paularas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 μπορούμε να φέρουμε κανέναν κλώνο του από το elitist jerks
Stavrakas13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Prince#2122 Όποιος θέλει ας κάνει add απλά πείτε ότι είστε απο insomnia
nevermore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 εγώ πάντως ψήθηκα και το ξανάρχισα πριν το patch για ζέσταμα
GaGaS_Thess Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 πωπω αποτοξηνωση λογω αδειας 3 εβδομαδες και απο σημερα ξανα κυλαω..... ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!
headbanger Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 patch is on? ο γκοντ! τα λέμε μεσάααααααααααααααα
Tobajara Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μετά από τέσσερεις μήνες επιπλέον beta testing Λοιπόν, καπέλο στο χρόνο ανάπτυξης που ήταν περίπου 4 χρόνια, βάζουν πράγματα που έπρεπε να είναι μέσα από την αρχή και μάλλον "δεν τα είχαν δει", "δεν πρόλαβαν", "δεν το σκέφτηκαν" ή "είχαν εκτιμήσει αλλιώς την κατάσταση". Ε ρε ξύλο που θέλουν...Ας είχαν μασήσει λιγάκι ακόμα κουτόχορτο οι μάζες για να τις αρμέξουν λίγο παραπάνω και θα βλέπαμε τι θα έφτιαχναν. Λυπάμαι αλλά δε θα ξανασυμμετάσχω. Μπορεί να (φαίνεται να) φτιάχνει η κατάσταση με τα drops, τα φράγματα κλπ, αλλά πράγματα όπως το always online, η κυριαρχία του Auction House και η μεγάλη πτώση του επιπέδου δυσκολίας λόγω των nerfs είναι για μένα πράγματα με τα οποία δε συμφωνώ και άρα απορριπτικοί παράγοντες.
SPANK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Κάλλιο αργα παρα ποτε θα πω εγώ για το patch αύριο, υπομονή να πάρουμε μια πρώτη γεύση.
Tenshi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 D3 στο ψυγείο εδώ και κανα μήνα...δέν άντεξα άλλο ξύλο."Εν το κουνώ απ' επαέ, αν δέν μου πέψουνε το πάτς" .
nicoc89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 ξέρουμε τι ώρα περίπου θα είναι up? κοίταξα στο forum αλλα δεν βγάζω άκρη με τις ώρες ερώτηση έχω mats για να craftάρω 16 κομάτια rare chest/wrist/boots etc.. (il62 αν θυμάμαι κλ) με το 1.0.4 θα αλλάξει κάτι στα stats που θα παίρνουμε απο το crafting? ή να κρατήσω τα 400k+ που θα χαλάσω αν craftάρω και να πουλήσω και τα mats να πάρω τίποτα καλο απο ah ? μην φαω καμια φόλα το είχα παρατήσει και το ξανάρχισα τις τελευταίες μέρες (με χάλια drops φυσικά..@210% mf :S) και κάτι άλλο με το νεο patch τι θα συμφέρει καλύτερα να παίξεις , barb ή dh ? (έχω 2 @ 60) έχω και monk/wiz @ 32lvl , ποιον λέτε να συνεχίσω στα 60 ? και τους 2 δεν με παίρνει
drjohngr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 προτεινω μονκ στον απο πανω - o wiz θα σκιζει αλλα μονο με πολυ damage πλεον πιστευω επισης για το κραφτ που ρωταει ο φιλος καλυτερα κραφταρε κανα legendary πλεον αν εχεις συνταγες και ματς... παντως οντως το παιχνιδι ειναι σαν να ξεκινα σημερα γιαυτο μην βλεπω απογοητυμενους πιστευω θαναι πολυ καλυτερα ιδωμεν α και οποιος θελει να κανει add ενα τουμπανο μπαρμπ - μονκ add drjohngr#2783
nicoc89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 για legendary μόνο low lvl συνταγές έχω , δεν έτυχε να πέσει καμιά για 60 οπότε υποθέτω πως δεν αξίζει να κάνω αυτά τα craft
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 ε ναι προφανώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις