Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω ενα απλο μιξερακι για να ανακατευω υγρα, πχ γιαουρτι με σκοοπ πρωτεινης, ή να φτιαχνω σως για σαλατες. Εχω μπλεντερ με κοπτηρες, αλλα για τετοια απλη χρηση δεν θελω να καθομαι να καθαριζω ολα του τα μερη για ενα ψιλο ανακατεμμα.

Αν παρω αυτο το απλο και φτηνο που ανακατευει φραπεδες θα κανω δουλεια

sku_logo_ee617b.jpg.jpg

Η θα χρειαστω κατι σαν αυτο (ή το αντιστοιχο και με καδο)?

MIXER-HEIROS-Sayona-SJ-Y506.jpg

τα μιξερ τα δυνατά (οπως αυτό που πρότεινε ο σπεκτ θα σου κάνουν το γαλα με το σκουπ σαν μαρέγκα φάση. Παγιδεύεται ΠΟΛΥΣ αέρας μέσα και δεν ειναι ευκολο/ευχάριστο να το πίνεις. Ισως με καλαμάκι. (Ειναι κατι ανάμεσα σε μιλκσέικ και μους).

• Like 2
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

μ' αρέσεις!!! 

Ευχαριστω - και 'συ :)

Aχου μωρές γλύκες  :wub:  Ολοκληρώσατε ή θα χρειαστείτε δωμάτιο; :P

--------------------------------------

Στο πρωινό Pull up είχα πάλι τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο. Όχι τπτ φοβερό, αλλά ούτε κι ανύπαρκτο. Τεσπα, όπως έγραψα και σ' άλλο μήνυμα, πονάν ωρέ τα παλικάρια;  :ph34r:

Ζυγίστηκα σήμερα, ανέβηκα λίγο ακόμα. Πίνω γαλατάκι χωρίς λακτόζη, με αυτό δεν έχω θέμα -με το κανονικό είχα. Μαους, μια που θέλω να παχύνω, να παίρνω το κανονικό; Ή να μείνω στο ελαφρύ;

Δημοσ.

Βακαλαος ποση ωρα θελει ψησιμο και τι μπαχαρικα να ριξω? Δοκιμασα προχτες πιπερι σκορδο ριγανη. Ενταξει σχετικα καλος ηταν. Εψησα 10 λεπτα απο την μια και 5 απο την αλλη και συρρικνωθηκε. Μηπως θελει πιο λιγο ψησιμο και περισσοτερες αλλαγες? Να σαι απο πανω και να το γυρνας συνεχεια δλδ?

Δημοσ.

Πήγα σήμερα σε 3 μαγαζία να κοιτάξω για τα παπούτσια και πήρα τα τέτοια μου. Κανένα δεν τα είχε (αναμενόμενο) αλλά δεν μπορούν καν να τα φέρουν με παραγγελία.

Οπότε μένει να τα πάρω από κανά amazon και να κάνω τον σταυρό μου μπας και μου κάτσουν καλά.

• Like 1
Δημοσ.

ελαφρυ γιαννη , μονο λιγα λιπαρα θα γλυτωσεις σε σχεση με το πληρες , ολα τα αλλα ειναι τα ιδια !

ειπαμε να παχυνουμε χωρις να κανουμε κοιλιτσα ομως και το γαλα φουσκωνει λιγακι ..

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα σήμερα σε 3 μαγαζία να κοιτάξω για τα παπούτσια και πήρα τα τέτοια μου. Κανένα δεν τα είχε (αναμενόμενο) αλλά δεν μπορούν καν να τα φέρουν με παραγγελία.

Οπότε μένει να τα πάρω από κανά amazon και να κάνω τον σταυρό μου μπας και μου κάτσουν καλά.

Μάπα τα reebok bos?
Δημοσ.

Bosei, σε διάφορα site με παπούτσια σου βρίσκουν ανάλογα το νούμερο παπούτσι φοράς, το αντίστοιχο στο μοντέλο που θες.

2 φορές το έχω δοκιμάσει και έχει πέσει μέσα.

Δημοσ.

Μάπα τα reebok bos?

Δεν τα είδα γιατί είχα ξενερώσει και από τα άλλα μαγαζιά και τα ξέχασα. 

Bosei, σε διάφορα site με παπούτσια σου βρίσκουν ανάλογα το νούμερο παπούτσι φοράς, το αντίστοιχο στο μοντέλο που θες.

2 φορές το έχω δοκιμάσει και έχει πέσει μέσα.

Τώρα κοιτάζω τα Adidas powerperfect 2 που έχει ο Άκης που είναι και 70-80 ευρώ φθηνότερα από τα Romaleos και από τα reviews βλέπω ότι θέλουν για να 'σαι σίγουρος 1/2 νούμερο παραπάνω από τα κανονικά.

Δημοσ.

Τώρα κοιτάζω τα Adidas powerperfect 2 που έχει ο Άκης που είναι και 70-80 ευρώ φθηνότερα από τα Romaleos και από τα reviews βλέπω ότι θέλουν για να 'σαι σίγουρος 1/2 νούμερο παραπάνω από τα κανονικά.

Αν θέλεις να έχει χώρο μπροστά πάρτα μισό με ένα νούμερο πάνω.Αν μέναμε κοντά θα στα έδινα να κάνεις και προπόνηση για να αξιολογήσεις καλύτερα.Εγώ που τα παπούτσια γενικά τα γουστάρω ψιλοακριβώς τα πήρα ίδιο νούμερο και όντως ειναι ελάχιστα μεγαλύτερα απο αυτά που φοράω οπότε έπεσα μέσα :-D .130 ευρω με βγήκαν με μεταφορικά.

Payment Total:  

EUR 130,49**

Δημοσ.

Αν θέλεις να έχει χώρο μπροστά πάρτα μισό με ένα νούμερο πάνω.Αν μέναμε κοντά θα στα έδινα να κάνεις και προπόνηση για να αξιολογήσεις καλύτερα.Εγώ που τα παπούτσια γενικά τα γουστάρω ψιλοακριβώς τα πήρα ίδιο νούμερο και όντως ειναι ελάχιστα μεγαλύτερα απο αυτά που φοράω οπότε έπεσα μέσα :-D .130 ευρω με βγήκαν με μεταφορικά.

Payment Total:  

EUR 130,49**

Προτιμώ να πάρω μισό νούμερο παραπάνω για να μαι σίγουρος...έτσι κι αλλιώς έχει και το strap οπότε δεν έχει και πολλά περιθώρια να "φεύγει" μπροστά.

Εγώ στο Αγγλικό amazon 90 λίρες το βλέπω.

Δημοσ.

Προτιμώ να πάρω μισό νούμερο παραπάνω για να μαι σίγουρος...έτσι κι αλλιώς έχει και το strap οπότε δεν έχει και πολλά περιθώρια να "φεύγει" μπροστά.

Εγώ στο Αγγλικό amazon 90 λίρες το βλέπω.

Ναι εκεί είναι.Με τα μεταφορικά αναιβαίνει λίγο.

Items:   GBP 92.16 Postage & Packing:   GBP 14.95   ------ Order Total:   GBP 107.11

Η δικιά μου παραγγελία.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ψηθεί και εγώ τώρα που έκανα 100 κιλά back squat να τσιμπήσω το παπούτσι. Στο front squat βάζω δίσκους να πατάω επάνω δεν γίνεται αλλιώς.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παντως θα θελα κανα μπλουζακι τυπου trains insayan! Εσυ Μαργαριτα τι ψαχνεις?

train-insaiyan-tee-white-writing-351.png

post-212651-0-19138400-1410790922_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Α Μαργατίτα τώρα που το θύμισε και ο Νίκος κοίτα Link.png Site: εδώ αν σ'αρέσει τίποτα...λογικά θα έχει γυναικεία νούμερα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...