Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ποιοι απο εδω θα ειναι αθηνα 14-16 Αυγουστου?
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ποιοι απο εδω θα ειναι αθηνα 14-16 Αυγουστου? Εγω δεν θα ειμαι std .
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Που θα σαι? xaxaxa εισαι πολυ περιεργη ,Ελαφονησο για 3ημερο . 1
bosei Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ιδρωσα μονο που τα διαβασα. Πως την παλευεις στο υπογειο? Εχεις καποιο ειδος δροσιας? Εισαι και low carbs, κουραγιο! Ας το...με έναν ανεμιστήρα την βγάζω σαν τίποτα σιδεράδικα στην Αμερική. 300 γρ. υδατάνθρακα δεν τα λες και low carb...
wizzy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 για τους λατρεις των πολεμικων τεχνων εριξα ενα ωραιο δυνατο δεξι λοου σε μια μαλακια ξυλινη που εχουμε μεσα στο σπιτι με αποτελεσμα να εχω πρησμενο ποδι. (τι πως και γιατι ειναι αλλο θεμα καλυτερα το ποδι παρα η μουρη του αλλου) Μπορείς να σηκώσεις το πόδι σου τόσο ψηλά και να κλωτσήσεις κιόλας; ΟΚ! Δεν ειρωνεύομαι, αλλά άνθρωποι χωρίς πείρα ετών σε πολεμικές τέχνες (που έχουν λακτίσματα) συνήθως δεν μπορούν.
alex_000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 το low kick ειναι χαμηλο λακτισμα, στοχευει από μηρό και κατω 2
wizzy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Αφού είπε "καλυτερα το ξύλο παρά η μούρη του άλλου". 1
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Εν τω μεταξύ, έκανα -ή η γιατρός έκανε, δε θα μάθουμε ποτέ who is to blame- καλή ζημιά στο δεξί χέρι, μποξ off -για το συγκεκριμένο χέρι- για αυτό το μήνα. Χτυπάω κανονικά με το αριστερό, shadow boxing με το δεξί. Σαν τον Τζειμι Λανιστερ νιώθω Τουλάχιστον δε με επηρέασε στα βάρη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 γουιζι ναι φτανω και κεφαλι (αναλογα και τον αντιπαλο παντα !) 1
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ΤΙ στο διάολο ρε πούστη μου, σακατεύεστε μόνοι σας? Liverpool ώρα για διακοπές. 1 μηνάκι μπανάκια μόνο. Καλά να περάσεις. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 χα ναι ειναι μερικες φορες που φτανεις τα ορια σου και δεν μπορεις καπυ πρεπει να ξεσπασεις. οι επιλογες ηταν στα μουτρα του αλλου στο ξυλο ή στο φαγητο. ε η δευτερη ηταν η λιγοτερο κακη 2
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ΤΙ στο διάολο ρε πούστη μου, σακατεύεστε μόνοι σας? Liverpool ώρα για διακοπές. 1 μηνάκι μπανάκια μόνο. Καλά να περάσεις. Dakon...Να το σταματησω ενα μηνα με την καμια.... Προτειμω να πηγαινω και να κανω με αδειες μπαρες,αλτηρες.... Πιστευω θα επανελθω... Το πολυ πολυ κανω το σπλιτακι που ποσταρες, οσα εχω δει μου φαινονται καπως γελεια ομως μετα απο αυτο το προγραμμα που εχω...
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 λιβε επειδη ειμαι στην ιδια φαση με σενα στο λεω εκ πειρας οτι χρειαζεται η παυση! ισως οχι μηνα αλλα 2 βδομαδες τις θες. θα σου κανει πιο καλο απο οτι νομιζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις