Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις πληροφορίες. Εννοείτε πως δεν θα ξανά επικοινωνήσω μαζί τους. Ελπίζω Να μη τη ξανά πατήσει κανεις σε τέτοια πράγματα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Σ ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες. Φυσικά και θα τους αγνοησω. μακάρι να μη τη πατήσει άλλος ξανα σε τέτοια πράγματα.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 975
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πάντως ο/η [email protected] υπάρχει ακόμα, σήμερα μου έστειλε σε άπταιστα αγγλικά απάντηση οτι ταχαμου ενδιαφέρεται για το κινητό που πουλάω στην Χρυσή Ευκαιρία και ποιά είναι η τιμή του σε ... ευρώ (λες κι η Χρυση Ευκαιρία έχει τις τιμές σε δραχμές).

Και στο car.gr μου χε στειλει καποιος αλλος για το αυτοκινητο που πουλουσα και ειχε φτιαξει και προσωπικη facebook page με ασχετες φωτογραφιες καποιας τυπισσας δηθεν μαμας, οτι να ναι.

Δημοσ.

Τωρα θυμάμαι χαρακτηριστικά οτι ειχαν στείλει σε ενα φίλο του πατέρα μου χαρτί κανονικό απο ταχυδρομίο στο σπίτι οτι κέρδισε ενα μεγάλο ποσον σε λοταρία κτλπ, δηλαδή που εχει φτάσει το θράσος τους στέλουν και χαρτία στο σπίτι τώρα.

Δημοσ.

Τωρα θυμάμαι χαρακτηριστικά οτι ειχαν στείλει σε ενα φίλο του πατέρα μου χαρτί κανονικό απο ταχυδρομίο στο σπίτι οτι κέρδισε ενα μεγάλο ποσον σε λοταρία κτλπ, δηλαδή που εχει φτάσει το θράσος τους στέλουν και χαρτία στο σπίτι τώρα.

Οσο υπαρχουν θυματα θα υπαρχουν και θυτες!

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ φοβάμαι ότι θα την πατήσουν αρκετοί. :fear:

Δημοσ.

Πολύ φοβάμαι ότι θα την πατήσουν αρκετοί. :fear:

πριν.. 16-17 χρωνια.. ακομα τα ιδια καναν... με Ταχυδρομειο τοτε....

Μαλλον παντα θα υπαρχουν θυματα...

Δημοσ.

Μόνο με σωστή και συνεχή ενημέρωση, μπορεί να περιοριστεί (γιατί να εξαλειφθεί...) αυτού του είδους το έγκλημα. 

Δημοσ.
Μεγάλη προσοχή σε SCAM mails που φαίνεται να προέρχονται από την SKRILL (MONEYBOOKERS). Αναφέρουν ότι αν δεν κάνετε CLICK και συμπληρώσετε τα στοιχεια σας θα σας κλείσουν τον λογαριασμό.. Κάτι τέτοιο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.. Μπορείτε να καταλάβετε το fake mail από 2 πράγματα.

1)Δεν αναφέρει το πραγματικό σας όνομα.

2)Η σελίδα αφού κάνετε click μπορεί να ΜΟΙΑΖΕΙ με τις SKRILL αλλα τα δείτε πάνω στην μπάρα εργασίας στο url ότι καμια σχέση δεν έχει με την skrill.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μετα απο καταχωρηση της αγγελιας μου στο xe,gr ελαβα ενα email που μου ζητουσε να αγορασει 

το αντικειμενο που ειχα προς πωληση, και να το αποστειλω στο Βελγιο.

Ζητησα αναλυτικη διεύθυνση για την αποστολη. 

Για καλη μου τυχη googlαρα την διευθυνση και το ονομα και εμφανίστηκαν blogs και sites που 

αναφερουν τους απατεωνες....

οι οποιοι στελνουν πλαστες αποδειξεις πληρωμης και ζητουν τα αντικειμενα...

ΠΡΟΣΟΧΗ παιδια...
  • Like 1
Δημοσ.

Oτι και να λαβετε σε email,πρωτα τηλεφωνικα με την τραπεζα επικοινωνια,και μετα ολα τα αλλα.

Νομος.

Αυτα εχει η σημερινη τεχνολογια.Η ενημερωση σωζει.

Δημοσ.

Μετα απο καταχωρηση της αγγελιας μου στο xe,gr ελαβα ενα email που μου ζητουσε να αγορασει 
το αντικειμενο που ειχα προς πωληση, και να το αποστειλω στο Βελγιο.
Ζητησα αναλυτικη διεύθυνση για την αποστολη. 
Για καλη μου τυχη googlαρα την διευθυνση και το ονομα και εμφανίστηκαν blogs και sites που 
αναφερουν τους απατεωνες....
οι οποιοι στελνουν πλαστες αποδειξεις πληρωμης και ζητουν τα αντικειμενα...
ΠΡΟΣΟΧΗ παιδια...

Μπόρεσα να διαβάσω το 1ο άρθρο. Πλάκα είχε.

Πάντως έχουμε γεμίσει απατεώνες.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια αν εχει απλα το IBAN και τον ΑΡΙΘΜΟ τραπεζας σας δεν μπορει να σας κανει κανεις τιποτα. Τα στοχεια αυτα ειναι ΚΑΤΑΘΕΤΙΡΙΑ στοιχεια. Εγω πχ που ασχολούμουν με το Ricardo , Emarket κτλ τα εχω δωσει και τα 2 πολλες φωρες. Αλλιος δεν γινετε κιολας.

Τα ζηταει αυτα ώστε να "φτιαξει" το πλαστό πιστοποιητικό.

Το ενα ειναι το ιδιο με το αλλο καθος το ενα ειναι ΕΝΤΟΣ Ελλάδος πληρωμη και το αλλο εκτος και αν εχεις το ενα βρισκεις και το αλλο,

Το ολο θεμα ειναι οταν καποιος ΛΕΕΙ οτι σας εκανε πληρωμη.. να μπαίνετε στο WEBBANKING σας (γραφοντας ο ιδιος στην μπαρα το σιτε) και να βλεπετε αν υπαρχει πληρωμη...

Δημοσ.

εβαλα αγγελία για αμάξι στη χρυση ευκαιρία, και σε μισή ώρα, είχα λάβει μαίηλ, από αίγυπτο (λέει), ότι δε μπορεί να δει το αμάξι, αλλά το θέλει, να του στείλω στοιχεία, και θα πληρώσει και τη μεταφορα!χαχαχαχαχαχαχαχα

• Like 2
Δημοσ.

Be nice.

Μην το αφήσεις έτσι τον "άθρωπο". Στείλτου τουλάχιστον μια φωτο  :-D

junkcar.jpg

χαχα,σωστό,δεν το είχα σκεφτεί αυτό!

να ανοιξω και ενα dummy λογ/σμο και...ας τον αφηνα να παιξει΅!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...