Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχει πουλησει κανεις τιποτα στο auction house για real money?

Sent from my iPhone using Insomnia

Πούλησα εγώ κάτι σπάθια με 1.000.000 damage και μια elemental ασπίδα όλο gems σε κάτι Κινέζους για 8.567.34Α ευρώ. Φεύγω τώρα για Μπαχάμες. Ελπίζω να έχει εκεί internet για να συνεχίσω το λιώσιμο... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Το αλλάξανε stavraka από 29 σε 31?

Δημοσ.

παιδια παιζει κανεις αλλος με guest και να εχει το ιδιο προβλημα? χτες τελειωσα τον skeleton king και σημερα μου βγαζει να μιλησω στην leah.... ξερω οτι μετα τον σκελετον δεν εχει παρακατω για εμας αλλα γιατι μου ξαναβγαζει τα παλια quests?

Δημοσ.

Και αφού ξεσκίστηκα να βγάλω τον belial στον normal να σου και στο Nightmare :shock:

αφού Item με resistance δεν πέφτει που δεν πέφτει πως την παλεύεται ωρέ παίδες με το κωλοpoison ( για να μην αναφέρω τα fire skill που τρώω από άλλα mob)

το intelligence ανεβαζει τα resistances , περα απο οποιοδηποτε αντικειμενο με +χ ταδε resistance.

Δημοσ.

Μπορεί λοιπόν κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η Blizzard έχει βάλει 15% κερατιάτικο fee στο gold auction house;

Δημοσ.

το intelligence ανεβαζει τα resistances , περα απο οποιοδηποτε αντικειμενο με +χ ταδε resistance.

το ξέρω...

και να φανταστείς είμαι και wizard και το Int έχω ανεβασμένο πιο πολύ :shifty:

Δημοσ.

Μπορεί λοιπόν κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η Blizzard έχει βάλει 15% κερατιάτικο fee στο gold auction house;

για να ζούν και οι merchants ! :P :P

Πάντως πολύ κουλός φόρος,αλλά και υψηλός ..

Δημοσ.

σε ολα τα auction Του κοσμου ετσι ειναι

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, τα "auction του κόσμου" συναλλάσσονται με πραγματικά λεφτά. Εδώ μιλάμε για το gold AH, στο οποιο το νόμισμα είναι εικονικό και δεν έχει καμία αξία εκτός του παιχνιδιού. Το 15% που χρεώνει η Blizzard, δεν πάει στην τσέπη τους αλλά στα... log files του εκάστοτε server.

Ο μόνοι λόγοι που μπορώ να σκεφτώ είναι: α) για να βγάζουμε λιγότερα λεφτά ώστε κάποιοι από μας να "εξαναγκαστούμε" να αγοράσουμε gold και άρα να το γυρίσουμε στο RMAH και κυρίως β) για να υπάρχει -μια ανεξήγητη- αντιστοιχία μεταξύ των fees για τα Gold και RM auction houses (δηλ. 15%).

Δημοσ.

Ποιος ο λογος υπαρξης του RMAH; Ιδιες πιθανοτητες δεν εχουμε ολοι να βρουμε καλα αντικειμενα; Υπαρχει περιπτωση οσες ωρες και αν παιζει καποιος να μη του ερθει ποτε καποιο αντικειμενο;

Θα υπαρχει περιπτωση να χακαρουν αντικειμενα; Οπως και στο diablo II που τα εφτιαχναν μεσω προγραμματος.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, τα "auction του κόσμου" συναλλάσσονται με πραγματικά λεφτά. Εδώ μιλάμε για το gold AH, στο οποιο το νόμισμα είναι εικονικό και δεν έχει καμία αξία εκτός του παιχνιδιού. Το 15% που χρεώνει η Blizzard, δεν πάει στην τσέπη τους αλλά στα... log files του εκάστοτε server.

Ο μόνοι λόγοι που μπορώ να σκεφτώ είναι: α) για να βγάζουμε λιγότερα λεφτά ώστε κάποιοι από μας να "εξαναγκαστούμε" να αγοράσουμε gold και άρα να το γυρίσουμε στο RMAH και κυρίως β) για να υπάρχει -μια ανεξήγητη- αντιστοιχία μεταξύ των fees για τα Gold και RM auction houses (δηλ. 15%).

Όταν προστεθεί το rmah δηλαδή δεν μπορείς να καταλάβεις την σχέση που θα δημιουργηθεί μεταξύ gold και real money?

Το εξηγείς και μόνος σου.

Ποιος ο λογος υπαρξης του RMAH; Ιδιες πιθανοτητες δεν εχουμε ολοι να βρουμε καλα αντικειμενα; Υπαρχει περιπτωση οσες ωρες και αν παιζει καποιος να μη του ερθει ποτε καποιο αντικειμενο;

Θα υπαρχει περιπτωση να χακαρουν αντικειμενα; Οπως και στο diablo II που τα εφτιαχναν μεσω προγραμματος.

Ίδιες πιθανότητες? Με ποιά κριτήρια?

Μπορεί κάποιος να παίξει 3 μέρες σερί και έτσι να αυξήσει τις πιθανότητες να βρεί καλύτερα αντικείμενα από σένα.

Απλό είναι νομίζω,δεν χρειάζεται άλλο παράδειγμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχή παιδιά έχουν πέσει πολλοί χάκερς στο παιχνίδι!

Παίζετε μόνο με άτομα που γνωρίζετε.

http://www.eurogamer...nd-items-stolen

http://www.youtube.c...h?v=ECvBlHo-uKM

http://www.youtube.com/watch?v=hcEhuSyMhPU&feature=player_embedded

Επεξ/σία από soso75
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...