Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια το ρυζι στις συσκευασιες που αναφερουν τις θερμιδες το αναφερουν με γραμμαρια πριν η μετα το βρασιμο?
Πχ ενα ρυζι καστανο unclce ben ποθ πηρα λεει 62.5 γρ 215 θερμιδες . Εννοει αβραστο η βρασμενο?

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Καταρχάς, YiN, καλώς ήρθες πίσω στην παρέα μας, δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, εμένα μου έλειψες. Συγχαρητήρια και για το 60άρι στο squat.

Σήμερα έσπασα το προσωπικό μου record. Ποδηλασία απόστασης 214.8χλμ! Λεπτομέρειες αύριο, καληνύχτα σας.

• Like 6
Δημοσ.

Παιδια το ρυζι στις συσκευασιες που αναφερουν τις θερμιδες το αναφερουν με γραμμαρια πριν η μετα το βρασιμο?

Πχ ενα ρυζι καστανο unclce ben ποθ πηρα λεει 62.5 γρ 215 θερμιδες . Εννοει αβραστο η βρασμενο?

Άβραστο είναι συνήθως εκτός και αν αναφέρουν συγκεκριμένα για βρασμένο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα σημερα το μεσημερι εφαγα σουσι και το βραδυ επαιξαν τα εξης: μυδια αχνιστα με λαδολεμονο, χταποδι ψητο, γαριδες ψητες , ταραμοσαλατα.. Και λιγο τσιπουρο. Ολα τα λ7 εξελιχθηκε η μερα :P

• Moderators
Δημοσ.

Σπεκτ πανω σε τι ειναι το μεταπτυχιακο; ιδιο με τα αλλα;

αυτο που με δεχτηκαν ειναι Comuter Science το αλλο που θελω ειναι Cyber Security το αλλο δεν θυμαμαι ουτε τι ειναι ουτε που και βαριεμια να κοιταξω :P

Δημοσ.

Ρε συ Σπεκτ, αυτό το πρόγραμμα για τα 20 βυθίσματα το διάβασες; Ο τύπος λέει ότι πρέπει να βάλεις τόσα κιλά ώστε να βγάζεις 12 επαναλήψεις και με αυτά να καταφέρεις να κάνεις 20! Πώς; Βρες τρόπο. 

Αφού έχεις κάνει ήδη ένα κατόρθωμα λέει να ξεκουραστείς λίγο, να προσθέσεις άλλα 2,5 κιλά και να κάνεις άλλα 20!

Κάπου εκεί σταμάτησα να διαβάζω και πήγα να βρω την κάπα του Σούπερμαν...  :-D

Υ.Γ. Πέρα από την πλάκα, το βρίσκω απίθανο να φτάσεις σε τέτοια εξάντληση και να μη χαλάσεις την τεχνική -μην πω να κινδυνεύσεις να κάνεις ζημιά στη μέση σου. 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

ναι ναι γιαννη το ξερω αυτο!! αλλα ουσιαστικα εκει παταει αυτη η τεχνικη! αν θυμαμαι καλα ειναι old school τεχνικη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσοι "παλιοί" κάναν την old school τεχνική θα περπατάνε με τα Πι σήμερα.

Επεξ/σία από alex_000
  • Like 5
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν ο Φώτης θα μπει σήμερα ή στο "δε θέλω να δω άνθρωπο" εννοεί ακόμα και στο ιντερνετ :P

Μην το παρακανουμε, ανθρωπο και να μην δω μια μερα κλαιν χωρις ιντερνετ απλα δεν γινεται .Μονο οταν ειναι αδυνατη η προσβαση σε αυτο το δεχομαι .

με δεχτηκαν σε μεταπτυχιακο στη Νορβηγια! το ερωημα τωρα παω ή δεν παω? περιμενω αλλες 2 απαντησει 31 Μαρτιου και 1 Ιουνιου!

και τα 3 ξεκινανα Σεπτεμβρη/Οκτωβρη

Πηγαινε με κλειστα ματια η αγαπημενη μου χωρα στην Ευρωπη  εχω και φιλη που πηγε Σουηδια και θα παω του χρονου τον χειμωνα, πηγαινε εκει να κανω περασμα και απο σενα να παμε για ice climbing  εχει απο τα καλυτερα μερη στον κοσμο 

Καλα σημερα το μεσημερι εφαγα σουσι και το βραδυ επαιξαν τα εξης: μυδια αχνιστα με λαδολεμονο, χταποδι ψητο, γαριδες ψητες , ταραμοσαλατα.. Και λιγο τσιπουρο. Ολα τα λ7 εξελιχθηκε η μερα :P

Που>? Μια ζωη παρτακιας ησουν :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Θα περιμενω να δω και τις απαντησεις απο τα αλλα πανεπιστημια! Ωραια η Νορβηγια αλλα νταξει πανακριβη ρε! Δηλαδη για καποιον με μισθο Ελληνα ανετα κανει cutting μονιμο εκει αφου δεν θα φτανει να τρωει :P

• Like 1
Δημοσ.

Σπεψτ αν πας υπολογιζε κανα 2000 το μηνα, απο τις πιο ακριβες χωρες του κοσμου (φυσικά εξαρταται η πολη που θα εισαι).. Τοσο τα εχει υπολογισει φίλος που ειναι να παει, αν και περιμενει και απο αλλα πανεπιστημια. 

Με φρεσκο τονο και σολομο θα τη βγάζεις κακομοίρη :P :P

• Moderators
Δημοσ.

Σπεψτ αν πας υπολογιζε κανα 2000 το μηνα, απο τις πιο ακριβες χωρες του κοσμου (φυσικά εξαρταται η πολη που θα εισαι).. Τοσο τα εχει υπολογισει φίλος που ειναι να παει, αν και περιμενει και απο αλλα πανεπιστημια. 

Με φρεσκο τονο και σολομο θα τη βγάζεις κακομοίρη :P :P

μου το ειπε και αλλος για τονο και σολομο! αλλα δεν θα ειναι πανακριβος? :P

ναι οι τιμες ειναι τσουχτερες!! Ελπιζω να με δεχτουν Εσθονια να παω εκει και πιο πολυ μαρεσει το μεταπτυχιακο και θα την βγαλω και τσαμπα :P

Δημοσ.

μου το ειπε και αλλος για τονο και σολομο! αλλα δεν θα ειναι πανακριβος? :P

ναι οι τιμες ειναι τσουχτερες!! Ελπιζω να με δεχτουν Εσθονια να παω εκει και πιο πολυ μαρεσει το μεταπτυχιακο και θα την βγαλω και τσαμπα :P

Και Εσθονια θα ερθω πρωτον για δεν εχω παει και δευτερον γιατι εχει τοπ γκομενακια !

• Like 1
Δημοσ.

Αν σκεφτείς ότι μιλάμε για την καλύτερη κατα άτομο οικονομία του πλανήτη η οποία βασίζεται στην αλιεία σολομού - τόνου και το πετρέλαιο τότε θεωρώ οτι η τιμή τους θα ειναι πολύ καλύτερη σε συγκριση με τα υπόλοιπα προιόντα και ειδικά τα εισαγόμενα. 

btw, http://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Norway&city1=Oslo&country2=Greece&city2=Athens&displayCurrency=EURωραίο site γαι συγκρισεις και σχετικά ενημερωμένο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...