poscaman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 03:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation GeForce 8500 GT (rev a1) ευχαριστω
Godfath3r Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ναί, αυτά είναι + urxvt με tcsh και screen .Τα υπόλοιπα (irssi, mutt, vim) που θα μπορούσαν να έχουν ενδιαφέρον είναι στο 2ο desktop που δεν έβγαλα screen (τέτοιες ώρες χθές, τέτοια λόγια). Φυσικά όλα μου τα configs είναι στην διάθεση όποιου τα ζητήσει Αν μπορούσες να μου στείλεις τα config για την κονσόλα... Πολύ μ'άρεσε έτσι όπως την έχεις φτιάξει.
NullScan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέσα στο zip είναι τα αρχεία: .Xdefaults Ρυθμίσεις για το urxvt (terminal emulator) .screenrc Ρυθμίσεις για το πρόγραμμα screen (multiple tabs etc) .tcshrc Ρυθμίσεις για το tcsh (shell) Τα configuration αρχεία δεν είναι εξ' ολοκλήρου δικά μου έχω μαζέψει κομμάτια από εδώ και από εκεί και έχω προσθέσει και τα δικά μου. configs.zip
Ventrix Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 απορια: εχω 2 οθονες με 2 διαφορετικους Χ.θελω το conky να τρεχει στη δευτερη οθονη.αυτο γινεται απο ρυθμιση του conky η του xorg.conf? ευχαριστω Για πιο λόγο να θέλει κάποιος 2 διαφορετικούς X;
alkisg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 NullScan, δεν ανεβάζεις και το conky.conf; Μου άρεσε αλλά όταν κάνω κλικ στο desktop εξαφανίζεται (του έχω βάλει own_window_type desktop). edit: ΟΚ, βρήκα αυτό και όλα εντάξει.
johnykim Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Κατέβασα το conky απο το synaptic.Πως το τρέχω?
poscaman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Για πιο λόγο να θέλει κάποιος 2 διαφορετικούς X; δε με βολευει το Xinerama
DIMITRISG Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Αναβαθμίστηκα και εγώ. τι να πουμε τωρα; για την γραμματοσειρα ; δεν μενει τιποτα αλλο :lol:
johnykim Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ξερει κανεις πως να εχω το conky οχι σε μορφή παραθύρου αλλα μόνιμα στο desktop?
apoikos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 δε με βολευει το Xinerama Βασικά είναι θέμα window manager και όχι xinerama ή μη. Ο xmonad π.χ., όταν έχεις xinerama, έχει 2 διαφορετικές οθόνες και επιλέγεις ποιο virtual desktop θα δείχνει η κάθε μια. Επομένως τα virtual desktops (= tags στον xmonad) είναι για μια οθόνη το καθένα, αλλά μπορείς δυναμικά να λες «θέλω το web desktop στην οθόνη 2 και το mail στην 1». Προφανώς δε, μπορείς να μετακινήσεις και παράθυρα από τη μια οθόνη στην άλλη, πράγμα που δε γίνεται με ξεχωριστούς x-servers προφανώς. Τα ίδια γίνονται και με τον awesome και με τον fvwm αν θες. Τώρα ο metacity και ο compiz fusion δεν ξέρω τι κάνουν, αλλά δε μου φαίνεται πιθανό να έχουν δυνατότητες ρύθμισης σε αυτόν τον τομέα.
firewalker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 apoikos, νέο compiz fusion είναι αυτό; :-)
apoikos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Νέο τι είναι ποιο; Εσύ μη μιλάς και πόσταρέ μας το .screenrc σου. Θα βαθμολογηθείς αυστηρά επ' αυτού
Ventrix Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 δε με βολευει το Xinerama twinview δοκίμασες; Εγώ τρέχω kde με twinview και είμαι κατευχαριστημένος! είναι λίγο βλακεία απο άποψη σπατάλης πόρων να τρέχεις 2 Χ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις