Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

phantom... μιλάμε για μείωση στο proc από 0.25 σε 0.125 στο energy twister... δηλαδή έλεος... το build μια χαρά θα δουλεύει και δεν αγοράζει κανείς items για ΕΝΑ ΜΟΝΟ build. Τα ίδια αντικείμενα δουλεύουν και σε άλλα build.

Δημοσ.

phantom... μιλάμε για μείωση στο proc από 0.25 σε 0.125 στο energy twister... δηλαδή έλεος... το build μια χαρά θα δουλεύει και δεν αγοράζει κανείς items για ΕΝΑ ΜΟΝΟ build. Τα ίδια αντικείμενα δουλεύουν και σε άλλα build.

Λάθος κάνεις. Κάθε build θέλει δικό του gear . Ranged Mage!= Melee Mage , Tank Barb!= DWW Βarb.

Και τα 2 και καλά op build χρειάζονται συγκεκριμένα items,stat σε συγκεκριμένα gear slots για να δουλέψουν.

Δημοσ.

πίσω απο μπανάκια ^^

altair στο d = sorceroula εε λοιπόν είδα και εγω τις αλλαγές. cm με ww δεν είχα δοκιμάσει, παρότι έχω ανεβασμένο critical . Παίζω ένα συνδυασμό tank (παίζει switch η shield με skull) με archon που φορτώνει γρήγορα λόγω cm απο 5 mob hits με fnova. Εχω φτάσει μόνο μεχρι τον grom οπότε δεν μπορώ να πώ για παρακάτω παρόλα αυτά σε group προχωράει και με G9 μονο , σε σόλο με δύο χέρια. Σε cow λουλουδάκια inferno level (τι παραδοξολόγημα ε) ψοφολογάει ακόμα.

Καταλαβαίνω τον phantom που πικράθηκε γιατι το συγκεκριμένο build επεσε αρκετα (όπως χαθηκαν παλιότερα οι venom υδρες). Και για pve δεν είναι τίποτα αυτό, σε διάφορα παιχνίδια εχουμε φαει nerfs σε built που ήταν απολύτως κρίσιμα για χοντρό pvp και εκεί να δείτε κλάμα.

Imho η μαγισούλα παίζεται ακόμα. βεβαίως δεν έχω καεί οπότε ο λόγος μου δεν μπορεί να έχει μία hc απολυτότητα.

Δημοσ.

O λογαριασμός μου battle.net κλειδώθηκε οταν προσπάθησα να παίξω starter diablo 3, δεν θυμαμαι την απαντηση στη secret question.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...