Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά από τέσσερεις μήνες επιπλέον beta testing Λοιπόν, καπέλο στο χρόνο ανάπτυξης που ήταν περίπου 4 χρόνια, βάζουν πράγματα που έπρεπε να είναι μέσα από την αρχή και μάλλον "δεν τα είχαν δει", "δεν πρόλαβαν", "δεν το σκέφτηκαν" ή "είχαν εκτιμήσει αλλιώς την κατάσταση". Ε ρε ξύλο που θέλουν...Ας είχαν μασήσει λιγάκι ακόμα κουτόχορτο οι μάζες για να τις αρμέξουν λίγο παραπάνω και θα βλέπαμε τι θα έφτιαχναν.

Λυπάμαι αλλά δε θα ξανασυμμετάσχω. Μπορεί να (φαίνεται να) φτιάχνει η κατάσταση με τα drops, τα φράγματα κλπ, αλλά πράγματα όπως το always online, η κυριαρχία του Auction House και η μεγάλη πτώση του επιπέδου δυσκολίας λόγω των nerfs είναι για μένα πράγματα με τα οποία δε συμφωνώ και άρα απορριπτικοί παράγοντες.

Δημοσ.

ξέρουμε τι ώρα περίπου θα είναι up?

κοίταξα στο forum αλλα δεν βγάζω άκρη με τις ώρες

ερώτηση

έχω mats για να craftάρω 16 κομάτια rare chest/wrist/boots etc.. (il62 αν θυμάμαι κλ)

με το 1.0.4 θα αλλάξει κάτι στα stats που θα παίρνουμε απο το crafting? ή να κρατήσω τα 400k+ που θα χαλάσω αν craftάρω και να πουλήσω και τα mats να πάρω τίποτα καλο απο ah ? μην φαω καμια φόλα :ph34r:

το είχα παρατήσει και το ξανάρχισα τις τελευταίες μέρες (με χάλια drops φυσικά..@210% mf :S)

και κάτι άλλο

με το νεο patch τι θα συμφέρει καλύτερα να παίξεις , barb ή dh ? (έχω 2 @ 60)

έχω και monk/wiz @ 32lvl , ποιον λέτε να συνεχίσω στα 60 ? και τους 2 δεν με παίρνει

Δημοσ.

προτεινω μονκ στον απο πανω - o wiz θα σκιζει αλλα μονο με πολυ damage πλεον πιστευω

επισης για το κραφτ που ρωταει ο φιλος καλυτερα κραφταρε κανα legendary πλεον αν εχεις συνταγες και ματς...

παντως οντως το παιχνιδι ειναι σαν να ξεκινα σημερα γιαυτο μην βλεπω απογοητυμενους πιστευω θαναι πολυ καλυτερα ιδωμεν

α και οποιος θελει να κανει add ενα τουμπανο μπαρμπ - μονκ add drjohngr#2783

Δημοσ.

για legendary μόνο low lvl συνταγές έχω , δεν έτυχε να πέσει καμιά για 60

οπότε υποθέτω πως δεν αξίζει να κάνω αυτά τα craft

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...