Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα σταματήσει το τρέξιμο τους τελευταίους μήνες λόγω μίας θλάσης. Δοκίμασα να τρέξω πάλι σήμερα τα ξημερώματα. Sta 2 km είχα παραδώσει πνεύμα και σώμα. Δεν ειναι να το αφήνεις το άτιμο τελικά.

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

καλα πηγες και συ περιεργη ωρα ! αλλα ναι δεν ειναι να το αφησεις το γαμημενο! σε αφηνει αμεσως!

Δημοσ.

Δε ξέρω αν φταίει τόσο η ώρα. Το έκανα πολύ συχνά παλαιότερα. Απλά το σώμα δεν είναι έτοιμο προφανώς. Λάου λάου. Αύριο θα ξαναδοκιμάσω. Το θετικό οτι δεν έχω ενοχλήσεις. Το αρνητικό ειναι οτι ένιωσα..."σφάχτη" (ο γνωστός πόνος στη σπλίνα) μετά απο 10 χρόνια περίπου. Και το περίεργο ηταν πως δεν ειχα φάει τιποτε. Λίγο νερό μόνο και αυτο.

• Moderators
Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα ο πονος αυτος  ειναι κραμπα ! ειναι λογικο να σου ρθε αν ειχες να τρεξεις καιρο και πηγες να μπεις και αποτομα

Δημοσ.

εγω ηξερα οτι αυτο ο πονος ειναι πρηξιμο του συγκεκριμενου οργανου επειδη υπερλειτουργει τη συγκεκριμενη στιγμη...

μπορει να μου ελεγε και μαλακιες ο τεφατζης που μου το χε πει =p

• Moderators
Δημοσ.

εγω ηξερα οτι αυτο ο πονος ειναι πρηξιμο του συγκεκριμενου οργανου επειδη υπερλειτουργει τη συγκεκριμενη στιγμη...

μπορει να μου ελεγε και μαλακιες ο τεφατζης που μου το χε πει =p

http://www.youpress.gr/oooch-ponai-i-splina-mou-ke-tora-ti-kano/

• Like 1
Δημοσ.

Για τους εκτομορφικους δεν εχεις ακουσει; Οχι οτι δεν βαζουν κρεας, αλλα απαιτειται περισσοτερος χρονος απο εναν ενδομορφικο πχ..

αυτο εννοουσα οταν εγραψα οτι υπαρχει βαθμος δυσκολιας που για αλλους ειναι μεγαλυτερος , δεν υπαρχει ομως δε μπορω! 

• Moderators
Δημοσ.

αν και κουρασμενα τα ποδια απο χτες πηγα για διαλλειματικη σημερα στο γηπεδο και εκανα 5χ 1000 με 2.30 λεπτα ξεκουραση

4.18 το πιο γρηγορο 4.29 το πιο αργο!! 

Δημοσ.

Εγω σημερα ειχα τρεξιμο, μιση προπονηση βγηκε. Ποναγαν οι γαμπες μου ειχα φαει και μαλακιες ολη μερα, που ενεργεια.. Αυριο η φαση ειναι γηπεδακι, θα κοιταξω να φαω καλα.

Σημερα μετα τη χαζοπροπονηση fridays :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...