Προς το περιεχόμενο

Our Linux Desktop Screenshots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ναί, αυτά είναι + urxvt με tcsh και screen ;).

Τα υπόλοιπα (irssi, mutt, vim) που θα μπορούσαν να έχουν ενδιαφέρον είναι στο 2ο desktop που δεν έβγαλα screen (τέτοιες ώρες χθές, τέτοια λόγια). Φυσικά όλα μου τα configs είναι στην διάθεση όποιου τα ζητήσει :-)

Αν μπορούσες να μου στείλεις τα config για την κονσόλα... Πολύ μ'άρεσε έτσι όπως την έχεις φτιάξει.

Δημοσ.

Μέσα στο zip είναι τα αρχεία:

.Xdefaults Ρυθμίσεις για το urxvt (terminal emulator)

.screenrc Ρυθμίσεις για το πρόγραμμα screen (multiple tabs etc)

.tcshrc Ρυθμίσεις για το tcsh (shell)

Τα configuration αρχεία δεν είναι εξ' ολοκλήρου δικά μου έχω μαζέψει κομμάτια από εδώ και από εκεί και έχω προσθέσει και τα δικά μου.

configs.zip

Δημοσ.
απορια:

εχω 2 οθονες με 2 διαφορετικους Χ.θελω το conky να τρεχει στη δευτερη οθονη.αυτο γινεται απο ρυθμιση του conky η του xorg.conf?

ευχαριστω

Για πιο λόγο να θέλει κάποιος 2 διαφορετικούς X;

Δημοσ.

NullScan, δεν ανεβάζεις και το conky.conf;

Μου άρεσε αλλά όταν κάνω κλικ στο desktop εξαφανίζεται (του έχω βάλει own_window_type desktop).

edit: ΟΚ, βρήκα αυτό και όλα εντάξει.

Δημοσ.
δε με βολευει το Xinerama

Βασικά είναι θέμα window manager και όχι xinerama ή μη. Ο xmonad π.χ., όταν έχεις xinerama, έχει 2 διαφορετικές οθόνες και επιλέγεις ποιο virtual desktop θα δείχνει η κάθε μια. Επομένως τα virtual desktops (= tags στον xmonad) είναι για μια οθόνη το καθένα, αλλά μπορείς δυναμικά να λες «θέλω το web desktop στην οθόνη 2 και το mail στην 1». Προφανώς δε, μπορείς να μετακινήσεις και παράθυρα από τη μια οθόνη στην άλλη, πράγμα που δε γίνεται με ξεχωριστούς x-servers προφανώς.

Τα ίδια γίνονται και με τον awesome και με τον fvwm αν θες. Τώρα ο metacity και ο compiz fusion δεν ξέρω τι κάνουν, αλλά δε μου φαίνεται πιθανό να έχουν δυνατότητες ρύθμισης σε αυτόν τον τομέα.

Δημοσ.
δε με βολευει το Xinerama

twinview δοκίμασες; Εγώ τρέχω kde με twinview και είμαι κατευχαριστημένος!

είναι λίγο βλακεία απο άποψη σπατάλης πόρων να τρέχεις 2 Χ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...