Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλη η ιδεα αυτη αλλα δεν πολυαξιζει κιολας. στην ελλαδα εχει και με 40κατι. γιατι να δωσει καποιος το 1/10 για το τιποτα? τελοσπαντων

Δημοσ.

Μου τελείωσαν στο inventory τα απλά healing potions και ενώ έχω πολλά Greater, Lesser & Major το Q button φαίνεται άδειο !!

Παίρνει ΜΟΝΟ απλά potions;

Edit:

Ok, το βρήκα. Κάνεις δεξί click πάνω στο άδειο Q και επιλέγεις κάποιο από τα healing potions που έχεις στο inventory σου.

Δημοσ.

Μου τελείωσαν στο inventory τα απλά healing potions και ενώ έχω πολλά Greater, Lesser & Major το Q button φαίνεται άδειο !!

Παίρνει ΜΟΝΟ απλά potions;

Κάνε drag απο το inventory σου στην μπάρα σου τα potions που θες απλά.

Δημοσ.

Help !!!

Σε PC φίλου το παιχνίδι βγάζει το παρακάτω eror

Εαν κάποιος μπορει να βοηθήσει...

This application has encountered a critical error:

ERROR #1 (0x13370001) Fatal Exception

Program: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Battle.net\Agent\Agent.954\Agent.exe

Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:00000000

The instruction at "0x00000000" referenced memory at "0x00000000".

The memory could not be read.

Crashed Thread: 0x000008fc

Project: 19130001

Build: 954

Project Name: Agent

Δημοσ.

Guys , σήμερα έβαλα guest pass , και γράφει πως δημιούργησα starter edition. Σε περίπτωση που αγοράσω τ game σε collector's edition τι ακριβώς θα παιχτεί? Θα γίνει Upgrade η θα δημιουργηθεί διαφορετικό - game μέσα στο account ( collector's edition?)

Δημοσ.

Guys , σήμερα έβαλα guest pass , και γράφει πως δημιούργησα starter edition. Σε περίπτωση που αγοράσω τ game σε collector's edition τι ακριβώς θα παιχτεί? Θα γίνει Upgrade η θα δημιουργηθεί διαφορετικό - game μέσα στο account ( collector's edition?)

Upgrade θα γίνει και θα κρατήσεις τον χαρακτήρα σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν αγοράζεις items από το AH το Nightmare βγαίνει σχετικά εύκολα...

το τέλειωσα σήμερα με σχεδόν 19k HP και 5400 DPS στο lvl 51 DH...

Δημοσ.

μπαίνω ακτ 4 τώρα στη standard δυσκολία . 28 ώρες περίπου θα ξαναπεράσω μια τα dungeon της ακτ 3 και μετά θα προχωρήσω.

ή

να μην τα περάσω ξανά και να προχωρήσω πιο γρήγορα για να ανέβω δυσκολία?

από περιέργεια σε κάθε ακτ πόσες φορές τα περνάγατε τα dungeon ? δλδ πόσες φορές βγαίνατε και ξανμπαίνατε στο παιχνίδι στο ίδιο ακτ για να ξανεβγούν τέρατα καινούρια dungeons , quests κτλ.

• Super Moderators
Δημοσ.

τι στο διαολο φοράς και βαράς 5400 DPS :P εγώ ειμαι στο 1700

bow με σχεδόν 250 dps χωρίς το gem και χωρίς τα επιπλέον stats που διαθέτει :P

μπαίνω ακτ 4 τώρα στη standard δυσκολία . 28 ώρες περίπου θα ξαναπεράσω μια τα dungeon της ακτ 3 και μετά θα προχωρήσω.

ή

να μην τα περάσω ξανά και να προχωρήσω πιο γρήγορα για να ανέβω δυσκολία?

από περιέργεια σε κάθε ακτ πόσες φορές τα περνάγατε τα dungeon ? δλδ πόσες φορές βγαίνατε και ξανμπαίνατε στο παιχνίδι στο ίδιο ακτ για να ξανεβγούν τέρατα καινούρια dungeons , quests κτλ.

1 πέρασμα μόνο...

Δημοσ.

Ένα τρελό bug με έκανε να φέρω όλο το ιππικό(άλλους 3 φίλους μου,στο act3,εκεί που πρέπει να ανέβουν οι καταπέλτες)..2 ταυροι-δεν θυμάμαι πως τα λένε τα mobs αυτά-δεν έχαναν ζώη με τίποτα..Επι 10λεπτά τα χτυπούσα, @@ .Νόμιζα ότι δεν είχα τα κατάλληλα skills,αλλά και τα παιδιά που ήρθανε πάνω μου,δεν μπορούσαν να τα κάνουν ζημιά..Δεν έπερναν ούτε hit points,όπως δεν έπαιρνα και γω. Έκανα teleport στην πόλη και πάλι πίσω..έπερνα μόνο γω ζημιά,αυτά τίποτα..Τα παράτησα εκεί και έφυγα!B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...