Προς το περιεχόμενο

τουρκοι-μουσουλμανοι-μειονοτητα


kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μετα το ποστ της αλβανικης διαφημισης ας παμε κ σε αλλη φυλη...

οπως θα ακουσατε,οι τουρκοι εκτος απο τις πολλες παραβιασεις στο ΑΙγαιο (40σε μια μερα) τωρα πια αλλαξαν σεναριο κ εκτος απο τις παραβιασεις που τις καναναν ετσι κ αλλιως ,τα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα μεταδίδουν εικόνες από τις εικονικές αερομαχίες ,όπου εμφανίζονται τουρκικά μαχητικά να κλειδώνουν στο στόχαστρό τους ελληνικά αεροσκάφη.Η κλιμάκωση αυτή συμπίπτει με την προγραμματισμένη για τις 25 Μαΐου επίσκεψη στην Τουρκία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ. http://www.ant1online.gr/Politics/Diplomacy/Pages/20085/d2d99ffc-7e20-463b-8316-a3882db8bf97.aspx

 

κ αφου δεν ελεγχουμε αυτους που ερχονται απ εξω παρακατω δειτε τι γινετε στους εντος Ελλαδας τουρκους-μουσουλμανους....

 

Μαζικές αγορές εκτάσεων - κτιρίων στη Θράκη

Το σχέδιο «Δούρειος Ίππος» για την ανοχύρωτη περιοχή χρηματοδοτείται από το τουρκικό προξενείο http://www.paron.gr/v3/new.php?id=27735&colid=37&catid=42&dt=2008-05-18%200:0:0

δηλ.αγοραζουν εκτασεις της Ξάνθης και της Κομοτηνής κ κτηρια με λεφτα της τουρκιας με σκοπο να ζητησουν κ αυτοι οτι ζητησαν οι αλβανοι στο κοσοβο.

επιπλεον

<<Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες δυο πούλμαν με μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας πήγαν στην Αλβανία για κατήχηση σε θρησκευτικά ινστιτούτα. Παράλληλα Τούρκοι της Ρουμανίας επισκέφθηκαν τη Θράκη. Η κινητικότητα αυτή είναι σύμφωνα με διπλωματικές εκτιμήσεις εντυπωσιακή και συνδέεται ευθέως με την προσπάθεια της Τουρκίας να χρησιμοποιήσει τουρκογενείς πληθυσμούς στην ευρύτερη περιοχή ως εργαλείο πολιτικού επεκτατισμού.>>

 

<< Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών χαράσσει την πολιτική και ελέγχει τις λεπτομέρειες της εφαρμογής της, σημαντικοί Τούρκοι επιχειρηματίες χρηματοδοτούν πρωτοβουλίες και επιστημονικά ιδρύματα προσφέρουν τεχνογνωσία και νομική υποστήριξη για προσφυγές σε διεθνή fora. Το πρόβλημα για την ελληνική κυβέρνηση επιδεινώνεται από το γεγονός ότι το φιλοϊσλαμικό κυβερνών κόμμα του κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (ΑΚΡ) βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την κεμαλική γραφειοκρατία της τουρκικής διπλωματίας στο συγκεκριμένο ζήτημα, κυρίως λόγω της ευαισθησίας του απέναντι στην πολιτική διάσταση του θρησκευτικού παράγοντα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μουσουλμάνοι μαθητές μειονοτικών σχολείων θα μεταβούν κατά εκατοντάδες το καλοκαίρι στην Τουρκία για να περάσουν εκεί τις διακοπές τους με έξοδα του τουρκικού κράτους και να μυηθούν στον «τουρκισμό». Μουσουλμάνοι φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων λαμβάνουν κατά δεκάδες υποτροφίες για σπουδές στην Τουρκία και για εξειδίκευση κυρίως σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Κάθε Σαββατοκύριακο τους τελευταίους μήνες πραγματοποιούνται θρησκευτικές γιορτές σε μουσουλμανικά χωριά και η συμμετοχή ανέρχεται κατά μέσο όρο στις 3.000. Γίνονται διαγωνισμοί στην απαγγελία του Κορανίου ενώ ο ψευδομουφτής βγάζει πύρινους λόγους για τη διατήρηση της «τουρκικής εθνικής ταυτότητας».Κεντρική επιδίωξη της Αγκυρας είναι η δημιουργία στο αμέσως προσεχές μέλλον αμιγώς τουρκικών σχολείων με ιδιωτική χρηματοδότηση και ο πολλαπλασιασμός των «πολιτιστικών συλλόγων» που εργάζονται για τη συσπείρωση και τη συνοχή -δηλαδή για τον εκτουρκισμό- της μουσουλμανικής μειονότητας>>http://www.e-tipos.com/newsitem?id=36565

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Σσσσσσσσσσσσσσσσσσ ησυχία Kage θα ξυπνήσεις κανέναν πολιτικό....

Οι Τούρκοι στην τελική την δουλεία τους κάνουν....

Οι μαλά... είμαστε εμείς...

Που γεμίζουμε με κόσμο Αθήνα και Θεσσαλονίκη λες και οι Ελλάδα μόνο αυτά τα δύο μέρη είναι και όλα τα υπόλοιπα ανοίγουν μόνο στης διακοπές...

Αντί να βρεθεί κάποιος και να πει "ποιοι είναι οι άστεγοι??? ποιοι είναι αυτοί που δεν έχουν που την κεφαλή κλίνε??? Να πάρουν μία ΔΩΡΕΑΝ έκταση σε αυτά τα μέρη και θα δεις πως ο έλληνας αναπτύσσεται...(είχε γίνει κάτι παρόμοιο με το ολυμπιακό χωριό)"

Αλλά ξέχασα σε αυτή την χώρα μόνο να παίρνουνε ξέρουν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η λύση δεν είναι να στείλουμε περισσότερους χριστιανούς Έλληνες στην περιοχή. Η λύση είναι να ξυπνήσουμε τον κόσμο για να μη ζει απομονωμένος. Όσο φανατικός μουσουλμάνος ή Τούρκος κι αν είναι κάποιος, δεν υπάρχει περίπτωση να επιδιώκει την απόσχιση από την Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να πάει στην αγκαλιά της Τουρκίας, αν κατανοεί τι σημαίνει αυτό για την ποιότητα ζωής του. Μπορούν να γίνουν όλοι οι μουσουλμάνοι της Θράκης ζάμπλουτοι καπιταλιστές, να αγοράζουν και να ξοδεύουν; Αυτό θα ήταν η μεγαλύτερη εγγύηση σταθερότητας στην περιοχή!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την πόλωση και των εκτουρισμό εμείς τα προκαλέσαμε απομονώνοντας τους μουσουλμάνους και το αποτέλεσμα το χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία τώρα, φαύλος κύκλος. Αφήσαμε ανθρώπους σαν και αυτούς που μου περιέγραφε ο πατέρας ενός φίλου, που λέγανε στους φαντάρους πάνω το 1974 ότι άμα μπούνε οι Τούρκοι εμείς πρώτοι θα κρεμάσουμε συκωταριά απ'τα σωθικά σας στην πλατεία, να ορίζουν την μειονότητα. Ερχόταν στην Αθήνα ένας μουσουλμάνος για δουλειά και τι διαπίστωνε για την πρωτεύουσα της χώρας του, ότι δεν υπάρχει ένα τζαμί να πάει να προσευχηθεί, και λεφτά να βγάλει και την προκατάλειψη ν'αντιμετωπίσει τι άποψη θα έχει μόνο και μόνο απ'αυτό ; που εξακολουθεί να ισχύει ακόμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνέρθετε και σταματήστε να διαβάζετε ό,τι μαλακία πέσει στα χέρια σας...Κι αν θέλετε να δείτε την "κατάσταση" σε Ξάνθη και Κομοτηνή, ανεβείτε και δείτε/ρωτήστε οι ίδιοι.

Οι τουρκογενείς δεν έχουν καμμία διάθεση να "σμίξουν" με καμμιά Τουρκία,ούτε ν' αυτονομηθούν ούτε τίποτα. Το ότι "εκμεταλλεύονται" τα χρήματα του προξενείου δεν έχει να κάνει ούτε γι' αστείο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι τουρκοι ολο μαλ@κι@ς επεξεργαζοντε εδωκαι χρονια.εχουν παρει μαστερ στης παπ@@@@ες νομιζω το οτι να ασχολουμαστε με της μαλ@κ...ς τους και αξια τους δινουμε.οι περισοτεροι που μιλησα μαζι τους στην ξανθη μαλιστα αυτο μου ειπαν.τοπο ξαχνουν να βρουν να μεγαλωσουν τα παιδια τους.υπαρχουν βεβαια και καμποση που εχουν σκατα στο κεφαλι τους.ευτυχως αυτους τους τους απομονονουν οι υπολοιποι.οσο για τουσ συγγεκριμενους ας πανε στο δι@2@2..λο η στην τουρκια τους το ιδιο κανει!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έγω λέω να δημιουργήσουμε κι άλλες μειονότητες στην Ελλάδα.Έτσι για να αισθανόμαστε πιο ασφαλείς...

 

Πρώτον θες-δε θες, και εκ μετανάστευσης μειονότητα υπάρχει, και θα υπάρχει, και γηγενείς μειονότητες επίσης υπήρχαν και θα υπάρχουν.

Ας δούμε όμως λίγο πρώτα τους Αλβανούς : Υπήρξαν ποτέ επεκτατικό έθνος ;

...Εδώ δεν υπήρξαν καλά-καλά έθνος. "Μεγάλη Αλβανία" προκύπτει όπως προέκυπτε Ελλάδα "των 2 ηπείρων και των 5 θαλασσών". Wishful thinking με λίγα λόγια, ταλαιπωρημένων λαών, και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Άσε που αριθμητικά υπερέχουμε.

Σκοπιανοί, Σλαβομακεδόνες, Σκοπιανοβούλγαροι, Βαρντάρσκηδες, Μακεδόνσκηδες ή όπως θες : Τί είναι ; Μια χούφτα κόσμος. Τέσσερις δηλαδή χούφτες λιγότερος από εμάς. Τί πάνε να κάνουν ; Ν' αποφύγουν τον αφανισμό, και προσπαθούν να κρατηθούν από ένα όνομα. Επικινδυνότητα για εμάς ; Καμμία.

Βούλγαροι : Δεν έχω ακούσει τίποτε γι' αυτούς μετά τους 2 βαλκανικούς, άντε μετά τον 2ο παγκόσμιο.

Μετανάστης : Κάποιος που σε γενικές γραμμές κοιτάει τη δουλειά του, και συν τω χρόνω ν' αφομοιωθεί. Δεν θυμάμαι κανένα κράτος να έχασε εδάφη από δράση μεταναστών.

Φόβος : Φυσιολογική αντίδραση του ανθρώπου, απέναντι σε καταστάσεις που απειλούν.

Μπορεί να γίνει γελοίος : Σήκωμα της γειτονιάς στο ποδάρι με τον εντοπισμό κατσαρίδας.

Συγχώνευση και γενίκευση : Λάθος τακτική που συνήθως πληρώνεται.

Κόσοβο : Ταλαιπωρημένη περιοχή, ταλαιπωρημένων αυτοχθόνων, που έχαιραν τα απλόχερα πηδήματα εθνικιστικών "πατριωτών".

Κόσοβο, επίσης : Δεν τους σηκώθηκε μια μέρα ν' αυτονομηθούν. Τα δικά τους κίνητρα, το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.

Λάθη εξουσίας : Μαστίγιο, ρατσισμός, κολλήματα.

....Όταν λοιπόν ΚΑΤΑΦΩΡΑ επιτίθεται κάποιος σε κάποιον προτάσσοντας μια στυγνή και στεγνή σπαρτιάτικη λογική, ενδέχεται να κατουράει κόντρα στον άνεμο (φαλοκρατικοφανές ναι μεν, εύστοχο δε παράδειγμα). Διότι η Σπάρτη ΗΤΑΝ μία. ΉΤΑΝ.Πριν κάτι χιλιάδες χρόνια. Το σήμερα είναι πολύ διαφορετικό.

Όταν λοιπόν ο φόβος (ο με την κακή έννοια που λέγαμε), πάει αγκαζέ με το τσουβάλιασμα, κι αγνοεί την γύρω πραγματικότητα, καθώς και τις επιταγές των καιρών, τότε έχουμε κατούρημα. Τότε έχουμε το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τότε έχουμε τον μετανάστη ή τον της μειονότητας να σου λέει "για κάτσε, εγώ θα κάτσω;" . Τότε "φτιάχνεται" ένας εχθρός, εκεί που δεν υπάρχει. Τότε ο μουσουλμάνος, ο Πομάκος, ο Τούρκος, ο Γύφτος, ΑΡΧΙΖΕΙ να κοιτάει προς ανατολή μεριά. Γιατί ΚΑΠΟΥ πρέπει να κοιτάξει κι αυτός, για να δει φως. Και είπαμε : Και γηγενείς μειονότητες υπήρχαν και θα υπάρχουν, και μετανάστες, είτε "νομαδικοί", είτε με διαθέσεις μονιμότητας ΚΑΙ νομιμότητας. Οι οποίοι παρεπιπτόντως, όχι μόνο δεν χαίρουν αρκετών προνομίων, αλλά ούτε κατά διάννοια επιβαρύνουν. Μάλλον ξελασπώνουν, εδώ που τα λέμε. Βουτώντας ΚΑΙ στις λάσπες.

Μπορείς να βγεις και να πεις "ναι ρε παιδιά, αλλά όχι ΕΤΣΙ". Έτσι, θα σε ακούσουν ΚΑΙ οι λιγότερο θερμοκέφαλοι "προοδευτικοί". Και θα συμφωνήσουν μάλιστα. Αν βγεις να ΓΚΑΡΙΞΕΙΣ όμως, θα χάσεις τους φιλάθλους. Θα μείνεις μόνο με οπαδούς. Και θα γίνεις μισητή.

Γιατί αν θέλεις η Ελλάδα να ξαναγίνει Σπάρτη, μπορείς να συνεχίζεις να το θέλεις. ΠΟΛΛΟΙ όμως "δεν θα σε ακολουθήσουν".Δες το πρακτικά,,,ΕΣΥ χάνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτον θες-δε θες, και εκ μετανάστευσης μειονότητα υπάρχει, και θα υπάρχει, και γηγενείς μειονότητες επίσης υπήρχαν και θα υπάρχουν.

 

Η ύπαρξη προβλημάτων η αδυναμιών δεν νομιμοποιεί την δημιουργία και νέων.

 

Ας δούμε όμως λίγο πρώτα τους Αλβανούς : Υπήρξαν ποτέ επεκτατικό έθνος ;

...Εδώ δεν υπήρξαν καλά-καλά έθνος. "Μεγάλη Αλβανία" προκύπτει όπως προέκυπτε Ελλάδα "των 2 ηπείρων και των 5 θαλασσών". Wishful thinking με λίγα λόγια, ταλαιπωρημένων λαών, και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Άσε που αριθμητικά υπερέχουμε.

Σκοπιανοί, Σλαβομακεδόνες, Σκοπιανοβούλγαροι, Βαρντάρσκηδες, Μακεδόνσκηδες ή όπως θες : Τί είναι ; Μια χούφτα κόσμος. Τέσσερις δηλαδή χούφτες λιγότερος από εμάς. Τί πάνε να κάνουν ; Ν' αποφύγουν τον αφανισμό, και προσπαθούν να κρατηθούν από ένα όνομα. Επικινδυνότητα για εμάς ; Καμμία.

Βούλγαροι : Δεν έχω ακούσει τίποτε γι' αυτούς μετά τους 2 βαλκανικούς, άντε μετά τον 2ο παγκόσμιο.

 

 

Το "επικινδυνότητα καμία" είναι η δικιά σου προσωπική εκτίμηση.Εγώ δεν θα διακινύνευα την ασφάλεια της κοινωνίας τόσο εύκολα.

Αυτή η μια χούφτα "μακεδόνων" που ανέφερες μόλις βρουν ευκαιρία θα κάνουν την θεσσαλονίκη πρωτεύουσα τους.

Και καλά θα κάνουν αν τους αφήσουμε.

Μην μου πεις ότι και αυτό το θέλουν μόνο οι σκοπιανοί εθνικιστές...

Βασικός κανόνας της εξωτερικής πολιτικής είναι να μην υποτιμάς κανένα γεγονός και κανέναν κίνδυνο.

Να μην χαρίζεις ούτε το παραμικρό γιατί δεν ξέρεις τι θα φέρει το μέλλον.

Αν τέλος πάντων νομίζεις πως χρειαζόμαστε μετανάστες ας το κάνουμε έξυπνα,

πχ όχι με γείτονες.Αν χρειαζόμαστε.

 

Μετανάστης : Κάποιος που σε γενικές γραμμές κοιτάει τη δουλειά του, και συν τω χρόνω ν' αφομοιωθεί. Δεν θυμάμαι κανένα κράτος να έχασε εδάφη από δράση μεταναστών.

Ξέρουμε τι είναι μετανάστης.

Εγώ θυμάμαι από μειονότητες.

 

Φόβος : Φυσιολογική αντίδραση του ανθρώπου, απέναντι σε καταστάσεις που απειλούν.

Μπορεί να γίνει γελοίος : Σήκωμα της γειτονιάς στο ποδάρι με τον εντοπισμό κατσαρίδας.

Συγχώνευση και γενίκευση : Λάθος τακτική που συνήθως πληρώνεται.

Κόσοβο : Ταλαιπωρημένη περιοχή, ταλαιπωρημένων αυτοχθόνων, που έχαιραν τα απλόχερα πηδήματα εθνικιστικών "πατριωτών".

Κόσοβο, επίσης : Δεν τους σηκώθηκε μια μέρα ν' αυτονομηθούν. Τα δικά τους κίνητρα, το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.

Λάθη εξουσίας : Μαστίγιο, ρατσισμός, κολλήματα.

 

Δεν έχω να πω κάτι.Μπορέις να παραθέσεις και άλλες λέξεις από το λεξικό.

 

....Όταν λοιπόν ΚΑΤΑΦΩΡΑ επιτίθεται κάποιος σε κάποιον προτάσσοντας μια στυγνή και στεγνή σπαρτιάτικη λογική, ενδέχεται να κατουράει κόντρα στον άνεμο (φαλοκρατικοφανές ναι μεν, εύστοχο δε παράδειγμα). Διότι η Σπάρτη ΗΤΑΝ μία. ΉΤΑΝ.Πριν κάτι χιλιάδες χρόνια. Το σήμερα είναι πολύ διαφορετικό.

Όταν λοιπόν ο φόβος (ο με την κακή έννοια που λέγαμε), πάει αγκαζέ με το τσουβάλιασμα, κι αγνοεί την γύρω πραγματικότητα, καθώς και τις επιταγές των καιρών, τότε έχουμε κατούρημα. Τότε έχουμε το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τότε έχουμε τον μετανάστη ή τον της μειονότητας να σου λέει "για κάτσε, εγώ θα κάτσω;" . Τότε "φτιάχνεται" ένας εχθρός, εκεί που δεν υπάρχει. Τότε ο μουσουλμάνος, ο Πομάκος, ο Τούρκος, ο Γύφτος, ΑΡΧΙΖΕΙ να κοιτάει προς ανατολή μεριά. Γιατί ΚΑΠΟΥ πρέπει να κοιτάξει κι αυτός, για να δει φως. Και είπαμε : Και γηγενείς μειονότητες υπήρχαν και θα υπάρχουν, και μετανάστες, είτε "νομαδικοί", είτε με διαθέσεις μονιμότητας ΚΑΙ νομιμότητας. Οι οποίοι παρεπιπτόντως, όχι μόνο δεν χαίρουν αρκετών προνομίων, αλλά ούτε κατά διάννοια επιβαρύνουν. Μάλλον ξελασπώνουν, εδώ που τα λέμε. Βουτώντας ΚΑΙ στις λάσπες.

Μπορείς να βγεις και να πεις "ναι ρε παιδιά, αλλά όχι ΕΤΣΙ". Έτσι, θα σε ακούσουν ΚΑΙ οι λιγότερο θερμοκέφαλοι "προοδευτικοί". Και θα συμφωνήσουν μάλιστα. Αν βγεις να ΓΚΑΡΙΞΕΙΣ όμως, θα χάσεις τους φιλάθλους. Θα μείνεις μόνο με οπαδούς. Και θα γίνεις μισητή.

Γιατί αν θέλεις η Ελλάδα να ξαναγίνει Σπάρτη, μπορείς να συνεχίζεις να το θέλεις. ΠΟΛΛΟΙ όμως "δεν θα σε ακολουθήσουν".Δες το πρακτικά,,,ΕΣΥ χάνεις.

 

Μπλα μπλα μπλα.Πολύ ανουσιο μπλα μπλα.

Ποιος είπε να γίνουμε Σπάρτη?

Ποιος είπε ότι μισούμε τους μετανάστες.Αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα,μια καλύτερη ζωή ψάχνουν.

Αν συμφέρει την Ελλάδα ας φέρουμε άλλα 10 εκατομμύρια Αλβανοτουρκομακεδόνων.

Αν όχι να μην φέρουμε.

Εκτός αν δεν μας νοιάζει το συμφέρον της χώρας πιο πολύ από των μεταναστών.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνέρθετε και σταματήστε να διαβάζετε ό,τι μαλακία πέσει στα χέρια σας...Κι αν θέλετε να δείτε την "κατάσταση" σε Ξάνθη και Κομοτηνή, ανεβείτε και δείτε/ρωτήστε οι ίδιοι.

Οι τουρκογενείς δεν έχουν καμμία διάθεση να "σμίξουν" με καμμιά Τουρκία,ούτε ν' αυτονομηθούν ούτε τίποτα. Το ότι "εκμεταλλεύονται" τα χρήματα του προξενείου δεν έχει να κάνει ούτε γι' αστείο.

 

Κούνια που σε κούναγε φίλε μου.. Δεν είναι καθόλου έτσι όπως τα λες! Χωρίς καμία διάθεση παραξήγησης..

Α και οι έλληνες κάτοικοι της Κομοτηνής Τούρκους τους αποκαλούν..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ύπαρξη προβλημάτων η αδυναμιών δεν νομιμοποιεί την δημιουργία και νέων

...ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ, μετανάστες θα υπάρχουν.

α)είναι "ανθρώπινο".

β)είναι (δυστυχώς) υποβοηθούμενο (με την ΚΑΚΗ έννοια)

γ)έτσι "απλά", ΔΕΝ μπορείς να κλέισεις τα σύνορά σου "ερμητικά". Εκτός κι αν είσαι υπέρ του πυροβολισμού στο ψαχνό. Τότε δεν κοιτάς απλά τα συμφέροντα του κράτους σου,

(το οποίο ΔΕΝ χάνει κάτι για την ώρα, το μόνο πρόβλημα είναι η κάποια αύξηση του ποσοστού της εγκληματικότητας σε μεγάλα αστικά κέντρα, επειδή ΚΑΠΟΙΟΙ από αυτούς που ήρθαν ήταν "μπουμπούκια". Ούτε το "κάποια" ήταν τυχαίο, ούτε το "ΚΑΠΟΙΟΙ". ΑΝ στο πρόσωπο Αλβανών, Ρώσων, Ρουμάνων κλπ, γενικεύσεις και αποδώσεις χαρακτηρισμούς με βάση ένα μικρό ποσοστό, ΤΟΤΕ είσαι προκατειλημένη, άσχετη, και αφήνεις (όχι εσφαλμένα) πάτημα για να α)αποκαλεστείς ρατσίστρια, με επόμενο να β)εναντιωθεί τάδε αριθμός Ελλήνων και ΣΙΓΟΥΡΑ μεταναστών σε βάρος σου, περιπλέκοντας και διαιωνίζοντας το ΟΠΟΙΟ πρόβλημα)

 

αλλά είσαι "επικίνδυνη" , προωθώντας ιδέες που η θέση αυτών που της εκφράζουν, είναι υπό κράτηση και υπόκεινται σε δίκη εκ διεθνών δικαστηρίων.

Άρα το θέμα δεν είναι "να πατάξουμε την μετανάστευση", αλλά να χειριστούμε ψύχραιμα-λογικά-ανθρώπινα το ΟΠΟΙΟ πρόβλημα.

...το οποίο δεν υφίσταται σε καμμία περίπτωση, υπό το πρίσμα που το βλέπεις εσύ :

Το "επικινδυνότητα καμία" είναι η δικιά σου προσωπική εκτίμηση.Εγώ δεν θα διακινύνευα την ασφάλεια της κοινωνίας τόσο εύκολα.
. Επειδή ΔΕΝ είναι "το πως το βλέπω εγώ", αλλά η πραγματικότητα: Η οποία είναι η εξής :

Τα χρόνια έχουνε περάσει, και οι "μετανάστες" δεν είναι ΟΥΤΕ αυτοί που είναι εντός των συνόρων μας "αυτοί που ήταν" (έχουνε "βρει το δρόμο τους, άλλοι στο χώμα, άλλοι στη φυλακή, και οι περισσότεροι με μια "έντιμη" δουλειά". Δεν χρειάζεται να το προφασιστώ εγώ, το βλέπεις γύρω σου και εσύ), ΟΥΤΕ αυτοί που "έρχονται ακόμα". Το μεγάλο "χάλι", έγινε και γινόταν χρόνια ΜΕΤΑ την πτώση των "πρώην ανατολικού μπλοκ κρατών".

Κι όπως είπαμε, ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ έχει την τάση να γίνει μέρος "της νέας πατρίδας" (..εφ' όσον φυσικά δεν του βγάζεις τον αδόξαστο)

Όσον αφορά ΓΗΓΕΝΕΙΣ μειονότητες, έχουμε "μόνο" τους τουρκογενείς, που δεν έχουν καμμία διάθεση για "τίποτα".

Οι δε "τσάμηδες", δεν είναι παρά ένα ΜΙΚΡΟ κομμάτι υποκινούμενων από προσωπικά συμφέροντα, και τίποτε παραπάνω.

Και ΟΥΤΕ αυτό είναι "δική μου εκτίμηση".

Επίσης, δεν διακινδυνεύει κανείς "την ασφάλεια της κοινωνίας", πόσο μάλλον "τόσο εύκολα".

Στο ξαναλέω να δεις γύρω σου, και να ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ με τα "γειτονικά" παραδείγματα που δίνεις. Το (πιθανό) "και τί θέλεις, να φτάσουμε στη ΔΙΚΗ τους κατάσταση ; " ΔΕΝ είναι επιχείρημα - προβοκάτσια είναι.

Αυτή η μια χούφτα "μακεδόνων" που ανέφερες μόλις βρουν ευκαιρία θα κάνουν την θεσσαλονίκη πρωτεύουσα τους.

Και καλά θα κάνουν αν τους αφήσουμε.

...Πως θα τους "εμποδίσουμε" πρώτον ; (σημειωτέον το ότι ΔΕΝ έχουμε "Σκοπιανούς" μετανάστες, και οι γηγενείς που "παραπονιούνται για κάτι", είναι επίσης ελάχιστοι -κάποιες λίγες χιλιάδες, νομίζω κοντά στις 10- τουλάχιστον όχι στο βαθμό που έχουμε "άλλους", σημαίνει ότι ΓΕΝΙΚΑ το πας στο "έξω οι ξένοι", και μάλιστα μ' ένα "σκεπτικό" "ρατσιστικό" : Είσαι Σκοπιανός/άρα θες να εισβάλλεις/άρα μακρυά από 'μενα).

ΠΩΣ θα το κάνουν, δεύτερον ; (θεωρώντας ότι το...ΘΕΛΟΥΝ, αλλά αυτό που ΘΕΛΟΥΝ είναι να αναγνωριστούν ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας" και "Μακεδόνες" και τίποτε άλλο. Τα "υπόλοιπα" ΝΑΙ αφορούν ΕΙΤΕ πορωμένους παππούδες (τους πορώσανε μετα τον ΒΠΠ), και καυλοπιτσιρικάδες που ποστάρουν στο web -ΟΠΩΣ ακριβώς ποστάρουν και οι δικοί μας : ...Με τρισάθλια αγγλικά, και αυτό που "υπάρχει" στην ουσία είναι αν έχεις ποτέ δει να βρίζονται κάποιοι γαι ποδοσφαιρικά : Πολλή μαλακία, ουσία μηδέν, και ο σκοπός είναι απλά η εκτόνωση.

Οι πιτσιρικάδες ΘΑ μεγαλώσουν.

Κι αυτό που θα θέλουν οι "Σκοπιανοί", είναι ν' αναγνωρίζονται με το όνομα που κατ' αυτούς ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ γνωρίζουν να έχουν. Για να "γίνουν έθνος"/κράτος, και να μην τους ξανακουτουπώνουν Τούρκοι, Σέρβοι, Βούλγαροι. Κι όχι για να εισβάλλουν στην Ελλάδα, που α)δεν έχουν τα ΜΕΣΑ να το κάνουν ("πεινάνε" είπαμε, και οι περισσότεροι κοιτάνε να φύγουν σε Καναδάδες, ΗΠΕΣ, Αυστραλίες, Γερμανίες, Αραβικά Εμιράτα)

β)έχουν τα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ τους προβλήματα (40 % του πληθυσμού Αλβανόφωνοι με του οποίους ΔΕΝ τα πάνε ΚΑΘΟΛΟΥ καλά - ΚΑΜΜΙΑ σχέση με το πως τα πάμε εμείς με τους τουρκόφωνους- και δεν είναι ΟΥΤΕ γι' αστείο για "επεκτατικές κινήσεις".

γ)υπάρχουνε και κάτι Ευρώπες, κάτι ΝΑΤΑ, κάτι Αμερικές, με τις οποίες ΠΡΕΠΕΙ να είναι "σούζα", και ακόμα και να ΕΙΧΑΝΕ τη δυνατότητα, δεν θα "μπορούσαν" να κάνουν καμμία κίνηση - όπως άλλωστε συμβαίνει με ΟΛΕΣ τις "μικροχώρες" που δημιουργήθηκαν με την "πτώση".

Το να φέρνεις σαν λόγο στήριξης των προτάσεών σου, το συγκεκριμένο "επιχείρημα" που έφερες, είναι ανάλογο του να βλέπεις ένα σκυλί στη γειτονιά να έχει αγριωπή όψη, να γαυγίζει, αλλά να μην έχει δαγκώσει ποτέ του, και να ζητάς από τον δήμο να το ΦΟΛΙΑΣΕΙ. Υπάρχουν, είπαμε, ΚΑΙ "λογικοί" φόβοι- υπάρχουν όμως και ΑΣΤΗΡΙΚΤΟΙ.

Οι αστήρικτοι και "σπαρτιάτικοι", πιο πολλά προβλήματα φέρνουν από λύνουν.

Δεν έχω να πω κάτι.Μπορέις να παραθέσεις και άλλες λέξεις από το λεξικό

Μπορείς να συνεχίσεις να σνομπάρεις την παράθεση λέξεων εν είδει λεξικού, μπορείς όμως και να προβληματιστείς πάνω σε αυτές. Κάνε όπως νομίζεις. Ο σκοπός μου άλλωστε δεν ήταν να πουλήσω μούρη.

Αν συμφέρει την Ελλάδα ας φέρουμε άλλα 10 εκατομμύρια Αλβανοτουρκομακεδόνων.

Αν όχι να μην φέρουμε.

= υπερβολή, έκδηλη απέχθεια σε φύλλα, και ορίστε η "Σπάρτη", που "προσπέρασες" υποβιβάζοντας σε
Μπλα μπλα μπλα.Πολύ ανουσιο μπλα μπλα
Ποιος είπε ότι μισούμε τους μετανάστες.Αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα,μια καλύτερη ζωή ψάχνουν
...δεν δείχνεις να τους "αγαπάς" κι όλας όμως. Με "δικαιολογία" το "εθνικό συμφέρον" (αν δεν σνόμπαρες τα όσα προηγήθησαν, εκεί και εξήγείται το "δικαιολογία").

 

 

Εκτός αν δεν μας νοιάζει το συμφέρον της χώρας πιο πολύ από των μεταναστών

Σπόντα, εν είδει επιχειρήματος. Ή απλά ένα closing statement, έτσι για να λέμε.

Δεν διακυβεύεται το συμφέρον της χώρας μας με το να είμαστε λογικοί-ψύχραιμοι-ανθρώπινοι. Αυτά ξανα-αναφέρθηκαν. Όπως ξανα-αναφέρθηκε το ότι το να είσαι "επιθετικός", μάλλον περισσότερα προβλήματα δημιουργείς για το όποιο θέμα σου, παρά λύνεις. Γκετοποιώντας (γιατί είπαμε: ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει "θέμα"), πετάς μπούμερανγκ, κι αμέσως βγάζεις κινητό για να δεις τα μηνύματα. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι ΕΤΣΙ, θα το πληρώσεις.

Ο "τρόπσς" ΣΟΥ, ισχύει μόνο για τη φαμίλια σου. Χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα ΜΕΙΝΟΥΝ "κοντά σου", όλοι από αυτούς που την αποτελούν.

 

 

@ djuan :

Κούνια που σε κούναγε φίλε μου.. Δεν είναι καθόλου έτσι όπως τα λες! Χωρίς καμία διάθεση παραξήγησης..

Α και οι έλληνες κάτοικοι της Κομοτηνής Τούρκους τους αποκαλούν..

...Xωρίς παρεξήγηση ΚΑΙ από μεριά σου, η κούνια που κουνάει ΕΣΕΝΑ, σε ποιά πόλη είναι δεμένη ; Και ποιά η ηλικία σου ; Να ξέρω ποιός μου μιλάει και λέει τί, διότι μου φαίνεται "περίεργη" η άποψη ότι "δεν είναι καθόλου όπως τα λέω...αυτά που ΕΓΩ ζω.

(..ΒΕΒΑΙΩΣ τους αποκαλούν. Γιατί όχι; Τούρκοι είναι στην καταγωγή, στο φύλλο κλπ. Να τους αλλάξουμε την καταγωγή ; ΠΟΛΙΤΕΣ Ελλάδας όμως είναι επίσης. Και δεν έχουν διάθεση να πάψουν ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο ποτε μια θρησκεια ειναι εθνικη ταυτοτητα?

 

α ξεχασα ειμαστε στο πατρις θρησκεια οικογενεια ακομα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ, μετανάστες θα υπάρχουν.

α)είναι "ανθρώπινο".

β)είναι (δυστυχώς) υποβοηθούμενο (με την ΚΑΚΗ έννοια)

γ)έτσι "απλά", ΔΕΝ μπορείς να κλέισεις τα σύνορά σου "ερμητικά". Εκτός κι αν είσαι υπέρ του πυροβολισμού στο ψαχνό. Τότε δεν κοιτάς απλά τα συμφέροντα του κράτους σου,

(το οποίο ΔΕΝ χάνει κάτι για την ώρα, το μόνο πρόβλημα είναι η κάποια αύξηση του ποσοστού της εγκληματικότητας σε μεγάλα αστικά κέντρα, επειδή ΚΑΠΟΙΟΙ από αυτούς που ήρθαν ήταν "μπουμπούκια". Ούτε το "κάποια" ήταν τυχαίο, ούτε το "ΚΑΠΟΙΟΙ". ΑΝ στο πρόσωπο Αλβανών, Ρώσων, Ρουμάνων κλπ, γενικεύσεις και αποδώσεις χαρακτηρισμούς με βάση ένα μικρό ποσοστό, ΤΟΤΕ είσαι προκατειλημένη, άσχετη, και αφήνεις (όχι εσφαλμένα) πάτημα για να α)αποκαλεστείς ρατσίστρια, με επόμενο να β)εναντιωθεί τάδε αριθμός Ελλήνων και ΣΙΓΟΥΡΑ μεταναστών σε βάρος σου, περιπλέκοντας και διαιωνίζοντας το ΟΠΟΙΟ πρόβλημα)

 

  • Αν οι Έλληνες αποφασίσουν πως δεν θέλουν μπορούν να μην υπάρχουν.Εκτός αν δεν έχουμε εθνική κυριαρχία.

 

α)Το ότι είναι ανθρώπινο δεν λέει κάτι.Δεν είναι απαραίτητα και καλό ή σωστό και δεν είναι μη αποτρέψιμο.

 

β)Θα ήθελα να μάθω τι εννοείς υποβοηθούμενο

 

γ)

  • Δεν νομίζω πως το πρόβλημα είναι η αδυναμία φύλαξης των συνόρων και πως γι αυτό
    έγινε ότι έγινε.Επίσης πιστεύω πως μπορείς να αποτρέψεις την λαθρομετανάστευση και χωρίς να πυροβολείς στο ψαχνό.

  • Δεν θεωρώ την εγκληματικότητα ως το μείζον θέμα.Είναι προσωρινό πρόβλημα.
    και δεν κατηγορώ τους μετανάστες γι αυτήν.
  • Η δημιουργία μειονοτήτων και η αμερικανοποίηση είναι αυτά που με ανησυχούν.

  • Δεν θα σωπάσω για να μην εναντιωθούν κάποιοι εναντίον μου.Έτσι είναι αυτά.

 

αλλά είσαι "επικίνδυνη" , προωθώντας ιδέες που η θέση αυτών που της εκφράζουν, είναι υπό κράτηση και υπόκεινται σε δίκη εκ διεθνών δικαστηρίων.

Άρα το θέμα δεν είναι "να πατάξουμε την μετανάστευση", αλλά να χειριστούμε ψύχραιμα-λογικά-ανθρώπινα το ΟΠΟΙΟ πρόβλημα.

...το οποίο δεν υφίσταται σε καμμία περίπτωση, υπό το πρίσμα που το βλέπεις εσύ

 

  • Έγώ μπορώ να πω πως εσύ είσαι ο επικίνδυνος.Δεν λέει κάτι αυτό.

  • Δεν κατάλαβα ποιοι είναι υπό κράτηση αλλά δεν έχει και σημασία, δεν προωθώ τις δικές τους ιδέες αλλά τις δικές μου.

  • Εννοείται πως πρέπει να χειριστούμε σωστά και ψύχραιμα το όποιο πρόβλημα με τον οποιοδήποτε τρόπο.

 

Επειδή ΔΕΝ είναι "το πως το βλέπω εγώ", αλλά η πραγματικότητα:

Η οποία είναι η εξής :

Τα χρόνια έχουνε περάσει, και οι "μετανάστες" δεν είναι ΟΥΤΕ αυτοί που είναι εντός των συνόρων μας "αυτοί που ήταν" (έχουνε "βρει το δρόμο τους, άλλοι στο χώμα, άλλοι στη φυλακή, και οι περισσότεροι με μια "έντιμη" δουλειά". Δεν χρειάζεται να το προφασιστώ εγώ, το βλέπεις γύρω σου και εσύ), ΟΥΤΕ αυτοί που "έρχονται ακόμα". Το μεγάλο "χάλι", έγινε και γινόταν χρόνια ΜΕΤΑ την πτώση των "πρώην ανατολικού μπλοκ κρατών".

Κι όπως είπαμε, ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ έχει την τάση να γίνει μέρος "της νέας πατρίδας" (..εφ' όσον φυσικά δεν του βγάζεις τον αδόξαστο)

 

Δεν είναι το πρόβλημα μόνο η εγκληματικότητα.

Γενικά η μετανάστευση στην αρχή ειδικά δημιουργεί τέτοια προβλήματα.

Και γενικά ρίχνει το επίπεδο της κοινωνίας.

(Εισάγουν ξεχασμένες ασθένειες,αυξάνουν την εγλκηματικότητα,τα παιδιά τους ξέρουν λιγότερα ελληνικά και πάνε πίσω τα ελληνόπουλα στα σχολεία κτλ. , είναι λογικό όταν έρχεται ένας φτωχός και αμόρφωτος πληθυσμός σε μια αναπτυγμένη χώρα να πέφτει στην αρχή το επίπεδο. Αυτά δεν τα λέω για να κατηγορήσω τους μετανάστες ή να τους προσβάλλω, είναι λογικό να συμβαίνει και δεν φταέι κανείς)

 

Το θέμα είναι γιατί πρέπει να τα περάσει όλα αυτά η ελληνική κοινωνία?

Γιατί να υποβαθμιστεί για λίγο και να περιμένουμε την αφομίωση (αν συμβει)

για να συνέλθει?

Χρωστάμε σε κανέναν τίποτα?

Και ποιος μου λέει ότι οι Αλβανοί θα αφομιωθούν και δεν θα γκετοποιηθούν?

Ποιος μου λέει ότι δεν θα αποκτήσουμε μια νέα μειονότητα που μας δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα??

 

Κι ακόμα κι αν αφομιωθούν μετά απο 100++ χρόνια γιατί να έχει μπει η ελληνική κοινωνία σε τόσες περιπέτειες και να τα έχει υποστεί όλα αυτά?

 

 

Όσον αφορά ΓΗΓΕΝΕΙΣ μειονότητες, έχουμε "μόνο" τους τουρκογενείς, που δεν έχουν καμμία διάθεση για "τίποτα".

Οι δε "τσάμηδες", δεν είναι παρά ένα ΜΙΚΡΟ κομμάτι υποκινούμενων από προσωπικά συμφέροντα, και τίποτε παραπάνω.

Και ΟΥΤΕ αυτό είναι "δική μου εκτίμηση".

Επίσης, δεν διακινδυνεύει κανείς "την ασφάλεια της κοινωνίας", πόσο μάλλον "τόσο εύκολα".

Στο ξαναλέω να δεις γύρω σου, και να ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ με τα "γειτονικά" παραδείγματα που δίνεις. Το (πιθανό) "και τί θέλεις, να φτάσουμε στη ΔΙΚΗ τους κατάσταση ; " ΔΕΝ είναι επιχείρημα - προβοκάτσια είναι.

 

Οι τουρκογενείς δεν ξέρω τι διαθέσεις έχουν, ξέρω τι διαθέσεις μπορούν να αποκτήσουν και τι κακό μπορεί να γίνει αν το αποφασίσουν οι αμερικάνοι.

Δεν σου αρέσει ο όρος κοσοβοποίηση αλλά το φοβάμαι πολύ.

Δεν είναι ωραίο να έχεις βόμβες στο σπίτι σου ακόμα και αν είναι ανενεργές προσωρινά.

Το ίδιο ισχύει και για τους τσάμηδες.Το ότι ο κίνδυνος φαίνεται μικρός δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει.

Είναι δικές σου εκτιμήσεις εκτός αν σε διαβεβαίωσαν οι αμερικάνοι πως δεν έχουν σκοπό να ενεργοποιήσουν κάποια απο τις "βόμβες" ούτε θα μας εκβιάσουν ποτέ ότι θα το κάνουν για να αγοράσουμε όπλα από αυτούς ούτε ότι σκοπεύουν να κάνουν κατανάλωση στα όπλα τους στην χώρα μας.

 

...Πως θα τους "εμποδίσουμε" πρώτον ; (σημειωτέον το ότι ΔΕΝ έχουμε "Σκοπιανούς" μετανάστες, και οι γηγενείς που "παραπονιούνται για κάτι", είναι επίσης ελάχιστοι -κάποιες λίγες χιλιάδες, νομίζω κοντά στις 10- τουλάχιστον όχι στο βαθμό που έχουμε "άλλους", σημαίνει ότι ΓΕΝΙΚΑ το πας στο "έξω οι ξένοι", και μάλιστα μ' ένα "σκεπτικό" "ρατσιστικό" : Είσαι Σκοπιανός/άρα θες να εισβάλλεις/άρα μακρυά από 'μενα).

ΠΩΣ θα το κάνουν, δεύτερον ; (θεωρώντας ότι το...ΘΕΛΟΥΝ, αλλά αυτό που ΘΕΛΟΥΝ είναι να αναγνωριστούν ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας" και "Μακεδόνες" και τίποτε άλλο. Τα "υπόλοιπα" ΝΑΙ αφορούν ΕΙΤΕ πορωμένους παππούδες (τους πορώσανε μετα τον ΒΠΠ), και καυλοπιτσιρικάδες που ποστάρουν στο web -ΟΠΩΣ ακριβώς ποστάρουν και οι δικοί μας : ...Με τρισάθλια αγγλικά, και αυτό που "υπάρχει" στην ουσία είναι αν έχεις ποτέ δει να βρίζονται κάποιοι γαι ποδοσφαιρικά : Πολλή μαλακία, ουσία μηδέν, και ο σκοπός είναι απλά η εκτόνωση.

Οι πιτσιρικάδες ΘΑ μεγαλώσουν.

Κι αυτό που θα θέλουν οι "Σκοπιανοί", είναι ν' αναγνωρίζονται με το όνομα που κατ' αυτούς ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ γνωρίζουν να έχουν. Για να "γίνουν έθνος"/κράτος, και να μην τους ξανακουτουπώνουν Τούρκοι, Σέρβοι, Βούλγαροι. Κι όχι για να εισβάλλουν στην Ελλάδα, που α)δεν έχουν τα ΜΕΣΑ να το κάνουν ("πεινάνε" είπαμε, και οι περισσότεροι κοιτάνε να φύγουν σε Καναδάδες, ΗΠΕΣ, Αυστραλίες, Γερμανίες, Αραβικά Εμιράτα)

β)έχουν τα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ τους προβλήματα (40 % του πληθυσμού Αλβανόφωνοι με του οποίους ΔΕΝ τα πάνε ΚΑΘΟΛΟΥ καλά - ΚΑΜΜΙΑ σχέση με το πως τα πάμε εμείς με τους τουρκόφωνους- και δεν είναι ΟΥΤΕ γι' αστείο για "επεκτατικές κινήσεις".

γ)υπάρχουνε και κάτι Ευρώπες, κάτι ΝΑΤΑ, κάτι Αμερικές, με τις οποίες ΠΡΕΠΕΙ να είναι "σούζα", και ακόμα και να ΕΙΧΑΝΕ τη δυνατότητα, δεν θα "μπορούσαν" να κάνουν καμμία κίνηση - όπως άλλωστε συμβαίνει με ΟΛΕΣ τις "μικροχώρες" που δημιουργήθηκαν με την "πτώση".

Το να φέρνεις σαν λόγο στήριξης των προτάσεών σου, το συγκεκριμένο "επιχείρημα" που έφερες, είναι ανάλογο του να βλέπεις ένα σκυλί στη γειτονιά να έχει αγριωπή όψη, να γαυγίζει, αλλά να μην έχει δαγκώσει ποτέ του, και να ζητάς από τον δήμο να το ΦΟΛΙΑΣΕΙ. Υπάρχουν, είπαμε, ΚΑΙ "λογικοί" φόβοι- υπάρχουν όμως και ΑΣΤΗΡΙΚΤΟΙ.

Οι αστήρικτοι και "σπαρτιάτικοι", πιο πολλά προβλήματα φέρνουν από λύνουν.

 

Πρώτον δεν θα τους ονομάσουμε Μακεδόνες.

10000 δεν είναι λίγοι.Φαντάσου να καταγγείλουν την καταπίεση καμιάς μειονότητας μετα από χρόνια.

Δεν πιστεύω στο δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού.

 

Δεν με απασχολεί αν μπορούν να το κάνουν τώρα.Το γεγονός αρκεί.

 

Σχετικά με τον σκύλο και την φόλα.Δεν ζητάω φόλα.Απλά έχω τον νου μου μη με δαγκώσει.Τώρα είναι δεμένο αλλά αν κοπεί το σκοινί κάποτε δεν ξέρω τι θα κάνει.

Ποιος έχει όρεξη ακόμα και για μικροτραυματισμούς?

 

 

 

= υπερβολή, έκδηλη απέχθεια σε φύλλα, και ορίστε η "Σπάρτη", που "προσπέρασες" υποβιβάζοντας σε Μπλα μπλα μπλα.Πολύ ανουσιο μπλα μπλα

 

Που την είδες την απέχθεία.Λοιπόν επείδη αμα σου βγει το όνομα σε βλέπει ο καθένας όπως νομίζει και σε παρεξηγεί συνέχεια δηλώνω πως δεν μισώ κανέναν ξένο λαό.

Βάζω ως προτεραιότητα το συμφέρον της πατρίδας μου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μισώ τους άλλους.

 

...δεν δείχνεις να τους "αγαπάς" κι όλας όμως. Με "δικαιολογία" το "εθνικό συμφέρον" (αν δεν σνόμπαρες τα όσα προηγήθησαν, εκεί και εξήγείται το "δικαιολογία").

 

Τι θες να κάνω δηλαδή?Να βγω και να φωνάζω αγαπώ τους ξένους?

Φυσικά και βάζω πρώτα το εθνικό συμφέρον αλλά δεν μισώ κανέναν.

Γιατί να τους μισω.Βαρέθηκα να απολογούμαι.

 

 

Σπόντα, εν είδει επιχειρήματος. Ή απλά ένα closing statement, έτσι για να λέμε.

Δεν διακυβεύεται το συμφέρον της χώρας μας με το να είμαστε λογικοί-ψύχραιμοι-ανθρώπινοι. Αυτά ξανα-αναφέρθηκαν. Όπως ξανα-αναφέρθηκε το ότι το να είσαι "επιθετικός", μάλλον περισσότερα προβλήματα δημιουργείς για το όποιο θέμα σου, παρά λύνεις. Γκετοποιώντας (γιατί είπαμε: ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει "θέμα"), πετάς μπούμερανγκ, κι αμέσως βγάζεις κινητό για να δεις τα μηνύματα. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι ΕΤΣΙ, θα το πληρώσεις.

Ο "τρόπσς" ΣΟΥ, ισχύει μόνο για τη φαμίλια σου. Χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα ΜΕΙΝΟΥΝ "κοντά σου", όλοι από αυτούς που την αποτελούν.

 

Δεν κάνω marketing.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...