση ξεκινάω να κάνω install το Crysis_2_DX11_Pack ομως το πατσακι ψάχνει μόνο στον C: εγω το παιχνίδι το εχω στον H: και μου βγάζει error έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα με εμένα;

Δημοσ.

αν βάλεις directx 11 και όλα στο φουλ πίστεψέ με και πάλι το pc στο χέρι το παίρνεις...

τι να σου πω ρε φίλε, ψέμματα μεταξύ μας θα λέμε, Ultra όλα + High Res Texture pack σε 1680x1050 Dell 2209wa (eIPS) και το τέλειωσα smooth. Αν ήταν unplayable, προφανώς θα τα χαμήλωνα. Η 5850 είναι dx11... μόνο για το tesselation δεν βρήκα ρύθμιση στο CCC 11.6

Δημοσ.

Για να δουλέψει η επιλογή AMD Optimized πρέπει να έχουμε εγκατεστημένα τα CAP profiles....

να ανεβάσω screenshot;

btw, σε κανένα παιχνίδι δεν έχω χρησιμοποιήσει caps (εκτός αν τα βάζει μόνο του το ccc)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...