therock Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Εγω μίλησα για κατάψυξη και οχι ψυγείο. Αν θελεις να φτιάξεις 10 μερίδες, τότε πες μας αν βγάλανε νερό τα δοχεία. Επίσης Οταν λέμε καθαρή πρωτεΐνη μιλάμε για καθαρή πρωτεΐνη χωρις φόρμουλες και γεύσεις. Αυτές που παιρνεις με το διάφανο σακούλι... Α οκ δεν ηξερα οτι υπαρχουν και τετοιες. Σε συσκευασμενη μηπως θεωρειται και η naked whey της TPW τετοια?
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Α οκ δεν ηξερα οτι υπαρχουν και τετοιες. Σε συσκευασμενη μηπως θεωρειται και η naked whey της TPW τετοια? Ειναι κατοσταρα;
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 H Δημηρα παντως ειπε οτι εν συνεχεια διατηρειται και στο ψυγειο αν βγαλεις περισσοτερες μεριδες.. Καθαρη πρωτεινη λεμε την αγευστη τωρα? Η Δήμητρα δεν είπε κάτι τέτοιο για το γιαούρτι, γιατί δεν το έχει δοκιμάσει, πάντα κάνει μια μερίδα, τη βάζει κατάψυξη και σε μια ώρα πάει το βγάζει το τρώει και γλείφει και το ταπεράκι. Η Δήμητρα το είπε για τα φαγητάκια που μαγειρεύεις γενικά τα αποθηκεύεις σε τάπερ για να τα έχεις και να τα τρως. Για το γιαούρτι, τις μερίδες που μπορείς να κάνεις μπορείς να τις αφήσεις στην κατάψυξη, δεν θα γίνει κάτι, απλά όταν το βγάλεις θα περιμένεις λίγο (τώρα που έχει ζέστη) να λιώσει για να μπει το κουτάλι. Είναι σαν το κοινό παγωτό, απλά. Δεν υπάρχει 100% καθαρότητα σε πρωτεΐνη, το βασικό είναι να βρεις μια με τις καλύτερες αναλογίες σε μάκρος και φυσικά με λιγότερα λίπη.
therock Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ειναι κατοσταρα; Οχι, 80αρα. Οι καθαρες ειναι 100αστερες? Υπαρχει 100% πρωτεινη?
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Οχι, 80αρα. Οι καθαρες ειναι 100αστερες? Υπαρχει 100% πρωτεινη? Κανε ενα search στο google + Αν δεν θελεις να κλαψεις το γιαούρτι-ice cream, μην το αφήσεις στην κατάψυξη για πολλες ωρες γιατι θα γίνει ενα τεράστιο κομμάτι πάγου. 1
bosei Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μάλλον 100% whey και όχι από άλλες άλλες πηγές θα εννοεί...άντε μέχρι 93% πρωτεΐνη να βρεις σε καλές isolate. 2
therock Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Η Δήμητρα δεν είπε κάτι τέτοιο για το γιαούρτι, γιατί δεν το έχει δοκιμάσει, πάντα κάνει μια μερίδα, τη βάζει κατάψυξη και σε μια ώρα πάει το βγάζει το τρώει και γλείφει και το ταπεράκι. Η Δήμητρα το είπε για τα φαγητάκια που μαγειρεύεις γενικά τα αποθηκεύεις σε τάπερ για να τα έχεις και να τα τρως. Για το γιαούρτι, τις μερίδες που μπορείς να κάνεις μπορείς να τις αφήσεις στην κατάψυξη, δεν θα γίνει κάτι, απλά όταν το βγάλεις θα περιμένεις λίγο (τώρα που έχει ζέστη) να λιώσει για να μπει το κουτάλι. Είναι σαν το κοινό παγωτό, απλά. Δεν υπάρχει 100% καθαρότητα σε πρωτεΐνη, το βασικό είναι να βρεις μια με τις καλύτερες αναλογίες σε μάκρος και φυσικά με λιγότερα λίπη. Παρελειψα ενα κομματι της προτασης σου, και νομιζα οτι αναφεροσουν αποκλειστικα στα γιαουρτια όσο για το γιαούρτι, ναι σε ξεχωριστά ταπεράκια μπορείς να το κάνεις, αυτό και όλα τα γεύματα σου σε ταπεράκια και στο ψυγείο. να τα μετράς τα ταπεράκια γιατί εμένα εξαφανίζονται...ως δια μαγείας πάντα Απλως οπως λεει και ο viper μαλλον θα παγωνει στην καταψυξη το γιαουρτι και θα αλλοιωνετε αν το χεις πανω απο 1 μερα. Ασχετο τι μιξερ χρησιμοποιεις για το αλεσμα? Η κολλητη μου μου ειπε να παρω αυτο και ο Maus αυτο
Mau-Maus Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 αντε μέχρι 93% πρωτεΐνη να βρεις σε καλές isolate. οι λεγομενες'καθαρες' υπαρχουν οι πρωτεΐνες όγκου και πρωτεΐνες γράμμωσης ο διαχωρισμος τους εχει να κανει με τους υδατανθρακες ! Η λεγόμενες ''πρωτεΐνες όγκου'' είναι αυτές που έχουνε μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και έχουν πολύ περισσότερες θερμίδες. Αντίθετα 'πρωτεΐνες γράμμωσης' λέγονται αυτές που έχουν όσο το λιγότερους υδατάνθρακες! οσο πιο καθαρη ειναι η πρωτεΐνη οσο δηλαδη ανεβαινει η περιεκτικότητα πρωτεΐνης στο 80 - 90 % τοσο και πιο ακριβη ειναι .. η συμβουλη μου ειναι να αγοραζετε ''καθαρες'' και να μετατρεπετε μονοι σας οση απο αυτην θελετε σε πρωτεινη ογκου , προσθετοντας μονοι σας υδατανθρακες της μορφης που θελετε και αναλογα με τις αναγκες σας ...
therock Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 κάτι έγινε με τα λινκς και δεν είναι ενεργά fixed οι λεγομενες'καθαρες' υπαρχουν οι πρωτεΐνες όγκου και πρωτεΐνες γράμμωσης ο διαχωρισμος τους εχει να κανει με τους υδατανθρακες ! Η λεγόμενες ''πρωτεΐνες όγκου'' είναι αυτές που έχουνε μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και έχουν πολύ περισσότερες θερμίδες. Αντίθετα 'πρωτεΐνες γράμμωσης' λέγονται αυτές που έχουν όσο το λιγότερους υδατάνθρακες! οσο πιο καθαρη ειναι η πρωτεΐνη οσο δηλαδη ανεβαινει η περιεκτικότητα πρωτεΐνης στο 80 - 90 % τοσο και πιο ακριβη ειναι .. η συμβουλη μου ειναι να αγοραζετε ''καθαρες'' και να μετατρεπετε μονοι σας οση απο αυτην θελετε σε πρωτεινη ογκου , προσθετοντας μονοι σας υδατανθρακες της μορφης που θελετε και αναλογα με τις αναγκες σας ... Οι concentrate ειναι ογκου και οι isolate ειναι γραμμωσης δλδ? Για αυτες τις χυμα που μπορουν να βρεθουν και στα βιολογικα εχουμε καμμια γνωμη?
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Εγώ έχω το πρώτο, όχι ότι αυτό που σου πρότεινε ο Μάους δεν είναι καλό, ίσα ίσα. Εξαρτάται από τα χρήματα που είσαι διαθέσιμος να δώσεις
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Να παραγγελνεις πρωτεινη. Να σε στελνει μυνημα ο κουριερ οτι ηρθε και ειναι καθοδον στην διευθυνση μου.. Εγω καθομαι και περιμενω.. ουτε τηλεφωνο τιποτα... αν ελειπα στην δουλεια 100 τηλεφωνα θα με επαιρνε.. Ασχετα πηγα σε τοπικο κρεοπωλειο 5 μπιφτεκια 9 ευρω... λεω θα ξαναπαρω σιγουρα...
Mau-Maus Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Οι concentrate ειναι ογκου και οι isolate ειναι γραμμωσης δλδ? Για αυτες τις χυμα που μπορουν να βρεθουν και στα βιολογικα εχουμε καμμια γνωμη? διαβασε το αλλη μια ''ο διαχωρισμος ογκου και γραμμωσης ειναι η περιεκτικοτητα σε % πρωτεινης'' υπαρχουν ενα σωρο πρωτεινες , κρατα αυτο που σου εγραψα ετσι για να μην μπερδευεσαι γενικοτερα ! ολα τα μπλεντερ καλα ειναι , απλα αυτο που πρωτεινα εγω το εχω παρα πολυ καιρο κ μου εχει βγει σουπερ, εχω αποψη και γι αυτο το προττεινα , και της δημητρας μια χαρα θα ειναι ! βεβαια μου πεσε κατω εγινε κομματια η κανατα , παει η 50αρα που ειχα δωσει τοτε και παμε για αλλο , το ιδιο θα παρω παλι Ασχετα πηγα σε τοπικο κρεοπωλειο 5 μπιφτεκια 9 ευρω... λεω θα ξαναπαρω σιγουρα... υπονοεις ηταν ακριβο ! εξαρταται .. τι κρεας και ποσα γραμμαρια ηταν ?
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ενα κιλο... κυμας αναμεικτος απ οσο ξερω.. Το κιλο 8.5 ευρω..
Mau-Maus Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 για αναμεικτος τσιμπημενη η τιμη ναι , καπου τοσο εχει ο μοσχαρισιος , αντε γεια πες του ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις