margaritagr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Το πρόβλημα ειναι οτι ερμηνεύτηκαν ´και καλά´ τα λαϊκ στο συγκεκριμένο σχόλιο με καθαρά απώτερο σκοπό. ok
kuzko21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Και στην τελική @margarita εδω είμαστε άγνωστοι μεταξύ άγνωστων , ούτε ξέρεις ποιος βρίσκεται πίσω απο τον κουζκο ούτε ξερω ποιος βρίσκεται πίσω απο τον Μάους και την Μαργαρίτα , αυτο εχει ως αποτέλεσμα να μην ξέρουμε τι εχει περάσει/ακούσει ο καθένας εδω και δυο μήνες/χρόνια/δεκαετίες στη ζωή του. Σχολιάζουμε τι έγραψε ο καθένας , αυτός ειναι ο σκοπός του φόρουμ. Διαβάζω το θεμα και ας μην γράφω συχνά και το μόνο που εχω δει ειναι οτι όλοι όσοι γράφουν εδω μέσα δεν σου την εχει πει ποτέ και κανένας , ίσα ισα αντιθέτως. Σε δυο πράγματα που ρωτησες για τα γόνατα σου και ήξερα δυο τρία πράγματα σου απάντησα όπως και για δυο τρεις ακόμα...παρολαυτα πιαστηκες με ο,τι είπε ο βόζινιοτης και οτι είπε ο whizzy χωρις λόγο. Αν δεν σε ενδιαφέρουν/ σου την σπάνε απλά μην ασχολησε , ακυρώσεις με 2 σχόλια οτι σου λένε τα υπόλοιπα παιδιά που ´ασχολούνταί´ όσο καιρό γράφεις εδω μέσα.
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 μιας και γινεται συζητηση για τα λαικ και για να ευθυμήσουμε και λιγο ας πω κατι ..οκ εδω δεν ειναι και τιποτα το λαικ , στο φεις ομως αυτα τα γαμωλαικ εχουνε κλεισει μεχρι και σπιτια , μιλαμε για μεγαλη ανωμαλια ρε φιλε !εγω ναι μεν εχω φεις αλλα δεν ασχολουμε σχεδον καθολου , μπαινω ελαχιστα κ τα λαικ οι ενημερωσεις και ολα αυτα τα αδελφιστικα κυριολεκτικα δεν υπαρχουν για μενα ! μου πε φιλος μου ομως φαση , που ανεβαζει μια δικια του φωτογραφια , του γραφουν απο κατω κοπλιμεντα δυο γκομενακια , και αυτος απο λαθος ξερω γω πατησε λαικ στο σχολιο της μια γκομενας και οχι της αλλης ! το αποτελεσμα ? μετα απο καμμια ωρα αυτη που δεν της εκανε λαικ -ζηλεψε, αισθανθηκε μειωνεκτικα η δε ξερω γω τι αλλο - οχι μονο εσβησε το σχολιο αλλα τον εσβησε απο φιλο και τον μπλοκαρε κι ολας !! ελα ..$%&^% στον τοπο σου οσο αναφορα αυτο Κανα καλο λογο, καμια ενθαρρυνση σε κατι που χω ξεκινησει κι ειναι τελειως καινουριο για μενα, τη γουσταρω. συμφωνω με 1000 το καταλαβαινω απολυτα γι αυτο και θα δειτε σε καθε φωτο που ανεβαινει εδω , πρωτο απ ολα το δικο μου λαικ και τα θετικα μου σχολια .. κ οπως παντα απο κοντα φωτης αλεξ και ολα τα παιδια εδω .. 5
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Εαν εκανε χιουμορ ολα καλα. Εχω ακουσει ομωσ ΠΟΛΛΑ γι αυτο που κανω το τελευταιο 2μηνο κ το τελευταιο που θα ηθελα θα ηταν να τρωω κραξιμο και εδω. Οταν ομως γραφεις οτι πηρες χ πραγματα κι ερχεται ο αλλος και λεει ενα παραδειγμα καποιου που αγοραζε κι απο γυμναστικη 0, ειναι παρεξηγησιμο. @Kuzko στα 24 πια δε θελω νταντεμα. Κανα καλο λογο, καμια ενθαρρυνση σε κατι που χω ξεκινησει κι ειναι τελειως καινουριο για μενα, τη γουσταρω. Νταντεμα το χω κοψει εδω και καιρο ευτυχως. Καλά και γω που είμαι ένα χρόνο, έχω φάει και χυλόπιτα επειδή του είπα ότι ασχολούμαι με προπονήσεις βαρών Μη μασάς, γράφτους στα παλιά σου τα nike 2
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλά και γω που είμαι ένα χρόνο, έχω φάει και χυλόπιτα επειδή του είπα ότι ασχολούμαι με προπονήσεις βαρών Μη μασάς, γράφτους στα παλιά σου τα nike Δεν εχει παλια ναικ η μαργαριτα , μονο καινουργια ! αχχαχαχαχ με πιασε η μ@@κια , την κανω τα λεμε .. 5
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δεν εχει παλια ναικ η μαργαριτα , μονο καινουργια ! αχχαχαχαχ με πιασε η μ@@κια , την κανω τα λεμε .. xaxaaxaxaxa καλο ρε εγραψες . 2
ennoeitai Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Υαννηβζγρ ειχες πει μια φορα οτι τρως αποξηραμενα φρουτα για πρωινο, ρε δεν εχουνε πολλη ζαχαρη αυτα; Δεν εννοω τα ζαχαρωτα, τα κανονικα. Ειναι πολυ γλυκα, δε νομιζω να ειναι καλο να τρως καθε μερα. Παω για βουλγαρικα χωριστα καθισματα.
alex_000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δεν εχει παλια ναικ η μαργαριτα , μονο καινουργια ! αχχαχαχαχ με πιασε η μ@@κια , την κανω τα λεμε .. 2
wizzy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Τη προηγουμενη βδομαδα ακουσα οτι κοκορευομαι, τωρα κι οτι παιρνω accessories αντι να κανω γυμναστικη. Αραγε...ποσο συχνοτερα θα πρεπε να πηγαινω για να πω οτι δικαιουμαι να χω παρει καινουρια ρουχα ξερω γω. (Παντως ποδηλατες που ξερω εγω εχουν τα ακριβοτερα πλαίσια carbon, gps garmin των 300€ Και κρανη που κοστιζουν οσο ενα απλο trekking. Α. Γραφουν και καμια 50ρια χλμ για πλακα.) Καλα τα no offence ρε wizzy αλλα οχι να λεμε τη κακια πρωτα κ μετα να πεταμε κ ενα χαμογελο. Καποτε εγραφα εδω μεσα κι ελεγα ο,τι μαλακια και να πεταξω δεν αγχωνομαι. Τωρα πρεπει να μετραμε τι λεμε, το δειχνουν και τα likes αλλωστε. Αντε καλο βραδυ σε ολους. Μαργαρίτα, αρπάχτηκες χωρίς (εμφανή) λόγο. Ίσως να φέρω μερίδιο ευθύνης ως προς το γεγονός ότι δεν εξήγησα/ανέλυσα περισσότερο αυτό που έγραψα. Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι είναι τόσο μεγάλη η κάψα σου να γυμναστείς (και πολύ καλά κάνεις) που πήγες και αγόρασες ένα σωρό πράγματα (και πάλι, πολύ καλά έκανες) και εξαιτίας ενός τραυματισμού τα έχεις να τα βλέπεις αντί να τα χρησιμοποιείς στη γυμναστική σου. Δεν ήταν "κακία", είναι η πραγματικότητα - και πίστεψέ με, έχω βρεθεί σε χειρότερη θέση από σένα μετά από ατύχημα με το ποδήλατο. Δεν σε έκραξα, όπως έγραψες σε επόμενο post.* Λυπάμαι εάν προσβλήθηκες, δεν ήταν η πρόθεσή μου. Κάνω quote τα πιο κάτω posts, ακριβώς για να σου δείξω ότι παιδιά που με "ξέρουν" λίγο περισσότερο από σένα, κατάλαβαν ότι δεν είχα κακή πρόθεση - εάν έδινες μια δεύτερη ευκαιρία στο post μου, ίσως να μην παρεξηγιόσουν. Στο κάτω κάτω, τι θα κέρδιζα εάν έγραφα ότι έγραψα με κακή πρόθεση; Τίποτα. [...] παντα θα υπαρχουν ατομα τα οποια θα σε νευριαζουν λιγο ακομη και αν δεν εχουν κακη προθεση οταν λενε κατι! [...] [...] μαργαριτα χιουμορ θα εκανε ο ανθρωπος - δεν ειχε σκοπο να σου πει κατι με κακια νομιζω [...] εξαλου εχεις δειξει οτι δεν εισαι παρεξηγησιαρα , εισαι ατομακι μη στραβωνεις και μεινε μαζι μας [...] [...] Αν και για τον wizzy πιστευω και εγω πως το ειπε καλοπροαιρετα. [...] Με τα likes, δεν ασχολούμαι και δεν τα χρησιμοποιώ σε κανένα από τα forums που συμμετέχω. Οπότε (προς όλους αυτό), μην περιμένετε like από μένα. Μια καλή κουβέντα, ένα "μπράβο" για την προσπάθεια, ναι, βεβαίως. Like, ποτέ. * τη μία και μοναδική φορά που σε "έκραξα" ήταν όταν πρωτοέγραψες στα αθλητικά (στο θέμα του Π.Α.Ο., εάν θυμάμαι καλά) πριν πολλά, πολλά χρόνια. 3
Akanthos! Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 ... Κανα καλο λογο, καμια ενθαρρυνση σε κατι που χω ξεκινησει κι ειναι τελειως καινουριο για μενα, τη γουσταρω. ... Δε νομίζω ότι γράφτηκε κάτι κακοπροαίρετα! Τέλος πάντων. Μου θυμίζει τίτλο τραγουδιού, αλλά μου ήρθε έτσι τώρα. Keep on pumping in a free weight world!!! Δες και το παρακάτω video για ενθάρυνση.
yannis27gr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Όλο μεταξύ σας μαλώνετε, ζηλεύω, καιρό έχω να αρπαχτώ με κάποιον στο ιντερνετ Τα αποξηραμένα χωρίς ζάχαρη έχουν ελάχιστες θερμίδες. Παράδειγμα, τα βερίκοκα.
gatokoritso Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 τόσο μπλα μπλα για τα χατζιμπρακαλα που πήρε η μαργαρίτα? Who cares? ας χαλαρώσουμε...
ennoeitai Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Όλο μεταξύ σας μαλώνετε, ζηλεύω, καιρό έχω να αρπαχτώ με κάποιον στο ιντερνετ Τα αποξηραμένα χωρίς ζάχαρη έχουν ελάχιστες θερμίδες. Παράδειγμα, τα βερίκοκα. Μα αυτο ειναι εξωπραγματικο τελειως. Τελοσπαντων. Πηρα και κατι λεμονια λεει αποξηραμενα, κατι πρασινα ητανε, σ'αυτα στανταρ ειχε βαλει κανενα σιροπι, γιατι μοιαζανε παρα πολυ στη γευση με κατι γλυκα του κουταλιου, δε θυμαμαι τωρα πως τα λενε. Και τα δυο παντως ειναι πολυ καλα στη γευση, αλλα δεν το περιμενα να εχουν τοσο λιγες θερμιδες. Εντωμεταξυ πριν λιγο σιγουρα εκανα και κατι κακο στο ισχιο μου στα τεντωματα, με επιασε μια ενοχληση την ωρα που εκανα ενα περιεργο τεντωμα για τον τετρακεφαλο και καθομουνα πανω στην κνημη μου, επειδη ειμαι ηλιθιος φυσικα και συνεχισα, και τωρα συνεχιζει και με ενοχλει που και που. Θα αρχισω απ'τα 28 μου να περπαταω με μπαστουνι μεχρι τα 98 που θα πεθανω. ;_;
Antwni Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 * τη μία και μοναδική φορά που σε "έκραξα" ήταν όταν πρωτοέγραψες στα αθλητικά (στο θέμα του Π.Α.Ο., εάν θυμάμαι καλά) πριν πολλά, πολλά χρόνια. Έτσι.Από μικρή αγαπάει την Πανάθα η μαργαρίτα! xD Εντωμεταξύ πολύ μαλώνετε α Μην σας μακαιρώσω όλους εδώ μέσα 2
tehAllantin Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 ε, κόφτε το drama μην τα πάρω να'ουμε. Νομίζω ότι έχω θέματα. Στο αριστερό γόνατο και στον δεξιό λαγονοψοϊτη (ρε όνομα και τούτο!). καλα, τι περιμένατε; Αν έλεγα τα "άλλα θέματα" δεν θα τελείωνα ποτέ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις