Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε σεις βλεπω το stream και ο τυπος περναει μεσα απο τα τερατα τα 7 στα 10 δε τα σκοτωνει. ΧΡ παιρνεις με το kill ετσι δεν ειναι; WTF;

Δημοσ.

ρε σεις βλεπω το stream και ο τυπος περναει μεσα απο τα τερατα τα 7 στα 10 δε τα σκοτωνει. ΧΡ παιρνεις με το kill ετσι δεν ειναι; WTF;

Αν και είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να δω το stream αν διαβάσεις κανά 2 σελίδες πίσω είχαν πει τα παιδιά ότι σκοτώνει μόνο elites και goblins και αφήνει τα απλά τέρατα..

Δημοσ.

Βλεποντας το βιντεο , απογοητευτηκα , εγω κανω μονο για το ενα "μερος" την πολλαπλασια ωρα που κανει αυτος ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ !

Δημοσ.

Και ο DH πολυ γρηγορα φαρμαρει με το καταληλο gear, και παλι δεν το συζηταμε για την ταχυτητα του συγκεκριμενου WW barb.. Ο δευτερος παντως DH ειναι 92 level καπου εκει..

Δημοσ.

Βλεποντας το βιντεο , απογοητευτηκα , εγω κανω μονο για το ενα "μερος" την πολλαπλασια ωρα που κανει αυτος ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ !

Το ίδιο και εγώ.. χώρια που στάνταρντ θα κάνω και σταματήματα για τσιγάρο και άδειασμα τσάντας.

:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

ουσιαστικά τα normal τα σκοτώνει μόνο και μόνο για να ανεβάζει fury και να κρατάει παραπάνω το Wrath με crits...

Δημοσ.

αστους να τρεχουν, εγω γουσταρω να σκουπιζω, ενταξει δεν σπαω και το τελευταιο κιβωτιο στο run μου αλλα γενικως καθαριζω.

τελευταιο κουτακι και φτανω παραγκον 9 :P

Δημοσ.

Το θεμα ξερεις ποιο ειναι ρε πουστη μου;

Δες inventory http://cl.ly/image/1I3O2S0c0c0C που εχει ο τυπος.

Δλδ αυτο ειναι το optimal παιχνιδι μου λετε; Να τρεχω στριφογυριζοντας σαν μποτ με αυτισμό;

Καμμενο χαρτι μου φαινεται ειναι το game.

Εγω αν ημουν μπλιζ θα

1. εβαζα resting bonuses (οσο πιο πολυ καιρο εχεις να παιξεις τοσο πιο μεγαλο μπονους) για MF για να μη δινω κινητρο για mindless botting/grinding.

2. θα εβαζα bonus MF για multiplayer games για να δωσω κινητρο για ομαδικο παιχνιδι.

3. τα stats των rare/legen δε θα τα αφηνα να ειναι ασχετα. χαμηλα ναι, ασχετα οχι (intel σε bow) ή εστω θα κλειδωνα καποια στατς να ειναι σχετικα με το item.

4. δε θα πειραζα σε καμια περιπτωση το randomness του loot σε σχεση με το τι εχει το ΑΗ για να κραταω τις τιμες ψηλα (το κανει, το παραδεχτηκε blue post) γι αυτο και στην αρχη του 1.0.4 επεφταν τα παντα και τωρα τιποτα.

5. θα εδινα κινητρο για το end level του end level δλδ θα ειχα 1-2-3 bonus μερη που θα εδιναν μυθικο loot που θα μπορουσες να τα πλησιασεις ξερω γω μονο με 400Κ dps κλπ πραγμα που σημαινει πως θα επρεπε να εχεις κανει απειρο grinding για να εχεις το gear να φτασεις ως εδω. Αλλιως τωρα σκεφτομαι πως πχ θα παιξω 500 ωρες grinding και ο σκοπος ειναι να αποκτησω το gear για να κανω τι; να παιζω στα μερη που ειμαι ηδη 500 ωρες;

• Like 1
Δημοσ.

Για να δειτε οτι το παιχνιδι περιεχει κρυφο κωδικα τρολλαρισματος.

Μπαινω act3 πριν λιγο , ετσι να παιξω για πολυ λιγο.Πρωτη γωνια ελιτε γκρουπ με reflect damage/fast/mortar .

Σε καθε cluster arrow η ζωη μου επιανε ψηφιακα νουμερα ...1....0....1...0

Ριχνει στο τελος lvl63 helm..χαραα....identify....crap!.

Δευτερη στροφη νεο ελιτε γκρουπ ΠΑΛΙ με reflect damage....αφου μετρησα μερικες κασες ακομα...ριχνει 2 κιτρινα...μαντεψε...CRAP!.

EDIT:

@snolly

1.ολα τα online games θελουν τον παιχτη να παιζει συνεχως..οχι μια στο τοσο.

2.σωστο

3.σωστο

4.δεν την συμφερει να μην το κανει.

5.ενδιαφερον.

Δημοσ.

αν έπαιζε μόνος του τον barb ναι... :P

Ειπε οτι μονος του παιζει και για αυτο εκανε και το stream για να το αποδειξει, τα τελευταια level που stremare ναι τα εκανε μονος τα υπολοιπα κανεις δεν ξερει.. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...