Prospector8 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Να τα αγοραζανε κιολας καλα θα ητανε... 2 βδομαδες τωρα το Skorn (1280dps-2h,300str,150dex,150% crit dmg+1 slot) και δεν λεει να πουληθει,ακομα και σε ξεφτιλα τιμες... Και σε ενθαρυνει συνεχεια το game οταν φαρμαρεις Act 3/4 και σου πεταει ΑΠΕΙΡΑ αντικειμενα με 51item lvl η κλασικα 63ilvl weapon me 280dps... random is random w random...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 όταν λες ξεφτύλα τιμές πόσο το συγκεκριμένο?
Prospector8 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μεσο ορο τιμης πριν μισ βδομαδα ηταν 130€ και τωρα εχει παει περιπου 70-80,και πριν 2 μερες το ειχα βαλει 50€ και παλι δεν το πηραν... Εντομεταξυ στον barb μου εδωσε +20Κ dps και τωρα την τελευταια φορα που κοιταξα με το shout UP ειχα 110Κ dps,360k το crit του auto attack!! Ακομα κλαιω τις ωρες που χαλασα με τον demon hunter με το.να ημουν παντα μονοχιτος :/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 πούλα το για gold και μετά πούλα το gold για euro
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 τις προάλες που κοίταξα ήταν στο 1.43, τώρα δεν ξέρω πόσο έχει πάει...
xaralas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Λες ε? Ποσο παει περιπου το 1m? τις προάλες που κοίταξα ήταν στο 1.43, τώρα δεν ξέρω πόσο έχει πάει... Live ανταποκριση, ειναι στα 1.29 αυτη την στιγμη!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 θέλει δουλειά ακόμα μέχρι να φτάσει τα κάτω από 0.90 που είναι από κινέζους
Prospector8 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Πςςςςς,αυτα ειναι Υπαρχει site δλδ που αγοραζει gold σε ευρω?? Λινκ πλις
greeneye Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 δεν ειναι σιγουρο οτι θα πουληθει το gold βεβαια... γενικα θελει υπομονη και επιμονη. εγω τα γαντια με τα 2 Μ στην δευτερη η τριτη φορα πουλθηκαν 2Μ ξαφνικα! μεχρι τοτε ουτε bid στις 600.000 δεν ειχαν γινει. θελει και τυχη. Γενικως πιστευω πως ξυπνησαν πολλοι και δυσκολα αγοραζουν με αληθινα χρηματα τουλαχιστον αντικειμενα, Πιστευω η blizzard πρεπει να δωσει ενα κινητρο να αγοραζει κανεις και να πουλαει με gold και με real...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Πςςςςς,αυτα ειναι Υπαρχει site δλδ που αγοραζει gold σε ευρω?? Λινκ πλις πουλάς gold στο RMAH ακριβότερα από ότι πουλάνε τα gold sites νομίζω...
greeneye Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 εγω δεν καταλαβα κατι, πως δινεις το gold σε site ? ποια ειναι η διαδικασια... τεχνικα πως γινεται ? δε θα το κανω ποτε απλα απο περιεργεια... επισης κατι, οι 3 διαφορετικοι server που συνδεομαστε ενωνονται μεταξυ τους ? τι εννοω. αν εγω π.χ στον ευρωπαικο βλεπω 1 σπαθι με 100 ευρω αγορα, το βλεπει και ο κινεζος? η βλεπουν ΑΛΛΑ πραγματα ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 το βάζεις στο RMAH, τι εννοείς πως γίνεται? όχι τα ΑΗ είναι ξεχωριστά όπως κι οι servers...
greeneye Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 thresh ενα παιδια παραπανω εγραψε π.χ οτι πουλανε φτηνοτερα (ι και ακριβοτερα τα σιτες) τα gold ! ποια σιτες, αλλα το κυριοτερο με ποιο τροπο μπορει να σου πουλησει ενα site gold αφου αυτα πρεπει να πανε στο battlenet avvount ?αυτο δεν καταλαβα, εκτος δηλαδη απο AΗ mpoρεις να πας καπου αλλου και να κανεις κατι ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 ναι πουλάνε φτηνότερα τα gold για να αγοράσεις εσύ με euro, αυτό εννοούσα πιο πάνω, όχι ότι πουλάμε εμείς σε sites με gold πχ αυτό εδώ http://www.vipdiablo3.com/gold/Diablo3-EU.html με 25.7 euro παίρνεις 30M (δλδ 0.855 euro το 1m), η τιμή χθες ήταν στα 24.5, αυξομειώνεται σαν χρηματιστήριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις