Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μερικες φορες δε χρειαζεται να σας πεσει κατι...!

Ειναι πολυ καλο και ενα εξυπνο ψαξιμο στο AΗ. H περιπτωση μαλιστα που θα σας

πω ειναι πριν να γινει με 6 searches. Δες τε ανακαλυψη γαντιων που αγορασα με 150.000 gold !!!

Πουληθηκαν 2.400.000 μικτα δηλαδη 2.040.000 καθαρα !!! ΟΛΕ!!!

Γενικα καποια τετοια τα βαζω λιγο real και λιγο με gold αναλογα kai βλεπω την τυχη μου!

Παραθετω την εικονα, και οποιος νομιζει οτι μου επεσε θα βρω την εικονα της αγορας να την βαλω!!!

* πιστευετε πουληθηκε καλα ? το ειχα βαλει ενα διαστημα και λιγο περισσοτερο αλλα δεν...!

* εχω αγορασει και 1-2 αλλα που αμα πουληθουν θα κανουν παταγο...!

* ψαχνω μεσα απο τετοια να μαζεψω 15-25 Μ να κανω αγορες για το βαρβαρο να βγαζω ανετα act3-4

ινφερνο...

post-44836-0-81350000-1346778586_thumb.jpg

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο με τα drops μην το δενεται παντα κομπο.

Σκαω χτες act3 ετσι να παρω το παραγκον που ηθελα μια παυλα.Πρωτο ελιτε γκρουπ 2 μπλε.γουατ δε φακ σκεφτομαι.

Σκαω στο 2ο ελιτε γκρουπ 3-4 μπλε.γουατ δεεεε φακ ξανα...

ε να μην τα πολυλογω στο 3-4 ελιτε γκρουπ αρχισαν δειλα δειλα να πεφτουν μερικα κιτρινακια.

εχω base mf καμμια 30αρια% + ο,τι valor buff μαζευω. (ξερω ειναι λιγο)

Κάτι δεν έχει γίνει κατανοητό μάλλον.

Εάν δεν έχεις 5 Valor Stacks μπορεί να μην σου πετάξουν ούτε ένα rare τα elite pack.

Εάν έχεις 5 Valor Stacks θα σου πετάξουν το λιγότερο ένα rare.

Το MF του gear είναι ανεξάρτητο και δεν επηρεάζει καθόλου τις προαναφερθείσες περιπτώσεις.

Δημοσ.

Κάτι δεν έχει γίνει κατανοητό μάλλον.

Εάν δεν έχεις 5 Valor Stacks μπορεί να μην σου πετάξουν ούτε ένα rare τα elite pack.

Εάν έχεις 5 Valor Stacks θα σου πετάξουν το λιγότερο ένα rare.

Το MF του gear είναι ανεξάρτητο και δεν επηρεάζει καθόλου τις προαναφερθείσες περιπτώσεις.

δεν πολυσυμφωνω χωρις να σημαινει οτι δεν ισχυει... τοτε τι ρολο παιζει το MF του gear ?

επισης εγω που εχω παραγον level 8 τωρα δεν εχω περισσοτερες πιθανοτητες για να πεταξει rar ? (κιτρινο) ? hm

Δημοσ.

δεν πολυσυμφωνω χωρις να σημαινει οτι δεν ισχυει... τοτε τι ρολο παιζει το MF του gear ?

επισης εγω που εχω παραγον level 8 τωρα δεν εχω περισσοτερες πιθανοτητες για να πεταξει rar ? (κιτρινο) ? hm

Μαλλον αυτο που εννοει ο συναδελφος και αυτο λογικα ισχυει ειναι οτι τα 5 valor εγγυωνται τουλαχιστον 1 κιτρινο

Μπορει να μην εχεις κανενα valor buff και να σου πεσουν 3 (λεμε τωρα)..αλλα θα ειναι τελειως τυχη.Ενω τα 5 buffs εγγυωνται σιγουρατζα το 1.

Δημοσ.

aa ετσι ναι το δεχομαι...και μαλλον ισχυει αυτο! καθε φορα που κανω run φροντιζω να εχο χρονο για να παιξω αρκετη ωρα με 5 βαλορ!

Δημοσ.

aa ετσι ναι το δεχομαι...και μαλλον ισχυει αυτο! καθε φορα που κανω run φροντιζω να εχο χρονο για να παιξω αρκετη ωρα με 5 βαλορ!

Πανω απο 5' δηλαδη?

Δημοσ.

Πανω απο 5' δηλαδη?

τι εννοεις πανω απο 5 ? εγω εννοω οτι δεν παιζω 10-15 λεπτα και το κλεινω γιατι ετσι φτανεις 4-5 βαλορ και μετα που θα βγαζεις φουλ rare φευγεις και φτοθ απο την αρχη! εννοω οτι παιζω αρκετη ωρα, σημπληρωνω 5 βαλορ και με 5 παιζω τουλαχιστον 1 ωρα...ενοειται οτι σπανια εχω και κασες...,και δεν αλλαζω και skills για να μη χανω τα 5 !

Δημοσ.

http://eu.battle.net...2564/hero/99612

Έχει ορεξη κανεις να προτείνει value for money βελτιώσεις ? 2μυρια εχω ολα κιολα

Thanks!

χμμμ δεν μπορω να καταλαβω..με τετοιο gear περιμενα να χεις περισσοτερο dps. 50k με SS? λιγο μου φαινεται.Τοσο εχω χωρις το SS και με παρομοιο gear.

το crit dmg ειναι αυτο που λεει ? 80% περιπου? θελει ανεβασμα πανω απο 100% πολυ πανω .

Δημοσ.

Και με το που γκρινιαζεις πεφτει κατι 20' μετα....

http://www.image-sha...g-1710-232.html

Δεν εχω ιδεα απο shields γιατι ποτε δεν εψαξα αλλα φαινεται καλη για τανκ εκτος απ'το οτι δεν εχει cc που δε ξερω τι ρολο βαραει σε tanks

Edit: Παπαρια καλη. 3m και αν.... Παει το legendary μου για καμια 10αρια runs τωρα...

Δημοσ.

Να με και εγώ ... μολις 60αρισα (Act 3 Hell και προχωράμε).

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gothmoggr-2535/hero/18517164

Υποψην, δεν χρησιμοποιω auction house και ουτε προκειται!! (κολλημα) Αν παψει να προχωραει αλλο παμε σε αλλο χαρακτηρα and thats all. Εχω ήδη στα σκαρια και ένα βαρβαρουκο!! :P

Δημοσ.

@stm00192 σεβαστο το κολημα να μην πατησεις στο ΑΗ αλλα σε βλεπω να κολας στο act1 inferno για χρονια :)

Ας κολλησουμε μωρεεεεε.... εχω αλλους 4 χαρακτηρες να ανεβασω... με ελαχιστο ελευθερο χρονο που συνεπαγεται οτι θα ασχολουμαι για πολυ πολυ πολυ καιρο ακομη ... και ελαχιστη ορεξη για ανελεητο farming... Οι εποχες αλα diablo2 και τρελου καψιματος εχουν περασει προ πολλου για μενα...

• Super Moderators
Δημοσ.

χμμμ δεν μπορω να καταλαβω..με τετοιο gear περιμενα να χεις περισσοτερο dps. 50k με SS? λιγο μου φαινεται.Τοσο εχω χωρις το SS και με παρομοιο gear.

το crit dmg ειναι αυτο που λεει ? 80% περιπου? θελει ανεβασμα πανω απο 100% πολυ πανω .

δεν έχει το steady aim στα passives που αυξάνει το damage κατά 20%

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...