Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδες παιζει κανα guest και το επιστρεφω μολις σκασει σπιτι το game.Σηκωθηκα πρωι πρωι να δω που ειναι η παραγγελια αλλα βλεπω πως δεν εχει ξεκινησει ακομα για εδω....Οποιος μπορει κ εχει ας στειλει ενα πμ θα του ειμαι υποχρεος....Μη παει τσαμπα η αδεια απο τη δουλεια...-.-

Δημοσ.

Λιωσατε ρε?? Εμένα μου ήρθε στο e-shop Καλλιθέας σε λιγότερο από 24 ώρες. Το απόγευμα θα το πάρω κι εγώ :-D

Δημοσ.

Παιδιά από απαιτήσεις πως είναι ? Σε περσινό laptop θα το παίξω σε medium settings ή μπα?

Δημοσ.

Παιδιά από απαιτήσεις πως είναι ? Σε περσινό laptop θα το παίξω σε medium settings ή μπα?

σε περσινό λαπτοπ θα τα παίζεις και όλα high μην σου πω. :D

Δημοσ.

Το περιμένω απο στιγμή σε στιγμή ..

μέχρι τις 11 μου ειπε ο courier θα μου το φέρει .. ε κάτι να μαγειρέψω κατι να φάω θα πάει 11 χαλαρά.

τελικά θα σκάσω αν δεν μάθω. ..

το merchant mystic υπάρχει η αφαιρέθηκε ?

δηλαδή υπάρχουν scrolls/enchants/runes ή εν καιρό .. ?

edit: ΗΡΘΕ!

FFK YEAHH!! :devil: :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

Ευχαριστώ Δράκε, το είχα ξεχάσει τελείως το Can You Run It!

Με Core 2 Duo E8400 @ 3.0Ghz, 4GB Ram και Radeon 4850 με βγάζει μεταξύ minimum και recommended. Λογικά θα πρέπει να είμαι εντάξει.

Αν έχει κάποιος κανένα guest pass που δεν χρειάζεται θα του ήμουν υπόχρεος!

Δημοσ.

Παιδια επειδη δεν ειμαι σιγουρος αν θα μ' αρεσει αν θελει καποιος να μου στειλει το invitation για το starter edition, να το δω λιγο το παιχνιδακι, θα το εκτιμουσα πολυ !!!

αν ειναι να το πεταξετε. στειλτε το !!!!

Ευχαριστω !!!

Δημοσ.

Το δοκίμασε κανένας σε macbooki air, mid 2011 να με πει επιδόσεις;

Φεύγω αύριο ταξίδι, Κυριακή επιστρέφω κ μέχρι τότε θα χω τα διαβόλια μου, που δεν θα χω παίξει.

Επίσης κάτι που με κάνε εντύπωση....το Amazon έστειλε την CE με UPS, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση. Όλα τα χρόνια με απλό ταχυδρομείο, τώρα κούριερ. Ελπίζω ο ντελιβερας να δει το καρτελακι στο γραμματοκιβώτιο για το δέμα και να το αφήσει στην ξαδερφη μου δίπλα ειδάλλως ούτε την Κυριακή που θα επιστρέψω έχει διάολο....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...