LuNaTiC Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Κανείς για Farm Act2 ? (ή έστω και Act1 no problem) Δίνω 5-10 λεπτάκια μέχρι να ετοιμάσω espressaki κτλ ... LuNaTiC#2883 Χωρίς βιασύνες κτλ ... Stream is live @ www.twitch.tv/lunaticoldschool Τα λέμε ingame
manost Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ποσο dps βγαζεις? απο αμυντικα life και resists εισαι μια χαρα για act1, εγω θα αλλαζα τo offhand, μπορεις να βρεις αρκετα φτηνα κατι με 300+ dmg και τα ring (αν και γενικα τα ring ειναι ακριβα μπορεις να βρεις μερικα φτηνα απλα με αρκετο intelect αν δεν ψαξεις για αλλα stats οπως crit, resists κτλ) Γενικα με μαγο το act1 βγαινει αρκετα ευκολα ~20k hp, 300AR και 20Κ dps. Τα ζορια αρχιζουν στο act2 Βασικα το Build σου θελει λιγο αλλαγη, γιατι εχεις το illusionist και δεν εχεις mirror image/teleport? Βγαλε το diamond skin και βαλε το teleport, σε kiting build δεν εχει νοημα το diamond skin. (αν προτιμας βαλε mirror image αντι για teleport αλλα εγω το teleport me wormhole προτιμω) Τελικά απ' ότι φαίνεται ή παίζω τελείως λάθος ή απλά δεν 'περπατάει' στο Inferno με τα stats μου (για να μου γράφετε όλοι ότι το act1 το έχω, μάλλον κάτι κάτι λάθος). Κατάφερα να 'φάω' τα πρώτα 5 packs (elite + champion συνήθως), αλλά ο τρόπος ήταν κάνοντας κύκλους γύρω από την Hydra και όταν είχα απόσταση, σταματούσα για λίγο επιπλέον δικό μου damage. Φυσικά όλο αυτό κρατούσε ~5 λεπτά (ίσως και περισσότερο). Τα δύσκολα όμως είναι - όπως γνωρίζετε πολύ καλύτερα από εμένα - μέσα σε κλειστό χώρο, όπου είναι αδύνατο να τρέχεις γύρω από την Hydra και να καθαρίζει αυτή για σένα !!!
imr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Τελικά απ' ότι φαίνεται ή παίζω τελείως λάθος ή απλά δεν 'περπατάει' στο Inferno με τα stats μου (για να μου γράφετε όλοι ότι το act1 το έχω, μάλλον κάτι κάτι λάθος). Κατάφερα να 'φάω' τα πρώτα 5 packs (elite + champion συνήθως), αλλά ο τρόπος ήταν κάνοντας κύκλους γύρω από την Hydra και όταν είχα απόσταση, σταματούσα για λίγο επιπλέον δικό μου damage. Φυσικά όλο αυτό κρατούσε ~5 λεπτά (ίσως και περισσότερο). Τα δύσκολα όμως είναι - όπως γνωρίζετε πολύ καλύτερα από εμένα - μέσα σε κλειστό χώρο, όπου είναι αδύνατο να τρέχεις γύρω από την Hydra και να καθαρίζει αυτή για σένα !!! Μα ετσι παιζουν οι wizard blizzard, hydra και τρεχεις γυρω γυρω κανοντας refresh blizzard και hydra. Σε κλειστο χωρο απλα κανε το ιδιο αλλα σε ευθεια, blizzard, hydra και τρεχεις, αν φτασεις στο τερμα teleport πισω απο τα mob και repeat, με το illusionist εχεις teleport σχεδον οποτε σε βαρανε. Σε κλειστους χωρους μη φοβασαι τα απλα mob, αν δεν μπορεις να πας αλλου και εχει group με κανονικα mob πετα και σε αυτα μια blizzard/hydra και θα πεθανουν μετα απο λιγο ενω συνεχιζεις να τρεχεις. Στο act1 αυτο δεν παιρνει με τιποτα 5 λεπτα, με 20κ dps πεθαινουν πολυ γρηγορα. Τι build εχεις? Και ποσο dmg σου λεει στο character tab?
paularas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Κανείς για Farm Act2 ? (ή έστω και Act1 no problem) Δίνω 5-10 λεπτάκια μέχρι να ετοιμάσω espressaki κτλ ... LuNaTiC#2883 Χωρίς βιασύνες κτλ ... Stream is live @ www.twitch.tv/lunaticoldschool Τα λέμε ingame gl με το identify ρε
manost Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μα ετσι παιζουν οι wizard blizzard, hydra και τρεχεις γυρω γυρω κανοντας refresh blizzard και hydra. Σε κλειστο χωρο απλα κανε το ιδιο αλλα σε ευθεια, blizzard, hydra και τρεχεις, αν φτασεις στο τερμα teleport πισω απο τα mob και repeat, με το illusionist εχεις teleport σχεδον οποτε σε βαρανε. Σε κλειστους χωρους μη φοβασαι τα απλα mob, αν δεν μπορεις να πας αλλου και εχει group με κανονικα mob πετα και σε αυτα μια blizzard/hydra και θα πεθανουν μετα απο λιγο ενω συνεχιζεις να τρεχεις. Στο act1 αυτο δεν παιρνει με τιποτα 5 λεπτα, με 20κ dps πεθαινουν πολυ γρηγορα. Τι build εχεις? Και ποσο dmg σου λεει στο character tab? Σε σχέση με το τελευταίο μου post έχω βελτιώσει κάπως τα stats μου: dps 20.172, armor 5289, life 32546 και resists 657-680, ενώ το cold είναι στο 904. Όλα αυτά με ενεργοποιημένα τα energy armor & magic weapon.
ozi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Oποιος χρειαζεται flawless star amethyst,ας με κανει add(me4sure#2723)!Τιμη χαμηλοτερη απο το αh! edit:sold Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2012 από ozi
Locko Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Oποιος χρειαζεται flawless star amethyst,ας με κανει add(me4sure#2723)!Τιμη χαμηλοτερη απο το αh! Έχεις το pattern ή απλά έπεσε στα χέρια σου το gem?
BlackScorpionX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μα ετσι παιζουν οι wizard blizzard, hydra και τρεχεις γυρω γυρω κανοντας refresh blizzard και hydra. Σε κλειστο χωρο απλα κανε το ιδιο αλλα σε ευθεια, blizzard, hydra και τρεχεις, αν φτασεις στο τερμα teleport πισω απο τα mob και repeat, με το illusionist εχεις teleport σχεδον οποτε σε βαρανε. Σε κλειστους χωρους μη φοβασαι τα απλα mob, αν δεν μπορεις να πας αλλου και εχει group με κανονικα mob πετα και σε αυτα μια blizzard/hydra και θα πεθανουν μετα απο λιγο ενω συνεχιζεις να τρεχεις. Στο act1 αυτο δεν παιρνει με τιποτα 5 λεπτα, με 20κ dps πεθαινουν πολυ γρηγορα. Τι build εχεις? Και ποσο dmg σου λεει στο character tab? έτσι ακριβώς, couldn't have said it better! θέλει λίγο να συνηθίσεις το kiting. Μην περιμένεις να κάθεσαι και να τα λιώνεις όλα μέχρι να σε φτάσουν.
ozi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Έχεις το pattern ή απλά έπεσε στα χέρια σου το gem? το pattern εχω και μου εμεινε ενα star που δεν το χρειαζομαι!(1,6m το πουλαω-εχει 1,9μ στο ah)
imr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Σε σχέση με το τελευταίο μου post έχω βελτιώσει κάπως τα stats μου: dps 20.172, armor 5289, life 32546 και resists 657-680, ενώ το cold είναι στο 904. Όλα αυτά με ενεργοποιημένα τα energy armor & magic weapon. Αυτα τα resist πρεπει να σε βγαζουν και act2 ευκολα, και το life ειναι μια χαρα και για act2-3. Και το dps σου μια χαρα ειναι, εγω μονο dps θα ανεβαζα, οσο περισοτερο τοσο το καλυτερο, αλλα και ετσι εισαι μια χαρα για να βγαλεις ευκολα το act1. Εξασκησου λιγο με το kite, με αυτο το build δεν πρεπει να σε βαρανε καθολου τρεχε συνεχεια ενω ριχνεις blizzard και οποτε εχεις χρονο το κανονικο σου attack (πχ shock pulse με piercing orb). Με τα resist που εχεις ισως να δουλευει και ενα melee build, θελουν crit chance αυτα βεβαια αν δεν σαρεσει το kiting (που ειναι ο καλυτερος τροπος για μενα). Παντως blizzard/hydra εγγυημενη λυση και δεν χρειαζεσαι παραπανω gear Εγω με magic find gear που farmarw ευκολα act1 σκεψου οτι εχω ~300 resists, 22k hp και 28κ dps Για κοιτα και εδω μπας και σε βοηθησει http://www.youtube.com/watch?v=S0r2EzZDngQ&feature=relmfu Εχει πολυ dps βεβαια ο τυπος απλα να παρεις μια ιδεα, πως περιπου γινεται το kite (εσυ θα τρεχεις πολυ περισοτερο και θα βαζεις συνεχεια και αλλες blizzard/hydra) εχει και ενα guide στο chanel του γενικα για inferno wizards
imr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Προσθέσανε gold listing στο US Rmah Αντε και στα δικα μας να βγαινει πιο ευκολα κανα φραγκο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Προσθέσανε gold listing στο US Rmah Αντε και στα δικα μας να βγαινει πιο ευκολα κανα φραγκο με min 0.25 $/euro per unit? δλδ 2.5 $/euro για 1m όταν από κινέζους το αγοράζεις με τα μισά λεφτά? ΣΙΓΟΥΡΑ...
dterzakis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 με min 0.25 $/euro per unit? δλδ 2.5 $/euro για 1m όταν από κινέζους το αγοράζεις με τα μισά λεφτά? ΣΙΓΟΥΡΑ... Να ένα ακόμα αγαθό που θα είναι made in chine
Προτεινόμενες αναρτήσεις