tehAllantin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 8ωροι = 30 λεπτα (υποτίθεται) part timers = 15 (υποτίθεται) αντε μουθ και στο διάολο.
original911 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 8ωροι = 30 λεπτα (υποτίθεται) part timers = 15 (υποτίθεται) αντε μουθ και στο διάολο. Μακάρι φίλε μου να ήταν έτσι.Αλλά τι περιμένεις σε μία χώρα που τα πάντα ΔΕΝ λειτουργούν.Όλα είναι αλυσίδα όταν το κατανοήσουμε θα πάμε μπροστά.
bosei Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ερώτηση Μπορούμε να πάρουμε ηλεκτρολυτες απο σκευάσματα του εμπορίου; Thanks Μην δίνεις τσάμπα λεφτά εκεί μωρέ...βάζε αλατάκι στα φαγητά σου και είσαι κομπλέ. Μερικοί που θέλουν ηλεκτρολύτες μέσα στην προπόνηση αν δεν έχει το ενδοποροπονητικό τους (bcaa) και κάποιους ηλεκτρολύτες βάζουν λίγο αλατάκι μέσα.
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Τα τεστ δυσανεξίας αξίζουν; ή είναι πεταμένα λεφτά;
alex_000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Σημερινες ! δεν εχω δει ποτε πιο μικρα τα χερια μου αλλα δε γαμιεται ειμαι κομματια χαχαχαχαχαχ ετσι λεμε οταν φευγουν μυες 1a11a.jpg 1a1232.jpg μας χωρίζει κάνας χρόνος δουλειάς και λίγο σολάριουμ. Του χρόνου θα ξανα συγκρίνω 7
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ετσι ειναι οι εργοδοτες εδω στο ελλαδισταν.. Και γω περιμενω να μου πει για το φαγητο .. Να του το φτυσω στην μαπα... Προχτες καναμε διαλλειμα λες και ειμαστε παιδια του.. Σηκωσε δυο εργατες για να του βαλουν νερο.. Ο ανθρωπος εχει προβλημα με το εγω του δεν εξηγητε αλλιως... Σημερα μαμησαμε.. Βγηκαν τα προηγουμε να κιλα σε ολα τα σετ αυτη την φορα το τολμησα... Τωρα νιωθω αναπηρος... Πολυ ζορισμα αλλα και πορωση... 1
Mau-Maus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 μας χωρίζει κάνας χρόνος δουλειάς και λίγο σολάριουμ. Του χρόνου θα ξανα συγκρίνω τιποτα δε μας χωριζει φιλε μια χαρα εισαι , λιγο μαυρισμα θελεις κ εισαι κομπλε ! πολυ δυνατος μπραβο ! εντομεταξυ σαν και σενα ημουν κ γω ασπρος - με 2 μπανια εγινα ετσι .. 1
YiN Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Καλό ξεφλούδισμα. Το λοιπόν, φρίκαρα, παραιτήθηκα, ξεκινώ γυμναστική όπως άλλοτε. Για παραλία δεν το 'χω, αλλά ψυχική υγεία ρε. Θα μπω στο γυμναστήριο κλαίγομτας αύριο. 9
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Και από τις 5 δουλειές? Άντε για να δούμε και άλλο ένα κορίτσι να σηκώνει. 1
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Σημερα παω το απογευμα για καφε.. Παει 19:30 δεν εχω τιποτα να φαω.. Σταματαω σε ενα κοτοπουλαδικο παιρνω δυο βαρβατα σαντουιτσς ... Μετα βλεπω ενα σουπερ μαρκετ μπαινω μεσα παιρνω ενα λιτρο γαλα και βγαινω... Η κοπελα που μασταν μαζι τρελαθηκε....Χαχαχ Δημητρα αυριο εχω ποδια θα κλαψουν μανουλες.. Δεν λογαριαζω τιποτα ..... 3
YiN Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Και από τις 5 δουλειές? Άντε για να δούμε και άλλο ένα κορίτσι να σηκώνει. Από τη μία που ήταν από τα χειρότερα πράγματα που έχω περάσει στη ζωή μου και δυστυχώς το κύριο έσοδό μου. Αλλά δε γαμείς. Δίνω δύο βδομαδούλες για τα 60 kg squat 2
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Από τη μία που ήταν από τα χειρότερα πράγματα που έχω περάσει στη ζωή μου και δυστυχώς το κύριο έσοδό μου. Αλλά δε γαμείς. Δίνω δύο βδομαδούλες για τα 60 kg squat deep squat παρακαλώ.... άντε και άργησες...πέθανα στη μοναξιά του γυναικείου lift εδώ μέσα.... Σημερα παω το απογευμα για καφε.. Παει 19:30 δεν εχω τιποτα να φαω.. Σταματαω σε ενα κοτοπουλαδικο παιρνω δυο βαρβατα σαντουιτσς ... Μετα βλεπω ενα σουπερ μαρκετ μπαινω μεσα παιρνω ενα λιτρο γαλα και βγαινω... Η κοπελα που μασταν μαζι τρελαθηκε....Χαχαχ Δημητρα αυριο εχω ποδια θα κλαψουν μανουλες.. Δεν λογαριαζω τιποτα ..... Ντάκον Junior θα γίνεις .... ειδικά αν σε δω να τρως burger
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Χαχαχα.... Ακομα εχω μπροστα μου μελλον... Να ανεβαινουνε σε δυναμη και τα αλλα αν κλεισω το στομα θα επανελθουν... Σημερα στις στρατιωτικες τρελαθηκα που τα σηκωσα και στα τρια σετ... Να φτιαξω το σακο που θελω και να βρω/αγορασω αλυσιδα... Το σαββατο θα χουμε ανελεητο μαστιγωμα...
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Χαχαχα.... Ακομα εχω μπροστα μου μελλον... Να ανεβαινουνε σε δυναμη και τα αλλα αν κλεισω το στομα θα επανελθουν... Σημερα στις στρατιωτικες τρελαθηκα που τα σηκωσα και στα τρια σετ... Να φτιαξω το σακο που θελω και να βρω/αγορασω αλυσιδα... Το σαββατο θα χουμε ανελεητο μαστιγωμα... Είσαι Ντάκον Junior, τέλος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις