Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Χρόνια πολλά Φώτη!

Όχι τέτοιες φώτο σήμερα πού έχει της πουτ@ν@ς την ζέστη γαμώ...θα πάρω το βιβλίο στην παραλία xD

• Like 2
Δημοσ.

ένας φίλος μου ζάλισε τα @@ ότι πρέπει να κάνω παγωτό με nutella. E έκανα, πίστευα ότι θα σώζεται με 50 γραμμάρια νουτέλα (στα 500ml) αλλά ούτε κάν, χρειάστηκε 150 γραμ (που στην nutella είναι μόλις 750 θερμίδες μιλάμε αυτό το πράμα είναι to neutron star των θερμίδων δεν υπάρχει....)

για να το φάω πρέπει να κόψω 100 γραμμάρια μακαρόνι σήμερα και κάτι άλλα ψιλά αλλά στα @@ μου :)

Δημοσ.

ένας φίλος μου ζάλισε τα @@ ότι πρέπει να κάνω παγωτό με nutella. E έκανα, πίστευα ότι θα σώζεται με 50 γραμμάρια νουτέλα (στα 500ml) αλλά ούτε κάν, χρειάστηκε 150 γραμ (που στην nutella είναι μόλις 750 θερμίδες μιλάμε αυτό το πράμα είναι to neutron star των θερμίδων δεν υπάρχει....)

για να το φάω πρέπει να κόψω 100 γραμμάρια μακαρόνι σήμερα και κάτι άλλα ψιλά αλλά στα @@ μου :)

750 θερμίδες ? Καλά που κάνεις IF και όχι μικρά γεύματα γιατί θα την έβγαζες μόνο με πρωτεΐνη σε ένα γεύμα.

Κι εγώ αν θέλω να φάω κανά φρούτο οι θερμίδες που μου παίρνει με φτάνουν να τρώω φρούτο και κοτόπουλο με καμιά 30-40αριά γρ. ρύζι αντί για 200γρ. π.χ.

Δημοσ.

Ναι έτσι γίνεται η δουλειά. Βασικά εφόσον τρως όσες ίνες χρειάζεσαι στην διατροφή σου έχει πολύ μικρή σημασία αν ο υδατάνθρακας σου θα είναι ζάχαρη (παγωτά κτλ), φρούτο, η σοκολάτα εφόσον οι ποσότητες είναι έτσι ώστε να έχουν ίδια θερμιδική αξία.

τώρα οκ παγωτό με nutella είναι τελείως IIFYM κατάσταση, αλλά είναι εξέραιση συνήθως το παγωτό που κάνω είναι πολύ light είτε κακάο με στέβια, είτε φρούτα στο Mixer με στέβια (sorbet). Θα το αλλάξω το παγωτό nutella θα το κάνω μισό μισό σαν chocko hazelnut γιατί εντάξει είπαμε... πολύ βαρύ έπεσε :D

Δημοσ.

Ναι έτσι γίνεται η δουλειά. Βασικά εφόσον τρως όσες ίνες χρειάζεσαι στην διατροφή σου έχει πολύ μικρή σημασία αν ο υδατάνθρακας σου θα είναι ζάχαρη (παγωτά κτλ), φρούτο, η σοκολάτα εφόσον οι ποσότητες είναι έτσι ώστε να έχουν ίδια θερμιδική αξία.

τώρα οκ παγωτό με nutella είναι τελείως IIFYM κατάσταση, αλλά είναι εξέραιση συνήθως το παγωτό που κάνω είναι πολύ light είτε κακάο με στέβια, είτε φρούτα στο Mixer με στέβια (sorbet). Θα το αλλάξω το παγωτό nutella θα το κάνω μισό μισό σαν chocko hazelnut γιατί εντάξει είπαμε... πολύ βαρύ έπεσε :D

Καλά είναι πολλά τα θέματα. Αν δεν τρως bro foods είναι πολύ σύσκολο να χτυπήσεις το τουλάχιστον 10-12γρ. φυτικές ίνες/1000 θερμίδες. Τώρα για το από που θα προέρχεται ο υδατάνθρακάς και τα λιπαρά σου πέρα από την γενικότερη υγεία που πες την γράφεις και δεν σε νοιάζει είναι και το body composition. Την καλύτερη προσέγγιση πάνω στο θέμα την έχω ακούσει από τον Pakulski (αν θες τσέκαρε στο youtube).

Δημοσ.

Καλά είναι πολλά τα θέματα. Αν δεν τρως bro foods είναι πολύ σύσκολο να χτυπήσεις το τουλάχιστον 10-12γρ. φυτικές ίνες/1000 θερμίδες. Τώρα για το από που θα προέρχεται ο υδατάνθρακάς και τα λιπαρά σου πέρα από την γενικότερη υγεία που πες την γράφεις και δεν σε νοιάζει είναι και το body composition. Την καλύτερη προσέγγιση πάνω στο θέμα την έχω ακούσει από τον Pakulski (αν θες τσέκαρε στο youtube).

Δεν γίνεται IIFYM χωρίς η βασική σου διατροφή να είναι bro foods re. Τίγκα στο μαύρο μακαρόνι, μαύρο ψωμί και λαχανικό είναι απλά τρως και το παγωτάκι στο τέλος :D

Μόνο τα μαύρα μακαρόνια που τρώω έχουν 1000 θερμίδες τα 300 γραμμάρια και 21 γρ fiber οπότε γενικά σίγουρα είμαι κοντά στα 10γ average

φαντάζομαι αυτό λες 

Δημοσ.

Υπάρχουν βέβαια και κάτι παιδάκια που κάθονται και την βγάζουν μόνο με σαβούρα και βάζουν και λίγο πατατούλα και νομίζουν πως αυτό είναι IIFYM.

Αυτό λέω.

• Like 1
Δημοσ.

Με τίποτα αν οι θερμίδες της ημέρας απο σαβούρα ξεπερνάν το 25% απλά δεν βγαίνουν τα νούμερα.

και πάλι στην δική μου περίπτωση (αν εξαιρέσουμε το σημερινό) η "σαβούρα" είναι παγωτό με γιαούρτι κακάο και στεβια , η σορμπε φρούτου χτυπημένου στο blender με νερό και στεβια.  Αν σαβούρα είναι τηγανητές πατάτες με μαγιονέζα, και πιτόγυρα, εντάξει δεν οδηγεί πουθενά αυτό, κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας.

Επίσης δεν θα ασχολιόμουνα με IIFYM αν ήθελα να πάω κάτω απο 12% λίπος είναι λίγο άκυρο αυτό. Αυτό το στυλ διατροφής είναι για αυτά τα επίπεδα εκεί κοντά, δεν είναι για shredded καταστάσεις γραμμές στα πόδια και φλέβες στους κοιλιακούς, σίγουρα όχι στην ηλικία μου

• Like 1
Δημοσ.

Τούμπανα και τουμπανιέρες του thread....ι αμ μπακ με εξελίξεις στο πρόγραμμα μου.

Έχουν περάσει 2.5 βδομάδες από όταν ξεκίνησα και θα ήθελα να αναφέρω την πρόοδο.

1)Πλέον μπορώ να κάνω 10km περπάτημα χωρίς λαχάνιασμα με ταχύτητα περίπου 5,5 km/h που περιλαμβάνει τόσο ανηφορικό δρόμο όσο και κατηφορικό(πάω υδραγωγείο :P ).

2)Έχοντας αρχίσει ξανά τα βάρη βλέπω διαφορά στην δύναμη αλλά και στην αντοχή.

3)Έχω φουσκώσει (δυστυχώς).Ήλπιζα ότι με τόση αεροβική(περπάτημα/μπάσκετ/κολύμπι) θα έχανα μόνο λίπος και ίσως και λίγο όγκο αλλά δυστυχώς με επηρέασε το σπιτικό φαγητό.Έχω πάρει 3 κιλά,το ποσοστό λίπους έχει πέσει σχετικά...υπολογίζω να είμαι περίπου στο 17% bf και έχω πάρει λίγο όγκο (Που να έπερνα και συμπληρώματα) :(

Anyway θα δω τι θα κάνω...ίσως μειώσω τα βάρη ορ σομθινγκ.

Καλά μπάνια και όχι υπερβολές.

Φιλούθκια και στα 2 μαγουλάκια :)

• Like 1
Δημοσ.

Τούμπανα και τουμπανιέρες του thread....ι αμ μπακ με εξελίξεις στο πρόγραμμα μου.

Έχουν περάσει 2.5 βδομάδες από όταν ξεκίνησα και θα ήθελα να αναφέρω την πρόοδο.

1)Πλέον μπορώ να κάνω 10km περπάτημα χωρίς λαχάνιασμα με ταχύτητα περίπου 5,5 km/h που περιλαμβάνει τόσο ανηφορικό δρόμο όσο και κατηφορικό(πάω υδραγωγείο :P ).

2)Έχοντας αρχίσει ξανά τα βάρη βλέπω διαφορά στην δύναμη αλλά και στην αντοχή.

3)Έχω φουσκώσει (δυστυχώς).Ήλπιζα ότι με τόση αεροβική(περπάτημα/μπάσκετ/κολύμπι) θα έχανα μόνο λίπος και ίσως και λίγο όγκο αλλά δυστυχώς με επηρέασε το σπιτικό φαγητό.Έχω πάρει 3 κιλά,το ποσοστό λίπους έχει πέσει σχετικά...υπολογίζω να είμαι περίπου στο 17% bf και έχω πάρει λίγο όγκο (Που να έπερνα και συμπληρώματα) --> δεν θα γινόταν τίποτα.

Anyway θα δω τι θα κάνω...ίσως μειώσω τα βάρη ορ σομθινγκ.

Καλά μπάνια και όχι υπερβολές.

Φιλούθκια και στα 2 μαγουλάκια :)

Τα κιλά που πήρες δεν είναι επειδή έκανες βάρη και πήρες μυς σε 2,5 βδομάδες οπότε μην σκέφτεσαι να σταματήσεις τα βάρη επειδή "φούσκωσες". Αν δεν θες να παίρνεις κιλά απλά κόβεις θερμίδες...όχι βάρη.

• Like 1
Δημοσ.

αιμοπετάλια 145.000(δηλαδή normal) απο 104.000 που έδειξε πριν λιγες μέρες
αυτή τη φορά ηταν σε ιδιωτικό σοβαρό εργαστηριο κ όχι στο μπουρδHELLO του δημοσιου νοσοκομείου
και ο θυρεοειδής που δεν τον ειχα ελέγξει ποτέ , ρολόι

you know what time it is?
its time for ..

dancing !!

zyzz-dance-o.gif

• Like 3
Δημοσ.

Ειδικη δεν ειμαι αλλα τα 10km μετα απο 2.5 βδομαδες μου φαινονται πολλα.. Προσεχε γιατι εγω εκανα υπερβολες, και μαλλον, τη πατησα. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...