redhotstef Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Mηπως ειναι περιοδος ή Γαλακτικο οξυ απο τη χθεσινη προπονηση;..
Chris_85 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Έχε το νού σου και τσέκαρε το αν ξαναδείς τίποτα.
margaritagr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Οχι δεν ειναι γυναικειας φυσης.. Κ επισης μ ειχε πιασει ιδιο πραγμα κ ακριβως πριν μια βδομαδα :/
tehAllantin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 τιποτα δεν βαζω! για να δεις οτι εχει καψει ρξε μια σταγονα νερο ! αν εχει καψει θα πρεπει να εξατμιστει αμεσως! εγω το βαζω στο 9 για 3-5 λεπτα περιπου (σκεπασμενο με ενα καπακι απο κατσαρολα) και μετα ριχνω το μιγμα για την ομελετα και ξαναβαζω το καπακι ωστε να φουσκωσει και να ψηθει και λιγο απο πανω μετα την γυρναω για λιγο και απο την αλλη και ετοιμη! απλα να ξερεις οτι οι χρονοι οταν ριχνεις το μιγμα και οταν την γυρνας ειναι πολυ μικροι γιατι το τηγανι ειναι καυτο στο 9 σκέτο το τηγάνι για 3 λεπτά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
tehAllantin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 ναι ρε μαγειρα γιατι? τζάμπα ενέργεια χαλάς μωρέ. Εξαρτάται και από το τι εστία έχεις αλλά αν έχεις κεραμική ζεσταίνει αρκετά γρήγορα το τηγάνι. Θα έχει πιάσει την 250άρα στα 40-60 δευτερόλεπτα σίγουρα. Μπορεί και λιγότερο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 εχω καταστρεψει αρκετες ομελετες για να το αφησω μονο 1λεπτο καλυτερα λιγο παραπανω και να ειμαι σιγουρος οτι θα φαω! (κεραμικη ειναι)
tehAllantin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 τι να σε πω, περίεργο με φαίνεται! Τεσπα. Γυμναστήριο Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη και μετά... μετακόμιση Φεύγω την Πέμπτη με το eurostar (woohooo!!!) και πάω Birmingham, ελπίζω να κατσω λίγο περισσότερο εκεί Πρώτα θα βρω γυμναστήριο και μετά σπιτι, μου ααχχχααχαχ!! ΠΟΙΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΑΜΩ;;
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 εσυ και εγω μαζευουμε! και εγω χρειαζομαι και καινουριο μπακ πακ ! :/
Mau-Maus Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 αλαντιλ μονος ολα αυτα ? κανα φραγκο τουλαχιστον μενει στην ακρη , αξιζει ολη αυτη η ταλαιπωρια ?
yannis27gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Είτε αξίζει είτε είναι αναγκασμένος λόγω δουλειάς. Μαους, ποιος ειναι στο αβαταρ; Θα σταματησεις να αλλαζεις συνεχεια ρε; 3
Liverpool89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δεν τον καταλαβες.. Στα νιατα του.... Τον απογορευσανε να τρωει για δυο μερες και στραβωσε το σαγονι του...χαχαχαχα(μαους πλακα κανω) 1
therock Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Τα λαστιχα που λετε μπορουν να χρησιμοποιηθουν για κινησεις σαν αυτες που γινονται στις τροχαλιες? Πχ Αν βαλω ενα σιδερενιο στυλο στην αυλη μπορω να κανω κωπηλατικες; πιεσεις τρικεφακων κτλ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις