dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Εννοώ τι σου κάνει...πονάς ? Ένα rotational push-pull-legs είναι με 2on-1off κ.ο.κ. Γυμνάζεις κάθε μυϊκή 1 φορά ανά 5 μέρες και έβαλα η μία μέρα για κάθε ομάδα να είναι High intensity-low volume (Power days) και Low intensity-High volume (Hypertrophy days). Η λογική θα επικρατήσει μάλλον και δεν θα το κάνω από τώρα μιας και δεν έχω ακόμα το ΚΝΣ για τέτοιο πράγμα. Όχι ότι θα είμαι σε διαφορετική κατάσταση τον Σεπτέμβριο αλλά τουλάχιστον τότε θα έχω την υπερθερμιδική να βοηθάει. οξύς πόνος στο στομάχι, και τώρα παρατηρώ ότι έχω ένα ελαφρύ πρήξιμο. Παίρνω μια αγωγή και μετά το πέρας της έχει δρομολογηθεί γαστροσκόπηση για να δούμε την πηγή του "κακού" Την κάθε μυική με πόσες ασκήσεις θα την γυμνάσεις, θα έχεις πληθώρα από σύνθετες και απομονωμένες; δώσε μας ενδεικτικά λίγο το ασκησιολόγιο
bosei Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 οξύς πόνος στο στομάχι, και τώρα παρατηρώ ότι έχω ένα ελαφρύ πρήξιμο. Παίρνω μια αγωγή και μετά το πέρας της έχει δρομολογηθεί γαστροσκόπηση για να δούμε την πηγή του "κακού" Την κάθε μυική με πόσες ασκήσεις θα την γυμνάσεις, θα έχεις πληθώρα από σύνθετες και απομονωμένες; δώσε μας ενδεικτικά λίγο το ασκησιολόγιο Αν είναι μέρα δύναμης τότε παίζουν λίγες πολυαρθρικές ασκήσεις με μικρό σχετικά volume ενώ αν είναι μέρα υπερτροφίας τότε πάει αντίστροφα. Ενδεικτικά: Power push day: Bench press: 4 * 5 Weighted dips: 4 * 6-8 Overhead press: 4 * 6-8 French press: 4 * 8-10 Crunches: 4 * failure Hypertrophy push day: Incline bench press: 3 * 8-12 Incline flyes: 3 * 10-15 Decline bench press: 2 * 10-15 Seated dumbbell press: 4 * 8-12 Lateral raises: 5 * 10-15 Close grip bench press: 4 * 8-12 Seated dumbbell triceps extension: 4 * 10-15 4
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Ωραίο φαίνεται. θα χρειαστείς υδατάνθρακα για να το βγάλεις όμως!!! Καλή αρχή με δυναμικές προπονήσεις εύχομαι 1
Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Αυτα ειναι μπος μ αρεσεις... Βλεπω ο ντακον μας εχει μπριζωσει ολους χαχαχα... Αλλα κωπηλατικη με μπαρα δεν βλεπω... 1
bosei Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Αυτα ειναι μπος μ αρεσεις... Βλεπω ο ντακον μας εχει μπριζωσει ολους χαχαχα... Αλλα κωπηλατικη με μπαρα δεν βλεπω... Εδώ έβαλα μόνο push day...η pull day έχει κωπηλατική. 1
mgs4 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Σκατά, στο 1,83 στην Ελλάδα "ένιωθα" οκ, ήρθα στην Ολλανδία και έχω φάει ήττα Και ψηλοί, και αρκετά κομψοί τύποι και όμορφοι. Α στο διάολο δλδ Πάντως, δεν με θέλει να μένω σε ένα μέρος για πάνω από χρόνο Αρχές αυγούστου την κάνω από εδώ, προορισμός; Άγνωστος προς το παρόν. Aστα. Εγώ είχα meeting με κάτι αμερικάνους πριν 2 μήνες σε μια κατασκευαστική εταιρεία, ο πιο κοντός ήταν 1,90 και 100 κιλά. Λες και είχαν έρθει από nba ήταν οι τύποι... Σε φάτσα πάντως ήταν παρτους και χτύπα τους Πιστεύω το 1,80 θα είναι μεσαίο ύψος στην Ελλαδα τα επόμενα χρόνια...
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δεν είναι θέμα ύψους. Οι τύποι κάνουν αθλήματα και ομάδες σε κολέγιο και highschool και μεις 2 ώρες γυμναστική την εβδομάδα στο Λυκειο και γυμνάσιο. 1
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ηoney i'm home! Πισω στην βαση και χωρις ζημιες ,αν και με την διατροφη πηγα 15 μερες πισω εφαγα και το πρωτο μου παγωτο για φετος Απορω πως δεν έκανες 8 ασκήσεις για περισσότερο όγκο. Το έχεις σκεφτεί λίγο να τα πιέσεις παραπάνω? axax brb παω να κανω 17 ασκησεις δικεφαλα . 2
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ηoney i'm home! Πισω στην βαση και χωρις ζημιες ,αν και με την διατροφη πηγα 15 μερες πισω εφαγα και το πρωτο μου παγωτο για φετος axax brb παω να κανω 17 ασκησεις δικεφαλα . Που ησουν? Μας ελειψε η γκρινια σου! 1
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Που ησουν? Μας ελειψε η γκρινια σου! Nurburgring οδηγησα σε track days ,K O Λ Α Σ Η ! Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2014 από Fotis13 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 και μενα σημερα μου περασε απο το μυαλο να ενδωσω σε παγωτο αλλα τελικα πηγα και πηρα γιαουρτι! 2
gatokoritso Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 γιαουρτια τρωω με το ζορι αυτες τις μερες.δεν ξερω αν φταιει η ζεστη αλλα η ριμάδα η γαλατιλα δεν φευγει με τιποτα.ακομα και ενα παγωτο που ειχα φτιαξει το λιβανιζω ενα μηνα τωρα.. update: η μεση περασε,τα καλαμια μ ενοχλουν λιγο αυτες τις μερες και η ζυγαρια λεει 57 κιλα. την αλλη εβδομαδα θα παω στο δευτερο μηνα insanity.
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Βίβλος για αυτούς που θέλουν να τραφούν ισορροπημένα. Αν και με μια μικρή ένσταση στη κατανάλωση άπαχων γαλακτοκομικών. Είναι ένα επίπεδο παραπάνω από αυτό που κινούμαστε όλοι, εκτός βέβαια και αν κατεβούμε σε αγώνες και χρειαστούμε το στάδιο της απογλυκογόνωσης http://christinapoliti.wordpress.com/2012/08/04/20-hot-diet-and-exercise-tips/θέλω όμως κάποια αρθράκια για να δω πότε καταβολίζουμε μύες, ποιές είναι οι πιθανές αιτίες να γίνει αυτό; Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο οργανισμός μας είναι τεμπέλης και προτιμά να ξεφορτωθεί "περιττούς μυς" που είναι ενεργοβόροι και μετά να στραφεί σε λιπαποθήκες
bosei Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Βίβλος για αυτούς που θέλουν να τραφούν ισορροπημένα. Αν και με μια μικρή ένσταση στη κατανάλωση άπαχων γαλακτοκομικών. Είναι ένα επίπεδο παραπάνω από αυτό που κινούμαστε όλοι, εκτός βέβαια και αν κατεβούμε σε αγώνες και χρειαστούμε το στάδιο της απογλυκογόνωσης http://christinapoliti.wordpress.com/2012/08/04/20-hot-diet-and-exercise-tips/ θέλω όμως κάποια αρθράκια για να δω πότε καταβολίζουμε μύες, ποιές είναι οι πιθανές αιτίες να γίνει αυτό; Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο οργανισμός μας είναι τεμπέλης και προτιμά να ξεφορτωθεί "περιττούς μυς" που είναι ενεργοβόροι και μετά να στραφεί σε λιπαποθήκες Τι βίβλος ρε συ...τι ισορροποιημένα...το διάβασα και πήγαν να μου πέσουν τα μαλλιά. Πολλά από αυτά που λέει είναι bro-science και παρά το γεγονός ότι λέει ότι αναφέρεται σε αυτούς που θέλουν αν χάσουν λίπος γράφει λες και αυτοί που θα τα κάνουν είναι ήδη 8%. Όσο για τον καταβολισμό κοίταγα τις προάλες ένα literature review όπου φαίνεται αυτό που λένε πολλοί. Όσο περισσότερο λίπος έχεις τόσο μικρότερη πιθανότητα έχεις να χάσεις μυς. Όσο πέφτει το ποσοστό (κοντά στο 10%) τόσο μικρότερο πρέπει να γίνεται το έλλειμα θερμίδων έτσι ώστε να χαθούν λιγότεροι μυς σε αντίθεση με το αν έχεις μεγαλύτερο έλλειμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις