Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τον λαγο τον έφαγε η Θοδωρουλα ή εξαφανιστηκε από μονος του; Τι ακυρο όνομα για φαντασμα;

Τους οδήγησε στον τάφο της,ξέρω εγώ.Λυπάμαι αλλά έτσι την λέγανε.

Λέγανε ότι η Θοδωρούλα δεν ησύχαζε επειδή δεν τιμωρήθηκαν οι ένοχοι.Πολλοί λένε πως άκουσαν κλάματα,άλλοι ότι τους πέταξε πέτρες, διάφορα.

Δημοσ.

Μιλάμε για πολύ επικίνδυνο φάντασμα δηλαδή.

Γελα εσυ αλλά αν σου πετάξει η Θοδωρουλα πέτρες στο παραθυρο ή σου γρατζουνίσει το αμαξι θα κοπουν τα χαμογελα. Μονο πόνο δίνει η Θοδωρουλα :-D

Δημοσ.

Αυτό που ανατινάζει πράγματα νομίζω και κόβει ανθρώπους στη μέση...

από τις πιο μούφα ιστορίες που έχω ακούσει. έκανε δλδ κύκλους γύρω απο ταστέρια για πάρτυ σας. για τί άμα ήτανε να το βλέπουνε από οποιαδήποτε περιοχή η τροχιά του ΑΤΙΑ δεν θα ήταν συγκεκριμένα γύρω από το αστέρι. εκτός και αν ήταν κοντά στο αστέρι, πράγμα ΑΔΥΝΑΤΟ.

τουλάχιστον don't drink and drive :P χα χα

δεν ειπα οτι εκανε κικλουσ για παρτι μασ.απλοσ ιτν ενα γαμω πρασινο πραγμα κ εκανε κικλουσ κ κα8ομασταν κ τ κιταγαμε μες την νυχτα...κ επι τι εθκερια δν ειχα πιει εκεινι τν ημερα :Ρ

Δημοσ.

δεν ειπα οτι εκανε κικλουσ για παρτι μασ.απλοσ ιτν ενα γαμω πρασινο πραγμα κ εκανε κικλουσ κ κα8ομασταν κ τ κιταγαμε μες την νυχτα...κ επι τι εθκερια δν ειχα πιει εκεινι τν ημερα :Ρ

Επεισησ δν ειπα οτι ηταν ατια...απλα ενα πρασινο...κ σε σχεσι με τσ περισοτερεσ "τρομακτικεσ" ιστοριεσ εδο μεσα αυτι ι μοθφα ιστορια ειναι αλη8ινη...

Δημοσ.

Τί βαθμό είχες στο δημοτικό στην Ορθογραφία?

Δημοσ.

Τί βαθμό είχες στο δημοτικό στην Ορθογραφία?

ποοο μην με πριζετε με τν ορ8ογραφια οκ????απλα γραφω γρηγορα...δν κιταω ορ8αγραφιες...κ για να σ λυσο κ τν απορια δν 8ιμαμε ακριβως τον βα8μο παντοσ ιταν καλοσ

Δημοσ.

όποιος θέλει να ζήσει τρομακτική ιστορία κ να την διηγείται μετά ας περάσει μια βόλτα απο ΔΕΗ καλλιθέας δευτέρα πρωί..

Δημοσ.

Μιλάμε για πολύ επικίνδυνο φάντασμα δηλαδή.

Κακόβουλο δεν την λες,αλλά η ρεματιά πέρα από την φυσική ομορφιά απέκτησε και ένα πέπλο μυστηρίου.Λογικά πιο πολύ κινδυνεύεις από φίδι παρά από το φάντασμα-αλλά σε τέτοια μέρη επιβάλλεται να μην μιλάς και να μην σκέφτεσαι πεζά πράγματα.

Πάντως ζευγαράκια στην ρεματιά δεν συχνάζουν. :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...