katsouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Παιδια νιωθω μεγαλη θλιψη που δεν θα μπορεσουμε να μοιραστουμε αλλες ιστοριες με τον φιλο μας.. Υ.Γ Δεν εχω υπνο μετα απο τοση τρομαρα...
iGoPod Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Παιδια νιωθω μεγαλη θλιψη που δεν θα μπορεσουμε να μοιραστουμε αλλες ιστοριες με τον φιλο μας.. Υ.Γ Δεν εχω υπνο μετα απο τοση τρομαρα... εγω φοβαμαι μιπως ακουσω το ονομα μου
katsouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 iGoPooooooooooooood ειμαι το μαυρο οντοοοο εδειρα 2 φιλους σου στην σκηνη και εβαλα την καλη μου κολονια θειαφ Ν5 και σου 'ρθα...
iGoPod Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 iGoPooooooooooooood ειμαι το μαυρο οντοοοο εδειρα 2 φιλους σου στην σκηνη και εβαλα την καλη μου κολονια θειαφ Ν5 και σου 'ρθα... ox oxi μην με φας μαυρο οντο χαχαχαχ μην με φας θα βαρυστομαχιασεις
katsouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 χαχα..λοιπον καλα περασαμε αλλα παω για νανα..καληνυχτα μαυρα οντα!
PavelX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 η αδερφη μου...μπλα μπλα...αφου της ειπα τι μου ειχε συμβει.. με ρωτισε αν απαντησα στο καλεσμα αυτο...-οχι ρε με δουλεβεις τωρα ???....α ευτιχως ειπε.....μου ειπε πως αυτος που με καλουσε ηταν ο σατανας και ειπε αν απαντουσα θα μου επερνε την φωνη η διαφορετικα αν πηγαινα εξω στην αυλη θα μου επερνε την ψυχη Και αν βγαίνατε βόλτα, θα σου έπαιρνε και αυτοκίνητο. Μέχρι και η αδερφή σου σε πήρε χαμπάρι.
pournaras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 περασε η ωρα..ηταν 12 ακριβως ημουν ακομη στο PC και εβλεπα ροζ βιντεο... τα συμπερασματα δικα σας. Το συμπερασμα μου ειναι οτι πρεπει να αλλαξεις χρωμα στο video. Οχι πες μου, ειναι χρωμα αυτο τωρα για video;
slipknot Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Καμια σχεση ρε φιλε με δουλεβεις τωρα???...νομιζεις οτι πηγαμε σε μπουρδελο???>...ελεος διλαδη συνελθε και λιγο ...κοφτε την πλακα...εμεις σε πολυτελες ξενοδοχειο πηγαμε Ποιο μπουρδέλο, αξιοπρεπέστατα ξενοδοχεία είναι. Κωλυτελέστατα. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2010 από slipknot
EstellePr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ποιος μπουρδέλο, αξιοπρεπέστατα ξενοδοχεία είναι. Κωλυτελέστατα. 18 Αυγούστου, 2010. 00:33. Έμαθα πώς γίνεται η αντιστροφή κατάποσης βυσινάδας, με εξαγωγή απο το αριστερό ρουθούνι.
Timour21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Έμαθα πώς γίνεται η αντιστροφή κατάποσης βυσινάδας, με εξαγωγή απο το αριστερό ρουθούνι. Ελπίζω να μην ήταν ανθρακούχα τουλάχιστον..... Εγώ το έχω μάθει αυτό με βοτκα.....και τα 2 ρουθούνια...
Sylvia88 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Και η βίσση επίσης το έπαθε αυτό μια σεζόν... :lol:
anthi1998 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 αυτην την ιστορια τν ακουσα απο την ξαδερφη μου που τησ τν ειχε πει ενα κοριτσι που εχουμε να το δουμε πανω απο 5 χρονια...... ειχαμε μετακομισει σε ενα καινουριο χωριο και εμενα ηταν η πρωτη μου μερα στο σχολειο!!!!κανενα παιδι δεν με εκανε παρεα επειδη ειμουν καινουρια...μετα απο τρεισ μερες ειχα παει στο πισο μερος του σχολειου και εκλεγα επειδη ενιωθα πολυ μονη σε καποια στιγμη ενα κοριτσι με πλησιαζει και μου μιλαει...γιναμε φιλεσ και καθε μερα στα διαλειμματα μιλαγαμε για διαφορα θεματα...το κακο ηταν οτι κανενα παιδι δν με εκανε παρεα και ολοι με κοροιδευαν χωρις να ξερω τον λογο!!!μια μερα με καλεσε ο διευθηντης στο γραφειο του αλλα εγω δν ηξερα τι με ηθελε....και τοτε μου ανακοινωσε οτι τα παιδια δν με κανουν παρεα επειδη στα διαλειμματα καθομαι στο παγκακι και μιλαω μονη μου!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις