Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να τα αγοραζανε κιολας καλα θα ητανε... 2 βδομαδες τωρα το Skorn (1280dps-2h,300str,150dex,150% crit dmg+1 slot) και δεν λεει να πουληθει,ακομα και σε ξεφτιλα τιμες... Και σε ενθαρυνει συνεχεια το game οταν φαρμαρεις Act 3/4 και σου πεταει ΑΠΕΙΡΑ αντικειμενα με 51item lvl η κλασικα 63ilvl weapon me 280dps... random is random w random...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεσο ορο τιμης πριν μισ βδομαδα ηταν 130€ και τωρα εχει παει περιπου 70-80,και πριν 2 μερες το ειχα βαλει 50€ και παλι δεν το πηραν... Εντομεταξυ στον barb μου εδωσε +20Κ dps και τωρα την τελευταια φορα που κοιταξα με το shout UP ειχα 110Κ dps,360k το crit του auto attack!! Ακομα κλαιω τις ωρες που χαλασα με τον demon hunter με το.να ημουν παντα μονοχιτος :/

Δημοσ.

Λες ε? Ποσο παει περιπου το 1m?

τις προάλες που κοίταξα ήταν στο 1.43, τώρα δεν ξέρω πόσο έχει πάει...

Live ανταποκριση, ειναι στα 1.29 αυτη την στιγμη!

Δημοσ.

δεν ειναι σιγουρο οτι θα πουληθει το gold βεβαια... γενικα θελει υπομονη και επιμονη. εγω τα γαντια με τα 2 Μ

στην δευτερη η τριτη φορα πουλθηκαν 2Μ ξαφνικα! μεχρι τοτε ουτε bid στις 600.000 δεν ειχαν γινει. θελει και τυχη.

Γενικως πιστευω πως ξυπνησαν πολλοι και δυσκολα αγοραζουν με αληθινα χρηματα τουλαχιστον αντικειμενα,

Πιστευω η blizzard πρεπει να δωσει ενα κινητρο να αγοραζει κανεις και να πουλαει με gold και με real...

• Super Moderators
Δημοσ.

Πςςςςς,αυτα ειναι :P Υπαρχει site δλδ που αγοραζει gold σε ευρω?? Λινκ πλις :P

πουλάς gold στο RMAH ακριβότερα από ότι πουλάνε τα gold sites νομίζω...

Δημοσ.

εγω δεν καταλαβα κατι, πως δινεις το gold σε site ? ποια ειναι η διαδικασια... τεχνικα πως γινεται ?

δε θα το κανω ποτε απλα απο περιεργεια...

επισης κατι, οι 3 διαφορετικοι server που συνδεομαστε ενωνονται μεταξυ τους ? τι εννοω.

αν εγω π.χ στον ευρωπαικο βλεπω 1 σπαθι με 100 ευρω αγορα, το βλεπει και ο κινεζος? η βλεπουν ΑΛΛΑ πραγματα ?

• Super Moderators
Δημοσ.

το βάζεις στο RMAH, τι εννοείς πως γίνεται?

όχι τα ΑΗ είναι ξεχωριστά όπως κι οι servers...

Δημοσ.

thresh ενα παιδια παραπανω εγραψε π.χ οτι πουλανε φτηνοτερα (ι και ακριβοτερα τα σιτες) τα gold !

ποια σιτες, αλλα το κυριοτερο με ποιο τροπο μπορει να σου πουλησει ενα site gold αφου αυτα πρεπει να πανε

στο battlenet avvount ?αυτο δεν καταλαβα, εκτος δηλαδη απο AΗ mpoρεις να πας καπου αλλου και να κανεις κατι ?

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι πουλάνε φτηνότερα τα gold για να αγοράσεις εσύ με euro, αυτό εννοούσα πιο πάνω, όχι ότι πουλάμε εμείς σε sites με gold :P

πχ αυτό εδώ http://www.vipdiablo3.com/gold/Diablo3-EU.html με 25.7 euro παίρνεις 30M (δλδ 0.855 euro το 1m), η τιμή χθες ήταν στα 24.5, αυξομειώνεται σαν χρηματιστήριο :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...