DIL Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 ρε παιδια αγορασα το Game εκανε και download . Πως βαζω το serial για να μπω στο batllenet? εχω ανοιξει λογαριασμο εκει..απλα που παω για να βαλω το serial του παιχνιδιου??
nevermore Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 ρε παιδια αγορασα το Game εκανε και download . Πως βαζω το serial για να μπω στο batllenet? εχω ανοιξει λογαριασμο εκει..απλα που παω για να βαλω το serial του παιχνιδιου?? στο battlenet κανε activate game... και μην ξεχάσεις να δημιουργήσεις και το battletag
DIL Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 battletag εφτιαξα. activate gmae πως κάνω ?? απο το site η μεσα απο το παιχνιδι?
Akboy Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Και γω ενα guest pass αν περισσεύει PLZZZZZZ PM me ...thx a million
nevermore Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 battletag εφτιαξα. activate gmae πως κάνω ?? απο το site η μεσα απο το παιχνιδι? από το site games & codes -----> add or upgrade game και δίνεις το key εκεί
kostool13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Οι χαρακτήρες μπορούν να επιλεχθούν αποκλειστικά στο server region που φτιάχτηκαν... Μαγεία Blizzard! Αν υπήρχε δυνατότητα για refund θα το είχα κάνει ήδη...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Έχω και εγώ 2 guest passes για όποιον δεν έχει πάρει ακόμη. PM, αρκεί να μην έχετε ζητήσει από 5 άλλους και κρατήσετε καβάτζα. Edit: 1 pass left. Edit 2: Done.
The_Sheep Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 το εζησα και αυτο επαιζα μονος μου και ειχα ...lag μισο δευτερολεπτο αν δεν ειχε ηδη φυγει απο αμαζον , θα το ακυρωνα
nevermore Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 μπορεί κάποιος να μου πει τον belial στο act II Normal τι lvl ήταν περίπου όταν τον έβγαλε? ούτε στο μισό δεν μπορώ να του πάω τα hp edit : τα resistances μπορούμε να τα αυξήσουμε με κάποιον τρόπο?(τα gem δεν βλέπω να δίνουν resistance)
gdimoulas7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Έχω και εγώ 2 guest passes για όποιον δεν έχει πάρει ακόμη. PM, αρκεί να μην έχετε ζητήσει από 5 άλλους και κρατήσετε καβάτζα. Edit: 1 pass left. Edit 2: Done. Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον φιλο GhostRiderLSOV που μου εδωσε το ενα pass.To βραδυ προμηνύεται μεγαλο :-D
overpower Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 και τωρα που τελειωσα το act 1 πρεπει να περιμενω μεχρι να το αγορασω :/
athinamj Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Το παιχνίδι απλά τα ΣΠΑΕΙ!!! Μόλις τελείωσα την ACT1 και πήγα east!!! Σταμάτησα για να φτιάξω κάτι να φάω, αναγκαστικά. Απο τις 7 που γύρισα απο τη δουλειά ήμουν μέσα και έπαιζα! Είναι καλύτερο απο οτι το περίμενα, όσο για τους servers, θα σταθεροποιηθούν, το ίδιο είχε συμβεί και με τις κυκλοφορίες του WoW τις πρώτες μέρες! Χαλαρά game of the year!
Prospector8 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Mολις εκανα και τον DIABLO με τα κρεμμυδακια Πολυ ωραιο fight! Αντε να δουμε τι λεει τωρα και το Nightmare Μode Λοιπον για παμε τωρα κατι ασχετο γιατι το θεωρω ψιλοκουλο,λοιπον σοβαρα τωρα, ΟΛΑ τα bosses (εκτος απο τον Lebial του οποιου το fight το θεωρω μακραν απο τα πιο δυσκολα σε συρκριση με τα αλλα μιλαω) αυτα με μοβ ονομα δλδ και χρυση αυρα, τα fight τους διαρκουσαν λιγοτερο απο 1 λεπτο. Γιατι? Γιατι με Barbarian να σου κανει earthquake και αφου τα bosses τρωγανε κανονικα το stun,να τα βαζεις εκει μεσα ολα τα fight ηταν Piece of cake (μιλαμε για 2000% weapon damage σε DOT! ) Eλπιζω στο Nightmare να ειναι immune στα cc,οπως επρεπε να ηταν δηλαδη. Τεσπα,δεν ξερω αν η αλλες κλασεις μπορουσαν να τα ριξουν τοσο ευκολα αλλα αληθεια,τα μονο fights που πεθανα ηταν στου Lebial και στου Diablo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις