Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλεος....

Πονεσε..... Ζενι σου γραφει και εσενα processing στα completed items στο ΑΗ ?? εχω ανχωθει εγω για το αν επρεπε να κανω verify πρωτη την καρτα μου στο paypal.. Δευτερα the truth will be revealed!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια κανεις wizard inferno εδω;

εδώ!

υ.γ. άντε ρε Ελλαδάρα τρέλανέ μας όλους....

Άνγκελα, πες αλεύρι, η Ελλάδα σε γυρεύει! :devil:

Δημοσ.

η κατι δεν καταλαβα καλα η κατι εγινε. καθως επαιζα επεσε ενα αντικειμενο με πρασινο ονομα. και μιας και δεν εχω δει αλλο απλα υπεθεσα οτι ειναι set η πως τα λενε. το πηρα λοιπον, αλλα δεν υπαρχει κατι πρασινο στην τσαντα. τι δεν εχω καταλαβει?

εδώ!

υ.γ. άντε ρε Ελλαδάρα τρέλανέ μας όλους....

Άνγκελα, πες αλεύρι, η Ελλάδα σε γυρεύει! :devil:

για πες στατιστικα που εχεις και που εχεις φτασει? ακομα Build Θα βοηθουσε

Δημοσ.

η κατι δεν καταλαβα καλα η κατι εγινε. καθως επαιζα επεσε ενα αντικειμενο με πρασινο ονομα. και μιας και δεν εχω δει αλλο απλα υπεθεσα οτι ειναι set η πως τα λενε. το πηρα λοιπον, αλλα δεν υπαρχει κατι πρασινο στην τσαντα. τι δεν εχω καταλαβει?

για πες στατιστικα που εχεις και που εχεις φτασει? ακομα Build Θα βοηθουσε

επειδή δεν παίζω και πολλές ώρες είμαι στο dahlgur oasis,στατιστικά τα είχα αναφέρει 1 ή 2 σελίδες πιο πίσω τσέκαρε.

Build : δεξί κλικ arcane orb(tap the source), αριστερό κλικ magic missle (charged blast)

και skills : diamond skin, hydra (venom),energy armor(force) και magic weapon (force) με passives:glass cannon,temporal flux και astral presence

αυτό το build Μου βγήκε μέχρι στιγμής στο act2, πολύ κυνήγι βέβαια αλλά και τι να κάνεις :mrgreen:

μόνο από κάτι απάλευτα elites και uniques τρώω ψόφο αλλά θέλει προσοχή και σιγά σιγά!

Δημοσ.

ελα ρε συ. χωρις disintegrate ΔΕΝ μπορω με τιποτα!

Ρε παιδια συμβαινουν κι αλλα περιεργα που δεν καταλαβαινω! εχω αρχισει απο σημερα και σπαω αντικειμενα lvl 60. γινεται να παρεις fiery brimstone και iridescent tear σπαζοντας απλα μπλε magic αντικειμενο?

Δημοσ.

ελα ρε συ. χωρις disintegrate ΔΕΝ μπορω με τιποτα!

Ρε παιδια συμβαινουν κι αλλα περιεργα που δεν καταλαβαινω! εχω αρχισει απο σημερα και σπαω αντικειμενα lvl 60. γινεται να παρεις fiery brimstone και iridescent tear σπαζοντας απλα μπλε magic αντικειμενο?

πίστεψέ με και εγώ με disintegrate έπαιζα τόσο καιρό.

τώρα στο act2 ειλικρινά δεν μου λείπει καθόλου!

δοκίμασέ το ή με καμιά παραλλαγή.

Δημοσ.

πίστεψέ με και εγώ με disintegrate έπαιζα τόσο καιρό.

τώρα στο act2 ειλικρινά δεν μου λείπει καθόλου!

δοκίμασέ το ή με καμιά παραλλαγή.

το orb το εχω δοκιμασει αλλα αν δεν βρεις στοχο με τη μια χαλαει πολυ arcane και ειναι και αργο οποτε την πατας. δεν ξερω!

κανεις καμια ιδεα για τα δυο ερωτηματα που εθεσα εχει?

Δημοσ.

Παλικαρια μια βοηθεια οποιος μπορει. Σημερα ξεκινησαμε το inferno με ενα φιλο (wizzard αυτος barb εγω)

Τα στατιστικα μου στα γρηγορα:

50Κ life

14500 damage

7400 armor

250 resist all περιπου (unbuffed)

70% damage reduction

Συναντησαμε ενα elite pack (κατι βατραχια) με λεηζερ φωτιες κτλ. Πεφταμε σε 3-4 δευτερολεπτα. Ουτε kitting δεν προλαβαιναμε να κανουμε. Ειναι λογικη τετοια ηττα?

Παιζω με one hand (800αρι) + shield με 14% block chance

Νομιζα οτι τα resist μου θα ειναι αρκετα για το πρωτο act...

Δημοσ.

www.diablofans.com/topic/45224-guide-how-to-become-a-sucessful-and-exceptional-barbarian-in-inferno-difficulty/

Καλο διαβασμα,μακραν ο καλυτερος οδηγος που εχω βρει για barbarian. btw εχεις πολυ καλα στατς λογικα θα εχεις λαθος σκιλλς και θα καθοσουν πανω στις φωτιες. :P

Δημοσ.
Παλικαρια μια βοηθεια οποιος μπορει. Σημερα ξεκινησαμε το inferno με ενα φιλο (wizzard αυτος barb εγω)

Τα στατιστικα μου στα γρηγορα:

50Κ life

14500 damage

7400 armor

250 resist all περιπου (unbuffed)

70% damage reduction

Συναντησαμε ενα elite pack (κατι βατραχια) με λεηζερ φωτιες κτλ. Πεφταμε σε 3-4 δευτερολεπτα. Ουτε kitting δεν προλαβαιναμε να κανουμε. Ειναι λογικη τετοια ηττα?

Παιζω με one hand (800αρι) + shield με 14% block chance

Νομιζα οτι τα resist μου θα ειναι αρκετα για το πρωτο act...

για το πρώτο act ότι και να έχεις βγάνει

αν θες την γνώμη μου έχεις πολύ dmg και λίγο health

εγώ είχα 80κ health 10k dmg 100 res to all 8000 armor

κάτι λάθος έχεις κάνει λογικά με τα skills

κανονικά έπρεπε να έφτανες skeleton king με

5 valors stack ή butcher ανάλογα τι run κάνεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...