Tenshi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 D3 στο ψυγείο εδώ και κανα μήνα...δέν άντεξα άλλο ξύλο."Εν το κουνώ απ' επαέ, αν δέν μου πέψουνε το πάτς" .
nicoc89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 ξέρουμε τι ώρα περίπου θα είναι up? κοίταξα στο forum αλλα δεν βγάζω άκρη με τις ώρες ερώτηση έχω mats για να craftάρω 16 κομάτια rare chest/wrist/boots etc.. (il62 αν θυμάμαι κλ) με το 1.0.4 θα αλλάξει κάτι στα stats που θα παίρνουμε απο το crafting? ή να κρατήσω τα 400k+ που θα χαλάσω αν craftάρω και να πουλήσω και τα mats να πάρω τίποτα καλο απο ah ? μην φαω καμια φόλα το είχα παρατήσει και το ξανάρχισα τις τελευταίες μέρες (με χάλια drops φυσικά..@210% mf :S) και κάτι άλλο με το νεο patch τι θα συμφέρει καλύτερα να παίξεις , barb ή dh ? (έχω 2 @ 60) έχω και monk/wiz @ 32lvl , ποιον λέτε να συνεχίσω στα 60 ? και τους 2 δεν με παίρνει
drjohngr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 προτεινω μονκ στον απο πανω - o wiz θα σκιζει αλλα μονο με πολυ damage πλεον πιστευω επισης για το κραφτ που ρωταει ο φιλος καλυτερα κραφταρε κανα legendary πλεον αν εχεις συνταγες και ματς... παντως οντως το παιχνιδι ειναι σαν να ξεκινα σημερα γιαυτο μην βλεπω απογοητυμενους πιστευω θαναι πολυ καλυτερα ιδωμεν α και οποιος θελει να κανει add ενα τουμπανο μπαρμπ - μονκ add drjohngr#2783
nicoc89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 για legendary μόνο low lvl συνταγές έχω , δεν έτυχε να πέσει καμιά για 60 οπότε υποθέτω πως δεν αξίζει να κάνω αυτά τα craft
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 ε ναι προφανώς...
Xorxhs! Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 μια απο τα ιδια με drop loots....οτι να ναι με τα stats στα items και παλι....Mυαλο δε βαζει η blizzard τελικα, επιμeνει στη χρηση του RMAH για σοβαρο upgrade. Παντως μια βδομαδα ακομη θα του τη δωσω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 τι θα ήθελες δλδ?
klainmaingr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 ~4m/7m xp για το πρώτο paragon lvl με ένα festering/crypts/watch tower/warden/butcher. That means οτι για το 99-100 step θέλεις λιγότερο απο 100 τέτοια runs τα οποία αν και ακούγονται πολλά, δεν είναι. Ιδιαίτερα σε μεγαλύτερα act με περισσότερο xp απο τα mobs. 2k repairs για το παραπάνω χωρίς θανάτους κτλ. Gg. Drops ίδιας ποσότητας και ελάχιστα καλύτερης ποιότητας. Όλα vendor εκτός απο 1-2 drops που ίσως πιάσουν κάνα ελάχιστο φράγκο. Το θέμα είναι οτι δεν με τσάτισε τόσο πολύ το "άχρηστο" run πλέον γιατί ακριβώς υπάρχουν τα levels τα οποία δίνουν κάποιο νόημα και δεν σκουπιδιάζουν 100% τον χρόνο σου όπως τα ατέρμονα runs χωρίς drops. Αυτό το progress feeling. Βλέποντας και κάποια τρομερά legendary απο την πρώτη κιόλας μέρα στο reddit νομίζω οτι η blizzard μπήκε κάπως στο σωστό δρόμο. Mindless easy farm με progress mentality και αντικείμενα to look for. Yup. Jackpot. Βέβαια ξεχνάμε την όποια "omg inferno" δυσκολία και απλά παίζουμε ένα ez mode ελπίζω rewarding farm game. 1-2 πράγματα που μου έκανα εντύπωση και δεν ξέρω αν μπήκαν με το 1.0.4 ή όσο δεν έπαιζα είναι η τεράστια αλλαγή στο molten animation όταν σκάει (σαν ένα μεγάλο GTFO), η πρόβλεψη του πού θα σκάσουν τα mortar projectiles (thanks for that) και ντάξει η έλλειψη των καρκινοinvulnerable. Τα shileding ακόμα με προβληματίζουν. Προτιμούσα το bubble που είχαν παλιότερα και όχι αυτή την χρωματική αλλαγή. Τέλος δε θυμάμαι αν έχει γίνει κάποια αλλαγή στο dmg/health του act 1 αλλα μου φάνηκε ξεφτιλισμένα εύκολο. 5-6 φορές να χρειάστηκε να πατήσω ss. Και όλα αυτά με mediocre outdated gear Ιουνίου. Act 3 δε μπόρεσα να δοκιμάσω μιας και έχει χαλάσει το δεξί κλίκ(πατιέται αν και όταν θυμηθεί) και είναι λίγο impossibru χωρίς elementals(βαρέθηκα να κάνω remap) 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 lol, στο ΑΗ είδα ένα Manticore (legendary crossbow) με 82% crit dmg και 2 sockets! ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ
nicoc89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 μα αφου το είδαν τα παιδιά και τα drops ειναι γτπ οπως λένε τι μας λες τώρα για legendacry xbow me 2 sockets (2 x 100% crit dmg ftw) και 82% crit.. απαπα! λολ ρε μαγκες , παίξτε πρώτα καμια εβδομάδα και μετά πείτε την γνώμη σας , ακόμα δεν βγήκε το patch και βγάλατε πόρισμα
klainmaingr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Έλα ρε nicock που μας τρολάρεις κιόλας. Ναι σε ένα καθημερινό farm run τα drop μου φάνηκαν πανομοιότυπα με prepatch. Οτι βελτιώθηκαν τα base stats το είπαμε. Οτι είναι όλα όμως vendor material πάλι το είπαμε. Πιθανότατα θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα long term, αυτό δεν απαγορεύει σε κανέναν την άποψη της πρώτης επάφης με το patch. Thresh αυτό το manticore είναι το ίδιο που είναι και top comment στο αντίστοιχο reddit thread. Ναι γ@μάει μάνες αλλα είναι ένα item που κάνει το γύρο του net. Αυτο σίγουρα μας δίνει ελπίδες αλλα δεν αποδεικνύει και κάτι. Το καθημερινό farm όμως will. Γιατί και prepatch είχαμε κάτι xbows σα του christara με 200% crit και διάφορα άλλα τέτοια υπεργαμάτα στα 500m. O Average klain και thresh όμως είναι αυτοί που μας νοιάζουν και η καθημερινότητα τους στο παιχνίδι. Εγώ είπα και με το lvl up και μόνο είμαι κατα μεγάλο ποσοστό ευχαριστημένος. Ιδιαίτερα εφόσον παίρνεις base stats και mf/gf. 1
Xorxhs! Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 τι θα ήθελες δλδ? αυτο για το οποιο ολοι παγκοσμίως το κραζουν. Νικο89 μυρωδια δεν πηρες απο οσα εγραψα, μαλλον με δικαιωνεις για το ΑΗ. Και γιατι πρεπει να εκφερεις εσυ γνωμη οτι μια χαρα ειναι τα drops και μας παροτρυνεις να παιξουμε μια βδομαδα για να εχουμε γνωμη ενω εσυ μπορεις να εχεις απο την πρωτη ωρα ? Αλλά ξέχασα...lol ρε μαγκες
jim777 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 ~4m/7m xp για το πρώτο paragon lvl με ένα festering/crypts/watch tower/warden/butcher. That means οτι για το 99-100 step θέλεις λιγότερο απο 100 τέτοια runs τα οποία αν και ακούγονται πολλά, δεν είναι. Ιδιαίτερα σε μεγαλύτερα act με περισσότερο xp απο τα mobs. 2k repairs για το παραπάνω χωρίς θανάτους κτλ. Gg. Drops ίδιας ποσότητας και ελάχιστα καλύτερης ποιότητας. Όλα vendor εκτός απο 1-2 drops που ίσως πιάσουν κάνα ελάχιστο φράγκο. Το θέμα είναι οτι δεν με τσάτισε τόσο πολύ το "άχρηστο" run πλέον γιατί ακριβώς υπάρχουν τα levels τα οποία δίνουν κάποιο νόημα και δεν σκουπιδιάζουν 100% τον χρόνο σου όπως τα ατέρμονα runs χωρίς drops. Αυτό το progress feeling. Βλέποντας και κάποια τρομερά legendary απο την πρώτη κιόλας μέρα στο reddit νομίζω οτι η blizzard μπήκε κάπως στο σωστό δρόμο. Mindless easy farm με progress mentality και αντικείμενα to look for. Yup. Jackpot. Βέβαια ξεχνάμε την όποια "omg inferno" δυσκολία και απλά παίζουμε ένα ez mode ελπίζω rewarding farm game. 1-2 πράγματα που μου έκανα εντύπωση και δεν ξέρω αν μπήκαν με το 1.0.4 ή όσο δεν έπαιζα είναι η τεράστια αλλαγή στο molten animation όταν σκάει (σαν ένα μεγάλο GTFO), η πρόβλεψη του πού θα σκάσουν τα mortar projectiles (thanks for that) και ντάξει η έλλειψη των καρκινοinvulnerable. Τα shileding ακόμα με προβληματίζουν. Προτιμούσα το bubble που είχαν παλιότερα και όχι αυτή την χρωματική αλλαγή. Τέλος δε θυμάμαι αν έχει γίνει κάποια αλλαγή στο dmg/health του act 1 αλλα μου φάνηκε ξεφτιλισμένα εύκολο. 5-6 φορές να χρειάστηκε να πατήσω ss. Και όλα αυτά με mediocre outdated gear Ιουνίου. Act 3 δε μπόρεσα να δοκιμάσω μιας και έχει χαλάσει το δεξί κλίκ(πατιέται αν και όταν θυμηθεί) και είναι λίγο impossibru χωρίς elementals(βαρέθηκα να κάνω remap) Συμφωνω σε ολα αλλα θα σταθώ σε 2 πραγματα. JACKPOT + οχι αλλα "αχρηστα runs". Το jackpot ήταν το νοημα του diablo2. Αυτο το γαμ!@!νο drop που σου εκανε τρελο upgrade στα stats σου. Γι αυτο εκανες τα απειρα runs. Επειδη ειχες κατι να ελπιζεις. Αυτο μαζι με το paragon xp δινουν αλλο νοημα στο παιχνιδι απο μονα τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις