silverado Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Την ντοματα δεν θα πρεπει να την κοβει κανενας απο την διατροφη του γιατι ειναι ενα απο τα ποιο ισχυρα αντικαρκινικα τροφιμα.Οποιος εχει ευαισθησια στην ντοματα και του δημιουργει προβληματα, ας πειραματιστει με διαφορετικες ποικιλιες ντοματας μεχρι να βρει ποιες ποικιλιες μπορει να καταναλωνει αφοβα. 3
chrisxkar Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Έχω επίσης επαναφέρει το τοστ με μαύρο ψωμί στην διατροφή μου. Οταν ήμουν μικρός (και χοντρός κάπου 95 κιλά ήμουν στα 14) ο λόγος ήταν η αγάπη μου για το τοστάκι !!. 2 τοστάκια με μαυρο ψωμί, γαλοπούλα, κασέρι low fat και ντοματοσαλάτα είναι το βραδινό των ονείρων (κάθεται και ωραία μετά από μισό κιλό παγωτό. ) αρε κερατα μου ανοιξες την ορεξη μεσημεριατικα 1
Mau-Maus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 οι ντομάτες αποτελούν υπερτροφή που καταπολεμά τον καρκίνο και αποτοξινώνει τον οργανισμό μας !επισης είναι πλούσιες σε λυκοπένιο, ένα αντιοξειδωτικό που προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου (που ωφελει το κολλαγονο το ξερετε ολοι)!λενε οτι ενα συστατικο της απλα δε βοηθαει στην αφομιωση της πρωτεινης στον οργανισμο αλλα αυτο ειναι απο αστειο εως γελοιο οχι να μας κανει να κοψουμε την ντοματα αλλα και μονο να το εχουμε στο μυαλο μας , εκτος και αν κανουμε αγωνιστικο και επαγγελματικο bb και τοτε δε την κοβουμε απλα προσεχουμε καπως ποτε θα την φαμε και με τι θα την συνδιασουμε .. 3
mgs4 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Άμα τρως βρώμη δηλαδή και καστανό ρύζι, θα έχεις πεσμένη ενέργεια; Για το σκελετωμένος, άμα διάβασες το άρθρο λέει ότι αναφέρεται για μείωση του λίπους. Αν θυμάμαι καλά είσαι αδύνατος όποτε ναι εσένα προσωπικά δεν σου κάνει, γιατί θέλεις αύξηση μυικής μάζας καταρχάς και αναγκαστικά θα πάρεις και λίπος. Γενικά το άρθρο λέει κάποια σωστά πράγματα. Το θέμα είναι ότι είναι για αρκετά προχωρημένο επίπεδο, δεν είναι για αρχάριους. το αντίθετο έγραψα. ότι αν δεν φάω θα έχω πεσμένη ενέργεια. Το άρθρο λέει ότι απαγορεύονται οι υδατάνθρακες και τα φρούτα. Και οκ για κάποιον που είναι 100 κιλά παχύσαρκος ας κάνει atkins αλλά ένας με μεσαίο ποσοστό λίπους μπορεί να κόψει τον υδατάνθρακα; πώς θα βγάλει προπόνηση κάποιος χωρίς υδατάνθρακα;
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 το αντίθετο έγραψα. ότι αν δεν φάω θα έχω πεσμένη ενέργεια. Το άρθρο λέει ότι απαγορεύονται οι υδατάνθρακες και τα φρούτα. Και οκ για κάποιον που είναι 100 κιλά παχύσαρκος ας κάνει atkins αλλά ένας με μεσαίο ποσοστό λίπους μπορεί να κόψει τον υδατάνθρακα; πώς θα βγάλει προπόνηση κάποιος χωρίς υδατάνθρακα; στην αρχη δυσκολα μετα συνηθιζεις
margaritagr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Πιστευω ολη η ουσια ειναι σ αυτο που λεει ο alex . Ο καθενας διαμορφωνει τη διατροφη του αναλογως με τους στοχους του. Καποιος μπορει απλα να θελει να τρωει υγιεινα, οπως εγω, κ γι αυτο να κοβει ξερω γω τηγανια και πιτσες. Περισσοτερα πραγματα θα κοψει αυτος που θελει τη τελεια γραμμωση κλπ. Με βαση αυτα δε μπορεις να χαρακτηρισεις τιποτα υπερβολικο! Εχει να κανει καθαρα με το τι θελει ο καθενας. Η μαμα μπυ πχ θεωρει τπερβολη το να μη τρωω ουτε ενα "παγωτακι" τη βδομαδα.. Εγω ομως δε το θελω. Οσο για τη ντοματα ειναι superfood οπως αναφερθηκε. Ασε που αν τη βγαζεις απ το ψυγειο, μαζι με το αγγουρακι ειναι κ δροσιστικη. 2
thomasG4 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 το αντίθετο έγραψα. ότι αν δεν φάω θα έχω πεσμένη ενέργεια. Το άρθρο λέει ότι απαγορεύονται οι υδατάνθρακες και τα φρούτα. Και οκ για κάποιον που είναι 200 κιλά ας κάνει atkins αλλά ένας με μεσαίο ποσοστό λίπους μπορεί να κόψει τον υδατάνθρακα; πώς θα βγάλει προπόνηση κάποιος χωρίς υδατάνθρακα; Μα δεν λέει στο άρθρο να κόψεις εντελώς τον υδατάνθρακα. Που το διάβασες αυτό; Λέει να κόψεις τους υδατάνθρακες που προέρχονται απο αλεύρι. Δεν υπάρχει πρόβλημα να καταναλώνεις αμυλούχους υδατάνθρακες όπως είναι το καστανό ρύζι ή η ψητή πατάτα.
mgs4 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μα δεν λέει στο άρθρο να κόψεις εντελώς τον υδατάνθρακα. Που το διάβασες αυτό; Λέει να κόψεις τους υδατάνθρακες που προέρχονται απο αλεύρι. Δεν υπάρχει πρόβλημα να καταναλώνεις αμυλούχους υδατάνθρακες όπως είναι το καστανό ρύζι ή η ψητή πατάτα. κράτα τις 3 πρώτες σειρές από τα μπλε. Για αμυλώδεις λέει. Aν και έχω βρει και άλλα στο ίδιο άρθρο τεσπα... 1
thomasG4 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 κράτα τις 3 πρώτες σειρές από τα μπλε. Για αμυλώδεις λέει. Aν και έχω βρει και άλλα στο ίδιο άρθρο τεσπα... Τελικά το άρθρο είναι λες και το έγραψε διχασμένη προσωπικότητα. Στη παράγραφο 3 δες τι γράφει: 1
king2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 κράτα τις 3 πρώτες σειρές από τα μπλε. Για αμυλώδεις λέει. Aν και έχω βρει και άλλα στο ίδιο άρθρο τεσπα... Το αρθρο μας τρολλαρει πολυ ασχημα.Για πιο λογο να κοψουμε πατατα/καστανο ρυζι/μακαρονια ολικης?Επισης οχι φρουτα?Οτι να ναι λεει ο καθενας και το παιζουν και ειδημωνες.Για την κ@υλα μας γυμναζομαστε εχουμε κομμενα γλυκα/πιτσες/αλευρια/γυρους/χυμους/κοκα κολες/και οτι αλλο ανθυγειινο υπαρχει.Τρωμε βρομη που ειναι αχυρο ταχινι ολικης που κολλαει σαν τρελο στο στομα και ενα σωρο αλλα τετοια και θα μας κοψουν τα φρουτα και τις πατατες/ρυζι?Ας σοβαρευτουν μερικοι γιατι καποιοι τα πιστευουν και νομιζουν οτι πρεπει να κοψουν ολα αυτα για να γινουν fit και να κανουν σωμα. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 για να εχει νοημα αυτη η συζητηση πρεπει να αποφασισετε το στοχο για τον οποιο μιλατε και μετα ολα τα αλλα. αν θες να παρεις ογκο θα φας τα "παντα" αν θες να στεγνωσεις και να μην εχεις δειγμα λιπους πανω σου ναι τοτε ακομη και το φρουτο παιζει ρολο. οσο για τις 2 αντιθεσεις στη μια θεωρω οτι απαγορευει τος υδατανθρακες (αναλογα με το στοχο) και στην αλλη σου λεει οτι αν για καποιο λογο χρειαζεσαι υδατανθρακα σου προτεινει τις καλυτερες πηγες 1
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Εγω σημερα λεω να φαω παγωτο... εχω κανεναν μηνα.. Αρχισε η εβδομαδα deload αλλα νιωθω ατονια... Δεν τρωω καλα και το ξερω.. αυτη την εβδομαδα εξαιτιας ενος συγγενικου μου προσωπου, κοντεψα να παρατησω την δουλεια μου, επειδη με αφησε χωρις αμαξι.. αν δεν ηταν ενα φιλαρακι θα με εδιωχνναν γιατι δε θα μπορουσα να παω.. Με εριξε πολυ αυτο με αποτελεσμα να μην μπορω να φαω και να χω ορεξη.. Ακομα το παλευω... σημερα δεν πηγα στην δουλεια... Η μανα μου μου ειπε φαινεσαι πολυ κουρασμενος.. αλλα θα επανελθω...
alex_000 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Το αρθρο μας τρολλαρει πολυ ασχημα.Για πιο λογο να κοψουμε πατατα/καστανο ρυζι/μακαρονια ολικης?Επισης οχι φρουτα?Οτι να ναι λεει ο καθενας και το παιζουν και ειδημωνες.Για την κ@υλα μας γυμναζομαστε εχουμε κομμενα γλυκα/πιτσες/αλευρια/γυρους/χυμους/κοκα κολες/και οτι αλλο ανθυγειινο υπαρχει.Τρωμε βρομη που ειναι αχυρο ταχινι ολικης που κολλαει σαν τρελο στο στομα και ενα σωρο αλλα τετοια και θα μας κοψουν τα φρουτα και τις πατατες/ρυζι?Ας σοβαρευτουν μερικοι γιατι καποιοι τα πιστευουν και νομιζουν οτι πρεπει να κοψουν ολα αυτα για να γινουν fit και να κανουν σωμα. Όχι ότι διαφωνώ για το ότι το άρθρο είναι τίγκα στο bro science και λέει αντικρουώμενες πληροφορίες, αλλά ο τύπος ξεκαθαρίζει ότι μιλάει για προ-αγωνιστική δίαιτα όχι για day to day food. Οι δίαιτες αγώνων bodybuilding είναι φυσικά υπερβολικές αφού τα άτομα πάνε για 3-5% λίπος. κατά τα άλλα εγώ συμφωνώ περισσότερο από όλους μαζί σου, καθώς για μένα μέρα χωρίς παγωτό το καλοκαίρι είναι χαμένη μέρα 1
king2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Όχι ότι διαφωνώ για το ότι το άρθρο είναι τίγκα στο bro science και λέει αντικρουώμενες πληροφορίες, αλλά ο τύπος ξεκαθαρίζει ότι μιλάει για προ-αγωνιστική δίαιτα όχι για day to day food. Οι δίαιτες αγώνων bodybuilding είναι φυσικά υπερβολικές αφού τα άτομα πάνε για 3-5% λίπος. κατά τα άλλα εγώ συμφωνώ περισσότερο από όλους μαζί σου, καθώς για μένα μέρα χωρίς παγωτό το καλοκαίρι είναι χαμένη μέρα Ενα σωμα με 4% λιπος ειναι απαισιο απο οποια οπτικη και να το δεις φιλε αλεξ.Εμεις εδω παμε για ενα κανονικο υγειινο fit σωμα με 10% λιπος το κατωτερο.Αυτα τα αρθρα δεν κανουν καλο να τα διαβαζουν ατομα που τωρα ξεκινανε γυμναστικη γιατι αν κοψουν ολα αυτα θα τα παιξουν απο την πρωτη εβδομαδα.Παγωτο 2 φορες τη βδομαδα και ας εχει οσες θερμιδες θελει.Καλο το καρπουζι/πεπονι για το καλοκαιρι αλλα σαν στρατσιατελα παγωτο δεν ειναι τιποτα. Εγω σημερα λεω να φαω παγωτο... εχω κανεναν μηνα.. Αρχισε η εβδομαδα deload αλλα νιωθω ατονια... Δεν τρωω καλα και το ξερω.. αυτη την εβδομαδα εξαιτιας ενος συγγενικου μου προσωπου, κοντεψα να παρατησω την δουλεια μου, επειδη με αφησε χωρις αμαξι.. αν δεν ηταν ενα φιλαρακι θα με εδιωχνναν γιατι δε θα μπορουσα να παω.. Με εριξε πολυ αυτο με αποτελεσμα να μην μπορω να φαω και να χω ορεξη.. Ακομα το παλευω... σημερα δεν πηγα στην δουλεια... Η μανα μου μου ειπε φαινεσαι πολυ κουρασμενος.. αλλα θα επανελθω... Η ροδα σε ψωφισε ρε συ χρηστο.Δεν θελει τοσο σκληρη προπονηση.Εμεις αρχησαμε λαιμαργα 3 μερες τωρα και γυρναω λιωμα σπιτι και κοιμαμε 13-14 ωρες και παλι πτωμα νιωθω.Αυτη η ζεστη δεν παλευετε ειδικα στο χωραφι που ειμαστε ολη μερα πανω στο δεντρο.
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δηλαδή, ο Φωτάρας ταυτόχρονα μας λέει ότι πήγε Nurburgring (τι ονόματα, dear god) και ότι έφαγε παγωτό κι εσείς ασχολείστε μόνο με το παγωτό;! Seriously;!! Θέλουμε εντυπώσεις (γεύση, ποσότητα, κτλ...) Παγωτο κατω απο μισο κιλο ειναι σαν να μην εφαγα κλαιν. Gym ευτυχως ειχε, πηγα 2 φορες και αλλες 2 πηγα για πρωινο τρεξιμο στο δασος μεσα κανα 20λεπτο την φορα φανταστικη διαδρομη αλλα ξυριζε το πρωι . Γενικα επεσε κρεπαλη απο φαι πρωινα πολυ βαρια ,βραδυνα κτλπ αλλα αλκοολ μηδεν ετσι και αλλιως δεν ειμαι και πολυ φιλος .Μολις γυρισα απο gym απο προπονηση της ταλαιπωριας ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις