dimitris2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 O CEO της Microsoft Steve Balmer, απέστειλε το Σάββατο μία επιστολή-τελεσίγραφο προς το ΔΣ της Yahoo προκειμένου η τελευταία να αποφασίσει οριστικά για την συγχώνευση των δύο εταιριών. Στην επιστολή του ο Balmer αναφέρει ότι πέρασαν δύο μήνες από την προσφορά (η οποία ήταν αρκετά γενναιόδωρη με 62% premium) αλλά δεν έχει υπάρξει σοβαρή πρόοδος στις διαπραγματεύσεις. O Balmer αναφέρει ότι κατανοεί την αναζήτηση άλλων εναλλακτικών από την Yahoo αλλά υποστηρίζει ότι η μόνη προσφορά στην οποία οι μέτοχοί της κερδίζουν τα περισσότερα, είναι αυτή που έχει υποβάλει η Microsoft - μία πίστη που την μοιράζονται και αρκετοί μέτοχοι της Yahoo. Ο Balmer προειδοποιεί ότι σε περίπτωση που η Microsoft δεν τα βρει με το ΔΣ της Yahoo εντός τριών εβδομάδων τότε θα επικοινωνήσει απευθείας με τους μετόχους - μία διαδικασία η οποία ενδεχομένως οδηγήσει και σε αλλαγή του ΔΣ της Yahoo. Η επιστολή Balmer κλείνει με έναν τόνο δυσαρέσκειας και απογοήτευσης σχετικά με την μέχρι τώρα άρνηση του ΔΣ της Yahoo να αποδεχτεί το merger ενώ ταυτόχρονα τονίζει ότι πρέπει να επιταχυνθεί η συγχώνευση στο μικρό παράθυρο χρόνου που υπάρχει αυτό το διάστημα. Site: η επιστολή Πηγή: news.com Πηγή: adslgr.com
21century Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Aυτή την φορά φαίνεται ότι ο Μπάλμερ επιμένει και θεωρουμε ότι τρέχει να προλάβει τις εξελίξεις, εκτός αν γνωρίζει ότι ετοιμάζουν αντιπαλοί του να την εξαγοράσουν. Παρά την έντονη δυσαρεσκεια η ΜΣ έχει προφανώς αρκετό δρομο να διανύσει ακόμα ώστε να καταφέρει να αντιμετωπίσει κάπως ευθύτερα τον Γούγλη. ΑΛλά μην γελιόμαστε, οι εξαγορές θα συνεχιστούν...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Aυτή την φορά φαίνεται ότι ο Μπάλμερ επιμένει [...] Γιατί, ποιά άλλη φορά δεν επέμενε; και θεωρουμε ότι τρέχει να προλάβει τις εξελίξεις, - Ποιοί θεωρείτε; Εσύ; Οι φίλοι σου; Ποιοί; - Υπήρχε περίπτωση να τρέχει για να βγει πρώτος στον Μαραθώνιο; εκτός αν γνωρίζει ότι ετοιμάζουν αντιπαλοί του να την εξαγοράσουν. "Eσείς" δεν θεωρείτε τίποτα επ' αυτού; Παρά την έντονη δυσαρεσκεια Έντονη δυσαρέσκεια ποιανού; Έντονη δυσαρέσκεια γιατί; [...]ΑΛλά μην γελιόμαστε, οι εξαγορές θα συνεχιστούν... Ποιές εξαγορές θα συνεχιστούν; Αυτές οι κοινοτoπίες και ασυνάρτητες μπουρδολογίες μπορούν να μην συνεχιστούν;
lamargos Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Τρέμω στην ιδέα το yahoo mail μου να γίνει....hotmail!
michael92 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Τρέμω στην ιδέα το yahoo mail μου να γίνει....hotmail! Η συγχώνευση των 2 εταιριών μπορεί να αποσκοπεί μόνο σε οικονομικό τομέα και να διατηρηθούν τα υπόλοιπα με πολυ μικρές αλλαγές όπως ήταν πριν. Δηλαδή μπορεί να αλλάξει το yahoo search σε live, αλλά μπορεί να διατηρηθούν τα Yahoo mails.
anamenos Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 βασικά με αυτή την κίνηση η MS θέλει να έχει τον έλεγχο των διαφημίσεων του διαδικτύου, κάτι που θα την ωφελήσει σε πάρα πολλούς τομείς ακόμη και προώθησής δικών της προϊόντων...
DIMITRISG Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 [...]- Ποιοί θεωρείτε; Εσύ; Οι φίλοι σου; Ποιοί; [...] "Eσείς" δεν θεωρείτε τίποτα επ' αυτού; [...] το πρώτο πρόσωπο είμαστε ολοι εμεις , και αυτομάτως εσεις. Για να το καταλάβεις γράφεται έτσι, περιληπτικά, η επικεφαλίδα της συνείδησης της κοινής γνώμης.
kurkosdr Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Ντροπή τους!Οκτω χρονια εμπιστευομαι το yahoo mail. Παρα τις δυσκολες στιγμες που περασα στο παρελθον μαζι του (servers που αποκρινονταν σε μισο λεπτο, spam filter που στην αρχη εκοβε μονο τα χρησιμα emails) τους εμπιστευτηκα. Μην ρωτατε τι τους βρηκα. Ισως ειναι το επαγγελματικο και λιτο interface. Ισως ειναι το γεγονος ότι με αφηνει να ανοιγω οσα links θελω χωρις να ρωταει, ή το γεγονος ότι τα τελευταια δυο χρονια επιανε τα spam σαν λαγωνικο (μετα σταματησα να δεχομαι, γιατι δεν τα ανοιγα). Τι θα γινει τωρα? Ελπιζω μονο να μην καταστρεψουν τα δεδομενα μου, όπως εκαναν όταν πηραν εντελώς στην κυριαρχια τους το flickr...
Skylined Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Γιατί, ποιά άλλη φορά δεν επέμενε; Αυτή τη φορά "απειλεί" να παρακάμψει το διοικητικό συμβούλιο σε περίπτωση που δε λάβει απάντηση.
FarCry Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Bill θεε παρε την ΠΑΕ (εμ yahoo ηθελα να γραψω )
kurkosdr Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Αυτο ειναι το κακο με τις εταιριες όπου το μεγαλυτερο share το εχουν οι μετοχοι. Η εταιρια κινειται συμφωνα με τις ορεξεις αιμοβορων επενδυτων, που δεν βλεπουν ούτε μελλον της πληροφορικης, ούτε μονοπωλια, αλλα μονο το πως θα μετατρεψουν την Ferrari F50 που παλιωσε σε Lamborgini Murchelago.
FarCry Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Κλιμακώνεται η μάχη Υψηλότερο τίμημα ζητά η Yahoo από την Microsoft για να δεχθεί την πρόταση εξαγοράς Απαντώντας στις έντονες πιέσεις που ασκεί η Microsoft για να γίνει αποδεκτή η πρόταση εξαγοράς, ύψους 41 δισ. δολαρίων, η Yahoo τόνισε τη Δευτέρα ότι δεν αντιτίθεται σε μία συμφωνία με τον κολοσσό του λογισμικού, αλλά θέλει υψηλότερο τίμημα. Σύμφωνα με τη Yahoo, την άποψη αυτή συμμερίζονται τόσο η διοίκηση της εταιρείας όσο και ένα μεγάλο μέρος της μετοχικής της βάσης. «Μετά την πτώση στην αξία της δικής σας μετοχής, η αξία της προσφοράς σας σήμερα είναι εξαιρετικά χαμηλότερη σε σχέση με την ημέρα που την είχατε καταθέσει», σημειώνουν ο διευθύνων σύμβουλος και ο πρόεδρος της Yahoo σε επιστολή τους προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της Microsoft Στιβ Μπάλμερ. Παρ' όλα αυτά, τονίζουν πως δεν είναι αντίθετοι σε μια συγχώνευση με την Microsoft. Πηγή: http://www.in.gr
kurkosdr Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ναι, καντε τους δυσκολους, ωστε να μιλήσουν μετα με τους αιμοβορους της wall street και να σας παρουν για ενα κομματι ψωμι, και μετα να μην ξερουμε αν θα γελασουμε ή θα κλαψουμε.
gdp77 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Αν δε δεχτούν, η M$ θα προχωρήσει σε hostile takeover, ούτως ή άλλως και αυτό είναι και το μήνυμα που ήθελε να στείλει ο Balmer. Συμπεράσματα : 1) Δυστυχώς πρέπει να βρω τρόπο να μετακινήσω όλα τα δεδομένα μου από το yahoo mail και να ανοίξω account στο google mail. Εννοείται πώς δε θέλω να έχω καμία σχέση με M$ 2) Μπράβο σε όσους από σας (δηλαδή σχεδόν όλοι σας) στηρίζετε οικονομικά την M$, ώστε να μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Συνεχίστε να αγοράζετε Vιsta που είναι άλλωστε και τόσο καλό OS.
kurkosdr Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Συνεχίστε να αγοράζετε Vιsta που είναι άλλωστε και τόσο καλό OS. Βρες μου ενα τροπο, gdp77 να παιξω need for speed carbon, bloodrayne καθως και vampire the masquerade bloodlines στο linux, χωρις κανενα προβλημα (όπως κανω τωρα με το λειτουργικο που λεγεται vista) και θα ερθω τρεχοντας. Μην προτεινεις αλλα ασχετα παιχνιδια (tux racer κ.λ.π.), αυτα μ αρεσουν, και εχω ηδη καλο pc, αρα δεν θελω να παρω κονσολα (αλλωστε, το bloodlines ειναι μονο για pc) Mην τσεκαρεις wine και wineX (κατα κοσμον cedega), γιατι το εχω κανει. Ειδικα το bloodlines (το καλυτερο απ τα τρια) σε καρτες ATΙ δεν κανει τιποτα. Α, και βρες μου και τροπο να δουλεψω και εκεινο το εσωτερικο modem του laptop, το data protection system του σκληρου στο laptop καθως και το TPM infineon locker του laptop (και αυτα τσεκαρισμενα δεν παιζουν), καθως και κατι προγραμματα τυπου "Γλωσσομαθεια" (γλωσσα προγραμματισμου 3ης λυκειου) που ειναι σε exe και δεν υπαρχουν στην λιστα του wine, και τα σβησα σε 10 λεπτα τα vista. Ειλικρινα! Μπράβο σε όσους από σας (δηλαδή σχεδόν όλοι σας) στηρίζετε οικονομικά την M$ Επειδή ομως δεν γινoνται αυτα που ειπα παραπανω σε linux, αναγκαστικα, παω στην λυση του dualboot. Και ειτε ερθουν μαζι με το pc (επειδή προτιμησα pc με προεγκτεστημενα win και οχι το dell xps 1530) ειτε τα αγορασω μετα, ειμαι υποχρεωμενος να πληρωσω για windows προκειμενου να μπορώ να τρεξω τα παραπανω παιχνιδια και να δουλεψω με το hardware που ανεφερα. Αρα ειμαι υποχρεωμενος να στηριξω ms Οπότε, εφοσον το λειτουργικο που προτεινεις (linux) δεν μπορει να καλυψει ολες τις αναγκες ολων, δεν μπορεις να κατηγορεις ολους που δεν το χρησιμοποιουν. Βρες μου μια διανομη linux που καλυπτει τις παραπανω αναγκες, όπως τις καλυπτουν τα vista και θα σταματησουμε να στηριζουμε την ms!! Προς το παρον, το κανουμε επειδή δεν εχουμε αλλη επιλογη. Αμα φυσικα εσενα δεν σ αρεσουν τα παιχνιδια και προσεχεις την συμβατοτητα του hardware που αγοραζεις με το linux πριν την αγορασεις, και αρα το linux σε καλυπτει, φυσικα και σου λεμε να το προτιμησεις, αφου ειναι δωρεαν. [sorry για το offtopic, αλλα δεν το αρχισα εγω]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα