Lucifer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δεν είναι τρομακτιική αυτή, λυπητερή είναι. Μένει να την κακοποιήσει ο πατέρας της για να κλείσει.
athlios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Και που ξερουμε τι εγινε πριν μια βδομαδα?
μαφαλντα Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Τον λαγο τον έφαγε η Θοδωρουλα ή εξαφανιστηκε από μονος του; Τι ακυρο όνομα για φαντασμα; Τους οδήγησε στον τάφο της,ξέρω εγώ.Λυπάμαι αλλά έτσι την λέγανε. Λέγανε ότι η Θοδωρούλα δεν ησύχαζε επειδή δεν τιμωρήθηκαν οι ένοχοι.Πολλοί λένε πως άκουσαν κλάματα,άλλοι ότι τους πέταξε πέτρες, διάφορα.
Lucifer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μιλάμε για πολύ επικίνδυνο φάντασμα δηλαδή.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μιλάμε για πολύ επικίνδυνο φάντασμα δηλαδή. Γελα εσυ αλλά αν σου πετάξει η Θοδωρουλα πέτρες στο παραθυρο ή σου γρατζουνίσει το αμαξι θα κοπουν τα χαμογελα. Μονο πόνο δίνει η Θοδωρουλα
Lucifer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ φοβάμαι μη μου πει τίποτα που θα με πληγώσει.
panagos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ νομίζω πως ο λαγός ήταν η Θοδωρούλα.
DennisSs777 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό που ανατινάζει πράγματα νομίζω και κόβει ανθρώπους στη μέση... από τις πιο μούφα ιστορίες που έχω ακούσει. έκανε δλδ κύκλους γύρω απο ταστέρια για πάρτυ σας. για τί άμα ήτανε να το βλέπουνε από οποιαδήποτε περιοχή η τροχιά του ΑΤΙΑ δεν θα ήταν συγκεκριμένα γύρω από το αστέρι. εκτός και αν ήταν κοντά στο αστέρι, πράγμα ΑΔΥΝΑΤΟ. τουλάχιστον don't drink and drive χα χα δεν ειπα οτι εκανε κικλουσ για παρτι μασ.απλοσ ιτν ενα γαμω πρασινο πραγμα κ εκανε κικλουσ κ κα8ομασταν κ τ κιταγαμε μες την νυχτα...κ επι τι εθκερια δν ειχα πιει εκεινι τν ημερα :Ρ
Lucifer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Έτσι όπως γράφεις τι να πιεις, εσύ πρέπει να 'χεις αδένα που το εκκρίνει.
DennisSs777 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 δεν ειπα οτι εκανε κικλουσ για παρτι μασ.απλοσ ιτν ενα γαμω πρασινο πραγμα κ εκανε κικλουσ κ κα8ομασταν κ τ κιταγαμε μες την νυχτα...κ επι τι εθκερια δν ειχα πιει εκεινι τν ημερα :Ρ Επεισησ δν ειπα οτι ηταν ατια...απλα ενα πρασινο...κ σε σχεσι με τσ περισοτερεσ "τρομακτικεσ" ιστοριεσ εδο μεσα αυτι ι μοθφα ιστορια ειναι αλη8ινη...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 δεν ειπα οτι εκανε κικλουσ για παρτι μασ.απλοσ ιτν ενα γαμω πρασινο πραγμα κ εκανε κικλουσ κ κα8ομασταν κ τ κιταγαμε μες την νυχτα...κ επι τι εθκερια δν ειχα πιει εκεινι τν ημερα :Ρ Τί βαθμό είχες στο δημοτικό στην Ορθογραφία?
DennisSs777 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Τί βαθμό είχες στο δημοτικό στην Ορθογραφία? ποοο μην με πριζετε με τν ορ8ογραφια οκ????απλα γραφω γρηγορα...δν κιταω ορ8αγραφιες...κ για να σ λυσο κ τν απορια δν 8ιμαμε ακριβως τον βα8μο παντοσ ιταν καλοσ
ravend Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 όποιος θέλει να ζήσει τρομακτική ιστορία κ να την διηγείται μετά ας περάσει μια βόλτα απο ΔΕΗ καλλιθέας δευτέρα πρωί..
μαφαλντα Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μιλάμε για πολύ επικίνδυνο φάντασμα δηλαδή. Κακόβουλο δεν την λες,αλλά η ρεματιά πέρα από την φυσική ομορφιά απέκτησε και ένα πέπλο μυστηρίου.Λογικά πιο πολύ κινδυνεύεις από φίδι παρά από το φάντασμα-αλλά σε τέτοια μέρη επιβάλλεται να μην μιλάς και να μην σκέφτεσαι πεζά πράγματα. Πάντως ζευγαράκια στην ρεματιά δεν συχνάζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις